اینا رو پرسیدم که بدونم واسه ارتفاع نورگیر حداقلی وجود داره؟
شما که آنلاینید 89 و 91 را کار نکردید؟
آره درسته.اصلی 6 متر.
این و در جواب سوال من گفتی؟؟
صفحه 70 م 4، این فاصله رو 3 متر گفته.
برا همینه که به رها میگم نقل قول بزنه!!!!!! ولی گوش نمیده، من کلا نمیفهمم طرف صحبتش با کیه!!
آره فضاهای اصلی مثلا دو خواب واحد جزا یا بهتر بگم منظورم فضای خصوصی بود6متر مطمئناین و در جواب سوال من گفتی؟؟
صفحه 70 م 4، این فاصله رو 3 متر گفته.
شما جواب سوال من و نمی دونی؟
. ...صفحه 70 و 92 مبحث 4در مورد فاصله فضاهای دو واحد مستقل از هم تو پاسیو گفته. گیج شدم. این 2 تا یکیه؟.
جناب فرزاد گل گفتید. منم صد در صد با شما موافقم. سوال من هم دقیقا همین بود و با جواب بچه ها که اشاره به ص73 مبحث 4 داشتند واقعا قانع نشدم. چون عرض رمپ هم به نوعی عرض مسیر رفت و آمد محسوب میشه دیگه... به نظر من هم همون 3.5 کفایت میکنه. بخصوص در مسیر ورودی. یادم نیست کی؟ ولی یکی از بچه ها 3.8 مسیر ورودیش بود و به نظر من هیچ مشکلی نبود، اما اینجا همه بهش ایراد گرفته بودند که این عرض باید 5 باشه!!!!!!سلام دوستان.این عرض مسیر رفت و آمد 5 متر خیلی غیر منطقیه.البته تو مبحث 4 این ضابطه موجوده ولی شاید برداشت غلط کردیم.
چون عرض رمپ که باید از مسیر رفت و آمد بیشتر باشه 3.5 متره.(البته تو پارکینگ های با کمتر از 24(یا 25)پارکینگ.
عرض درب ورودی خودرو هم 3 متره.
تو ضوابط شهرداری تهران که مطابقت زیادی با مباحث ملی داره 3 متر در نظر گرفته میشه.
هم پارکینگ هم ستون گذاریت مشکل داره
هم پارکینگ هم ستون گذاریت مشکل داره
به نظر من 2 تا پارکینگ پایینیا ور یکم جا داره شیفت میده سمت چپ، فقط ستون گذاریش ایراد داره، تیرا از وسط رمپ رد میشه!مشاهده پیوست 211088
میشه اگه نمونه از پلان دوبلکس دارید واسم بزارید .من خودمم که گفتم شک دارم درست کار کرده باشم . دوستان کسی این سوال رو انجام داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما کلا صورت مساله رو پاک کردین از شما پلان دوبلکس خواسته شده ولی ما چیزی به نام پله داخلی تو طرح شما نمی بینیم بهتره صورت سوال رو یکبار دیگه بخونین و یک راهنمایی از ارتفاع متفاوت فضاهای طبقه همکف برای ایجاد تراز ها تون استفاده کنید و چون شما کارتون مطابق سوال خواسته شده نیست رد میشه بهتره توی آزمون هم صورت مسئله رو برای خودتون حل کنید بعد شروع به طراحی بکنید این سوال طراحی یک واحد تنهاست و پله اصلی و آسانسور نیاز نداره بروی این طراحی فکر کنید به جهت اطلاع کم شما طراحیش یکم از بقیه کارا سخت تر هستش
مهم نیست جهت فلش اصلا بستگی داره ماشین رو در حال پایین رفتن از رمپ تصور کنی یا در حال بالا رفتن که هر دو درسته ولی بیشتر و معمول ترش به سمت پایین میگیرنبچه ها میشه یکی یه نمونه هاشور رمپ درست رو بذاره. هرکسی یه جور میگه انگار....
نوک فلشهای متوالی باید به سمت کد ارتفاعی بالاتر باشه یا به سمت زیرزمین؟ فکر کنم تو ترسیم فنی مهم باشه. تو تاپیک پارسال یه چی گفتن، تو تاپیک امسال یه چی دیگه...![]()
نه ستونهات از لحاظ سازه ای مشکلی ندارن. فقط باید جوری در نظر بگیریش که ابعاد مفید دستگاه پله رو کم نکنه که فکر کنم رعایت کردیش. زیاد ابعاد و اندازه ها مشخص نیستند. در کل من مشکلی نمی بینم. فقط ورودی آسانسور رو از روبرو بذار و سمت چپ رو ببند. ورودیت به نطرم مخفی شده و دسترسیش خوب نیست.سلام دوستان خواهشا در مورد این کار هم نظر بدین هر چند خیلی رو جزییات دقیق نشدم و سعی کردم کلیت طرحو اونجاهایی که دست گیر و اذیت کنه رو در بیارم /اسفند 89/مشاهده پیوست 211098فقط جای اون دوتا ستون باکس راه پله یه کم از اکس اصلی ستونهام داخل تر رفته نمیدونم اینجوری از لحاظ سازه ای مشکلی نداره؟ ! لطفا
واحد جنوبی: به نظرم آشپزخونه رو ببر بالا(سمت شمال.کنار پاسیو) که از پاسیو نور و تهویه بگیره. اینجوری نور سالنت کور شده حیفه.اینم طبقات البته دستی ترسیم کردم ولی ابعاد سنجیده و دقیقه تقریبامشاهده پیوست 211099
سلام دوستان خوبم..ممنون بخاطر اینکه نظر دادید.ولی اگه کمی فک کنید ستون گذاریش فک نکنم ایرادی داشته باشه.سقف تا اول لبه رمپ بصورت کنسولی کار میشه...و روی رمپ تیر نمیاد.......قطع میشه...کمی دقت کنید.......باقر جان...هلو جان و مریم جان
سلام ممنونم از توجه تون اخه همکف (پیلوتی ) است رمپ نمیخوره رمپ معلول هم 2.5 مترهنه ستونهات از لحاظ سازه ای مشکلی ندارن. فقط باید جوری در نظر بگیریش که ابعاد مفید دستگاه پله رو کم نکنه که فکر کنم رعایت کردیش. زیاد ابعاد و اندازه ها مشخص نیستند. در کل من مشکلی نمی بینم. فقط ورودی آسانسور رو از روبرو بذار و سمت چپ رو ببند. ورودیت به نطرم مخفی شده و دسترسیش خوب نیست.
رمپ پس چرا واسه ماشینات نذاشتی. کدشو که زدی +20... به نظرت رمپ معلول نباید زیر سقف باشه؟؟؟؟
خسته نباشی
البته الن ک دوباره میبینم...فاصله ستونها تا اول رمپ 1.78هست....نمیشه...خخخخخخخخخخ
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |