arefe-rad
عضو جدید
انباري 2 تا 5 مترمربع
دوست عزیز توی کدوم مبحث گفته شده؟ممنون میشم بگی

انباري 2 تا 5 مترمربع
دوست عزیز توی کدوم مبحث گفته شده؟ممنون میشم بگی![]()
بچه ها الان 3 تا تایپیک داریم که در مورد طراحی توش بحث شده میشه قرار بذاریم و تو یکیش سوالامونو بپرسیم تا منسجم بشه!!!!
تاپیک: تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93
تاپیک: تکنیک های برتر جهت قبولی در طراحی آزمون 93
تاپیک: مباحث مربوط به آزمون طراحی ( رشته معماری )
به نظرم تو این تایپیک سوالا مطرح بشه :
تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93
بچه ها چطوره برای چند روز آینده طراحی آذر 92 رو انجام بدیم بعد بیایم اینجا کرکسیون کنیم؟!!
آهان خوبه پس امروز 2 شنبس، پس منم اگه بتونم همینکارو میکنم جزوه رو میخونمو بعدشم میشینیم به طراحی کردن
عارفه و holooooo منم هستم فقط 1 هفته مهلت من درگیر ارسال این مدارکمعزیزم موافقم اگه وقت یاری بده من این جزوه رو تا آخر هفته بخونم ...از اول هفته میشینم سرطراحی...![]()
انشاالله خوب میشه، نگران نباش.عارفه و holooooo منم هستم فقط 1 هفته مهلت من درگیر ارسال این مدارکماما از هفته بعد میام،وای من کنکورم دارم حالا ای خداااااااااا
![]()
عزیز عمق نورگیری نه نورگیر. برای جبهه شمال میگفتن تا 6.5 متر و جبهه جنوبی تا 8.5 متر جواب میده. ولی حالا توی مبحث4 یک کلام گذاشته 7مترمگه قبلا جبهه ی شمال یا جنوب تو عمق نورگیر تأثیر داشت؟!مساحت زمینو همجواریه فضاها تو عمق نور گیر موثره!مهدیه مقدم:منم کنکور دارم(
عزیز عمق نورگیری نه نورگیر. برای جبهه شمال میگفتن تا 6.5 متر و جبهه جنوبی تا 8.5 متر جواب میده. ولی حالا توی مبحث4 یک کلام گذاشته 7متر
مگه قبلا جبهه ی شمال یا جنوب تو عمق نورگیر تأثیر داشت؟!مساحت زمینو همجواریه فضاها تو عمق نور گیر موثره!مهدیه مقدم:منم کنکور دارم(
1-حتما داخل دیوار دور راه پله و آسانسور و و لابی آسانسور هاشور زده شه و عنوان "درب و دیوار ضد حریق " نوشته شود.
2-درب راه پله به داخل باز شود.
3-اگه تعداد طبقات بالای پیلوت 5 طبقه بیشتر بود محل و باکس شیر آتش نشانی نمایش داده بشه.
4-اگه سازه بتنی بود دیوار جانبی(کنار درز انقطاع)هم عرض ستون در نظر گرفته شه(مانند شکل)
5-راه پله لزوما نیاز به 4 ستون در اطراف نداره.ولی سمت پاگرد نیم طبقه حتما باید 2 ستون تعبیه بشه.لزومی هم نداره ستونها انتهای پاگرد قرار بگیره.(پاگرد میتونه ازش کنسول بشه)..........(مانند شکل)
6-اندازه راه پله حداقل 2.40 *4.80........این عرض باید عرض مفید باشه.اگه ستونی وارد باکس پله بشه ،به اندازه مقداری که عرض مفید رو کم کرده باید به عرض راه پله اضافه شه.
7-عرض پله 1.20(مفیدش 1.10.........با نرده و ...ایناش میشه 1.20)
8-چشم پله به کل فراموش شه(منبعش ضوابط آتش نشانیه-کدوم بند رو نمیدونم.من از مسئول کنترل نقشه دفتر خدمات الکترونیک پرسیدم گفت تو مبحث 3 هست.گفت کتبا بهمون ابلاغ شده.من فکر میکنم اون بندی که در مورد پلکان طرح قیچی گفته ،همون باشه)
9-پلکان سه طرفه هم ممنوعه(چند وقت پیش یه پلانی داده بودیم واسه کنترل که تو همکفش مجبور بودم اول یه 2 تا پله بزارم بعد میرسید به یه پاگرد 1.20*1.20 بعد پلکان دو بازو شروع میشد......گفتن این سه طرف محسوب میشه و قبول نیست)
10-ارتفاع پله حداکثر 18 سانت.(واسه استفاده معلولین گویا کمتره.......در این مورد کسی میدونه توضیح بده)ولی کلا یه نکته ای هست و اونم اینکه ارتفاع طبقه رو براساس تعداد و اندازه رند پله نگیرید.ارتفاع طبقات مسکونی رو بطور قراردادی 3.20 متر بگیرید.ارتفاع پلتون اگه مثلا 17 سانت و خورده ای شد اشکال نداره.شما 1.7 میلیمیتر رو تو مقیاس 1/100 هر جور نشون بدید کلی خطا داره.پس حساست نداشته باشید سر این موضوع.
11-عرض مفید پاگرد ها حداقل 1.20
نمایش راه پله و آساسور در طبقه همکف:
1-تفاوت نمایش این اجزا در همکف نسبت به طبقات اینه که درب راه پله و لابی آساسور باید به بیرون باز شه.
2-کف لابی آسانسور با کف سطح متوالیش بعد از درب لابی آسانسور(کف لابی اصلی یا کف پیلوت) تا یه فاصله ای(مقدارش تو مبحث 3 نوشته شده که من فراموش کردم) نباید اختلاف ارتفاع داشته باشه.یعنی بعد از درب لابی آسانسور نباید پله بزارید.
در زیرزمین هم به همون شکل طبقات نشون داده میشه.
(هر کدوم از این نکات رعایت نشه نمره منفی داره.بیشتر مهندسینی که قبول نمیشن طرح های خیلی خوبی دارن ولی بعد اعلام نتیجه میبینن که قبول نشدن.این به همین نکات مربوط میشه-ترسیم فنی هم نمره خیلی بالایی داره که به یه سری نکاتش حتما اشاره میشه)
این همون بحث نور و تهویه طبیعی آشپزخانه میشه؛ توی بند4-7-1-1-14 صفحه 90 بهش اشاره شده.بهارک جان صفحشو میگی؟؟؟من چ با بی دقتی خوندم...این به چشمم نخورده![]()
عارفه و holooooo منم هستم فقط 1 هفته مهلت من درگیر ارسال این مدارکماما از هفته بعد میام،وای من کنکورم دارم حالا ای خداااااااااا
![]()
تو پلان راه پله موقعی که اسکلت فلزی باید پله استقبال 30 سانت جلوتر باشه درهر دو بازو ، ولی در اسکلت بتنی بازو اول پله استقبال داره بازو دوم هم میتونه داشته باشه اگه هم نزارید مشکلی نیست .باتوجه به ارتفاع ساختمان اگه نیاز بود در اسکلت بتونی بازو دوم نمیزاریم در این صورت 19 تا پله میشه.چون در اسکلت فلزی بیشترسقف رو 30 سانت در نظر میگیرن ولی در بتنی 40 سانت اگه مقطع بزنی متوجه میشی.نحوه فلش پله ها رو هم اشتباه زدی
دوستان منم میخوام باشم .
تو پلان راه پله موقعی که اسکلت فلزی باید پله استقبال 30 سانت جلوتر باشه درهر دو بازو ، ولی در اسکلت بتنی بازو اول پله استقبال داره بازو دوم هم میتونه داشته باشه اگه هم نزارید مشکلی نیست .باتوجه به ارتفاع ساختمان اگه نیاز بود در اسکلت بتونی بازو دوم نمیزاریم در این صورت 19 تا پله میشه.چون در اسکلت فلزی بیشترسقف رو 30 سانت در نظر میگیرن ولی در بتنی 40 سانت اگه مقطع بزنی متوجه میشی.نحوه فلش پله ها رو هم اشتباه زدی
سلام.
منظورتون رو پله استقبال متوجه نمیشم.
اگه سقف تیرچه بلوک باشه 30 سانته.در غیر اینصورت (مثلا کامپوزیت)بیشتر میشه.
یک بازو؟!
آره اصلا به ترسیم فنی عکسها توجه نکنید.فقط ابعاد و اندازه ها......بحثای مربوط به ترسیم بعدا بررسی میشه.یا خودتون بصورت تصویری بیان کنید.
تا چند روز آینده طراحی پلان آذر 92 رو شروع و به اتمام برسونین تا بیایم اینجا و کرکسیون کنیم...
منم نفهمیدم استقبال یعنی چی؟!
فایل رو ضمیمه کردم پله ای که دورش خط کشیدم به همونا میگن پله استقبال.اگه این اینارو کنی ضخامت پاگرد کمتر میشه
بله قبلا در این مورد بحث شده.البته باید به مقطع توجه کرد که مثلا تو سازه فلزی شمشیری ها چطور قرار میگیره.
این مسئله اونطور که قلا تو تاپیک 92 بررسی کردیم به درد اجرای نرده ها میخوره.
البته طول باکس پلتون 30 بیشتر شده.....اشکالی نداره ولی مساحت واحد هاتون رو کم میکنه.
با من باشه اینکارو نمیکنم.ضابطه ای هم براش ندیدم تا حالا.
پله یه بازو با 19 پله رو توضیح ندادید.
فایل رو ضمیمه کردم . بهشون توجه کنین فرقشون متوجه میشینمنظورم از 19 تعداد پله های هر 2 بازو بود .این کار در ضخامت پاگردم تاثیر داره .ضخامت پاگرد 20 تا25 سانت میشه البته پاگرد نیم طبقه
به این فایل هم نگاهی بندازفایل رو ضمیمه کردم . بهشون توجه کنین فرقشون متوجه میشین
سلام دوستان
من هم میخوام همراهتون توی تمرین باشم
از کجا و چطوری کار میکنین؟
دیر که نرسیدم؟؟؟
مرسی از کمکتسلام .داشتیم راجب راه پله کار میکردیم تعداد پله ها با دلایلش که کدوم بهتره؟میتونی به تایپیک های قبل مراجعه کنی متوجه میشی.
یعنی اگه پله هامون تو یه امتداد باشن کاملا اشتباهه؟؟؟ منظورم اونی که ضربدر زدیهفایل رو ضمیمه کردم . بهشون توجه کنین فرقشون متوجه میشین
یعنی اگه پله هامون تو یه امتداد باشن کاملا اشتباهه؟؟؟ منظورم اونی که ضربدر زدیه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |