تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
ممنونم از شما

بهار جان حداقل عرض رفت و آمد باید 5 و یا 4.5 در محل ستونها باشه ، شما 3.80 گرفتین
فضای تاسیساتتون هم خیلی کوچیک گرفتین

توی حیاط میشه پله یا رمپ گذاشت ( منظور از پله ، دسترسی دوم به فضای خروجه که باید طبقه همکف و زیرزمین داشته باشه )

مرسی..
تاسیساتم 9-10 متره؛ نمیشه؟
حالا اگر این پله ها، پله ورودی ساختمان باشند چی؟ مثلا ورودی ما از سمت حیاط باشه(برای ساختمان جنوبی و دوبر مثلا)
مثلا برای کار اسفند91 من ورودی پیاده (واحدهای مسکونی) رو از حیاط گرفتم و داخل حیاطم پله های ورودی و رمپ معلولو گذاشتم؛ این درسته؟

bahar-spring

کاربر بیش فعال
پارکینگ از این لحاظم ایراد داره ک طول ماشین 5 متره...اون ماشینی ک پایین راه پله گذاشتی رو چشمی هم حساب کنیم 80 سانت از لبه دیوار آسانسور بیرون زده...در واقع شما 3.80 اندازه بالاتر رو زدید اندازه پایین رو بزنید فقط 3 متر میمونه....یه جورایی ناخواسته سر مصحح رو داشتید شیره میمالیدید و اگه مصحح این اشتباه شما رو به عمد برداشت کنه ممکنه لج کنه و کلا نمره پارکینگ رو نده
بله خب 3.80 اندازه قسمت بالایی هستش؛ فاصله دیوار آسانسور تا ستون.

behnoosh66

عضو جدید
لطفا دوستان نظر بدن

لطفا دوستان نظر بدن

دوستان توو پست 113 سوال لابیو ممنون میشم جواب بدین که به یه نتیجه گیری برسیم .

bahar-spring

کاربر بیش فعال
دوستان برای پله واسانسور که لابی تعریف میکنیم فقط توو طبقات نیازه یا توو پارکینگ هم نیازه که داشته باشیم ؟یادمه توو تاپیک های قبلی گفته بودن این لابی خصوصا توو پارکینگ بخاطر دود باید حتما باشه یعنی در باکس پله و اسانسور توو لابی باز بشه ، اخه بعضی از طرح ها این لابیو توو پارکینگ ندارن مثل این طرح که باکس پله به صورت طولی چسبیده به اسانسوره؟ این مدلی درسته ؟
صفحه74 مبحث4 میگه: "هنگامیکه طبقات دیگر ساختمان بوسیله پله ها از توقفگاه خودرو قابل دسترس باشد، باید فضای توقفگاه بوسیله دیوار و در یا فضای محصور از فضای پلکان جدا شود."
از طرفی مبحث3 صفحه87 هم گفته توی هر طبقه ای که آسانسور داریم باید لابی آسانسورم داشته باشیم.

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی..
تاسیساتم 9-10 متره؛ نمیشه؟
حالا اگر این پله ها، پله ورودی ساختمان باشند چی؟ مثلا ورودی ما از سمت حیاط باشه(برای ساختمان جنوبی و دوبر مثلا)
مثلا برای کار اسفند91 من ورودی پیاده (واحدهای مسکونی) رو از حیاط گرفتم و داخل حیاطم پله های ورودی و رمپ معلولو گذاشتم؛ این درسته؟

برای ساختمانهایی که توی آزمون میدن( تا 4 طبقه هستن ) حداقل مساحت تاسیسات رو 20 متر مربع بگیرین.
پله های ورودی ساختمان باید دارای سقف باشند ( توی مبحث 3 گفته که بایدمسقف باشه ) مخصوصا رمپ معلول که باید مسقف باشه

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان داکت کولر الزامیه ؟

اگر بذارین که خیلی خوبه اما الزامی نیست یعنی نمره ای به خاطرش کم نمیکنن اما گذاشتنش براتون بهتره در صورتیکه کارتون تکمیل باشه ( خیلی از بچه ها میگن ما کولر هم پیش بینی کرده بودیم اما قبول نشدیم ، این دلیل بر کامل بودن کارتون نیست شاید مشکل بزرگتری وجود داشته )

ha@sa

عضو جدید
دوستان کار اذر 92 رو من انجام دادم . اگه ببنید و نظرتونو بگید ممنون میشم . سعی کردم تمام اشکالاتی که تو کار قبلم بود تو این کار نباشه اما بازم ببینید و نظرتونو بگید . فقط برشم رو بگم که میدونم کامل نیس اخه دیچه جا واسه کشیدن اکس بندی تو صفحه نداشتم :smile::smile:
مشاهده پیوست اذر 92.rar

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان کار اذر 92 رو من انجام دادم . اگه ببنید و نظرتونو بگید ممنون میشم . سعی کردم تمام اشکالاتی که تو کار قبلم بود تو این کار نباشه اما بازم ببینید و نظرتونو بگید . فقط برشم رو بگم که میدونم کامل نیس اخه دیچه جا واسه کشیدن اکس بندی تو صفحه نداشتم :smile::smile:
مشاهده پیوست 210193

سلام
چند تا سوال دارم
طول رمپتون چقدره ؟9.20 ؟؟
چرا اون قسمت شمالی رو توی پارکینگ نساختین؟؟
ابعاد آسانسور رو 190 * 200 گرفتین ؟؟؟

bahar-spring

کاربر بیش فعال
برای ساختمانهایی که توی آزمون میدن( تا 4 طبقه هستن ) حداقل مساحت تاسیسات رو 20 متر مربع بگیرین.
پله های ورودی ساختمان باید دارای سقف باشند ( توی مبحث 3 گفته که بایدمسقف باشه ) مخصوصا رمپ معلول که باید مسقف باشه
پس چه طوری میتونیم ورودیو از حیاط بدیم؛ میشه اصلا؟
بعدم اگر مثلا از سطح اشغال برای رمپ و پله های ورودی استفاده کنیم اونوقت باید تراز زیرزمینو 2.40- بگیریم(درصورتیکه ورودیمون میزان بالای پارکینگها باشه) که حداقل ارتفاعو توی قسمت پارکینگها رعایت کرده باشیم.؛ که با این حساب 16 متر رمپ براش لازم داریم..
راستی آدرس اینو میگی که ورودی سقف داشته باشه..

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: agin

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس چه طوری میتونیم ورودیو از حیاط بدیم؛ میشه اصلا؟
بعدم اگر مثلا از سطح اشغال برای رمپ و پله های ورودی استفاده کنیم اونوقت باید تراز زیرزمینو 2.40- بگیریم(درصورتیکه ورودیمون میزان بالای پارکینگها باشه) که حداقل ارتفاعو توی قسمت پارکینگها رعایت کرده باشیم.؛ که با این حساب 16 متر رمپ براش لازم داریم..
راستی آدرس اینو میگی که ورودی سقف داشته باشه..

خب زیر سقف در نظر بگیرینش !
از نظر معماری ( حالت عمومی ) هم منطقی نیست که ورودیو پله ها و رمپ معلولزیر سقف نباشن !
اگر ورودی سواره از حیاط بود رمپ خودرو رو باید از حیاط بدید مثل شهریور 91 .اونوقت کد زیرزمین -240 نمیشه چون قسمت اعظمی از رمپ توی حیاط می افته !

آدرسشو پیدا نکردم اما تا جایی که یادمه گفته بود که باید مسقف باشه ( مخصوصا رمپ معلول فکر کنم توی ضوابط معلولین گفته بود ، دوره های قبل بچه ها تو تاپیکهای خیلی قدیمی هم گفته بودن )

ha@sa

عضو جدید
دوستان من داشتم جزوه رو میخوندم و یه سوال دارم :
توی جزوه گفته شده در صورتی که حداقل 50درصد ارتفاع زیرزمین بالاتر از تراز زمین نباشه باید مجرای نور و هوا تعبیه بشه . رعایت این مورد الزامیه ؟اگه الزامی باشه که توی تموم کارای طراحی باید بکشیم مجرا رو :cry::(

ha@sa

عضو جدید
سلام
چند تا سوال دارم
طول رمپتون چقدره ؟9.20 ؟؟
چرا اون قسمت شمالی رو توی پارکینگ نساختین؟؟
ابعاد آسانسور رو 190 * 200 گرفتین ؟؟؟

سلام
طول رمپ رو با 2 متر ابتدا و انتهای با شیب ده درصد 10.50 شده . اشکال توش می بینین ؟
2. همینجوری اخه همه بچه ها اون قسمت رو ساختن .منم میخواستم یه کم طرحم فرق داشته باشه (توی ازمون هم اون قسمت رو همینجوری کشیدم )
3. نه ابعادش 1.6 *200 هست دوست عزیز

amindarbasi

کاربر فعال
مشاهده پیوست 210193

زیرزمین
1- رمپ تون با شیب 15 درصد 14 متر میشه نه 9 متر
2-اون دو تا انباری که پایین گذاشتی مشکل دارند و پارکینگاتون مزاحم هستند و شما میتونین او دوتا انباری به طرف بالا و کنار موتور خانه انتقال بدین و پارکینگاتون رو به صورت ردیفی در بیارین تا مشکل حل بشه
3- درز انقطاع رو تو همه طبقات قید و رسم کنید
همکف
1-رمپ معلول کلا مشکل داره نه فضای ایست دارین نه پاگرد انتهایی من موندم این معلول بیچاره چطوری می خواد وارد لابی بشه از اون رمپ
2-اون اتاق واسه عکاسخونه قدیمی خیلی خوبه و اصلا نور نداره و عکسا خراب نمیشن شما که نور گیر دارین چرا استفااده نکردینو فکر کنم
3-با توجه مبحث 3 باید به حیاط از همکف دسترسی باشه و شما به حیاط فقط از زیر زمین دسترسی دادین
طبقات
1- ورودی واحد شمالی تون رو بد طراحی کردین
2- تو این طبقه یک اتاق تاریک داریم !!!!!
3- و شما به خاطر بد طراحی کردن نورگیرتون تو این دردسر افتادین و مجبور شدین تاریکش کنید
4- چون مساحت تعین نکرده لازم نیست هر دوشون یک اندازه باشن دست تون تو طراحی بسته شه

همینا به چشمم خورد البته با نگاه کوچک

bornak

عضو جدید
سلام مهندسین گرامی
تو شابلون چی میتونیم بزاریم . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

bahar-spring

کاربر بیش فعال
خب زیر سقف در نظر بگیرینش !
از نظر معماری ( حالت عمومی ) هم منطقی نیست که ورودیو پله ها و رمپ معلولزیر سقف نباشن !
اگر ورودی سواره از حیاط بود رمپ خودرو رو باید از حیاط بدید مثل شهریور 91 .اونوقت کد زیرزمین -240 نمیشه چون قسمت اعظمی از رمپ توی حیاط می افته !

آدرسشو پیدا نکردم اما تا جایی که یادمه گفته بود که باید مسقف باشه ( مخصوصا رمپ معلول فکر کنم توی ضوابط معلولین گفته بود ، دوره های قبل بچه ها تو تاپیکهای خیلی قدیمی هم گفته بودن )
بله درست شد، باید مسقف باشه.
ولی منظورم از ورودی ، ورودی پیاده هستش-در مورد طرح اسفند91- اگر ورود پیاده رو بالای پارکینگ میگرفتیم می بایست کد زیرزمینو حداقل 2.40- میگرفتیم و رمپ سواره هم که باید از حیاط می آوردیم میشد16-17متر.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
دوستان من داشتم جزوه رو میخوندم و یه سوال دارم :
توی جزوه گفته شده در صورتی که حداقل 50درصد ارتفاع زیرزمین بالاتر از تراز زمین نباشه باید مجرای نور و هوا تعبیه بشه . رعایت این مورد الزامیه ؟اگه الزامی باشه که توی تموم کارای طراحی باید بکشیم مجرا رو :cry::(
سلام خسته نباشی
طرحی که گذاشتی فایلات عکسن؟ میشه حجمشو کم کنی؟:crying2:

ha@sa

عضو جدید
نگاه کوچیک که سهله ,فک کنم شما اصلا طرح منو ندیدید :biggrin: اخه تو کار من رمپ معلول کجاس که من خودم نمیبینمش ؟؟؟؟؟؟؟ اصلا چیزایی که شما فرمودید هیچ ربطی به طرح من نداره :redface::smile:

ha@sa

عضو جدید
زیرزمین
1- رمپ تون با شیب 15 درصد 14 متر میشه نه 9 متر
2-اون دو تا انباری که پایین گذاشتی مشکل دارند و پارکینگاتون مزاحم هستند و شما میتونین او دوتا انباری به طرف بالا و کنار موتور خانه انتقال بدین و پارکینگاتون رو به صورت ردیفی در بیارین تا مشکل حل بشه
3- درز انقطاع رو تو همه طبقات قید و رسم کنید
همکف
1-رمپ معلول کلا مشکل داره نه فضای ایست دارین نه پاگرد انتهایی من موندم این معلول بیچاره چطوری می خواد وارد لابی بشه از اون رمپ
2-اون اتاق واسه عکاسخونه قدیمی خیلی خوبه و اصلا نور نداره و عکسا خراب نمیشن شما که نور گیر دارین چرا استفااده نکردینو فکر کنم
3-با توجه مبحث 3 باید به حیاط از همکف دسترسی باشه و شما به حیاط فقط از زیر زمین دسترسی دادین
طبقات
1- ورودی واحد شمالی تون رو بد طراحی کردین
2- تو این طبقه یک اتاق تاریک داریم !!!!!
3- و شما به خاطر بد طراحی کردن نورگیرتون تو این دردسر افتادین و مجبور شدین تاریکش کنید
4- چون مساحت تعین نکرده لازم نیست هر دوشون یک اندازه باشن دست تون تو طراحی بسته شه

همینا به چشمم خورد البته با نگاه کوچک

نگاه کوچیک که سهله ,فک کنم شما اصلا ندیدی . اخه تو طرح من رمپ معلول کجاس که من خودم که کشیدم نمیبینمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin::smile:تمام ایرادتی که گفتین باطرح من اصلا جور در نمیاد

fatane_a

عضو جدید
سلام . واسه من چند تا سوال پیش اومده. ممنون میشم جواب بدبد:
1.آیا امکان پیشروی زیرزمین به زیر حیاط وجود داره. یعنی بیش از 60 درصد.
2.واسه آسانسور باید داکت گذاشت؟؟
3.واسه شیب بندی چه نکاتی باید رعایت بشه. آیا باید شیب بندی به سمت داکت باشه؟به سمت حیاط، کوجه بدون داکت مشکلی داره؟؟
4. چشم پله باید چقدر باشه؟ من شنیدم حذف شده. درسته؟
5. استفاده از لیفت کجا مجاز هست؟
6. کحاها باید دیوار ضد حریق گذاشت
7. حداقل سایز انبار و موتورخونه چنده؟

amindarbasi

کاربر فعال
نگاه کوچیک که سهله ,فک کنم شما اصلا ندیدی . اخه تو طرح من رمپ معلول کجاس که من خودم که کشیدم نمیبینمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin::smile:تمام ایرادتی که گفتین باطرح من اصلا جور در نمیاد

مشکل از یه چیز دیگه است چون عکسای بالا با چیزی که اول گذاشتین کلا فرق میکنه و ثانیا مال سال 90 بود نه 92 و اینم رمپ تو اون کار حالا بازم من اشتباه کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:)
رهمکف.jpg

behnoosh66

عضو جدید
صفحه74 مبحث4 میگه: "هنگامیکه طبقات دیگر ساختمان بوسیله پله ها از توقفگاه خودرو قابل دسترس باشد، باید فضای توقفگاه بوسیله دیوار و در یا فضای محصور از فضای پلکان جدا شود."
از طرفی مبحث3 صفحه87 هم گفته توی هر طبقه ای که آسانسور داریم باید لابی آسانسورم داشته باشیم.[/QUOT

fatane_a

عضو جدید
در مورد داکت یه توضیح کلی میدید؟ نکاتی که باید رعایت شه.
و اینکه داکت مرکزی چیه؟ همه داکتا باید تا سقف همکف بیاد و تو داکت مرکزی جمع شن؟تو طرح یکی بچه ها اینجا دیدم این رو /(عارفه #912)اخه با فاصله زیاد چطور میشه این کارو کرد. راستی داکت موتورخونه بایست تا پشت بام بره؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

1-ایراد فاحش تووو کارت میدونی چیه؟؟؟لابی آسانسور گذاشتی اما طرف باید بره از راه پله بیاد بیرون...چرا این کارو کردی؟؟؟اون مسئله تفکیک راه پله از آسانسور رو زدی نابود کردی ....توی طبقه 2 و 1 درست کردی اما همکف و -1 کاملا اشتباهست
2-تاسیسات خیلی کوچیکه...سعی کن هیچ وقت مستطیل نگیری...چون دراز برای مبله کردن و قرارگیری سخت میشه....
3-درضمن محل خودرو رو با مثلث نشون بده....چرا اصرار داری اتومبیل بکشی؟؟؟تازه اون مستطیل دورش هم نکشیدی
4-درب خودرو رو هم نکشیدی...البته اصولش اینه ک از یه جایی به بالا باید رمب رو خط چین هم میکشیدی...
5-درز انقطاع رو چرا داخله دیوار کشیدی؟؟؟اشتباهه
6-رمپی ک توی همکف برای تجاری دادی ک نباید ول بشه تو تجاری؟؟باید با ی دری چیزی از فضای بیرون جدا بشه....اینجوری یعنی شب و نصفه شب هر کسی میتونه بره داخله تجاری....متوجه شدی ؟
7-درب واحدها دو لنگه با عرض 1.2 هست...حتما توجه کن به این موضوع
8-اون بالا اون نورگیره؟؟؟خیلی کوچیکه مخصوصا ک برای دو واحدم در نظر گرفتی
9-چرا واحد سمت راستیت و تا سرویس داره؟؟؟اون واحد به اون کوچیکی ک نیازی نی سرویس دو تا باشه...
10-سعی کن درب اتاق در این حد از وسط باز نشه...یکم ظاهر زشت ایجاد میکنه
11-همون واحد کوچیکه تراس نداری
12-این واحدت کلا خیلی بد شده مبتونستی خیلی بهتر از این در بیاری....به این صورت ک درب اتاق رو بیاری بالا بچسبونی به دیوار آسانسور....حمامتو بیاری پایین جای اون سرویس بزار اما جلوتر ک پشتش یه تراس بهت بده...اونوقت آشپزخونتم ک میتونی نور مستقیم بیاری بیار پایین....معلومه خوب فکر نکردی....
13-ابعاد آسانسورت چنده؟؟؟حس میکنم خیلی بزرگ شده....
14-در ضمن آشپزخونه اون ی واحدی هم داکت نداره
15-اون داکت مشترک بین دو تا سرویس دو واحد رو یه دفعه تا پایین بیار ...اون 20 سانت رو برا چی گذاشتی؟؟؟قابل استفاده ک نی حداقل بده به داکت
16-تو طبقه تک واحدی تراس مشترک دو تا سرویس کامل حذف شده....اشتباه این کارت
17-درب ورودیشم باید به داخل باز بشه نه به لابی آسانسور
18-دو تا آشپزخونه به اون بزرگی؟؟؟اونوقت پذیراییت کوچیک و تراس هم یدونه کوچولو گذاشتی...چرا؟؟؟تازه فضاتو جوری تقسیم کردی ک مسلما فضای سمت راست باید فضای عمومی و فضای سمت چپ فضای خصوصیت باشه اما شما با اون آشپزخونه بزرگی که گرفتی عکس اینو داری نشون میدی
19-کلا داکتهاتو توی طبقه بالا حذف کردی یه جایی اضافه کردی...کاملا اشتباهه
بهت پیشنهاد میکنم با دقت بیشتری یه بار دیگه طراحی کن...کارت ایراد زیاد داره....
مقطع و شیب بندیت هم دیگه ندیدم:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.