تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

behnoosh66

عضو جدید
دوست عزیز شما واسه این حرف منبع خاصی دارین . اگه اینجور باشه که خیلی خوب میشه که

توو جزوه یکی از دوستان که تهران کلاس رفته بود وهمینطور خودم که کلاس رفتم پیش یکی از اساتید سرشناس خوندم که گفته بود همیشه فاصله نورگیر از دیوار کور (دیواری که مشترکه با همسایه و ما براش درز تعریف میکنیم ) حداقل 3 متره و اوون ضلع دیگه فاصلش از مرز حیاط همسایه حداقل 2 متره که البته من عرض هیچ نورگیری رو (به غیر از نورگیر اشپزخانه ) کمتر از 3 نمیدم اینطوری مطمن تره.

behnoosh66

عضو جدید
اینم کار منه....بعید میدونم مشکلی داشته باشه...چون راه پله که با دیوار از پارکینگ جدا شده....
و دوم اینکه اون جلوی درب پیاده بنده کلا لابی گذاشتم و از پارکینگ تفکیک شده همینطور درمورد آسانسور...تا خط آکس رو به روش فضای لابی...بعید هم میدونم ک برای پارکینگ نیاز باشه بسته باشه دیوار لابی...این نمونه کار رو من زیاد دیدم توی کار بچه های دوره های پیش....ک قبول هم شدند....
اون لابی آسانسور برای طبقات الزامیه

اره عارفه جان طرح شماست پارکینگ مزاحم رو هم خوب حل کردی ، این سوال خیلی برام مهم بود قبل از اینکه از دوستان توو باشگاه بپرسم از خودتون پرسیدم البته بهتون پیام خصوصی دادم ولی جواب ندادین ، درست میگین منم این مدلی دیدم توو طرح ها ، البته برا این طرح میشه گفت که مثلا لابی مسکونی لابی اسانسور هم هست ولی من برام دقیقا این سواله که اگه مثلا همین طرح شما ولی با این تفاوت که لابی مسکونی نداشتیم و درب اسانسور مستقیم به فضای پارک ماشینا باز میشد بازم درست بود؟

behnoosh66

عضو جدید
دوستان یه سوال برام پیش اومد
قسمت های زیر رمپ معلولین و پله های ورودی همکف در پلان طبقه زیر زمین ارتفاعش کم تر هست قاعدتا. ایا میشه استفاده کرد برای تاسیسات و انبار؟ یا باید با پله اون قسمت پایین تر برده شود؟؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید

اره میشه انبار و تاسیسات داد البته بستگی به ارتفاع سرگیریش داره که اگه سرگیر بشه میتونیم پله بدیم بره پایین تر توو کار چند تا از دوستان هم دیدم این کارو کرده بودن ولی پارکینگو بعید میدونم البته اوونم بستگی به همون ارتفاع سرگیری داره که البته بهتره پارکینگ ندیم خصوصا از دید مصححان گرامی که براشون تامین پارکینگ خیلی مهمه .

s.salar

عضو جدید
دوستان یه سوال برام پیش اومد
قسمت های زیر رمپ معلولین و پله های ورودی همکف در پلان طبقه زیر زمین ارتفاعش کم تر هست قاعدتا. ایا میشه استفاده کرد برای تاسیسات و انبار؟ یا باید با پله اون قسمت پایین تر برده شود؟؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید
سلام دوست عزیز
بله ارتفاع زیر رمپ معلولین کمتره ومناسب برای انباریه
اما جالبه بدونید تقریبا همه بچه ها توی این تایپک زیر رمپ معلولین پارکینگ گذاشتن من یه تایپک گذاشتم گفتم که اشتباه نکنن ولی متاسفانه کسی توجه نکرد.
در رابطه با اتاق تاسیسات که خیر ارتفاعش باید 4 متر باشه پس در هر صورت پله رو میخواد

saraafsoon

عضو جدید
سلام

سلام

بچه ها کسی ج سوال منو نمیدونه؟
1-پلان پشت بام بام با شیب بندی بام چه فرقی داره؟ ومنظور از پلان بام چیه؟

2-من دارم پلان شهریور 91 میکشم موتورخونه زیرزمینه .و همکف پیلوت ایا داکت طبقات باید پیلئتمون نزاریم واگه نه پس این داکنه کجا میره؟
3-تو مبحث 4 ویرایش87 اخرای صفحه ابعاد درارو نوشته وترسیم کرده در 1.20 رو یه لنگه کشیده نگاه کنین؟ پس در راه پله یا واحدارو 1.20 بذاریم باید یه لنگه بکشیم؟

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
بله ارتفاع زیر رمپ معلولین کمتره ومناسب برای انباریه
اما جالبه بدونید تقریبا همه بچه ها توی این تایپک زیر رمپ معلولین پارکینگ گذاشتن من یه تایپک گذاشتم گفتم که اشتباه نکنن ولی متاسفانه کسی توجه نکرد.
در رابطه با اتاق تاسیسات که خیر ارتفاعش باید 4 متر باشه پس در هر صورت پله رو میخواد

سلام
عزیزم ارتفاع تاسیسات 4 متر نیست !!!!! مگه برای پند طبقه طراحی میکنیم که 4 بگیریم ؟؟؟ارتفاع تاسیسات همونه که توی مبحث 4 گفته .

برای فضای زیر فروشگاه هم ، برای تامین ارتفاع انباری و تاسیسات باید چند پله در نظر گرفت ( چون کد کف زیرزمین 150- و کد کف فروشگاه 10+ هست و با کسر ضخامت سقف و برای تامین ارتفاع اونها باید از چند پله استفاده کرد)

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کسی ج سوال منو نمیدونه؟
1-پلان پشت بام بام با شیب بندی بام چه فرقی داره؟ ومنظور از پلان بام چیه؟

2-من دارم پلان شهریور 91 میکشم موتورخونه زیرزمینه .و همکف پیلوت ایا داکت طبقات باید پیلئتمون نزاریم واگه نه پس این داکنه کجا میره؟
3-تو مبحث 4 ویرایش87 اخرای صفحه ابعاد درارو نوشته وترسیم کرده در 1.20 رو یه لنگه کشیده نگاه کنین؟ پس در راه پله یا واحدارو 1.20 بذاریم باید یه لنگه بکشیم؟

سلام
1-پلان شیب بندی بام همون پلان بامه ، هیچ فرقی با هم ندارن ، اصطلاحا ممکنه هر کدومش رو بگن.
2-چون موتورخانه زیرزمینه پس باید داکت از زیر زمین تا بام بالا بره و از پیلوت هم بگذره ( البته بهتره موتورخانه رو چسبیده به دستگاه پله بذارین تا داکتش به عنوان داکت مرکزی ساختمان به حساب بیاد و تا بام بالا بره )
3-مبحث 4 ویرایش 92 رو باید بخونین هااااا. دیگه اونجا پیوست حذف شده و حرفی از ابعاد و تیپ بندی در و پنجره ها نیست !در مورد ابعاد در هر فضایی توی ویرایش 92 ، همون جا صحبت کرده و کلا توضیحات مفصلی داده.

saraafsoon

عضو جدید
سلام
1-پلان شیب بندی بام همون پلان بامه ، هیچ فرقی با هم ندارن ، اصطلاحا ممکنه هر کدومش رو بگن.
2-چون موتورخانه زیرزمینه پس باید داکت از زیر زمین تا بام بالا بره و از پیلوت هم بگذره ( البته بهتره موتورخانه رو چسبیده به دستگاه پله بذارین تا داکتش به عنوان داکت مرکزی ساختمان به حساب بیاد و تا بام بالا بره )
3-مبحث 4 ویرایش 92 رو باید بخونین هااااا. دیگه اونجا پیوست حذف شده و حرفی از ابعاد و تیپ بندی در و پنجره ها نیست !در مورد ابعاد در هر فضایی توی ویرایش 92 ، همون جا صحبت کرده و کلا توضیحات مفصلی داده.
ممنونم که ج منو دادی اما اخه پیلوتم پارکینگ واگه داکتایه سرویس وحمومو...توپارکینگ بکشم ماشین نمیتونه ردشه که

behnoosh66

عضو جدید
سوال

سوال

دوستان توو مبحث 4 ویرایش جدید گفته در صورت نورگیری از طریق یه فضای نیمه باز سرپوشیده مانند ایوان ،عمق نورگیری مجاز از لبه خارجی ان فضای نیمه باز محسوب میشه. یعنی اگه ما تراس در حد مثلا 2 متر بدیم نهایت تا 5 مترپشتش میتونیم نورگیری طبیعی داشته باشیم ؟

s.salar

عضو جدید
سلام
عزیزم ارتفاع تاسیسات 4 متر نیست !!!!! مگه برای پند طبقه طراحی میکنیم که 4 بگیریم ؟؟؟ارتفاع تاسیسات همونه که توی مبحث 4 گفته .

برای فضای زیر فروشگاه هم ، برای تامین ارتفاع انباری و تاسیسات باید چند پله در نظر گرفت ( چون کد کف زیرزمین 150- و کد کف فروشگاه 10+ هست و با کسر ضخامت سقف و برای تامین ارتفاع اونها باید از چند پله استفاده کرد)
درمورد ارتفاع تاسیسات من که توی مبحث 4 چیزی پیدا نکردم اگر شما چیزی میدونید لطفا باذکرصفحه بگید .
ودر مورد قسمت دوم :اصلا موضوع زیر فروشگاه یا آزمون خاصی نبود صحبت کلی بود .

s.salar

عضو جدید
دوستان توو مبحث 4 ویرایش جدید گفته در صورت نورگیری از طریق یه فضای نیمه باز سرپوشیده مانند ایوان ،عمق نورگیری مجاز از لبه خارجی ان فضای نیمه باز محسوب میشه. یعنی اگه ما تراس در حد مثلا 2 متر بدیم نهایت تا 5 مترپشتش میتونیم نورگیری طبیعی داشته باشیم ؟
بله درسته

ha@sa

عضو جدید
سوال

سوال

سوال سوال
من دارم طراحی ازمون شهریور 91رو انجام میدم .توی پارکینگ فضای 6.80 واسه ماشینام دارم .میتونم ایا توی این 6.80 3 تا ماشین بزارم ؟توی کار عارفه دیدم این کارو انجام دادن ایا درسته یا همون 7متر بین دوستون باید باشه ؟

s.salar

عضو جدید
سوال سوال
من دارم طراحی ازمون شهریور 91رو انجام میدم .توی پارکینگ فضای 6.80 واسه ماشینام دارم .میتونم ایا توی این 6.80 3 تا ماشین بزارم ؟توی کار عارفه دیدم این کارو انجام دادن ایا درسته یا همون 7متر بین دوستون باید باشه ؟
عزیزم اون سوال پارکینگش مشکل داشت در واق اون 6.80 شما بین دوتا دیواره که 3 تا ماشین بین دو دیوار 7.50 فضامیخواد.

roham12

عضو جدید
اونی که ماشینشو پارک کنه باید از در پارکینگ بیرون بره دور بزنه تا به آسانسور یا راه پله برسه؛ اینجور نمیشه.
فاصله ستونهات خیلی زیاده نزدیک 8 متره و اگر هم اسکلت بتونی باشه باید ابعاد ستونتو بیشتر بگیری..فلزی هم که دهنه 8متری جواب نمیده.

بچه ها الان حداکثر فاصله اکس به اکس دو ستون رو چند میگیرن؟

معمارگر

عضو جدید
123.jpgدوستان به نظرتون ماشین کنار در پارکینگ که بعدش یه ماشین دیگه اس و کنار اون اسانسوره برا پارک مشکل نداره؟زاویه چرخش رعایت شده؟

ha@sa

عضو جدید
چرخش رعایت شده؟[/QUOTE]

عزیزم اون سوال پارکینگش مشکل داشت در واق اون 6.80 شما بین دوتا دیواره که 3 تا ماشین بین دو دیوار 7.50 فضامیخواد.

پس با این اوصاف توی این طرح (سوال شهریور 91 )ما خودمونم که بکشیم 3 تا پارکینگ بیشتر جواب نمیده :razz:

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 210512دوستان به نظرتون ماشین کنار در پارکینگ که بعدش یه ماشین دیگه اس و کنار اون اسانسوره برا پارک مشکل نداره؟زاویه چرخش رعایت شده؟

زاویه چرخش رعایت نشده
در ضمن سه تا پارکینگت تامین نیست 6.5 کمه
توی طراحی فضا ها ( مخصوصا سرویس ها )و پارکینگ سعی نکنید حتما حداقل ها رو بذارید
چرا از فاصله یک متری کنار باکس پله استفاده نمیکنید

vertex

اخراجی موقت
بچه ها ضخامت کف پاگرد با ضخامت سقف یکیه ؟ یا کوچیکتره؟ من دیدم توی مقطع پله ضخامت پاگرد رو کمتر گرفتن .

roham12

عضو جدید
شما 5متر فضا پشت ماشین دارین اما فکر میکنم گردش ماشین که نخواد دنده عقب بره بیرون مشکل داره
رمپ معلولتون که شروع شده حدود نیم متر بعدش ستون دارین اونجا مشکل داره باید قبل یا از اول رمپ ستون باشه

یه سوال.... فضا برا گردش پشت ماشین یادمه 3 متر بود درسته؟؟؟؟؟؟؟

fatane_a

عضو جدید
یکی در مورد داکت یه جواب قطعی میده/؟ داکتا باید تا سقف طبقه همکف بیاد و تنها داکت مرکزی تو طبقه هم کف هست؟ که اونم بایست پشت آسانسور باشه؟
داکت موتورخونه هم باید تا پشت بام ادامه پیدا کنه؟

vertex

اخراجی موقت
یکی در مورد داکت یه جواب قطعی میده/؟ داکتا باید تا سقف طبقه همکف بیاد و تنها داکت مرکزی تو طبقه هم کف هست؟ که اونم بایست پشت آسانسور باشه؟
داکت موتورخونه هم باید تا پشت بام ادامه پیدا کنه؟
منم چند وقت پیش این سوال رو همینجا پرسیدم کسی جواب نداد مثل اینکه هیچکی مطمئن نیست .

fatane_a

عضو جدید
- دوستان خواهش می کنم این سوالات رو جواب بدبد.
اطراف رمپ حتما باید ستون باشه؟؟
- چشم پله حتما باید باشه تو پله یا خیر؟
در نظر گرفتن 18 پله 17 سانتی و ارتفاع 3/06 از کف تا کف طبقات خوبه؟ ضخامت سقف طبقات رو باید چند بگیریم؟؟
نورگیر پله رو باید کجا قرار بدیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.