تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sam architect

عضو جدید
salammm.
Joftesh doroste:)))

Ayin name 2800 darz entegha kol ro gofte 1/100..........yani age 2 taraf darz dashte bashi in meghdar taghsim bar 2 mishe.
Dar vaghe mishe 1/200 dar yek taraf.
Shoma hamishe 1/200 ro dar nazar begir......chon masalan age 3 taraf darz dashte bashe ba oon 1/100 nemishe mohasebe kard.
تو ضوابط شهرداری که من تو یه دفتر مهندسی دارم طراحی میکنم همون 1/200 میزاریم که نقشه میره شهرداری تایید میشه.

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
تو ضوابط شهرداری که من تو یه دفتر مهندسی دارم طراحی میکنم همون 1/200 میزاریم که نقشه میره شهرداری تایید میشه.
Salammm.
Are dg doroste.
Migam in dota farghi ba ham nadaran.
Yeki meghdar kol ro mige.....yani darz 2 taraf ro mige.
Oon yeki (1/200) faghat darz yek taraf ro......1/200 nesfe 1/100

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
Salammm.
Are dg doroste.
Migam in dota farghi ba ham nadaran.
Yeki meghdar kol ro mige.....yani darz 2 taraf ro mige.
Oon yeki (1/200) faghat darz yek taraf ro......1/200 nesfe 1/100
بابت زحمتی که امروز کشیدین سپاس گزارم فرزاد جان امیدوارم موفق باشی

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم که تا الان داشتم 10 صفحه تایپیک میخوندم،
:)
یه کلیدواژه خریدم 3 روز نیومدم تایپیک، بچه ها زودتر دعا کنین ب کارام سروسامون بدم بشینم سر طراحی :(

arefeh

کاربر ممتاز
بابا اینجا چقدر سوت و کوره....پارسال بچه ها فعال تر بودند اما امسال همه تنبل شدند چرا هیچ کدومتون تمرین نمیکنید و نمیزارید؟؟؟؟؟>.....:(
نکنه یواشکی کار میکنید بابا کنکور ک نی بگیم یه 1% کلی رتبه رو بالا پایین میکنه؟!!!!!
توروخدا یکم فعال باشید اونقدری دیگه زمان نداریم....
من طرح اسفند 91 رو تموم کردم آخراشم....دیگه برش و ...نمیزارم همون پلانها رو میزارم .....لطفا شما دوستانم اگه چیزی بلدید بیاید و به ما هم بگید....:razz:

holooooooo

کاربر ممتاز
بابا اینجا چقدر سوت و کوره....پارسال بچه ها فعال تر بودند اما امسال همه تنبل شدند چرا هیچ کدومتون تمرین نمیکنید و نمیزارید؟؟؟؟؟>.....:(
نکنه یواشکی کار میکنید بابا کنکور ک نی بگیم یه 1% کلی رتبه رو بالا پایین میکنه؟!!!!!
من طرح اسفند 91 رو تموم کردم آخراشم....دیگه برش و ...نمیزارم همون پلانها رو میزارم .....لطفا شما دوستانم اگه چیزی بلدید بیاید و به ما هم بگید....:razz:
بابا عارفه جون همه که مثل شما نیستن!! عزیزم منم تا یک هفته دیگه ایشالا مثل تو فعال میشم، اگه خدا بخواد :gol:

bahar-spring

کاربر بیش فعال
راستی اینو گفتی یه چی یادم اومد! درسته که برای آزمون شهرها و استانهای مختلف ظرفیت قبولی دارن؟ یعنی یکی ممکنه توی یه شهر قبول بشه ولی همون شخص شهر دیگری قبول نشه؟!

arefeh

کاربر ممتاز
راستی اینو گفتی یه چی یادم اومد! درسته که برای آزمون شهرها و استانهای مختلف ظرفیت قبولی دارن؟ یعنی یکی ممکنه توی یه شهر قبول بشه ولی همون شخص شهر دیگری قبول نشه؟!

عزیزم ربطی نداره...25=قبولیه....بعید میدونم ک یه سری رو قبول کنند و یه سری رو نه....

بابا عارفه جون همه که مثل شما نیستن!! عزیزم منم تا یک هفته دیگه ایشالا مثل تو فعال میشم، اگه خدا بخواد :gol:

بابا منم سرکار میام البته درسته کار خیلی نداریم...اما لب تاپمو میارم اینجا میشینم کار میکنم....زود باش عزیزم...اول باید چند تا نقشه برا خودت بکشی بعد سرعته دستتو برا دستی کشیدن آماده کنی...
خیلی وقتی نداریما...تازه منو و تو آزادم آزمون داریم اونو ک به کل گذاشتم کنار...بماند ک اگه سراسری هم مجاز شم اسکیس اونم هست....

bahar-spring

کاربر بیش فعال
عارفه یه سوال درمورد ستونگذاریت دارم
ستونهای اطراف باکس پله ات اونجوریم میشه؟ آخه مگه نمیگیم چهارطرف باکس پله بخصوص پاگرد نیم طبقه ستون میخواد؟

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه یه سوال درمورد ستونگذاریت دارم
ستونهای اطراف باکس پله ات اونجوریم میشه؟ آخه مگه نمیگیم چهارطرف باکس پله بخصوص پاگرد نیم طبقه ستون میخواد؟

عزیزم چجوریه مگه؟؟؟؟اولا گفته میشه ک دو طرفش باشه مشکلی نداره....اما برای من این سمت آسانسور اشکالم نداره چون یه جاهاییش از دال استفاده میشه...یعنی پاگرد ها رو دال اجرا میکنند اگه اشتباه نکنم....
ولی درکل این ستون گذاری درسته باعث میشه تازه تعداد ستونهاتم کمتر بشه و بهینه باشه.....توی طرح پارکینگم مشکل نمیخوری:)

bahar-spring

کاربر بیش فعال
عزیزم چجوریه مگه؟؟؟؟اولا گفته میشه ک دو طرفش باشه مشکلی نداره....اما برای من این سمت آسانسور اشکالم نداره چون یه جاهاییش از دال استفاده میشه...یعنی پاگرد ها رو دال اجرا میکنند اگه اشتباه نکنم....
ولی درکل این ستون گذاری درسته باعث میشه تازه تعداد ستونهاتم کمتر بشه و بهینه باشه.....توی طرح پارکینگم مشکل نمیخوری:)
منظور من توی پاگرد نیم طبقه است گفته میشه اونجا حتما 2تا ستونا باشن..نمیدونم باز. درسته خب، اونجور که شما میگی خیلی بهترم میشه.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
منظور من توی پاگرد نیم طبقه است گفته میشه اونجا حتما 2تا ستونا باشن..نمیدونم باز. درسته خب، اونجور که شما میگی خیلی بهترم میشه.

سلاممم.

ببینید باید منطق اینکه مثلا میگیم سمت پاگرد نیم طبقه حتما باید دو تا ستون باشه رو بدونیم.اینو که بدونیم، اون موقع یه جاه هایی مثل کار خانم عارفه متوجه میشیم که اینطور ستون گذاری درسته یا نه.

نیم طبقه.jpg

تو عکس بالا خط سبز رو تیر تراز طبقه فرض کنید و خط قرمز رو تیر تراز نیم طبقه.
بنظرتون در طول طبقات مختلف مشکلی ایجاد میشه؟........اینجا مشکلی ایجاد نمیکنه.ولی همیشه اینطور نیست.

arefeh

کاربر ممتاز
سلاممم.

ببینید باید منطق اینکه مثلا میگیم سمت پاگرد نیم طبقه حتما باید دو تا ستون باشه رو بدونیم.اینو که بدونیم، اون موقع یه جاه هایی مثل کار خانم عارفه متوجه میشیم که اینطور ستون گذاری درسته یا نه.

تو عکس بالا خط سبز رو تیر تراز طبقه فرض کنید و خط قرمز رو تیر تراز نیم طبقه.
بنظرتون در طول طبقات مختلف مشکلی ایجاد میشه؟........اینجا مشکلی ایجاد نمیکنه.ولی همیشه اینطور نیست.

ممنون فرزاد جان...اما من خودم برام سئوال شد میشه بیشتر توضیح بدید....منظورتون چه جاهاییه ک نمیشه؟؟؟؟هرچند من تو طرحهام سعی میکنم از همین شیوه راه پله آسانسور و داکت استفاده کنم و دائما تغییر ندم ک سرجلسه هم راحت به نتیجه برسم

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
ممنون فرزاد جان...اما من خودم برام سئوال شد میشه بیشتر توضیح بدید....منظورتون چه جاهاییه ک نمیشه؟؟؟؟هرچند من تو طرحهام سعی میکنم از همین شیوه راه پله آسانسور و داکت استفاده کنم و دائما تغییر ندم ک سرجلسه هم راحت به نتیجه برسم

خواهش میکنم.

این حالت باشه هیچوقت موردی نداره.(حالت هایی که اینطوری راه پله و آسانسور به این نحو کنار و پشت به دیوار قرار گرفتن که اون پشت دیوارهمسایه قرار گرفته)

مثلا کار یکی از دوستان در آزمون آذر رو ببینید: (کیفیتش پایینه)

3.jpg

تو عکس بالا فرض کنید اون ستونای آبی ،ستون گذاریمون بود.اون خط قرمز هم میشد تیر میان طبقه.دقیقا از وسط تراز طبقه و از وسط درب سرویس رد میشه.
یه همچین حالت هایی باید ستون بچسبن به باکس پله.
ولی در طرف پاگرد تراز طبقه این مشکلات رو نداریم.

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز

arefeh

کاربر ممتاز
قسمت دوم آزمون طراحی اسفند 91

قسمت دوم آزمون طراحی اسفند 91

اینم پلان شیب بندی...
مشاهده پیوست shibbandi(esfand91).pdf
فقط یه سئوال ما اگه بخوایم موتورخونه و داخل خرپشته رو نشون بدیم دیگه سقفشو نمیتونیم نشون بدیم....و باید دو تا پلان بکشیم یکی برا خرپشته یکی هم برای سقفش ک بخوایم شیب بندی رو نشون بدیم....
حالا باید چ کنیم ؟؟؟؟کدوم مهمتره؟؟؟

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها آزمون اسفند 91 رو هم طراحی کردم...خوشحال میشم ایرادهاشو بگید و البته نظر هم بدید اگه جایی رو جا انداختم:)
ممنون
:gol::heart:
مشاهده پیوست 206071مشاهده پیوست 206072
خیلی خوب شده ولی ای کاش این رنگ های قرمز و زردو نمیاوردی تو کار بجاش ابی و سبز بزن خیلی چشو اذیت میکنه مهندس ولی در کل خیلی خوب شده نکات کلاس (اشراق) و توش گنجوندی

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
اینم پلان شیب بندی...
مشاهده پیوست 206073
فقط یه سئوال ما اگه بخوایم موتورخونه و داخل خرپشته رو نشون بدیم دیگه سقفشو نمیتونیم نشون بدیم....و باید دو تا پلان بکشیم یکی برا خرپشته یکی هم برای سقفش ک بخوایم شیب بندی رو نشون بدیم....
حالا باید چ کنیم ؟؟؟؟کدوم مهمتره؟؟؟

سلام.
نیازی نیست پلان موتورخونه رو نشون بدید.فقط یه سری نکات ارتفاعی داره که اونارو تو برش نشون میدید دیگه.

arefeh

کاربر ممتاز
سلام.
نیازی نیست پلان موتورخونه رو نشون بدید.فقط یه سری نکات ارتفاعی داره که اونارو تو برش نشون میدید دیگه.

ممنونم فرزاد خان....راستی سئوالات آزمونهای سال قبل برای طراحی رو دارید ؟؟؟؟
من خواستم شهریور رو کار کنم اما سایت مقررات نشد سئوالشو بگیرم....:(

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
ممنونم فرزاد خان....راستی سئوالات آزمونهای سال قبل برای طراحی رو دارید ؟؟؟؟
من خواستم شهریور رو کار کنم اما سایت مقررات نشد سئوالشو بگیرم....:(

چرا همه سالها رو دارم.فردا براتون ایمیل میکنم.سرعت نت خونه پکیدست:smile:

arefeh

کاربر ممتاز
چرا همه سالها رو دارم.فردا براتون ایمیل میکنم.سرعت نت خونه پکیدست:smile:

لطف میکنید...ممنون میشم فرصت کردید ایرادهای کاری ک امروز گذاشتم رو هم بهم بگید تا بیشتر روش کار کنم...سعی کردم ایرادهای قبلی تووو کارم نباشه اما نمیدونم تا چ حد موفق شدم/////

siamakarch

عضو جدید
سلام به همه دوستان
یه سوال فنی..:smile:
جک معلول بالاخره مورد تائید است یا نه؟..
در صورت مثبت بودن پاسخ کسی نقشه ای از ترسیم جک به جای رمپ داره ؟
ممنون

سانی123

عضو جدید
دوستم اگه 2 تا ساختمان کنار هم باشه یک صدوم ارتفاع ساختمان کوتاه تره که درز انقطاع هر چی شد هم کنار ساختمان کوتاه هم کنار ساختمان بلند باید درز داشته باشیم البته من اینطوری شنیدم نمی دونم درست یا غلط

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
یه سوال فنی..:smile:
جک معلول بالاخره مورد تائید است یا نه؟..
در صورت مثبت بودن پاسخ کسی نقشه ای از ترسیم جک به جای رمپ داره ؟
ممنون

بستگی به سایت طراحی داره.اگه امانش بود رمپ ولی اگه نبود جک(هرچند من ترجیح میدم همیشه رمپ بزارم)آزمون آذر جک جواب میداد فقط.
تو آزمون آذر کد همکف رو هم 1.20 داده بودن دیگه اصلا جواب نمیداد.اگه موقعیت زمین خوب بود و واسه همکف خودشون کد معرفی نکردن اونوقت میشه رمپ کار کرد.
آزمون قبل آذر موقعیت مناسب بود . کد همکف نیاز نبود خیلی بالا باشه و همچنین مشکل سرگیری واسه رمپ زیرزمین هم وجود نداشت.

arefe-rad

عضو جدید
بچه ها آزمون اسفند 91 رو هم طراحی کردم...خوشحال میشم ایرادهاشو بگید و البته نظر هم بدید اگه جایی رو جا انداختم:)
ممنون
:gol::heart:
مشاهده پیوست 206071مشاهده پیوست 206072

خدا قوت عارفه جان.
کارت خیلی خوب شده اما یه نکته: میتونی جوری طرحت رو دربیاری که نیاز به نورگیر هم نداشته نباشی.چون من شنیدم این ازمون 91 هرکی نورگیر طراحی کرده 12 نمره منفی گرفته!
من واسه ازمون اذر این ازمون رو تمرین کردم(بدون نورگیر) امسال هم اگه مشکلات اجازه بدن انشاالله دوباره میکشم میذارم اینجا که منظورمو متوجه شین.
موفق باشی دوست من:heart:

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
دوستم اگه 2 تا ساختمان کنار هم باشه یک صدوم ارتفاع ساختمان کوتاه تره که درز انقطاع هر چی شد هم کنار ساختمان کوتاه هم کنار ساختمان بلند باید درز داشته باشیم البته من اینطوری شنیدم نمی دونم درست یا غلط

هر ساختمان بطور جداگانه با توجه به 1/200 ارتفاع روی پی تا کف متوسط پشت بامش باید درز انقطاع رو در نظر بگیره.ربطی به هم ندارن.اینی که شما میگید واسه دوساختمان جدا از هم از یک پروژه ساختمانیه.

-مثلا دوساختمان همسایه (که هیچ ربطی به هم ندارن) که ارتفاع یکیشون مثلا 30 متره و ارتفاع دیگری 20 متر......درز انقطاع اولی میشه 15 سانت و درز انقطاع دومی میشه 10 سانت.
ساختمان اول 15 سانت در زمین خودش درز میزاره و ساختمان دوم 10 سانت در زمین خودش.فاصله این دو میشه 25 سانت.

-ولی مثلا دو ساختمان از یک مجموعه که به دلیل ملاحظات سازه ای باید درز انقطاع رو رعایت کنن، مقدار درز انقطاع میشه 10 سانت برای هر ساختمان.

وضعیت
موضوع بسته شده است.