دوستان یه سری سوال
1- اگه آشپزخونه تو واحدای بزرگ مطیخ داشته باشه امکانش هست نور طبیعی روو فقط واس مطبخ درنظر بگیریم و قسمت اوپن فقط از هال نور بگیره؟》》》به نظر من میشه
2-در تراس رو می شه شیشه گذاشت جزو مساحت نورگیر هال حساب کرد؟
3-کمد اتاق خواب ابعادش چجوری بود؟》》》عرضش60طولش حداقل 1/20
4- تو واحدایی که ورودی از حیاطه بجز 25متر ابتدایی کلا رمپو تو حیاط دربیاریم دیگه؟》》》25متر؟؟؟؟؟؟ قضیه چیه؟ من فقط 3متر خوندم برای رد شدن ماشین آتشنشانی 25چیه آخه

5-داکت کولر ابعاد مفیدش چقدره؟ و داکت کولر طبقات بالا تو طبقات پایین حذف میشه دیگه؟بله و 40×40هست
6-ایعاد درست و مستند داکت ها ی سرویس و اشپزخونه چقدره؟
7-داکت تاسیسات تا بام نمی ره؟ اینو تو همین تاپیک دیدم》》》》مهندس دقت کن من گفتم داکت تهویه اتاق تاسیسات نه داکت خود تاسیسات
8-داکت ها توی همکف دیده می شن یا نه؟ من تصورم این بود داکت تو همکف دیده می شه.... تو طراحیای اشراق دیدم داکت تو همکف نبود
9-اگه داکت تو همکف بیاد قسمت سرگیر رمپ که خالیه نمی شه توطبقات بالا داکت گذاشت.. من تو تمرینام به این مسئله برخوردم.. چجوریه قضیه؟》》》فک کنم بشه رایزر ها تو همکف مسیرشونو عوض کنن برن تو داکت اصلی اما فکرکنم تو همکف این مسر حتما سقف کاذب بخواد
10-نورگیری تو واحدای تجاری و غیره چجوریه؟ مثلا تو ازمون خرداد93 نیازه نورگیرو تا همکف بیاریم پایین برای فروشگاه کتاب؟ من اینو تو کار قبولی یکی از بچه ها دیدم》》》من چیزی راجع به فرقشون نخوندم در ضمن مبحث 4عنوانش الزاملت عمومیه یعنی برای عموم ساختمانها و تصرفها بنابر این عمق نور گیری همونه اگر اشتباه میکنم دوستان بگن
11-داکت اصلیو بندازیم پشت اسانسور دیوار بینشون 20 سانت باشه؟ و عایق دیگه؟