arc eng
عضو جدید
آخه من یه جا شنیدم میگفتند در سال یه بار برگذار خواهد شد. این حرف واقعیت داد عــــایا
من سال پیش از یکی از اساتید شنیدم گفت قراره سالی ی بار شه و سخت تر.
آخه من یه جا شنیدم میگفتند در سال یه بار برگذار خواهد شد. این حرف واقعیت داد عــــایا
من سال پیش از یکی از اساتید شنیدم گفت قراره سالی ی بار شه و سخت تر.
منم اول این طرحو کشیدم ولی پارک چهارم سرگیر میشد منم مثل احمقا ساعت 1طرحمو عوض کردم و کلی وقت کم آوردممن رمپو درآوردم
یکی از دوستام به نقل از یه آدم مطلع گفت قراره خرداد هم برگزارشه. صحت گفته اش پای خودش.
من حواسم نبود واحد3 خوابه رو 190 متر زدم باید یه پارکینگ اضافه میشد؟ کسی رو سراغ دارین از ش بپرسین ببینم چقد کم میشه؟
سوال گفته بود تقریبا 185متر که که 5 متر اختلاف ایراد چندانی نیست . در ضمن هنگام تصحیح شخص نمیاد با ماشین حساب دقیق مساحت و حساب کنه. اگه ضوابط را رعایت کرده باشید و طرح شما ایراد اساسی نداشته باشه این مورد مشکلی چندانی نداره.
سلام
من تو زیر زمین طول رمپ و کارای دیگه رو درست انجام دادم اما موقع نوشتن کد ارتفاعی اشتباها بجای -150 نوشتم -240
به نظرتون کلا کارم اشتباه میشه؟
اما تو برش کد ارتفاعی رو درست زدمکککک
در برگه امتحان روی کدهای ارتفاعی تاکید شده بود که بارم داره.
اما این به کسی که برگه رو تصحیح می کنه بستگی داره ، که چقدر رباطی فکر کنه
نتیجه آزمون طراحی اسفند دقیقا موقع ثبت نام آزمون آذر اومد اگه این یکی هم به اندازه پارسال طول بکشه می شه 6 ماه بعد...کسی می دونه زمان اعلام نتایج کی هست ؟؟؟؟
نتیجه آزمون طراحی اسفند دقیقا موقع ثبت نام آزمون آذر اومد اگه این یکی هم به اندازه پارسال طول بکشه می شه 6 ماه بعد...
نتیجه آزمون طراحی اسفند دقیقا موقع ثبت نام آزمون آذر اومد اگه این یکی هم به اندازه پارسال طول بکشه می شه 6 ماه بعد...
اگه اقد طول بکشه من رسما از استرس دیوانه میشم
به نظر من قبول میشی چون کارت کامل هست مخصوصا چند نکته اصلی رو رعایت کردی مثل ورودی به حیاط که من فراموش کردم فقط من توی پلان زیرزمینت پله های تاسیسات که میره پایین تر رو ندیدم در کل جا نمایی ها رو خوب در آوردی انشاالله که قبول می شی
یکی از دوستان من امروز از نظام سوال کرده بود بهش گفت بودن 2 ماهه ولی من بعید میدونم چون سنوات قبل هم همینجور بوده
خدا نکنه عزیزم ایشا.. همه قبول شیم...اگه اقد طول بکشه من رسما از استرس دیوانه میشم
مرسی فائزه جان...والا من اصلا این نکته ی ساده که تاسیسات رو ببریم پایین تر سر جلسه به ذهنم نرسیده بود!!!! و تا آخرش داشتم فکر می کردم که چطور ارتفاع اون رو درست کنم، واسه همین پله نمی بینی!...مشکلات دیگه ای هم داره طرح..رمپ معلول نداره! فروشگاه مساحتش کمه!...و....... امیدوارم قبول بشم..
من واقعا برام سواله چطور باید هم رمپ معلول و هم فروشگاه در میومد...چطور آخه؟؟...بدون رمپ معلول میفتم؟؟؟؟
منم همین رو میگممن عرض فروشگاهم تقریبا 2.6 شد، رمپ معلولم 15 متر شد که تو عرض 3.6 در آوردم، 1.2 عرض ورودی و عرض رمپ ورودی هم تقریبا 3.2!
بچه ها نگران نباشید. باید نصف نمره رو یگیرید تا قبول شید. طبیعیه که یک سری اشتباهات ناشی از بی دقتی اتفاق بیوفته. امیدوارم همه تون قبول شید. خسته هم نباشید. دیگه امتحان رو دادید براش ناراحت نباشید. کنکور که نیست. آخرش اینه که دفعه دیگه قبول شید.توو زیر زمین زیر قسمت فروشگاه رو میباس پله بدیم که بره پایین تا ارتفاعش سرگیر نباشه ولی من این کار نکردم اخر بار متوجه شدم که دیر شده بود اوون لحظه حضور ذهن نداشتم که پله بدم واسه همین مجبور شدم اتاق تاسیسات وانبارها مو از زیر فروشگاه جابه جا کنم انبارها وتاسیسات خیلی خوب دراوومده بود ولی به خاطر این بی دقتی مجبورشدم اخر بار جابه جاشون کنم ای کاش برا این مورد خیلی نمره کم نشه
در کل خوبه ولیبچه ها خسته نباشد..این پلان های منه ..همکف و زیر زمین نظر شما چیه؟؟؟
بچه ها خسته نباشد..این پلان های منه ..همکف و زیر زمین نظر شما چیه؟؟؟
بچه ها خسته نباشد..این پلان های منه ..همکف و زیر زمین نظر شما چیه؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | ||
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | ||
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |