سلام دوستان
اول ممنون از همه تون. من خيلي چيزا ياد گرفتم. چندتا سوال برام پيش اومده ممنون مي شم اگر كسي مي دونه جواب بده.
1- رمپ پاركينگ در حالتي كه مي چرخد مثل سوال اسفند 91، بايد به صورت يك چهارم دايره ترسيم بشه و يا گذاشتن يك مربع به ابعاد 5 در 5 كفايت مي كنه؟ مثل كاري كه شب خانوم انجام داده. ديدم يكي از بچه اين موضوع رو ايراد گرفته بود و يكي ديگه گفته بود همين جور بگذاريد. حالا كدوم درسته؟
بعد در محاسبه طول يك چنين رمپي، بايد محيط اون يك چهارم دايره رو حساب كنيم و به طول بقيه رمپ اضافه كنيم؟ شعاع اون قسمت رمپ رو در وسط، همون 5 بگيرم درسته يا كمتر هم مي شه گرفت؟
2-يك سوالي در مورد طراحي بالكن دارم. آيا بالكن رو بايد توي همون محدود ه ي 60 درصد طراحي در بياريم يا مي شود از سمت حياط به حالت كنسول پيشروي كنيم حد نهايت اين عرض پيشروي براي بالكن چه قدر است؟
3- من شنيده بودم 60% +2 اگر استفاده كنيم اون وقت بايد اين مساحت اضافي مازاد بر 60 درصد رو در داخل پلان كم كنيم . مثلا با گذاشتن نورگير ها. آيا اين درست است؟ كلا از اين قضيه ي 60% +2 در همه جا مي شه استفاده كرد؟
4-ارتفاع پله ها رو بهتر است 17 سانت بگيريم يا 18؟ 17 كه براي معلول است ولي خب تعداد پله بيشتر مي شود در نتيجه طول باكس پله بيشتر مي شود؟
5- حداقل درز انقطاع چه قدر است؟
6- حداقل ارتفاعي كه در نما براي دادن نورگير به زيرزمين (از سطح زمين) بايد بالا بياييم چه قدر است؟ مثلا اگر ارتفاع زير زمين 2/40 و ضخامت سقف 40 باشد، آنوقت كف همكف تا روي زمين 1/5 باشد كافي است؟
7- در طرح شب خانوم اين ماشيني كه مشخص كرده ام آيا مشكل چرخش ندارد؟ مگر نبايد يك شعاع 5 متري براي چرخش در نظر بگيريم؟مشاهده پیوست 180411
7- يكي از بچه ها در اندازه هاي استاندارد نما مشكل داشتند و مي گفتند كه ارتفاعات داده شده در مبحث چهار كمتر از نماي يك ساختمان 4 طبقه در مي آيد. من فكر مي كنم بايد ارتفاعات را براي همه ي طبقات كف تا كف 2/8 بگيريم و خرپشته را هم 2/2 و ارتفاع زير زمين در حالت داشتن نورگير از سطح زمين همان 1/5 متر. اونوقت ارتفاع همان 14/90 در مياد كه در مبحث است.
ببخشيد كه طولاني شد
با تشكر از همه
7- در طرح شب خانوم اين ماشيني كه مشخص كرده ام آيا مشكل چرخش ندارد؟ مگر نبايد يك شعاع 5 متري براي چرخش در نظر بگيريم؟مشاهده پیوست 180411
7- يكي از بچه ها در اندازه هاي استاندارد نما مشكل داشتند و مي گفتند كه ارتفاعات داده شده در مبحث چهار كمتر از نماي يك ساختمان 4 طبقه در مي آيد. من فكر مي كنم بايد ارتفاعات را براي همه ي طبقات كف تا كف 2/8 بگيريم و خرپشته را هم 2/2 و ارتفاع زير زمين در حالت داشتن نورگير از سطح زمين همان 1/5 متر. اونوقت ارتفاع همان 14/90 در مياد كه در مبحث است.
ممنون شبنم خانم. ولي پيغام ميده كه نميشه باز بشه نميدونم چرا ؟راستي يه سوال ديگه اينكه شما جايي گفته بودي كه اگر بعد نورگيري آشپزخانه از پنجره ي پذيرايي حداكثر 6و نيم باشه مي تونيم نورگير نديم ولي من جاي ديگه تو همين تاپيك خوندم نوشته بود حداكثر فاصله 8و نيم متر. اين قانون كجا نوشته شده من ميخوام مطمئن بشم؟
ابعاد زمین و نگفتی عزیزم. عرضش 11.طولش چنده؟از شمال و جنوب نور می گیره و از دو طرف همسایه دارد طراح سوال هدفش اینه که واحدهای شمالی و جنوبی تقسیم شن (و از 2 عدد آسانسور استفاده شود) و از هم اختلاف ارتفاع داشته باشند فکر کنم آزمون سال 87 هم تقریبا این جوری بود من تمام سال هایی که تمرین کردم توی صفحات اول تاپیک گذاشتم اما این مورد رو هنوز نتونستم کاملا در بیارم بازم ممنون از توجهت امیدوارم بتونی این تمرین رو ارائه بدی![]()
ابعاد زمین و نگفتی عزیزم. عرضش 11.طولش چنده؟
بچه ها راهروی جلوی راه پلرو من1.20 میگیرم اشتباه باید1.50 بگیرم؟
اطلاعیه جدید در مورد آزمون طراحی:
http://inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=302
سلام بچه ها مساحت موتور خونه رو بر چه اساسی حساب میکنند؟
میشه بگید کدوم صفحه است؟بعد نورگیری رو مبحث جهارم توضیح داده
برای پنجره های جنوبی 8.5 متر و برای پنجره های شمالی 6.5 متر
ببخشید نمیتونم آپلود کنم تو باشگاه.ارور میده.
اگه خواستید بگید براتون میل کنم.
سلام بچه ها مساحت موتور خونه رو بر چه اساسی حساب میکنند؟
سلام دوست گرامی.
1- تراز زیرزمینتون -1.70 هست اما چرا طول رمپ رو 10 متر گرفتی نه 11.33 ؟؟
2- عمق پاگرد رو چرا 1 متر گرفتی؟120 درسته
3- درز انقطاع رو نگذاشتی؟البته به لحاظ ترسیماتی بهتر هست که طول رمپ معلول رو هم بنویسی به همراه ترازش
4- برای سرویسها داکت در نظر نگرفتی و ابعاد آسانسور 2.1* صحیحه.1.6
ببخشید البته
شبنم جون - مرسی که ایرادا رو گفتین - میشه دوباره اصلاح شده رو ببینینمشاهده پیوست 180638مشاهده پیوست 180639
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |