چرا هیچ کس یه تمرین نیم طبقه نمی زاره مثل سال 87 فکر کنم من یه نمونه تمرین گذاشتم اما هیچ کس انجام نداد
سلام دوستان
یه استاد ارمنیه تهرانی هستش که میگن تخصصش کلاس طراحی نظام مهندسیه.میخام اصفهان برم کلاسش.فقط کلاس داره شروع میشه میخام اگه میشناسینش بهم بگید که کارش چطوره.ممنوم.اسمش رازمیک عزیزیانس هست.فقط فوری هست چون کلاس داره شروع میشه از آخر هفته
دوستان رمپ معلولین هم باید سرپوشیده باشه یا فقط ورودی؟
بچه ها در مورد ديوار برشي و بادبند هم مطلب بزارين . و اينكه آيا كف پله را مي تونيم 20 سانت بگيريم يا حتما بايد 30 سانت بگيريم.ممنون.
بچه ها در مورد ديوار برشي و بادبند هم مطلب بزارين . و اينكه آيا كف پله را مي تونيم 20 سانت بگيريم يا حتما بايد 30 سانت بگيريم.ممنون.
بادبند که فک نکنم اصلا درست باشه. میشه از دیوار برشی جای باکس پله استفاده کرد.و فقط گوشه ش نوشت :سیستم مهاربندی، دیوار برشی. ضخامتشم همون 25 سانت بگیریم دور پله رو که مثلا دیوار برشیه.بچه ها در مورد ديوار برشي و بادبند هم مطلب بزارين . و اينكه آيا كف پله را مي تونيم 20 سانت بگيريم يا حتما بايد 30 سانت بگيريم.ممنون.
بچه ها سلام
من امروز مبحث 4 را میخوندم حسابی توی حیاط خلوت و گودال باغچه و پاسیو گیج شدم .حیاط خلوت را فقط باید توی هم کف گذاشت و بدون سقفه؟ درسته؟ گودال باغچه هم برای نور و تهویه زیرزمینه؟اونوقت کجا کاربرد داره؟
اصلا به طور کلی از هرکدام از اینها کجا بیشتر استفاده میشه؟
مرسی دوست عزیز که راهنمایی کردینسلام دوست من
حیاط خلوت توی همکف میذاریم توی ساختمانهای شمالی تا دسترسی آتش نشانی به پشت ساختمان فراهم بشه و حتما هم باید به حیاط راه داشته باشه توی مبحث 3 هست
برای نور و تهویه زیر زمین لازم نیست گودال باغچه بدین ، نورگیری که طبقات بالا هست میتونه نور زیرزمین رو تامین بکنه و تا پایین زیرزمین هم نباید بیاد سقف زیرزمین در اون قسمت شیشه میشه
گودال باغچه به خودی خود برای ساختمانهای گروه 2 و 5 و 7 که ساختمانهای منفصل دارن استفاده میشه
فائزه جان ابعاد زمین چنده؟ وضعیت نورگیری اش از جوانب چطوریه؟سلام ممنون می شم اگه بتونی این تمرین رو انجام بدی ابعاد زمین 40*11 هست من خودم توی تمرین خیلی مشکل دارم مشاهده پیوست 180396![]()
مرسی دوست عزیز که راهنمایی کردین
تو ساختمانهای جنوبی هم حیاط خلوت میداریم.درسته؟اخه تو مبحث4 گفته باید حیاط خلوت ساختمانهای جنوبی را از معبر عمومی با دیوارو....جدا کرد.
بعد منظور از پاسیو بیشتر همون نورگیره که توی طبقات میزاریم؟
حیاط خلوت ساختمانهای شمالی باید با یه راه جدا به حیاط اصلی وصل بشه یا از تو ساختمان راه داشته باشه کافیه؟
سلام دوست عزیزسلام دوستان
اول ممنون از همه تون. من خيلي چيزا ياد گرفتم. چندتا سوال برام پيش اومده ممنون مي شم اگر كسي مي دونه جواب بده.
1- رمپ پاركينگ در حالتي كه مي چرخد مثل سوال اسفند 91، بايد به صورت يك چهارم دايره ترسيم بشه و يا گذاشتن يك مربع به ابعاد 5 در 5 كفايت مي كنه؟ مثل كاري كه شب خانوم انجام داده. ديدم يكي از بچه اين موضوع رو ايراد گرفته بود و يكي ديگه گفته بود همين جور بگذاريد. حالا كدوم درسته؟
بعد در محاسبه طول يك چنين رمپي، بايد محيط اون يك چهارم دايره رو حساب كنيم و به طول بقيه رمپ اضافه كنيم؟ شعاع اون قسمت رمپ رو در وسط، همون 5 بگيرم درسته يا كمتر هم مي شه گرفت؟
2-يك سوالي در مورد طراحي بالكن دارم. آيا بالكن رو بايد توي همون محدود ه ي 60 درصد طراحي در بياريم يا مي شود از سمت حياط به حالت كنسول پيشروي كنيم حد نهايت اين عرض پيشروي براي بالكن چه قدر است؟
3- من شنيده بودم 60% +2 اگر استفاده كنيم اون وقت بايد اين مساحت اضافي مازاد بر 60 درصد رو در داخل پلان كم كنيم . مثلا با گذاشتن نورگير ها. آيا اين درست است؟ كلا از اين قضيه ي 60% +2 در همه جا مي شه استفاده كرد؟
4-ارتفاع پله ها رو بهتر است 17 سانت بگيريم يا 18؟ 17 كه براي معلول است ولي خب تعداد پله بيشتر مي شود در نتيجه طول باكس پله بيشتر مي شود؟
5- حداقل درز انقطاع چه قدر است؟
6- حداقل ارتفاعي كه در نما براي دادن نورگير به زيرزمين (از سطح زمين) بايد بالا بياييم چه قدر است؟ مثلا اگر ارتفاع زير زمين 2/40 و ضخامت سقف 40 باشد، آنوقت كف همكف تا روي زمين 1/5 باشد كافي است؟
7- در طرح شب خانوم اين ماشيني كه مشخص كرده ام آيا مشكل چرخش ندارد؟ مگر نبايد يك شعاع 5 متري براي چرخش در نظر بگيريم؟مشاهده پیوست 180411
7- يكي از بچه ها در اندازه هاي استاندارد نما مشكل داشتند و مي گفتند كه ارتفاعات داده شده در مبحث چهار كمتر از نماي يك ساختمان 4 طبقه در مي آيد. من فكر مي كنم بايد ارتفاعات را براي همه ي طبقات كف تا كف 2/8 بگيريم و خرپشته را هم 2/2 و ارتفاع زير زمين در حالت داشتن نورگير از سطح زمين همان 1/5 متر. اونوقت ارتفاع همان 14/90 در مياد كه در مبحث است.
ببخشيد كه طولاني شد
با تشكر از همه
یعنی آکس وسط رمپت در قسمت قوس، شعاع 5 متر داشته باشهبچه ها توی مبحث 4 نوشته پنجره هایی که به بالکن و...راه ندارند باید دارای جان پناهی به ارتفاع حداقل 1.10 باشند.یهنی همه پنجره های نما این جان پناه را میخواهند؟
بچه ها من گیج شدم اینکخ تو مبحث 4 توی رمپ چرخشی شعاع میانی گردش خودرو رو 5 متر گفته من درست نمی فهم یعنی چی؟؟؟/میشه یه عکس بدارین که رمپ چرخشی با این مشخصات توش باشه؟
تا جاییی که من اطلاع دارم سقف های کامپوزیت ارتفاع 40 سانتی دارند.بقیه سقف ها همون 30 سانت کافیهسلام بر همگي؛ دوستان چرا ميگين ضخامت سقف را 40 بگيريم مگه 30 نيست درسته براي كف ميگيم 40 ولي اگه 30 بگيريم اشتباهه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
يه كتاب توي سايت مقررات ملي با موضوع ضوابط معلولين توسط راه و شهرسازي دقيقا اسمش يادم نيست ولي همينه.گفته مي تونين تهيه كنيد براي امتحان طراحي ولي توي كتابخانه هاي تهران و اصفهان ممكنه باشه چون چاپش كم بوده اگه كسي خريده ميشه براي من كه نتونستم پيداش كنم و بقيه ي دوستان اينجا اسكن كنه بزاره يا حداقل نكاتش را به صورت خلاصه .ممنون لطف مي كنين.
درود .من تا اونجایی که میدونم:سلام بچه ها.چند تا سوال داشتم.ممنون میشم پاسخ بدبد:
1-ابعاد داکت موتورخانه حدودا چند در چند باید باشه؟
2-آیا لازم هست که پلان مبلمان موتورخونه رو نشون بدیم؟ مثل محل دیگ ها و ...؟ اگر آره یک نمونه بگذارید. اخه من از کسی شنیدم که باید مشخص کنیم
3-اگر پنجره برای موتورخانه بتونیم بگذاریم باز هم لزومی به وجود داکت هست؟
4-آیا عایق رطوبتی رو باید در پلان زیرزمین نشون بدیم؟
5-حداقل ابعاد انباری چقدر مناسبه؟
سلام بر همگي؛ دوستان چرا ميگين ضخامت سقف را 40 بگيريم مگه 30 نيست درسته براي كف ميگيم 40 ولي اگه 30 بگيريم اشتباهه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
يه كتاب توي سايت مقررات ملي با موضوع ضوابط معلولين توسط راه و شهرسازي دقيقا اسمش يادم نيست ولي همينه.گفته مي تونين تهيه كنيد براي امتحان طراحي ولي توي كتابخانه هاي تهران و اصفهان ممكنه باشه چون چاپش كم بوده اگه كسي خريده ميشه براي من كه نتونستم پيداش كنم و بقيه ي دوستان اينجا اسكن كنه بزاره يا حداقل نكاتش را به صورت خلاصه .ممنون لطف مي كنين.
فائزه جان ابعاد زمین چنده؟ وضعیت نورگیری اش از جوانب چطوریه؟
تصویر اصلا واضح نیست.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |