تمرین گروهی آزمون طراحی اذر 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

misha47

عضو جدید
5-جهت هاشور رمپ همیشه به سمت بالاست.برعکس زدید. 6- در پلان زیر زمین ، باید یه پله فرار که به لول همکف میاد هم داشته باشی. که مثلا اینجا میاد تو حیاط. 11- کانال کولرها و رادیاتورها رو هم بذارید کامله :w11:.
سلام دوست عزیز میشه این سه تا رو توضیح بدین مثلا کانال کولرها ورادیاتورها جاش کجاست چطور نشون میدن ابعادش چنده؟پله فرا اصلا موندم اخه چطوری؟هاشور رمپم گیج شدم[/QUOTE]

1- راستش بما اینطور گفتن که جهت فلش رمپ یا همون هاشور رمپ باید به سمتی باشه که رمپ میاد بالا.نه به سمتی که میره پایین.مثلا اگه رمپ از حیاط شروع میشه و بسمت زیرزمین میره جهت هاشور رمپ باید به سمت در سواره باشه! بازم هرجور که فک میکنی درسته انجام بده.
2- طبق ضوابط آتش نشانی از زیرزمین باید یک پله فرار به سمت حیاط داشته باشیم.مثلا میشه کنار رمپ یه پله گذاشت که درش به داخل زیرزمین باز شه.
3- مسیر کانال کولر رو به صورت خط چین و مث یه لوله نشون میدی که کجاهای پلان هست و جای دریچه رو هم به صورت یک باکس که انتهای هر کانال کولره و مثلابالای در اتاق خوابها و یا بسمت پذیرایی هست.
جای رادیاتورها هم زیر پنجره هاست.و بصورت یه مستطیل نشون میدی تو پلان

آخرین ویرایش:

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
سلام دوستان.میشه لطفا بگید ضوابط معلولین رو چطور باید تو پلان رعایت کرد؟؟ مثلا عرض پله که مقررات ملی میگه 110 حداقل..برای معلولین 120 هست..حالا باید کلا 120 گذاشت؟ بعنی کلا فرض می کنیم فرد معلول هم قراره از ساختمان استفاده کنه و همه ی مقررات اونها رو هم رعایت می کنیم؟؟

راهرو ها برای معلولین عرضش 140 هست..باید همه ی راهرو های ورودی به واحد ها رو 140 بگیریم؟بعد تعداد پله بین دو پاگرد هم 10 تا؟

سوالاتی هم راجع به ابعاد ستون ها دارم!!!
1 - دست خودمونه که سازه ساختمان رو فلزی یا بتنی در نظر بگیریم؟
2 - تو همین گفت و گو ها دیدم که بچه ها نوشته بودن ابعاد ستون بتنی معمولا مستطیل شکله و عرضش حداقل نصف طولشه..حالا کلا میشه بگید تو ی امتحان نظام به شکلی که متداوله و معمولا یه ساختمان 4 یا 5 طبقه هست، ابعاد ستون بتنی رو چند بگیریم درسته؟

خیلی ممنوننننننننن

سلامم.
در مورد قسمت دوم سوالتون بگم:
1-اگه خودشون تعیین نکنن شما میتونید به دلخواه بتنی با فلزی رو انتخاب کنید.کهمن فلزی رو پیشهناد میکنم.
2-واسه ساختمون 4 تا 5 طبقه ابعاد 55*35 مناسبه.حالا اگه جایی رمپت راه نداد یا مسئله بود که به 5 سانت عرض بیشتر نیاز داشتی 55*30 هم میتونه مناسب باشه به تعداد محدود.

در مورد ظوابط معلولین هم بگم باید ساختمون طوری باشه که اونا هم بتونن استفاده کنن.شما همون 120 بگیرید.چون همون 110 ای که گفته از کلمه حداقل استفاده کرده.حالا شما دو تا حداقل داری که باید بیشتره رو انتخاب کنی.
یه سری از این ظوابط برای واحد معلوله.این رو دقت کنید.اگه ازتون خواست که مثلا یه واحد رو بعنوان واحد معلول در نظر بگیرید این ظوابط رو تو اون واحد باید زعایت کنید.
اینکه عرض راهرو 140 باشه یا درب سرویس ها به بیرون باز شه یا فضای گردش ویلچر حداقل 1.5 در 1.5 باشه و ...

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
سلام ؛ آقا فرزاد چرا بايد ضخامت سقف را 40 بگيريم؟

سلامممم.
30 سانت که ضخامت سازه ای سقفه.10 سانت هم کف سازی طبقه بالا(روی سقف)ست.این حداقل ضخامت سقف کرومیته.تازه اگه زیر سقف کاذب نخوره.تو کامپوزیت ممکنه ضخامت از این هم بیشتر بشه.

ARCHITECT HAND

عضو جدید
سلام دوستان
به نظرم دوستانی که کلاس میرن اگه سوالات جدیدی دارن بزارن تا بچه ها دهنیت بهتری نسبت به انواع سوالات بیدا کنند - این چند تا سوالی که توی سایت نظام مهندسی واقعا برای تمرین خیلی کمه با تشکر

saraafsoon

عضو جدید
3- مسیر کانال کولر رو به صورت خط چین و مث یه لوله نشون میدی که کجاهای پلان هست و جای دریچه رو هم به صورت یک باکس که انتهای هر کانال کولره و مثلابالای در اتاق خوابها و یا بسمت پذیرایی هست.[/
سلام دستت درد نکنه سوال 1-2 رو متوجه شدم اما3نه اخه اصلا در این مورد اگاهی ندارم لطف کن یه نقشه ای چیزی بزار منم متوجه شم.راستی یکی از بچه ها که قبول شده بودن میگفتن جهت بازشدن پنچره ها واستانه در هم مهمه چیزی در این مورد میدونی؟

samar

عضو جدید
سلامم.
در مورد قسمت دوم سوالتون بگم:
1-اگه خودشون تعیین نکنن شما میتونید به دلخواه بتنی با فلزی رو انتخاب کنید.کهمن فلزی رو پیشهناد میکنم.
2-واسه ساختمون 4 تا 5 طبقه ابعاد 55*35 مناسبه.حالا اگه جایی رمپت راه نداد یا مسئله بود که به 5 سانت عرض بیشتر نیاز داشتی 55*30 هم میتونه مناسب باشه به تعداد محدود.

در مورد ظوابط معلولین هم بگم باید ساختمون طوری باشه که اونا هم بتونن استفاده کنن.شما همون 120 بگیرید.چون همون 110 ای که گفته از کلمه حداقل استفاده کرده.حالا شما دو تا حداقل داری که باید بیشتره رو انتخاب کنی.
یه سری از این ظوابط برای واحد معلوله.این رو دقت کنید.اگه ازتون خواست که مثلا یه واحد رو بعنوان واحد معلول در نظر بگیرید این ظوابط رو تو اون واحد باید زعایت کنید.
اینکه عرض راهرو 140 باشه یا درب سرویس ها به بیرون باز شه یا فضای گردش ویلچر حداقل 1.5 در 1.5 باشه و ...

مرسی از توضیحاتتون.ممنون

shab khanoom

عضو جدید
ابعاد ستون فلزی رو می تونیم 30*30 بگیریم؟
لطفا راجع به حداکثر دهانه ها هم توضیح بدید. اینکه حداکثر دهانه در سازه های بتنی و فلزی چقدر می تونه باشه؟ منظورم اندازه های رایجه.
مثلا برای ستون های 30*30 فلزی حداکثر دهانه رو چقدر می تونیم بگیریم؟

در ضمن ستون بتنی 35 * 55، کشیدنش به صورت دستی خیلی سخته. می شه 30*60 بگیریم؟

shab khanoom

عضو جدید
کار جدیدتون رو هم دیدم و چیزایی به ذهنم رسید.
1-ایست رمپ رو ک باقی بچه هام گفتن ولی 5 متر رعایت کنید این نظر یکی از مصحح های آزمونه.
2-به نظرم فضای تجاری حریم میخاد ک رعایت نفرمودید ک 3 متر هستش.
3-پارکینگ ها به نظرم ایراداتی داره
الف-4.5 مفید عرض 2 پارکینگ در صورتی هست ک دوطرف ستون باشه اگه دیوار داشته باشید 50سانتی متر باید اضافه کنید.
ب- پشت آسونسور رو پرت کردین یه در بذارید براش میشه یه انباری مناسب.
4-اتاق ها به نظرم کوچک میان مخصوصا واحد بالایی.
5-ازونجایی ک عرض کوچه 12 متره شما میتونید 80 سانتی متر بالکن داشته باشید.توی حیاط هم ک 1.2
6-دور نورگیر نیازی به ستون نیست.
7-ستون گذاریتون در اطراف باکس پله ایراد داره.
ممنونم دوست عزیز
80 سانتیمتری که گفتی منظورت طره یا کنسوله؟ فقط می شه به عنوان بالکن ازش استفاده کرد؟ نمی شه به فضای داخل اضافه کرد؟
اگه ممکنه ایرادات ستون گذاری باکس پله ام و بگو لطفا

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
ابعاد ستون فلزی رو می تونیم 30*30 بگیریم؟
لطفا راجع به حداکثر دهانه ها هم توضیح بدید. اینکه حداکثر دهانه در سازه های بتنی و فلزی چقدر می تونه باشه؟ منظورم اندازه های رایجه.
مثلا برای ستون های 30*30 فلزی حداکثر دهانه رو چقدر می تونیم بگیریم؟

در ضمن ستون بتنی 35 * 55، کشیدنش به صورت دستی خیلی سخته. می شه 30*60 بگیریم؟

سلام.
ستون 30*30 واسه ساختمون 8 تا 10 طبقه مناسبه.واسه این ساختمون های 3 تا 5 طبقه ستون 25*25 فلزی براشون مناسبه.ولی اندازه 25*20 هم اندازه مناسبیه.طراحی سازه هم انعطاف پذیری داره.
حداکثر دهانه رو تو سازه فلزی تا 6.5 متر بگیرید.ولی این اندازه بیشتر از این هم میتونه باشه ولی تو آزمون باید احتیاط کرد.همون 6.5 متر مناسبه.
حداکثر دهانه تو سازه بتنی میتونه تا 7.5 متر باشه.این مقدار دهانه میتونه بهینه باشه.
آره میتونید بگیرید.وحی منزل نیست.منتها خیلی بزرگ میشه بنسبت 4 سقف.50*30 اندازه مناسب تریه.

در مورد کنسول از دوسمون پرسیده بودید.
این مقدار کنسول هم میتونه جز فضاهای داخلی باشه هم تراس.قطعا همش تراس نمیشه.چون مساحت خیلی زیادی داره.حتما از کنسول استفاده کنید.خیلی کمک میکنه به ابعاد فضاهای داخلیتون.

کدخدا

مدیر بازنشسته
ممنونم دوست عزیز
80 سانتیمتری که گفتی منظورت طره یا کنسوله؟ فقط می شه به عنوان بالکن ازش استفاده کرد؟ نمی شه به فضای داخل اضافه کرد؟
اگه ممکنه ایرادات ستون گذاری باکس پله ام و بگو لطفا
آره همون کنسول ک هم میتونه جزو فضای داخل باشه هم بالکن.
سخته بدون شکل ولی سعی خودمو میکنم:
شما پله رو به دو روش می تونی اجرا کنی یا 4گوشش ستون بذاری ک راحت ترین روشه یا اینکه 2 ستون رو در راستای چشم پله بذاری که پله ازش کنسول بشه که روش سخت تریه.
یه چیز دیگه هم راجب پله این که شما ستون ها تون رو می تونید هم در انتهای پاگرد ها قرار بدید هم در انتهای پله .

کدخدا

مدیر بازنشسته
سلام.
ستون 30*30 واسه ساختمون 8 تا 10 طبقه مناسبه.واسه این ساختمون های 3 تا 5 طبقه ستون 25*25 فلزی براشون مناسبه.ولی اندازه 25*20 هم اندازه مناسبیه.طراحی سازه هم انعطاف پذیری داره.
حداکثر دهانه رو تو سازه فلزی تا 6.5 متر بگیرید.ولی این اندازه بیشتر از این هم میتونه باشه ولی تو آزمون باید احتیاط کرد.همون 6.5 متر مناسبه.
حداکثر دهانه تو سازه بتنی میتونه تا 7.5 متر باشه.این مقدار دهانه میتونه بهینه باشه.
آره میتونید بگیرید.وحی منزل نیست.منتها خیلی بزرگ میشه بنسبت 4 سقف.50*30 اندازه مناسب تریه.

در مورد کنسول از دوسمون پرسیده بودید.
این مقدار کنسول هم میتونه جز فضاهای داخلی باشه هم تراس.قطعا همش تراس نمیشه.چون مساحت خیلی زیادی داره.حتما از کنسول استفاده کنید.خیلی کمک میکنه به ابعاد فضاهای داخلیتون.
در تکمیل صحبت های فرزاد عزیز.
شما توی فلزی هم می تونید دهانه 7.2 داشته باشید ک پارکینگاتون رو حل کنه.اعدادی که فرزاد عزیز فرمودن دهانه تیر های باربر هستش .با فرض اینکه سقفمون تیرچه بلوک باشه.تیرچه برای دهانه های 7.5 به راحتی قابل استفادست.
توی بتنی هم کلا دستتون بازه هر چی خاستین طراحی کنید قابل اجراست ولی برای امتحان سعی کنید خیلی ستون های خارج از محور نداشته باشید

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
در تکمیل صحبت های فرزاد عزیز.
شما توی فلزی هم می تونید دهانه 7.2 داشته باشید ک پارکینگاتون رو حل کنه.اعدادی که فرزاد عزیز فرمودن دهانه تیر های باربر هستش .با فرض اینکه سقفمون تیرچه بلوک باشه.تیرچه برای دهانه های 7.5 به راحتی قابل استفادست.
توی بتنی هم کلا دستتون بازه هر چی خاستین طراحی کنید قابل اجراست ولی برای امتحان سعی کنید خیلی ستون های خارج از محور نداشته باشید

سلام.
بله کاملا درست میگید.
ما تو یه کاری دهانه 9.5 هم داشتیم تو اسکلت فلزی و سقف کامپوزیت :)دهانه های بالای 7 هم زیاد داشتیم.حالا 6.5 متری که گفتم واسه احتیاط بود 1 متر بالا پایین هم دهانه های مناسبی رو میده از لحاظ ابعاد ستون و همچنین ارتفاع پل بین دو ستون.طول و عرض دیافراگمی که بین چند ستون میفته خیلی مهمه و تو اندازه دهانه ها تاثیر داره.ولی خیلی به یه متر دومتر گیر نمیدن فکر کنم و اون بحث معماریش براشون مهمه.

misha47

عضو جدید
3- مسیر کانال کولر رو به صورت خط چین و مث یه لوله نشون میدی که کجاهای پلان هست و جای دریچه رو هم به صورت یک باکس که انتهای هر کانال کولره و مثلابالای در اتاق خوابها و یا بسمت پذیرایی هست.[/
سلام دستت درد نکنه سوال 1-2 رو متوجه شدم اما3نه اخه اصلا در این مورد اگاهی ندارم لطف کن یه نقشه ای چیزی بزار منم متوجه شم.راستی یکی از بچه ها که قبول شده بودن میگفتن جهت بازشدن پنچره ها واستانه در هم مهمه چیزی در این مورد میدونی؟

ای کاش سوالاتو با نقل قول بذاری :smile: راستش من خودم هنوز نکشیدم نقشه ای که توش کانال کولر بذارم.در حد مدادی فقط دارم میکشم.انشالله کامل شد میفرستم.در مورد جهت بازشوی پنجره و آستانه متاسفانه چیزی نشنیدم.:confused:

shab khanoom

عضو جدید
کار جدیدتون رو هم دیدم و چیزایی به ذهنم رسید.
1-ایست رمپ رو ک باقی بچه هام گفتن ولی 5 متر رعایت کنید این نظر یکی از مصحح های آزمونه.
2-به نظرم فضای تجاری حریم میخاد ک رعایت نفرمودید ک 3 متر هستش.
3-پارکینگ ها به نظرم ایراداتی داره
الف-4.5 مفید عرض 2 پارکینگ در صورتی هست ک دوطرف ستون باشه اگه دیوار داشته باشید 50سانتی متر باید اضافه کنید.
ب- پشت آسونسور رو پرت کردین یه در بذارید براش میشه یه انباری مناسب.
4-اتاق ها به نظرم کوچک میان مخصوصا واحد بالایی.
5-ازونجایی ک عرض کوچه 12 متره شما میتونید 80 سانتی متر بالکن داشته باشید.توی حیاط هم ک 1.2
6-دور نورگیر نیازی به ستون نیست.
7-ستون گذاریتون در اطراف باکس پله ایراد داره.

راستی منظورت از حریم فضای تجاری چیه؟

و 2 سوال دیگه:
1- حداقل ارتفاع کف خیابان تا زیر کف طره 3.5 است؟
2- از چه ارتفاعی می شه پخی رو رعایت نکرد ؟

ببخشید که انقد سوال می پرسم. از دستم کلافه نشید لطفا http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/frown.gif

با یک مشکل جدید روبرو شدم. در طراحی یک ساختمان 4 طبقه اگر ارتفاع کف تا کف هر طبقه رو 2.8 بگیریم(2.40+0.40)،ارتفاع ساختمان می شه 15.10 (14 متر ارتفاع کف زمین مجاور تا کف بام + 1.10 متر ارتفاع جان پناه بام)
حالا مشکل اینه که با این که من حداقل ها رو در ارتفاع لحاظ کردم، طبق مبحث 4،( صفحه 20 ) بالاتر از ارتفاع مجاز گروه های ساختمانی 4 و 5 در میاد.
بالاترین حد ارتفاع مجاز ساختمان 4 طبقه رو گفته 13.70 متر (بدون زیرزمین دارای نورگیر از نما) و 14.90 متر ( با زیرزمین دارای نورگیر از نما)
با توجه به این که من می خواهم در همکف پیلوت داشته باشم و ترازش رو 0 گرفته ام، پس حد ارتفاع مجاز می شه 13.70:(

آخرین ویرایش:

shab khanoom

عضو جدید
در سوال شهریور 91 باید 8 تا پارکینگ در طبقه همکف در میاوردیم؟؟؟!!!
چطوری آخه؟

samar

عضو جدید
چطوری آخه؟

من دقیقا الان می خواستم همین سوالو بپرسم..8 تا پارکینگ چطور میشه آخه؟ بعد تو سوال شهریور 91 دیگه بحث رمپی که از جیاط بره زیر زمین نداریم درسته؟؟ تو سوال پارکینگا تو همکف هستن و تراز همکف هم دست خودمونه..پس رمپ معلولین هم نیاز نداریم و هم کف رو همون 0.00 در نظر میگیریم..درست متوجه شدم آیا؟؟

samar

عضو جدید
من یه سوال دیگه هم دارم..تو امتحان طراحی شهریور 91 منظور از 80 سانت پیشروی در سمت شمال ساختمان دقیقا چیه؟ ممنون می شم کسی توضیح بده

shab khanoom

عضو جدید
من دقیقا الان می خواستم همین سوالو بپرسم..8 تا پارکینگ چطور میشه آخه؟ بعد تو سوال شهریور 91 دیگه بحث رمپی که از جیاط بره زیر زمین نداریم درسته؟؟ تو سوال پارکینگا تو همکف هستن و تراز همکف هم دست خودمونه..پس رمپ معلولین هم نیاز نداریم و هم کف رو همون 0.00 در نظر میگیریم..درست متوجه شدم آیا؟؟
بله درسته. اما مشکل دیگه تو همین سوال، حداکثر ارتفاع ساختمانه که توی پست بالا کاملا توضیح دادم.
لطفا اگه کسی می دونه جواب بده

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
من یه سوال دیگه هم دارم..تو امتحان طراحی شهریور 91 منظور از 80 سانت پیشروی در سمت شمال ساختمان دقیقا چیه؟ ممنون می شم کسی توضیح بده

منظورش کنسوله:smile: 80 سانت میتونی کنسول داشته باشی.ولی ارتفاع زیر کنسول تا روی گذر باید حداقل 3.5 متر باشه.
پس اگه بخواید کنسول داشته باشید و ارتفاع همکفتون کف تا تا زیر سقف 2.4 باشه اونوقت باید ارتفاع همکفمون حداقل 1.10 باشه.

آخرین ویرایش:

کدخدا

مدیر بازنشسته
چطوری آخه؟
این سوال قطعا غلط طراحی شده .
نهایتا 3 تا پارکینگ و اگه همه اندازه ها رو حد اقل بگیرید 4 تا اونم به زور شاید بهتون بده.

کدخدا

مدیر بازنشسته
راستی منظورت از حریم فضای تجاری چیه؟

و 2 سوال دیگه:
1- حداقل ارتفاع کف خیابان تا زیر کف طره 3.5 است؟
2- از چه ارتفاعی می شه پخی رو رعایت نکرد ؟

ببخشید که انقد سوال می پرسم. از دستم کلافه نشید لطفا :(

با یک مشکل جدید روبرو شدم. در طراحی یک ساختمان 4 طبقه اگر ارتفاع کف تا کف هر طبقه رو 2.8 بگیریم(2.40+0.40)،ارتفاع ساختمان می شه 15.10 (14 متر ارتفاع کف زمین مجاور تا کف بام + 1.10 متر ارتفاع جان پناه بام)
حالا مشکل اینه که با این که من حداقل ها رو در ارتفاع لحاظ کردم، طبق مبحث 4،( صفحه 20 ) بالاتر از ارتفاع مجاز گروه های ساختمانی 4 و 5 در میاد.
بالاترین حد ارتفاع مجاز ساختمان 4 طبقه رو گفته 13.70 متر (بدون زیرزمین دارای نورگیر از نما) و 14.90 متر ( با زیرزمین دارای نورگیر از نما)
با توجه به این که من می خواهم در همکف پیلوت داشته باشم و ترازش رو 0 گرفته ام، پس حد ارتفاع مجاز می شه 13.70:(
حریم تجاری میشه همون فضایی ک جلوی اکثر بانک ها و تجاری های دیگه یه مقدار باید عقب نشینی کنن تا با باکس گل و رمپ معلولین و این چیزا ورودیشون رو تعریف کنن.در این حریم ساخت و ساز ممنوعه و فقط ستوناتونو می تونید تو این حریم بذارید.
یه سر تو خیابون برید و اطراف رو یه نگاه بندازید متوجه منظورم میشید.
1- بله 3.5 هستش.
2- این رو مطمئن نیستم پس جوابی نمیدم.
بحث طراحی ساختمان 4 طبقه رو هم بذارید ی نگاه به مبحث 4 بندازم بعد پاسخ بدم .

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
حریم تجاری میشه همون فضایی ک جلوی اکثر بانک ها و تجاری های دیگه یه مقدار باید عقب نشینی کنن تا با باکس گل و رمپ معلولین و این چیزا ورودیشون رو تعریف کنن.در این حریم ساخت و ساز ممنوعه و فقط ستوناتونو می تونید تو این حریم بذارید.
یه سر تو خیابون برید و اطراف رو یه نگاه بندازید متوجه منظورم میشید.
1- بله 3.5 هستش.
2- این رو مطمئن نیستم پس جوابی نمیدم.
بحث طراحی ساختمان 4 طبقه رو هم بذارید ی نگاه به مبحث 4 بندازم بعد پاسخ بدم .

همون 3.5 متره:)

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
توی مبحث چهارم نوشته حداکثر ارتفاع مجاز ساختمان برای ساختمان های 4 طبقه 13.70( بدون زیرزمین نورگیر) و 14.90( با زیرزمین نورگیر):(

4 طبقه مسکونی؟یا 4 طبقه روی زیرزمین؟

samar

عضو جدید
دوستان با تشکر فراوان از لطف همگی، چند تا سوال دیگه :

1 - سر امتحان اگر تعداد پارکینگ رو نگن به تعداد واحد مسکونی باید پارکینگ در بیاریم؟ و اصلا مزاحم هم نباشن؟یعنی اگه با مزاحمت طراحی کردیم اولویت تعداد پارکینگه یا آزاد بودن هر کدوم؟

2 - اگر امتحان شبیه شهریور 91 باشه(فرضا درست) که تراز همکف رو صفر بگیریم، باز هم نیازه که از خیابان مستقیما ورودی به ساختمان داشته باشیم؟ یا میشه هم ورودی پیاده و هم سواره رو از حیاط در نظر گرفت؟

3 - اون 1 متر پیشروی داخل حیاط برای پارکینگا رو تو شهریور 91 هم میشد لحاظ کرد؟؟

مرسیییییییییییییییی

shab khanoom

عضو جدید

4 طبقه مسکونی؟یا 4 طبقه روی زیرزمین؟

عین جمله اش : " ارتفاع مجاز گروه های ساختمانی 4 و 5 (ردیفی و متصل با مجزا و منفصل) 3 و 4 طبقه ، حداکثر تا 14.90 متر ارتفاع در ساختمان های دارای زیرزمین با پنجره نورگیر از نما و 13.70 متر در ساختمان های فاقد آن خواهد بود. مبنای محاسبه ارتفاع، تراز متوسط کف معبر مجاور، تا متوسط ارتفاع سقف شیب دار و یا بالاترین نقطه جان پناه بام در سقف های مسطح می باشد."
لطفا یکی بگه این یعنی چی؟ مگه ممکنه آخه؟

shab khanoom

عضو جدید
دوستان با تشکر فراوان از لطف همگی، چند تا سوال دیگه :

1 - سر امتحان اگر تعداد پارکینگ رو نگن به تعداد واحد مسکونی باید پارکینگ در بیاریم؟ و اصلا مزاحم هم نباشن؟یعنی اگه با مزاحمت طراحی کردیم اولویت تعداد پارکینگه یا آزاد بودن هر کدوم؟

2 - اگر امتحان شبیه شهریور 91 باشه(فرضا درست) که تراز همکف رو صفر بگیریم، باز هم نیازه که از خیابان مستقیما ورودی به ساختمان داشته باشیم؟ یا میشه هم ورودی پیاده و هم سواره رو از حیاط در نظر گرفت؟

3 - اون 1 متر پیشروی داخل حیاط برای پارکینگا رو تو شهریور 91 هم میشد لحاظ کرد؟؟

مرسیییییییییییییییی
2- مطمئنا نمیشه ورودی رو از حیاط داد. چون هیچ جا ننوشته پایین زمین معبر وجود داره. پایینش ملک واقع شده.
3- یک متر پیشروی اصلا چی هست؟ تو این سوال خودش حداکثر میزان پیشروی رو مشخص کرده

وضعیت
موضوع بسته شده است.