تمرین گروهی آزمون طراحی اذر 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mdt001

عضو جدید
درسته منم کف تا کف رو 306 میگیرم و تجاری رو 25*17=425 که 30 سانت کم میشه 395 ارتفاع مفیدش میشه این درسته؟؟؟/[/QUOTE]

مگه حداقل ارتفاع تجاری رو نگفته 240 خود مبحث 4؟ حالا ما بگیم 20*17=340 کف تا کف تجاری . اگه بیشتر بخوایم پله بزاریم خودمون رو به دردسر انداختیم چون باید یه بازوی پله دیگه اضافه کنیم... 20 پله یعنی دو بازوی 10تا پله ای که طبق ضوابط معلولین هم باشه.

mdt001

عضو جدید
همکف آزمون دوم آمادگی...
فقط یه سوال دوستان عزیز: برای لابی مسکونی چه فضاهایی میشه درنظر گرفت به غیر از گفتگو....؟ممنون اگه راهنمایی کنید
hamkaf02.jpg

shab khanoom

عضو جدید
بچه ها من از آزمون دوم یک مقطع عرضی هم زده ام . اگه ممکنه ببینید و اشکالاتشو بگیرید. مخصوصا موتورخانه ی آسانسور(مقطعش و از مبحث 15 برداشتم) و نورگیر

پیوست ها

• boresh.pdf
    72.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

ali kocholomoch

عضو جدید
1.JPGشبنم خانوم میشه لطفا این قسمت رو که با مربع قرمز کشیدم برا من توضیح بدین ؟

اصلا ابعاد و خرپشته رو چند بگیریم ؟

من 3.40 نظام ازمون میخواد تو نقشه که 1 متر میدیم به موتور خونه

:cry:من این مدلی سر در نمی یارم

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
این ابعاد که برای فضای پارکینگ نوشتین با مقررات ملی تمایز داره آخه؟!! صفحه 31 مبحث4 نوشته که فاصله داخلی دو ستون 4.5 باشه دوتا خودرو و هر 2.5 متر اضافه بشه یه خودرو اضافه میشه یعنی 3 تا ماشین=7 متر؟؟؟

قانون افزایش طول رمپ بیش از 3 متر واسه معلولین(که از شیب 0.5 درصد کم و به عرض 5سانت اضافه بشه تا 9متر طول) که اینجا رعایت نشده ایراد نمیگیرن تو آزمون؟؟

سلام.
بله حق با شماست.
این پست ها واسه ابتدای این تاپیکه.اون زمان ظوابط شهرداری رو در نظر میگرفتم.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
آقا مگه عرض ساختمان 11 متر نیست؟ چرا 15 متر کشیدی؟
در ضمن ماشین ها فقط توی طبقه زیرزمین میان و در طبقه همکف اصلا دیده نمیشن!!!

آقا من نکشیدم که.یکی دیگه کشیده.
همکفش نمایشگاه اتومبیله.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
بچه ها من از آزمون دوم یک مقطع عرضی هم زده ام . اگه ممکنه ببینید و اشکالاتشو بگیرید. مخصوصا موتورخانه ی آسانسور(مقطعش و از مبحث 15 برداشتم) و نورگیر

سلام.
آقا این برشتون تو قسمت اتاق آسانسور اشکال داره.

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd.jpg

اتاق آسانسور یه درب داره که از خرپشته بهش بتونن وارد بشن.کف خرپشته و کف این اتاق با هم تو یه لول قرار دارن.سقفشون هم همینطور.فقط بالای آساسور که موتور آسانسور قرار میگیره اندازه 80 سانت میاد بالاتر(همینطوری که نشون دادید)
کابین رو هم معمولا نشون میدن همینطوری که من کشیدم.البته کابین رو پایین تر از این نشون میدن.که با یه خط وصل میشه با بالا.

بببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب.jpg

saf1360

عضو جدید
آقا مگه عرض ساختمان 11 متر نیست؟ چرا 15 متر کشیدی؟
در ضمن ماشین ها فقط توی طبقه زیرزمین میان و در طبقه همکف اصلا دیده نمیشن!!!

این سوال برا آزمون دوم برای آمادگی آزمونه خود سوال 15.7 با پخی
طبقه همکف نمایشگاه ماشینه

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 184360
بچه ها لطفا به کارمن نظربدین

خیلی خوب شده.فقط جایگاه مدیریت نمایشگاه رو بهتر میتونید طراحی کنید.
مسکونیاتون هم خوبه.چرا یه طرف 60 سانت کنسول دادی و یه طرف 120 سانت؟

من دیگه ابعاد اندازه هارو چک نکردم.

ali kocholomoch

عضو جدید

سلام.
آقا این برشتون تو قسمت اتاق آسانسور اشکال داره.

مشاهده پیوست 184348

اتاق آسانسور یه درب داره که از خرپشته بهش بتونن وارد بشن.کف خرپشته و کف این اتاق با هم تو یه لول قرار دارن.سقفشون هم همینطور.فقط بالای آساسور که موتور آسانسور قرار میگیره اندازه 80 سانت میاد بالاتر(همینطوری که نشون دادید)
کابین رو هم معمولا نشون میدن همینطوری که من کشیدم.البته کابین رو پایین تر از این نشون میدن.که با یه خط وصل میشه با بالا.

مشاهده پیوست 184351

:cry:دستتون درد نکنه من تا خوده صبح خواب خرپشته میدیدم

:(فکر می کردم چون یه مدته دیگه معماری کار نمی کنم کلا همه چی عوض شده

ali kocholomoch

عضو جدید
آقا فرزاد تو این ساختمون هایی که کار می کنیم یهو از 2واحد می ریم به طبقه ایی که 3واحدیه
راحت جای آشپزخونه و یا سرویس ها رو عوض می کنیم این موردی نداره ؟

الان تو طبقه دوم سرویس ها دقیقا طبقه پایینشون پذیرایی همسایه هست

اگه نم پس بده افتضاح میشه

بهت نیست این سرویس ها تا آخر ادامه پیدا کنه

2- تو واحد های کوچیک بهتر نیست 1خوابه بدیم تا اینکه 2تا خواب بدیم با یه فضای پذیرایی کوچیک ؟

3- آبا داکت ها می تونن از کنسول هامون رد بشن ؟

ali kocholomoch

عضو جدید
برای نمایشگاه یا بانک و هر گونه قسمت تجاری یا اداری گذاشتن حداقل یدونه سرویس بهداشتی و رو شویی کافیه ؟

یه آشپزخونه کوچیکم لازم داره درسته ؟

اگه ازمنون بانکک خواستن باید سرویس بهداشتی آقا و خانوم رو حدا کنیم ؟

shab khanoom

عضو جدید
آقا فرزاد ممنون که مقطع درست آسانسور رو یادمون دادی. خوب شد یک مقطع کشیدم و متوجه ایراد به این بزرگی شدما!
آخه مبحث 15 گفته بود حداقل 4 متر فاصله بین کف آخرین طبقه و موتورخانه باید باشه. منم فکر کردم کل کف موتورخانه باید اینطور باشه!!!:redface:
فقط یک سوال: تو مبحث 15 گفته حداقل ارتفاع موتورخانه در محل استقرار ماشین آلات باید 180 سانتیمتر باشد. منظورش فاصله قسمت بالایی چاه آسانسور تا سقف هستش؟
پس باید ارتفاع خرپشته و ... تا اندازه ای بگبریم که این 180 سانت تامین بشه؟

آخرین ویرایش:

saraafsoon

عضو جدید

خیلی خوب شده.فقط جایگاه مدیریت نمایشگاه رو بهتر میتونید طراحی کنید.
مسکونیاتون هم خوبه.چرا یه طرف 60 سانت کنسول دادی و یه طرف 120 سانت؟

من دیگه ابعاد اندازه هارو چک نکردم.[/
مرسی اقا فرزاد که نگاه کردین خود سوال گفته بود یه ور60بدیم کدوم ورم 1.20 به خاطراین پیش روی داشتم .ستوناش پس درست بود خداروشکر مرسی دیدین

shab khanoom

عضو جدید
مشاهده پیوست 184283
لطفا به کارمنم نظزبدین .داشتم دانلود میکردم کاربچه هارو دیدم متوجه شدم رامپ برا نمایشگاه ماشین باید میزدم امایکی کشیدم فوری هرچند به نظر زیاد خوب نیست لطفا در مورد طبقاتم نگاه کنیدو نظربدین

سارا جان داکت هایی که تو طبقه ی دو واحدی داده ای باید تا پشت بام بیاد. پس در طبقه ی 3 واحدی هم دیده میشه که نکشیدی اش. البته یکی اش دقیقا میفته جلوی در ورودی. سعی کن موقع طراحی فضاها حتما به داکت ها هم فکر کنی تا از این مشکلات به وجود نیاد.
بهتره عرض راهرو ها حداقل 1.20 باشه (به خصوص راهروی واحد جنوبی طبقه ی دو واحدی)

saraafsoon

عضو جدید
سلام ممنون که دیدی باشه حتما دقت میکنم این ابعاد راهرو گفتین1.20 اگه با معلولین حساب کنیم فکرکنم1.40شما طبق ضوابط معلولین میگین باید اینطوری بکشم؟

shab khanoom

عضو جدید
فایل کد برش برای سارا که ازم خواسته بود

پیوست ها

• boresh.zip
    153.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

shab khanoom

عضو جدید
سلام ممنون که دیدی باشه حتما دقت میکنم این ابعاد راهرو گفتین1.20 اگه با معلولین حساب کنیم فکرکنم1.40شما طبق ضوابط معلولین میگین باید اینطوری بکشم؟

نه حداقل عرض راهرو در حالت عادی 120 و طبق ضوابط معلولین 140 سانته

وضعیت
موضوع بسته شده است.