یه سوال دارم
شعای قوس شیب رمپ که 6.5 متره، اندازه طول قوس هم 6.5 میشه؟؟؟ چند میشه؟
معلومه که 6.5 نمیشه. شما باید طول کمان رو بدست بیاری
طولش برای کمان یک چهارم دایره میشه: 10.2
آقا فرزاد تو این ساختمون هایی که کار می کنیم یهو از 2واحد می ریم به طبقه ایی که 3واحدیه
راحت جای آشپزخونه و یا سرویس ها رو عوض می کنیم این موردی نداره ؟
الان تو طبقه دوم سرویس ها دقیقا طبقه پایینشون پذیرایی همسایه هست
اگه نم پس بده افتضاح میشه
بهت نیست این سرویس ها تا آخر ادامه پیدا کنه
2- تو واحد های کوچیک بهتر نیست 1خوابه بدیم تا اینکه 2تا خواب بدیم با یه فضای پذیرایی کوچیک ؟
3- آبا داکت ها می تونن از کنسول هامون رد بشن ؟
آقا فرزاد ممنون که مقطع درست آسانسور رو یادمون دادی. خوب شد یک مقطع کشیدم و متوجه ایراد به این بزرگی شدما!
آخه مبحث 15 گفته بود حداقل 4 متر فاصله بین کف آخرین طبقه و موتورخانه باید باشه. منم فکر کردم کل کف موتورخانه باید اینطور باشه!!!
فقط یک سوال: تو مبحث 15 گفته حداقل ارتفاع موتورخانه در محل استقرار ماشین آلات باید 180 سانتیمتر باشد. منظورش فاصله قسمت بالایی چاه آسانسور تا سقف هستش؟
پس باید ارتفاع خرپشته و ... تا اندازه ای بگبریم که این 180 سانت تامین بشه؟
.معلومه که 6.5 نمیشه. شما باید طول کمان رو بدست بیاری
طولش برای کمان یک چهارم دایره میشه: 10.2
.
میشه با شکل توضیح بدین این مشکل منم هست تو قسمت قوس رمپ نمی دونم چقدر طول طی شده
طول طی شده در قوس رمپ برابر با طول کمان آکس رمپه
برای محاسبه ی طول کمان باید محیط دایره به شعاع قوس رمپ رو حساب کنید و بعد بر اساس اینکه قوس تان چه درصدی از دایره است، طول کمان رو به دست بیارید که میشه همون طول رمپ
معمولا قوسمون یک چهارم دایره است. پس محیط و تقسیم بر چهار می کنیم
مثلا برای رمپ قوسی با شعاع 6 متر: محیط دایره میشه 2*3.14*6 که جوابشو تقسیم بر 4 میکنیم (اگه رمپمون یک چهارم دایره باشه)
طولش برای کمان یک چهارم دایره میشه: 10.2[/QUOTE
مگه 6.5 طبق ضوابط شهرداری نیست تو مبحث4 شعاع گردش رامپو 5 گفته یا من اشتباه میکنم؟
طولش برای کمان یک چهارم دایره میشه: 10.2[/QUOTE
مگه 6.5 طبق ضوابط شهرداری نیست تو مبحث4 شعاع گردش رامپو 5 گفته یا من اشتباه میکنم؟
مبحث 4 به شعاع رمپ اشاره ای نکرده. حداقل شعاع گردش رو گفته 5 متر که احتمالا شعاع رمپ رو هم شامل میشه
بله. این در حالتیه که آکس رمپ قوسی ، یک چهارم از دایره باشهالان من شعاع دایرمو 3.25 زدم با فرمول شما 3.25*3.14*2 میشه 20.41 الان تقسیم بر 4 میشه 5.10
یعنی 5.10 متر طول از رمپمون حل شده درسته ؟
مشاهده پیوست 184417
شبنم جان لطفا به کارمن یه بارم نگاه کن من از اکس میانی 5متر به سمت افق و5متر قائم رفتم ویه دایره به شعاع 5 مترکشیدم یعنی به نظرتون 6.5 متربکشم؟بله. این در حالتیه که آکس رمپ قوسی ، یک چهارم از دایره باشه
این 180 سانت کدوم صفحه گفته؟/اخه طبق صفحه 103 آسانسور نوع دوم ارتفاع h2 رو 2300 میلیمتر گفته یعنی 230 سانتسلام خواهش میکنم.
آره از بالای محل قرار گیری موتور آسانسور 180 در نظر بگیرید.و کلا سقف خرپشته و اتاق آسانور رو با این ارتفاع در نظر بگیرید.
از شبنم خانم بپرسید.مثل اینکه ارتفاع از نشیمن گاه متور آسانسور رو گفتن.این 180 سانت کدوم صفحه گفته؟/اخه طبق صفحه 103 آسانسور نوع دوم ارتفاع h2 رو 2300 میلیمتر گفته یعنی 230 سانت
و اینکه در پلان بام پس باید برای اسانسور ابعاد موتورخانه اسانسور رو بکشیم؟
یه سوال دیگه شبنم جان: ابعاد موتورخانه رو شما چند در نظر گرفتی؟ آخه من دیدم در مقطع 5 متر گذاشتی. آخه باز هم من طبق همون سفحه 101 که نگاه میکنم عمق متورخونه رو زده 270 سانت
دقیقا مشکل من هم همین هست. اگه طبق گفته دوستمون آقای فرزاد باید سقف این دو هم تراز باشن با ارتفاعی h2 که در صفحه 105 گفته ارتفاع خرپشته خیلی زیاد میشه.چیزی حدود 3.9 متر! که منطقی نیست.سلام دوستان
اگر برش از داكت رد بشه به چه صورت خواهد بود؟ در پشت بام با يك سقف بسته مي شود؟اين سقف در ارتفاع كف پشت بام است؟
بعد يك سواله ديگه راجع به آسانسوري كه شبنم خانوم كشيده داشتم.
طبق جدول صفحه ي 105 مبحث 15 (فكر كنم براي ابعاد بايد به اين جدول مراجعه كنيم، اگر اشتباه است لطفا بگوييد) ارتفاع بالاي چاه آسانسور رو بايد 260 در نظر گرفت(h2) مي خواستم بدونم چرا 180 گرفته ايد؟البته اگر 260 بگيريم ارتفاع خرپشته خيلي زياد مي شه ولي در هر صورت جدول اين طور نوشته.
بعد عمق اتاق موتورخانه طبق اين جدول حداقل 3700 است . چرا 5 متر در نظر گرفته ايد؟
ارتفاع كابين هم بايد 2.20 باشه كه 2.00 گرفتيد.
مرسي
دقیقا مشکل من هم همین هست. اگه طبق گفته دوستمون آقای فرزاد باید سقف این دو هم تراز باشن با ارتفاعی h2 که در صفحه 105 گفته ارتفاع خرپشته خیلی زیاد میشه.چیزی حدود 3.9 متر! که منطقی نیست.
در مورد ابعاد موتورخونه هم البته خودم پرسیدم اما خوب اینجا گفته حداقل 3700 پس 5 متر هم میشه دیگه
این 180 سانت کدوم صفحه گفته؟/اخه طبق صفحه 103 آسانسور نوع دوم ارتفاع h2 رو 2300 میلیمتر گفته یعنی 230 سانت
و اینکه در پلان بام پس باید برای اسانسور ابعاد موتورخانه اسانسور رو بکشیم؟
یه سوال دیگه شبنم جان: ابعاد موتورخانه رو شما چند در نظر گرفتی؟ آخه من دیدم در مقطع 5 متر گذاشتی. آخه باز هم من طبق همون سفحه 101 که نگاه میکنم عمق متورخونه رو زده 270 سانت
سلام دوستان
اگر برش از داكت رد بشه به چه صورت خواهد بود؟ در پشت بام با يك سقف بسته مي شود؟اين سقف در ارتفاع كف پشت بام است؟
بعد يك سواله ديگه راجع به آسانسوري كه شبنم خانوم كشيده داشتم.
طبق جدول صفحه ي 105 مبحث 15 (فكر كنم براي ابعاد بايد به اين جدول مراجعه كنيم، اگر اشتباه است لطفا بگوييد) ارتفاع بالاي چاه آسانسور رو بايد 260 در نظر گرفت(h2) مي خواستم بدونم چرا 180 گرفته ايد؟البته اگر 260 بگيريم ارتفاع خرپشته خيلي زياد مي شه ولي در هر صورت جدول اين طور نوشته.
بعد عمق اتاق موتورخانه طبق اين جدول حداقل 3700 است . چرا 5 متر در نظر گرفته ايد؟
ارتفاع كابين هم بايد 2.20 باشه كه 2.00 گرفتيد.
مرسي
فکر کنم داکت تا ارتفاع حدودا 60 سانت بالاتر از کف پشت بام میاد. دهنه اش هم باز است و بسته نمیشه. اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنند.ممنون از توضيحتون.
فقط چرا از جدول صفحه 105 استفاده نمي كنيم. اون هم مربوط به ساختمان هاي مسكوني است. برام سواله اين جدوالا فرقش در چيه؟
يك سوال هم در مورد برش از داكت پرسيده بودم. كسي از دوستان مي تونه راهنمايي كنه؟
اگر برش از داكت رد بشه به چه صورت خواهد بود؟ در پشت بام با يك سقف بسته مي شود؟اين سقف در ارتفاع كف پشت بام است؟ممنون
ابعاد موتورخانه باید حداقل باید 15 متر مربع باشه. بعد هم راستا با طول آسانسور (ضلع بزرگتر) حداقل 3.7 است که من 5 گرفتم
بعد هم راستا با عرض هم حداقل 2.5 است که 3 گرفتم تا سطح 15 متر تامین بشه
180 سانت رو تو قسمت مربوط به موتورخانه گفته که در بخش اول کتاب هست. منظورش از h2 هم فکر کنم ارتفاع موتوخانه باشه که مال من شده 3
در پلان بام، حتما باید موتورخانه کشیده بشه
مشاهده پیوست 184443 سلام
اینهم برش داکت
مساحت که طبق همون صفحه 105 حداقل مساحت 10 و 12 گفته. صفحه 104 هم یه مقطع کشیده h2 الان طبق چیزی که شما ترسیم کردید شده 1.8ابعاد موتورخانه باید حداقل باید 15 متر مربع باشه. بعد هم راستا با طول آسانسور (ضلع بزرگتر) حداقل 3.7 است که من 5 گرفتم
بعد هم راستا با عرض هم حداقل 2.5 است که 3 گرفتم تا سطح 15 متر تامین بشه
180 سانت رو تو قسمت مربوط به موتورخانه گفته که در بخش اول کتاب هست. منظورش از h2 هم فکر کنم ارتفاع موتوخانه باشه که مال من شده 3
در پلان بام، حتما باید موتورخانه کشیده بشه
درپوش داره؟
مساحت که طبق همون صفحه 105 حداقل مساحت 10 و 12 گفته. صفحه 104 هم یه مقطع کشیده h2 الان طبق چیزی که شما ترسیم کردید شده 1.8
کاش یک پلان بام هم بکشیم ببینیم چطوری میشه. من سعی میکنم بکشم و بگذارم دوستان ایراداشو بگن
نه مقطعشه حالا اینجا شیبدار در نظر گرفته
اما تا جایی که هممون تو ساختمانها میبینیم صاف در نظر میگیرن.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |