به نظر شما اگه برای آزمون محدوده تراکم رو مشخص کنن ، می تونیم روی حیاط کنسول داشته باشیم؟
تو حیاط نمیتونید کنسول داشته باشید.(خارج از محدوده ترسیم)کنسول فقط روی گذر بالای 12 متر.
آخرین ویرایش:
به نظر شما اگه برای آزمون محدوده تراکم رو مشخص کنن ، می تونیم روی حیاط کنسول داشته باشیم؟
مشاهده پیوست 184023
لطفا به کار اذر88 من نظربدین
لطفا کار منم ببینید و ایراداشو بگید ممنونمشاهده پیوست 184185
چقدر شبیه کار نشون داده شده تو پست قبلیم شده.(کارسارا خانم)
با این تفاوت که این ستون گذاریش خوبه.
با فرض درست بودن همه ابعاد و اندازه ها خوب شده.
ممنون که کارو دیدید
پایین سمت چپ کار پیش آمدگی 1.20 متره، تو اون قسمت حتما باید ستون بزارم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
ارتفاع پله تو کشیدن 20 سانت می گیریم یعنی 18 تا پله می شه 360 که کف تا زیر سقف می شه 320 درست؟تو کد ارتفاعی همینطور حساب می کنیم؟
تو محاسبه کد ارتفاعی درسته
ولی حد اکثر ارتاع پله رو باید 18 بگیرید . اینو فراموش نکنید
خواهش میکنم.
اگه بالاتر از اون 1.20 متر ستون دارید از همونا کنسول کنید به اندازه 1.2 متر.تو عکس معلوم نیست که اونجا ستون دارید یا نه.
خواهش میکنم.
اگه بالاتر از اون 1.20 متر ستون دارید از همونا کنسول کنید به اندازه 1.2 متر.تو عکس معلوم نیست که اونجا ستون دارید یا نه.
1. ستون گداری دور دستگاه پله نباید دور اسانسور هم باشه؟
2.تو صورت سوال دفترچه گفته محدوده ترسیم مشخص شده پس من فکر می کنم نباید کنسول داد.درست؟
اون کنسول نیست صورت سوال هستش
منظورتون این هست که بکشیم خودمون؟
1. ستون گداری دور دستگاه پله نباید دور اسانسور هم باشه؟
2.تو صورت سوال دفترچه گفته محدوده ترسیم مشخص شده پس من فکر می کنم نباید کنسول داد.درست؟
این اگه داخل محدوده طراحیه مشکلی نداره اون 1.2 متر رو کنسول کنید.نه تو طبقات مشکلی نداره.ستونهارو پر رنگ کردم تا معلوم بشن
اون 1.2 متر تو طبقاتم مشکلی ندارن؟
نه
این سوالیه که کدخدا تو تاپیک آزمون اول آمادگی گذاشتن
درست.منظورم اینه که پس تو کجای طراحی مشخص می شه که ارتفاع رو 18 یا 20 گرفتیم؟
سلام دوستان عزيز
چند تا موضوع ابهام آميز شده
1- آيا رمپ سواره از جلوي درب شروع مي شود يا نه؟ (يكي از بچه ها جزوه اي از يك كلاس گذاشته بود كه نوشته بود نيازي به فاصله از درب نيست ولي در خيلي از پستها ديدم كه مي گفتن 3/5 يا 2/5 متر فاصله مي خواد .) حلا كدوم درسته؟ اگر اين فاصله لازمه چه قدر باشه؟ در كدام مبحث نوشته شده؟ (من خودم در جايي اين موضوع رو نديدم.)
2- اتاقك آسانسور مفيدش چه قدره؟ 1.20 در 1.60 يا 1.20 در 1.80؟ (منظورم كابين نيست. اونو مي دونم 1.10 در 1.40 است)
3- بالاخره يكي به ما بگه واحد ها رو اتوبوسي طراحي كنيم يا نه؟
با تشكر از همه ي دوستان
تمرین دوم
لطفا نظر بدهید
من نمی دونستم که نمیشه تو حیاط کنسول داد. به خاطر همین سمت راست دیوار جنوبی رو کنسول دادم تا شکستگی محدوده ی مشخص شده از بین بره
به جز این اشکالی که خودم از کارم گرفتم لطفا اگه ایراد دیگه ای به ذهنتون می رسه بگید
ادامه ی تمرین دوم
ممنون اینم پلان همکف اشکالاتشو لمشاهده پیوست 184212طفا بگید
ادامه ی تمرین دوم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |