تمرین گروهی آزمون طراحی اذر 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
به نظر شما اگه برای آزمون محدوده تراکم رو مشخص کنن ، می تونیم روی حیاط کنسول داشته باشیم؟

تو حیاط نمیتونید کنسول داشته باشید.(خارج از محدوده ترسیم)کنسول فقط روی گذر بالای 12 متر.

آخرین ویرایش:

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
لطفا کار منم ببینید و ایراداشو بگید ممنونمشاهده پیوست 184185

چقدر شبیه کار نشون داده شده تو پست قبلیم شده.(کارسارا خانم)
با این تفاوت که این ستون گذاریش خوبه.
با فرض درست بودن همه ابعاد و اندازه ها خوب شده.

saf1360

عضو جدید
چقدر شبیه کار نشون داده شده تو پست قبلیم شده.(کارسارا خانم)
با این تفاوت که این ستون گذاریش خوبه.
با فرض درست بودن همه ابعاد و اندازه ها خوب شده.

ممنون که کارو دیدید
پایین سمت چپ کار پیش آمدگی 1.20 متره، تو اون قسمت حتما باید ستون بزارم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

simai

عضو جدید
ارتفاع پله تو کشیدن 20 سانت می گیریم یعنی 18 تا پله می شه 360 که کف تا زیر سقف می شه 320 درست؟تو کد ارتفاعی همینطور حساب می کنیم؟

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
ممنون که کارو دیدید
پایین سمت چپ کار پیش آمدگی 1.20 متره، تو اون قسمت حتما باید ستون بزارم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

خواهش میکنم.
اگه بالاتر از اون 1.20 متر ستون دارید از همونا کنسول کنید به اندازه 1.2 متر.تو عکس معلوم نیست که اونجا ستون دارید یا نه.

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ارتفاع پله تو کشیدن 20 سانت می گیریم یعنی 18 تا پله می شه 360 که کف تا زیر سقف می شه 320 درست؟تو کد ارتفاعی همینطور حساب می کنیم؟

تو محاسبه کد ارتفاعی درسته
ولی حد اکثر ارتاع پله رو باید 18 بگیرید . اینو فراموش نکنید

simai

عضو جدید
خواهش میکنم.
اگه بالاتر از اون 1.20 متر ستون دارید از همونا کنسول کنید به اندازه 1.2 متر.تو عکس معلوم نیست که اونجا ستون دارید یا نه.

1. ستون گداری دور دستگاه پله نباید دور اسانسور هم باشه؟
2.تو صورت سوال دفترچه گفته محدوده ترسیم مشخص شده پس من فکر می کنم نباید کنسول داد.درست؟

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
1. ستون گداری دور دستگاه پله نباید دور اسانسور هم باشه؟
2.تو صورت سوال دفترچه گفته محدوده ترسیم مشخص شده پس من فکر می کنم نباید کنسول داد.درست؟

نه دور آسانسور نیازی نیست.حتی دور راه پله هم حتما نباید 4 تا ستون باشه.اون طرفی که پاگرد نیم طبقه میفته گذاشتن دو تا ستون لازمه.ولی اینکه اون طرف هم حتما دو تا ستون باشه یا یه دونه باشه یه اصلا نباشه بستگی به طرح داره.
تو این پلان این دوستمون کنسول نبود.مثل اینکه محدوده ترسیمه.در مورد کنسول هم بگم تو ارتفاع 3.5 متری تو گذر بالای 12 متر میشه کنسول داد.ولی اگه فکر میکنید لازم نیست و نیازی بهش ندارید نزاید.
تو حیاط هم نمیشه کنسول داشت.مگر اینکه کنسول داخل محدوده طراحی باشه.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
ستونهارو پر رنگ کردم تا معلوم بشن
اون 1.2 متر تو طبقاتم مشکلی ندارن؟
این اگه داخل محدوده طراحیه مشکلی نداره اون 1.2 متر رو کنسول کنید.نه تو طبقات مشکلی نداره.

arc eng

عضو جدید
درست.منظورم اینه که پس تو کجای طراحی مشخص می شه که ارتفاع رو 18 یا 20 گرفتیم؟

ارتفاع پله رو 17 سانت میگیری. ب تعداد 18 تا. که ارتفاع میشه 306 . توی مقطع که کد ارتفاعی رو مشخص میکنی این عدد رو مینویسی و بقیه کد ها ب نسبت همین اضافه میشه. 306 بعدی 612 و 918 و ..............

ج.ع

عضو جدید
سلام دوستان عزيز

چند تا موضوع ابهام آميز شده

1- آيا رمپ سواره از جلوي درب شروع مي شود يا نه؟ (يكي از بچه ها جزوه اي از يك كلاس گذاشته بود كه نوشته بود نيازي به فاصله از درب نيست ولي در خيلي از پستها ديدم كه مي گفتن 3/5 يا 2/5 متر فاصله مي خواد .) حلا كدوم درسته؟ اگر اين فاصله لازمه چه قدر باشه؟ در كدام مبحث نوشته شده؟ (من خودم در جايي اين موضوع رو نديدم.)

2- اتاقك آسانسور مفيدش چه قدره؟ 1.20 در 1.60 يا 1.20 در 1.80؟ (منظورم كابين نيست. اونو مي دونم 1.10 در 1.40 است)

3- بالاخره يكي به ما بگه واحد ها رو اتوبوسي طراحي كنيم يا نه؟

با تشكر از همه ي دوستان

shab khanoom

عضو جدید
تمرین دوم
لطفا نظر بدهید
من نمی دونستم که نمیشه تو حیاط کنسول داد. به خاطر همین سمت راست دیوار جنوبی رو کنسول دادم تا شکستگی محدوده ی مشخص شده از بین بره
به جز این اشکالی که خودم از کارم گرفتم لطفا اگه ایراد دیگه ای به ذهنتون می رسه بگید

پیوست ها

• parking.pdf
    95.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • hamkaf.pdf
    4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

arc eng

عضو جدید
سلام دوستان عزيز

چند تا موضوع ابهام آميز شده

1- آيا رمپ سواره از جلوي درب شروع مي شود يا نه؟ (يكي از بچه ها جزوه اي از يك كلاس گذاشته بود كه نوشته بود نيازي به فاصله از درب نيست ولي در خيلي از پستها ديدم كه مي گفتن 3/5 يا 2/5 متر فاصله مي خواد .) حلا كدوم درسته؟ اگر اين فاصله لازمه چه قدر باشه؟ در كدام مبحث نوشته شده؟ (من خودم در جايي اين موضوع رو نديدم.)

2- اتاقك آسانسور مفيدش چه قدره؟ 1.20 در 1.60 يا 1.20 در 1.80؟ (منظورم كابين نيست. اونو مي دونم 1.10 در 1.40 است)

3- بالاخره يكي به ما بگه واحد ها رو اتوبوسي طراحي كنيم يا نه؟

با تشكر از همه ي دوستان

1- از جلوی در شروع میشه و نیاری ب فاصله نیس
2- 160*200 داخل ب داخل
3- بسته ب شرایط زمین. هر کدوم از لحاظ نور گیری و دسترسی بهتر جواب داد.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
تمرین دوم
لطفا نظر بدهید
من نمی دونستم که نمیشه تو حیاط کنسول داد. به خاطر همین سمت راست دیوار جنوبی رو کنسول دادم تا شکستگی محدوده ی مشخص شده از بین بره
به جز این اشکالی که خودم از کارم گرفتم لطفا اگه ایراد دیگه ای به ذهنتون می رسه بگید

ادامه ی تمرین دوم

سلام.
بنظرم خیلی خوب شده.بهتون تبریک میگم.:gol:
من خیلی به جزئیات دقت نکردم.که البته مطمئنم همش درسته.
به جز دسترسیتون به اتاق تاسیسات که نیاز بود یک گذر 80 سانتی براش در نظر میگرفتید ایرادی ندیدم.
طبقه همکف نمایشگاه خودروئه؟اگه اینطوره دسترسی فقط واسه خودرو گذاشتید.
مسکونیاتون خیلی خوب شده.فقط تو اون سه واحدی واسه واحدی که از همه بزرگتره یه ورودی هم تعریف کنید(داخل خود واحد)البته الزام نیست ولی واسه انیکه معماریتون بهتر بشه میگم.

ایشالا بعد از قبولی حتما بیاید تاپیک دستور نقشه.:)

آخرین ویرایش:

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز

ali kocholomoch

عضو جدید
دوستان چرا تو حیاط تراس نمی دیم ؟ 60% مسکونیه و ما می تونیم 1.20 تراس به طرف حیاتمون داشته باشیم ولی اکثرا تو کارایی که میبینم از خوده 60% حدود 1.20 یا 2 متر عقب روی می کنن و تراس میزارن

الان کدومش درسته ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.