تمرین گروهی آزمون طراحی اذر 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یعنی تو زیر زمین می تونیم اون 3 متر حیاط خلوت رو اضافه کنیم. درسته ؟؟ در غیر این صورت 8 تا پارکینگ تو فضای 14*16 جواب نمی ده

roham12

عضو جدید
جدا فقط پله 2طرفه رو قبول دارن؟

من اکثرا عادت کردم به 4 رمپه :cry:
من خودم چند ساله طراحی میکنم و همه طرح هامم میره شهرداری و نظام تائید میشه ولی پارسال قبول نشدم تازه فهمیدم که کلا اون طراحیا رو باید بزارم کنار و برا قبولی اون طوری که اینا میخوان بکشم امیدوارم شمام قبول شید :w17:

roham12

عضو جدید
بچه ها تورو خدا یکی بگه بالاخره چطور طراحی کنیم؟ اتوبوسی یا شرقی غربی؟؟؟؟؟؟؟؟ این خیلی مهمه!!!!!

ali kocholomoch

عضو جدید
بچه ها تورو خدا یکی بگه بالاخره چطور طراحی کنیم؟ اتوبوسی یا شرقی غربی؟؟؟؟؟؟؟؟ این خیلی مهمه!!!!!

به نظرم اصولی طراحی کنیم و فضای پرت در نیاد و مهم تر از اون پارکینگمون جواب بده کافیه

اینا یکم مسایل حاشیه هست

هیچ کس خبر نداره تو ذهن اصلاح گر چی می گذره

مهم الزاماته

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من که تا قبل اینکه پلان اتوبوسی اینجا مطرح شه. اصلا تو فکرش نبودم و تاحالا همه طرح های تمرینی رو یک واحدتو شمال یکی جنوبی تقسیم کردم. حالا اینکه از ته حال تا رسیدن به تاق های خواب مثلا باید 15 متر بیایم اشکال کار محسوب میشه؟؟

ali kocholomoch

عضو جدید
مهم ترین اشتباه زندگیم اینه 2ساله دارم فقط سازه کار میکنم

معماری داره از یادم میره:cry:

amin576

عضو جدید
سلام بچه ها ترین اسفند 91 رو گذاشتم لطفا نظر بدین (درمورد نجوه ارائه با سه رنگ هم نظر بدینIMG.jpg)

کدخدا

مدیر بازنشسته
کسی نمی خواد این کاره من که برا تمرین پیشنهادی آقای کدخدا هست نظر بده
اول از همه اینکه 7تا حل کردی ک یکیشم مزاحمه.
وقت بیشتری بذار
با انرژی بیشتر فکر کن سر امتحان این سوال رو دادن اینجوری تحویل میدادی؟

ali kocholomoch

عضو جدید
اول از همه اینکه 7تا حل کردی ک یکیشم مزاحمه.
وقت بیشتری بذار
با انرژی بیشتر فکر کن سر امتحان این سوال رو دادن اینجوری تحویل میدادی؟

مشاهده پیوست 5.pdf

من نهایت دیگه 7 تا تونستم طراحی کنم ببخشین میشه 3تا از انباری هایی که مونده زیر پله بدیم ؟

پراکندگی تو انباری ها که تو پارکینگم دیده میشه مورد داره ؟

خیلی زحمتتون دادم ممنونم:gol:

faeze1366

عضو جدید
مشاهده پیوست tamrinp.pdfشب خانوم پلان رو دیدم مرسی از وقت گذاشتنت اندازه گذاری کردم 5 متر رو برای مانور داشت ‏ موتورخانه و انباری برای -1 هست که من هنوز طراحی نکردم :w16:
فائزه جان
پشت ماشین ها باید حداقل 5 متر فضای مانور باشه
دو تا از ماشین ها (بالا سمت راست) این فاصله ی 5 متر رو ندارن (فک کنم 1.2 متر باشه)
موتورخانه نگذاشتی

ج.ع

عضو جدید
سلام بچه ها

كسي تونسته كارت ورود به جلسه رو از سايت دريافت كنه؟ قرار بوده از 16 م كارتا رو بگيريم ولي لينك دريافت كارت تو سايت مقررات ملي غير فعاله براي من!!! كسي اطلاعي داره؟
ممنون

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

كسي تونسته كارت ورود به جلسه رو از سايت دريافت كنه؟ قرار بوده از 16 م كارتا رو بگيريم ولي لينك دريافت كارت تو سايت مقررات ملي غير فعاله براي من!!! كسي اطلاعي داره؟
ممنون
نه هنوز نیومده منم نمیتونم بگیرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.