تمرین گروهی آزمون طراحی اذر 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

roham12

عضو جدید
ببخشید من جواب می دم (حساب کردم)
منظور از این طولی که نوشته میشه طول شیب رمپ نه طول افقی. 14 متر طول افقی و 14.15 متر طول شیب رمپ
خوب پس من اینو بلد نیستم.... 2.1/0.15=14 متر این طول افقی ... حالا شیب رو چطور باید بدست بیاریم که بشه 14.15؟؟؟؟؟؟

roham12

عضو جدید
منظورم این هستش که یکی از امتیازات تخصیص داده شده در آزمون وجود حداقل یک اتاق خواب با ابعاد 3×4 بوده.آکس دیواره شرقی باکس آسانسور روی آکس تیر Bو2-3 قرار نگرفته است.در هر حال آفرین که خودتون رو به چالش میکشید و نقایص کارتون رو بر طرف میکنید.
واقعا خیلی جالبه......... نقشه هایی رو که برا شهرداری میکشی و نظام هم بدون چون وچرا قبول میکنه اتاق خواب 2*2.5 متر در میارن هیچ کس هم اعتراض نمیکنه که این غلطه.ولی برا امتحان دادن انقدر ایراد میگیرن... کاش همین چیزایی رو که این همه تاکید دارن و نمره کم میکنن در عمل هم این طور بود که ساختمون های شهرمونم قابل سکونت میشد:(

roham12

عضو جدید
بستگی به ابعاد زمین داره اگه بالای 200 متر باشه
1)فاصله دو پنجره اصلی رو به روی هم حد اقل 6 متر (که برای شما 4 متر است )
2)فضای فرعی 4 متر (آشپزخانه و انباری)

دوست من یکبار دیگه سوال من رو مطالعه کنید بعد کامنت بزارید. در ضمن دوفضایی که روبروی هم هستند اصلی- فرعیه نه اصلی-اصلی....
منتظر پاسخ دیگر دوستان هستم. ممنون
تا اون جایی که من اطلاع دارم اندازه نور گیر شما درسته ولی چون مربوط به 2 واحد هست و 4 فضا ازش نور میگیره فکر میکنم باید بزرگ تر باشه
فاصله 2 پنجره اصلی روبه روی هم در دو واحد 6 متر
فاصله دو پنجره فرعی 4 متر
1 اصلی و 1 فرعی 4 متر

سرانو

عضو جدید
سلام می شه هر کی که جواب این سوال ها رو می دونه جواب بده.....ممنونم

ممنون.برای چهار طبقه نمیشه سقف شیشه ای پیش بینی کرد؟نورگیری پله رو از جداره آخر تامین می کنید؟
سوال دوم_ نوع ستون رو کجا مشخص می کنید؟یعنی در پلان می نویسدی که بتنی یا فولادی؟
سوال سوم_جای رادیاتور و کولر در نقشه ها اگه خواستن باید مشخص کنیم یا حتما باید مشخص بشه؟
سوال چهارم- برای رمپ معلول در فضای باز حیاط ستون گذاری می کنید و سقف پیش بینی می کنید؟
سوال پنجم- اگه امکان داره یک نما با جزئیات مصالح اگه دارین قرار بدین .....خیلی ممنون از لطفتون[/QUOTE]

??????

عضو جدید
فضای اقامت میتونه نشیمن و پذیرایی هم باشه،حتما که نباید اتاق خواب باشه!
درسته اما این از اون قوانین نانوشته نظام مهندسی هستش!!!شما ملزم هستین یک خواب حداقل 12 متری داشته باشید و خوب البته زیادم بیجا نگفته!!!

mdt001

عضو جدید
تا اون جایی که من اطلاع دارم اندازه نور گیر شما درسته ولی چون مربوط به 2 واحد هست و 4 فضا ازش نور میگیره فکر میکنم باید بزرگ تر باشه
1 اصلی و 1 فرعی 4 متر

ممنون از شما.
اما من میخوام دقیقا بدونم که آیا میتونیم از نورگیرمون بدین شکل استفاده کنیم....؟ چون در آزمون آیتم نورگیرها خیلی مهمه موقع تصحیح ، به همین خاطر خواستم مطمئا شم .
ببینید من یه سمت فضای اصلی و یه سمت فضای فرعی رو مقابل هم گذاشتم با فاصله 4 متر طبق مبحث4 . اما برای پنجره های مجاور سوال دارم که مشکلی داره یا خیر؟؟

TQ2_2.jpg

ج.ع

عضو جدید
سلام دوستان
من چندتا سوال برخوردم. ممنون مي شم كه كسي اگه مي دونه جواب بده.

فرض كنيم در امتحان خواستن كه در زير زمين سرايداري طراحي كنيم. با توجه به اينكه اين يك فضاي اقامت محسوب مي شود بايد ارتفاع تا زير سقف 2/40 باشه كه با 40 سانت سقف مي شه 2/80. بعد چون فضاي اقامت است اين زير زمين بايد به صورت طبيعي نور بگيرد و طبق صفحه ي 54 در مبحث 4 بايد حداقل 50 درصد ارتفاع ديوار زير زمين بالاتر از سطح زمين قرار بگيرد. كه مي شود 1/40. يعني طبقه ي همكف با كد 1/40 خواهد بود. حالا سوال من اينه كه اولا اين ارتفاع باعث مي شه براي ورود به همكف حدود 8 تا پله داشته باشيم كه اين خودش براي ورودي خيلي زياده. ثانيا طول رمپ معلول براي اين ارتفاع 17/5 متر خواهد شد كه واقعا در ورودي امكان طراحي چنين رمپ طولاني براي معلول وجود نداره . تقريبا 6 تا بازوي 3 متري بايد طراحي كرد!!! حالا به نظر شما در اين حالت بايد چه كنيم؟

سوال بعدي من اينه كه رمپ معلول رو بايد در محدوده ي تعيين شده براي سطح اشغال طراحي كرد ويا مي شه در حياط هم آن را طراحي كرد. مثلا شبنم جان در طراحي آذر 90 رمپ معلول را دقيقا در سطح اشغال طراحي كرده اند آيا دليل خاصي داشته و يا اينكه مي شه اين رمپ را در همان حياط شمالي هم طراحي كرد؟

با تشكر

mraha107

عضو جدید
سلام بچه هامن واقعا گیج شدم چطورباپله 2طرفه میشه ارتفاع تجاری راجوابگوبود؟؟؟
بایدهرپاگرد12پله بذاریم تا بشه 24تا یله که ارتفاع بشه 4.08.که اونم خیلی طولانی !!!!!!!!

amin576

عضو جدید
سلام بچه هامن واقعا گیج شدم چطورباپله 2طرفه میشه ارتفاع تجاری راجوابگوبود؟؟؟
بایدهرپاگرد12پله بذاریم تا بشه 24تا یله که ارتفاع بشه 4.08.که اونم خیلی طولانی !!!!!!!!

اگه منظورتون آزمون اسفند 91 هستش که باید بگم آژانس مسافرتی جزو فضاهای اداری حرفه ای محسوب میشه.درهر صورت جزو هر دسته ای که باشه اگه صفحه 60 مبحث 4 رو نگا کنید حداقل فضاها رو ذکر کرده که برای کسبی تجاری این مقدار رو 2.40 اعلام کرده و فقط دو مورد ارتفاع رو حداقل 3 متر اعلام کرده که اونها هم برای تجمع بالای 20 نفر هستش .
اما یه نکته دیگه اینکه وقتی بخوایم دسترسی هامون مورد استفاده معلول هم باشه حداکثر تعداد پله بین 2 پاگرد 10 تا هستش.
نکته دیگه هم اینکه اگه بخوایم سه بازو طراحی کنیم باید توجه کنیم از هر پاگردی که شروع به حرکت میکنیم محل اتمام پله ها روی پاگرد دیگه اتفاق می افته.
اگه متوجه نشدین تا شکل بزارم

misha47

عضو جدید
سلام دوستان
من چندتا سوال برخوردم. ممنون مي شم كه كسي اگه مي دونه جواب بده.

فرض كنيم در امتحان خواستن كه در زير زمين سرايداري طراحي كنيم. با توجه به اينكه اين يك فضاي اقامت محسوب مي شود بايد ارتفاع تا زير سقف 2/40 باشه كه با 40 سانت سقف مي شه 2/80. بعد چون فضاي اقامت است اين زير زمين بايد به صورت طبيعي نور بگيرد و طبق صفحه ي 54 در مبحث 4 بايد حداقل 50 درصد ارتفاع ديوار زير زمين بالاتر از سطح زمين قرار بگيرد. كه مي شود 1/40. يعني طبقه ي همكف با كد 1/40 خواهد بود. حالا سوال من اينه كه اولا اين ارتفاع باعث مي شه براي ورود به همكف حدود 8 تا پله داشته باشيم كه اين خودش براي ورودي خيلي زياده. ثانيا طول رمپ معلول براي اين ارتفاع 17/5 متر خواهد شد كه واقعا در ورودي امكان طراحي چنين رمپ طولاني براي معلول وجود نداره . تقريبا 6 تا بازوي 3 متري بايد طراحي كرد!!! حالا به نظر شما در اين حالت بايد چه كنيم؟

سوال بعدي من اينه كه رمپ معلول رو بايد در محدوده ي تعيين شده براي سطح اشغال طراحي كرد ويا مي شه در حياط هم آن را طراحي كرد. مثلا شبنم جان در طراحي آذر 90 رمپ معلول را دقيقا در سطح اشغال طراحي كرده اند آيا دليل خاصي داشته و يا اينكه مي شه اين رمپ را در همان حياط شمالي هم طراحي كرد؟

با تشكر

سلام

ارتفاع مفید زیر زمینی که مسکونی داشته باشه 2.40 هست.لزومی نداره ارتفاعشو زیادتر کنید واسه نورگیری.میتونید از نورگیر استفاده کنید یا گودال باغچه.
حداکثر ارتفاعی که همکف میتونه از 0.00 داشته باشه 1.20 هست.
رمپ معلول رو هم میتونید توی حیاط اجرا کنید.اینجوری خیلی بهتره چون دیگه از فضای سطح اشغالتون استفاده نمیکنید.

ج.ع

عضو جدید
سلامارتفاع مفید زیر زمینی که مسکونی داشته باشه 2.40 هست.لزومی نداره ارتفاعشو زیادتر کنید واسه نورگیری.میتونید از نورگیر استفاده کنید یا گودال باغچه.حداکثر ارتفاعی که همکف میتونه از 0.00 داشته باشه 1.20 هست.رمپ معلول رو هم میتونید توی حیاط اجرا کنید.اینجوری خیلی بهتره چون دیگه از فضای سطح اشغالتون استفاده نمیکنید.
سلام ممنون میشا جان که جواب دادی.الان سوال من اینه که وقتی همکف کدش 1/20 است به نظرت می شه با رمپ معلول به سطح همکف رسید؟ طول رمپ معلول می شه 15 متر یعنی مثلا 5 تا بازوی 3 متری. 5 تا بازو زیاد نیست؟ یعنی می شه این طور طراحی کنیم؟

mraha107

عضو جدید
اگه منظورتون آزمون اسفند 91 هستش که باید بگم آژانس مسافرتی جزو فضاهای اداری حرفه ای محسوب میشه.درهر صورت جزو هر دسته ای که باشه اگه صفحه 60 مبحث 4 رو نگا کنید حداقل فضاها رو ذکر کرده که برای کسبی تجاری این مقدار رو 2.40 اعلام کرده و فقط دو مورد ارتفاع رو حداقل 3 متر اعلام کرده که اونها هم برای تجمع بالای 20 نفر هستش .
اما یه نکته دیگه اینکه وقتی بخوایم دسترسی هامون مورد استفاده معلول هم باشه حداکثر تعداد پله بین 2 پاگرد 10 تا هستش.
نکته دیگه هم اینکه اگه بخوایم سه بازو طراحی کنیم باید توجه کنیم از هر پاگردی که شروع به حرکت میکنیم محل اتمام پله ها روی پاگرد دیگه اتفاق می افته.
اگه متوجه نشدین تا شکل بزارم

ممنون میشم اگه شکل بذارید:(
مواقعی که ارتفاع تعیین میکنن چی؟مثل ازمون 88

آخرین ویرایش:

misha47

عضو جدید
سلام ممنون میشا جان که جواب دادی.الان سوال من اینه که وقتی همکف کدش 1/20 است به نظرت می شه با رمپ معلول به سطح همکف رسید؟ طول رمپ معلول می شه 15 متر یعنی مثلا 5 تا بازوی 3 متری. 5 تا بازو زیاد نیست؟ یعنی می شه این طور طراحی کنیم؟

بله همون 15 متر میشه که شما میتونید توی دو تا بازوی 7.5 متره یا 3 تا بازوی 5 متره طراحی کنید.هیچ مشکلی هم نداره.

معمارگر

عضو جدید
سلام دوستان منم همین سوالا رو دارم اگه کسی میدونه جواب بده البته در مورد سوال2 باتوجه به ابعاد ستون که ترسیم میکنیم نوع ستونا مون مشخص میشه
در مورد سوال سوم هم اگه خواستن مشخص میکنیم
ممنون میشم 3 تا سوال دیگه رو جواب بدین
سلام می شه هر کی که جواب این سوال ها رو می دونه جواب بده.....ممنونم

ممنون.برای چهار طبقه نمیشه سقف شیشه ای پیش بینی کرد؟نورگیری پله رو از جداره آخر تامین می کنید؟
سوال دوم_ نوع ستون رو کجا مشخص می کنید؟یعنی در پلان می نویسدی که بتنی یا فولادی؟
سوال سوم_جای رادیاتور و کولر در نقشه ها اگه خواستن باید مشخص کنیم یا حتما باید مشخص بشه؟
سوال چهارم- برای رمپ معلول در فضای باز حیاط ستون گذاری می کنید و سقف پیش بینی می کنید؟
سوال پنجم- اگه امکان داره یک نما با جزئیات مصالح اگه دارین قرار بدین .....خیلی ممنون از لطفتون
[/QUOTE]

shab khanoom

عضو جدید
سلام دوستان منم همین سوالا رو دارم اگه کسی میدونه جواب بده البته در مورد سوال2 باتوجه به ابعاد ستون که ترسیم میکنیم نوع ستونا مون مشخص میشه
در مورد سوال سوم هم اگه خواستن مشخص میکنیم
ممنون میشم 3 تا سوال دیگه رو جواب بدین
[/QUOTE]
لزومی به ستون گذاری و تعبیه ی سقف برای رمپ معلولین وجود نداره

کدخدا

مدیر بازنشسته
سلام خدمت تمامی دوستان
اگه موافق باشین تا روز امتحان هر 2 روز 1 مساله رو مطرح کنم و همه سعی کنیم تو همون زمان امتحان ترسیم کنیم(دستی ) و همین جا بذاریم.
هدفم هم مشخصه .
نحوه تفکر بقیه رو هم تو ی سوال مشخص متوجه میشین.
زمان بندی هم دستتون میاد.
اگه موافق بودین اعلام کنید(با زدن کلید تشکر) تا زود تر سوالا رو آماده کنم و شروع کنیم.

سوالات رو تا امشب آماده می کنم و اگه رسیدیم ک روزی یه دونه رو می زنیم.
اگه نه همون 2 روزی ی دونه.
2نفرم کافیه ما شروع می کنیم کسی هم اضافه شد چ بهتر.

آخرین ویرایش:

mraha107

عضو جدید
بچه هااگه موافقین زودترشروع به دسته بندی اطلاعات کنیم
کسی فایل شسته رفته واسه شابلون درست کردن داره؟:)

faeze1366

عضو جدید
والا ما هم همین رو گفتیم اما فکر کنم منظور دوستمون از این سوال یه چیز دیگه است
1 اصلی و 1 فرعی 4 متر

roham12

عضو جدید
ممنون میشم اگه شکل بذارید:(
مواقعی که ارتفاع تعیین میکنن چی؟مثل ازمون 88[/QUOT
با اجازتون من جواب میدم.... شما مجبورید در ورودی همکف رو درست مقابل در های ورودی مسکونی یعنی تو پاگرد پله بذارید من یکی کشیدم براتون میذارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.