زیرزمین:
1-برا تاسیساتت نمیشه پنجره بذاری چون کدارتفاعیش جواب نمیده،براش داکت بذار
2- برای راه دوم خروجت از زیرزمین ،فلش پله باید رو به بالا باشه،تعدادشم قراره از منفیه 1.5 ب صفر برسه!
بله من هم همین کار رو کردم در واقع در پله ای که میبینی اول 9 تا پله هست که می رسیم به صفر.بعد یه پاگرد گذاشتم و دوباره پله های صفر تا 1.290 همکف رو شروع کردم
برای همکفت به حیاط دری جدا با پله های جدا در نظربگیر ازمثبت 1.2 به صفر برسه
همین طور که گفتم این کار رو کردم.
همکف:
1- برا لابیه آسانسورت دیگه در نذار، این خودش الان جلو فرارو گرفته
اکی
2-ورودیه تجاریتو از مسکونیت جدا بگیر
کد تجاری 0.10 هست برای همین اول یه رمپ و پله برای این اختلاف ارتفاع ده سانتی در نظر گرفتم بعد از اون برای تجاری در جدا گذاشتم و ادامه راه برای رسیدن به ارتفاع 1.2 همکف، پله و جک معلول دادم که البته باید در ورودی لابی رو بعد از رمپ و پله اضافه کنم.
با این توضیحات به نظرتون بازم ورودی هام اشتباهه؟
اول:ا
1- اتاق خواب بالاییتو ببین ،از در که میرن تو باید خودشون فشار بدن از لای داکت برن داخل

اون داکته اونجا برا چیه؟!
داکت سرویس بهداشتیه طبقه بالایی که باید توی طبقات زیریش تا رسیدن به سقف همکف ادامه پیدا کنه...
2-تو واحد پایینیت اون ستونه نزدیک حمومتو یه کاریش بکن
میشه فاصلشو با دیوار حمام با یه کمد پر کنم؟ یا اون ستونو از آکس خارج کنم بچسبونم به دیوار حمام؟
دوم:
1-اگ خواب پایینتم درش مثل بالاییه ولی یادت رفته درستش کنی،باید بگم که درت تو پذیرایی باز میشع،ویکاریش بکن
طبقه بالایی که سه خوابه هست و سه تا خواب از پذیرایی دید ندارن.منظورت خواب طبقه پایینی توی واحد دوخوابه هستش؟
همین که در اتاق خواب از توی پذیرایی پیدا نباشه کافیه یا باید طوری باشه که اگه فرد خواست بدون دیده شدن از پذیرایی، از ورودی بره توی اتاقش کسی نبینتش؟
بام
آبروی پایینیت چرا وسط بامه؟ بدون وجود هیچ داکتی،اگ داکت بود میتونستی بذاری اونجا،الان ببرش کنار داکت
اگه بخوام ببرمش کنار داکت بغل نورگیر بزرگه یه سری گوشه ها بین باکس پله و نورگیر کوچیکه رو نمی تونم بهش وصل کنم.اگه می خواستم یه آبروی دیگه هم توی اون قسمت بذارم یا باید بغل داکت بین پله و نورگیر می ذاشتم یا هم بغل داکت کنار نورگیر کوچیکه.که در هر دو صورت بازم توی این قسمت یه سری گوشه ها رو نمیشد بهش وصل کرد.برای همین آبرو رو اون وسط گذاشتم که به همه گوشه بشه وصلش کرد...
مگه نمیشه آبرو اونجا باشه و با لوله توی سقف به سمت داکت ها هدایت شه؟
غیر از کنار داکت ها کجاها میشه آبرو گذاشت؟
طول کروم تا آبرو حداکثر 10 متر میتونه باشه؟
برای حداکثر هر 100 متر مربع یه آبرو نیازه؟
آبروی خرپشتتم بیار کنار داکت اصلیت