الهام مدرسی
عضو جدید
چرا کسی جواب پست منو نمی ده

چرا کسی جواب پست منو نمی ده![]()
سلام و خسته نباشید من یه طرح از ط همکف آزمون 5 زدم می خواستم بدونم جانمایی ها فضاها در کدوم طرح بهتره ؟
گذاشتن تراس برای اتاق خواب اولویته یا آشپزخونه ؟ ممنون می شم اگه پاسخ من رو بدید
[video]http://s5.picofile.com/file/8148143642/Desktop.rar.html[/video]
بچه ها فکر کنم جزوه ی 3 اشراقو میگن، من که خودم آزمونای سالای قبلو میزنم.دوست عزیز سلام من تازه وارد جمع شدم می خوام منم کار کنم این آزمونها رو از کجا میارید حل میکنید ؟
ص 73 مبحث 4 بند 3 گفته 5، یه استادم میگف 3میشه!سلام دوستان من تازه ميخوام شروع کنم پارسال با هفده رد شدم
سوال1ارتفاع پله رو ميشه 18گرفت؟ عارفه 18 گرفته، از 17 تا 18 مجازید
2
سئوالى که دارين کار ميکنين چيه که منم کار کنم ما از خود امتحان خرداد 93 شروع کردیم، بعد آذر 92، من الان تازه اسفند 91رو شروع کردم
3
عرض گذر براى ماشين چنده سالهاى قبل 3قبول بودامسال ميگن شده 5متر درسته؟![]()
فایلش gpj ، راستی هلو جان من تو صفحه 59 چنتا سوال پرسیدم ممنون می شم یه نگاهی بندازیمن با گوشی آنم آخه، اگه اتوکدم هس که نمیتونم ببینم کلا، الانم زدم دانلود نشد، ولی به نظر من بالکن بهتره با آشپزخونه همجوار باشه،چون حکم حیاط رو ءاره،وماشین لباس شویی در آشپزخانه است و لباسای شسته شده رو راحت تر می بریم تو بالکن.
این مطلب توی کتاپ آقای صدیقه و نمی دونم تا چه حد درست باشه:بچه ها فکر کنم جزوه ی 3 اشراقو میگن، من که خودم آزمونای سالای قبلو میزنم.
ص 73 مبحث 4 بند 3 گفته 5، یه استادم میگف 3میشه!
معمولا بین دوسرویس چسبیده بهم یک داکت،و اگر سرویس ها از هم فاصله داشت،برای هرکدام داکت جداگانه درنظربگیرید...سلام ببخشید جند سوال داشتم میشه کمکم کنید ممنون میشم ؟
1حداقل ابعاد اتاق خواب؟ 2.15
2جهت قرار گیری نوشته های آکسها باید هم جهت با شمال باشد یا فرق نمیکند ؟ بالا و سمت چپ
3در سطح اشغال 2+60% به دلیل سایه اندازی اگه از دو جهت همسایگی پخ 45 درجه بزنیم باید این پخ را در پیلوت و زیر زمین هم لحاظ کنیم ؟ تو ابعاد زمین و محدودش نمیتونید دست ببرید،باید همونیکه داده رو طراحی کنید
4 اگه آشپزخانه openباشد ونور مستقیمی دریافت نکند {یعنی فاصله 7متری با پنجره مقابل نداشته باشه} غلطه؟ بله غلطه، دیوار انتهاییه آشپزخانه باید 7متر فاصله با پنجره داشته باشه
5ارتفاعopen آشپزخانه؟ 1متر
6حداکثر فاصله داکت تا به عنوان مثال یک فضای بهداشتی که از آن داکت استفاده میکند چقدر است ؟
سلام دوست عزیز ارتفاع زیر زمین 3.23 نیست تو ماکسیمم مقدارش با احتساب سقف 40 سانتی 2.8 میباشد
سلام
"در" انباری باید در هر حالت رو به بیرون باز می شه یا فقط زمانی که مساحتش یک متر مربع باشه؟
یعنی تراس گذاشتن تو همکف با اتراز 1.2 درست نیست؟
سلام بچه ها خسته نباشید یه سوال داشتم داکتهای سرویسها توی طبقات باید حتما روی هم بیفتن ؟
سلام مهندس خوش اومدیسلام به همه اساتید
من تازه تو این سایت عضو شدم، امیدوارم هر کسی نتیجه زحماتشو ببینه
بنده 4 دوره طراحی شرکت کردم که متاسفانه هنوز قبول نشدم
تو این مدت به 4 نفر تدریس کردم که همشون قبول شدن(خداروشکر)
من همیشه برای ترسیم وقت کم میارم اگه کسی تجربه ای برای ترسیم سریع تر داره در میون بزاره ممنون میشم
دوستان کسى جواب قطعى رو نداره که گذر ماشين رو با احتساب ويرايش جديد چند بگيريم؟
این مطلب توی کتاپ آقای صدیقه و نمی دونم تا چه حد درست باشه:
در حالتی که اتومبیل ها در کنار دیوار قرار بگیرند می توان ابعاد پارک را 6 در 2 متر در نظر گرفت و در این حالت کنار اتومبیل 3 متر فضای ترددی خالی باشد
<span style="color:#ff0000;"><font size="2">[video]http://www.xum.ir/image/bdMN[/video]
تو جزوه ی اشراق کنار اتومبیل های پارک شده زده 5متر مسیر عبور!!هلو جان گفتن ص 73 مبحث 4 بند 3 گفته 5، یه استادم میگف 3میشه!
يکى از دوستام که کلاس رفته گفت,ورودى نه توى پارکينگ عرض گذر ماشين 3متر بود الان شنيدم ميگن شده 5متر
ميخوام مطمئن شم چون اينجورى سخت تره
عزیزم سه تا از کارای بچه هارو تو تایپیک آرشیو گذاشتم که!سلام مرسی هلو جان که جواب دادید کاش میتونستیم کارهای بچه های قبلی که در آزمون قبول شدن و تونستن از کاراشون عکس بگیرن رو جمع آوری کنیم فکر کنم نمونه های خوبی میشن واسمون خواهشا هرکسی میتونه تو این کار کمک کنه
نه اصراری نیست تو بعضی کارا دیدم به خاطر همین واسم سوال بودچرا اصلا باید تو همکف تراس بذاریم؟
نمیدونم چرا همه تاکید به ارتفاع 3.23 میکنند .در صورتیکه اشتباه . مثلا یک ساختمان سه طبقه با زیر زمین که 1.2 نسبت به همکف بالاتره طبق مبحث 4 ارتفاع مجاز این ساختمان با جانپناه 11.70 میباشد . در صورتیکه با ارتفاع 3.23 میشه 1.2+3.23*3+1.1= 11.99 که 29 سانتیمتر از حد مجاز رد میکنه و درست نیست پس لازمه ارتفاع رو 18 پله 17 سانتی که میشه 3.06 سانت بگیریم.فقط در صورتی که ساختمان پیلوت باشه با مشکل بالا بر نمیخوریم و میتونیم همان 3.23 بگیریم. بزرگان نظر بدند
هلو جان گفتن ص 73 مبحث 4 بند 3 گفته 5، یه استادم میگف 3میشه!
يکى از دوستام که کلاس رفته گفت,ورودى نه توى پارکينگ عرض گذر ماشين 3متر بود الان شنيدم ميگن شده 5متر
ميخوام مطمئن شم چون اينجورى سخت تره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |