مشاهده پیوست 225081مشاهده پیوست 225082همکف و زیر زمین خرداد 93... از اساتید گروه مهندس عارفه، مهندس ریاحی وبقیه عزیزان خواهش میکنم کارمو نقد کنن... از هلوی عزیز هم بابت نظرشون تشکر میکنم..
اول از همه از همه دوستان عذرخواهی میکنم که کمتر به اینجا سر میزنم....واقعا درگیر هستم....ولی برای اتفاقات و سئوالات مهم سعی میکنم نظرم رو بگم که شاید کمک کوچیکی کرده باشم...در مورد کار شما دوستممشاهده پیوست 225083مشاهده پیوست 225084اینم اول و دوم... بچه ها من 18 شدم... بقیه را هم نرسیدم بکشم... ممنون از وقتی که میذارید... ایشالا همه اونایی که زحمت میکشن وحقشونه تو این آزمون نا آزمون به حقشون برسن.... دو هفته دیگه این موقع همه داریم تند تند میکشیم... به امید موفقیت برای همههههههههههههه
زیر زمین
1-به نظرم جای رمپتو خیلی بد انتخاب کردی...این آزمون و البته بسیاری از آزمونهای این نظام معمولا برای پارکینک 60 % موضوع رو نمیتونی کار بکنی و همه اکثرا به یه نتیجه که مد نظر آزمون هست میرسند
2-اثری از داکت اینجا نیست...ما یه داکت اصلی میخواهیم و البته یه داکت هم جهت تهویه برای تاسیسات(البته اضافه کنم این داکت در صورت عدم تهویه مستقیم با بیرون مجموعه است)
3-برای خود راه پله حتما درب بزار
4-سعی کن اصول کشیدن رمپ رو رعایت کنی...اینکه از یه قسمتی به بالا و همینظور درب پارکینگ رو به صورت نقطه چین نشون بدی
هر چند که نوشته شده ولی سعی کن درب رو دو لنگه بازشو دار بگیری نه کشویی...یعنی میگن تا حد امکان سعی کنید از کشویی خودداری کنید(اونم علتش فکر میکنم برای این است که کشویی فضایی رو از پارکینگ اشغال نمیکنه و راه گریز برای وقتهایی هست که پارکینگ جواب نمیگیریم...(کلا در حالت کلی رمپ ایراد اساسی و فکر میکنم برای این موضوع نمره زیادی ازت کم کرده باشوند
همکف
1-اون فضاهای خالی سمت راست چی هستن؟؟؟!!
2-این همه راه تا راه پله به نظر خودت زیاد نیست؟؟مثل راهرو؟؟
3-نیازی فضاها مفید تجاریت مساوی فضای خدماتیش شده....به نظرم کم کن فضای انباری و مدیریت رو
4-اینجا چرا درب پارکینگ رو نشون ندادی؟؟
5-تازه لابی مسکونی هم کوچیکه هم خفه و بدون نور
6-و چرا از راه پله میرن به آسانسور؟؟این کاملا اشتباه است ...کلا راه چله از همه چی باید جدا باشه اونم با یه درب
طبقه اول
1-واحد یه خوابه تراس نداره
2- به نظرم درب ورودیش خیلی چسبیده به درب آسانسور حس بدی میده به آدم...
3-درب راهپله یه لنگه با عرض 1.1 است
واحد سه خوابه کلیتش خوبه اما ایرادات بزرگی که داره و باعث میشه این کلیت رو به هم بریزه چند تا مسئله...اینکه:
1-عمق نورگیر رعایت نشده....
2-اینکه آشپزخونه بدون نورگیر مستقیم و غیر مستقیم است و همینطور بدون داکت
3-فضای ورود به واحد خیلی پرت شده و عملا بدون استفاده....
4- هیچ کدوم از سرویس هات داکت نداره که کاملا اشتباهه
طبقه دوم
1-قبلا هم چندین بار گفتم و فکر میکنم نوشته هامو خونده باشید و البته هلو جان هم با عکس درستشو نشون دادن و اون کشیدن درست تراس است
2-و اون ایراداتی که گفتم برای عمق نورگیر و داکت و ....هم برای این هم صدق میکنه
موفق باشی