تمرین گروهی آزمون طراحی آبان 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وسعت

عضو جدید
پس باید اینجوری خط سبزها اصلاح بشه

گ

ممنون دوستان میشه برای این مشقامم نظر بدید

ارتفاع آزانس مسافرتی را چند بگیرم؟

اداریه؟ تجاریه؟

برای ستونگذاری پوستی یا شطرنجی می برید؟
برای ستنوگذاری خیلی سختمهههههههههههه و اینکه پارکنیگ ها خیلی همپوشانی پیدا میکنن چند سانتی....
اینو دیشب تمرین کردم..میشه راهنماییم کنی

جهت درب بازشو اش؟

وسعت

عضو جدید
- مرسی دوستم
- سوال پارسال وقتی معبر ی جاش 0.00 ی جا 1- من حدودی گفتم وسطش 45- میشه.....یعنی نگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخخخخخ...اخه نمیشه که جلوی ورودی ماشین من معبر صاف و کلش در 1- باشه و بقیه اش شیب داشته باشه...یا میشه؟
-من مثال دیدم برای نورگیری که دیوار ته فضا بیشتر از 7 متر فاصله داشته تا بیرون ایوان..پس یعنی این غلطه دیگه....آره؟
- درب را میگم به سمت بیرون که تعداد زیاده اتش بگیره بتونن راحت فرار کنن و پشت درب گیر نکن....اوکی درب کشویی میذارممممممممممممممم

ممنون

بابا انقد فک نکنید استرس دارم..خب من تنهام همش سوال دارم..گریهههههههههههههه
دیشب آزانس را حل کردم ی ذره......که اسکن کردم فرستادم

الان دارم روی اتوکدی کار میکنم که موتورخانه میره پایین

فعلا میخام حل ستون و باکس هاش دستم بیاد دوستمممممممممممممممممممممممممممممم

مرسی کمکم میکنیددددددددددددددددد

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
1- ممنون هلو و عارفه جان.......مرسی دوستام

2- پس برای هر سوال باید سرگیری طبقه همکف را بشینم دو ساعت حساب کنم....قانون نداره؟ یا راه میانبر

3- عارفه جان دقیق دقیق کشیدم.....با اتوکد زدم ..... یدوار زیرزمین را 30 سانت گرفتم و ستون های بتنی را 40 در 40 گرفتم.....ولی یا باید شیب را بیشتر کنم یا اینکه پارکنیگا تداخل دیوار زیر زمین نیازی نیست 30 بگیری...در جایی خوندم که شما از دیوار همسایه هیچ اطلاعی نداری پس میتونی همون 20 بگیری...از ستون فلزی استفاده کن بسته به تعداد طبقات میتونی 30در 30 بگیری تا 20 در 20 مجازی....فکر کنم 25 بگیری کافی باشه

4- میزان جلو رفتن در طبقه زیرزمین در زیر حیاط خودمان چقدره؟ آخه توی جلسه وقتی کادر کشیده میشه از کادر زد بیرون؟ وقتی توی سوال نگفته نخام برم.....میشه وضع موجود....شما یان سوال را حل کردید قبلا برام بذارید؟
عزیزم گفتم بهتون اجازه نداریییید مگر اینکه صورت سئوال گفته باشه...چه از سمت حیاط خودت چه همسایه چه معبر اجازه ندارید ...خودشون محدود رو در هر برگ کاغذ گذاشته توی همون باید طراحی کنید....

5- شما ها هم برای جلسه دقیق دقیق حل کردید یا تقریبی نسبتا؟
عزیزم دقیق دقیق میلیمتری نه...اما بر طبق مبحث انجام دادیم دگ...طبق اندازه هایی که در کتاب ذکر شده

سلام مهندس(عارفه). میخواستم بدونم پله همکف سوال خردادماه باید سه بازو طراحی میکردیم یا دو بازو و اگر دو بازو پله اضافی رو میشه تو پاگرد اولی گذاشت

سه بازو با سه طرفه در جریان هستید که فرق داره....3 طرفه منسوخ شده اما 3 بازو رو میتونید انجام بدید...یا میتونید قبل از اینکه وارد باکس راه پله شدید اون تعداد پله رو اگز در حد 4-5 تا است و بقیه رو توی همون دو تا بازو جا بدید...اگر اونقدر زیاد که مجبورید توی 3 بازو حلش کنید ....میتونید بازو اول رو شروع باکس پله بزارید به پاگرد اول که میرسید دیگ بازویی نباشه و یه مسیری رو حرکت کنیم تا برسیم به بازو دوم که بالا سر بازوی اول هست...و بازو سوم هم که مشخصه ...اینجوری فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه...

arame1

عضو جدید
سلام عذرخواهی میکنم بابت کپی پیس سوالم توی این تاپیک.
مبحث 8 و 11 واقعاً لازمه برای این امتحان؟؟
ممنون میشم اگه کسی مطالعه کرده جوابمو بده چون واقعاً فرصت ندارم.

وسعت

عضو جدید
مرسییییییییییییییی

دوستان منو تشویق کنید این همه مشق نوشتم....گریههههههههههههه:cry:

arefeh

کاربر ممتاز
مرسییییییییییییییی

دوستان منو تشویق کنید این همه مشق نوشتم....گریههههههههههههه:cry:
معذرت میخوام که اینقدر رک میگم...قراره به همین شکل سر آزمون هم بکشی؟؟؟به شدت کارت کثیفه.....بهت پیشنهاد میکنم تا وقتی فکرت باز بشه با اتوکد کار کنی بعد بشینی دستی کار کنی...چون الان هم کارت خیلی کثیفه هم مشکل طراحی و ضوابط داری....یکی یکیی پیش برو....خیلی سیاه کردی کارتو...سیاه خوب نه هاااا...سیاه بد....
در این حد که نتونستم کارتو ببینم که نظر بدم...به دل ننشست....
الان دارم اینجوری رک میگم چون تایم داری و میتونی با تمرین زیاد حل کنی....دوست عزیز

وسعت

عضو جدید
بابا تمرین اولم بود......ساعت 11 شب.....فقط میخاستم بکشم دستم راه بیفته...گریههههههههههههه

اندازه گذاری و ....اینا هم نداره...میدونم..... ی خط کش درست حسابی نداشتم...

هق هقققققققققققققققق....

دیگه مقشامو نمینویسم.....گریه.........:cry:...
بابا دست گرمی...تمرین اووووووووووووووووووووووووووووووووول بود:surprised:

arefeh

کاربر ممتاز
بابا تمرین اولم بود......ساعت 11 شب.....فقط میخاستم بکشم دستم راه بیفته...گریههههههههههههه

اندازه گذاری و ....اینا هم نداره...میدونم..... ی خط کش درست حسابی نداشتم...

هق هقققققققققققققققق....

دیگه مقشامو نمینویسم.....گریه.........:cry:...
بابا دست گرمی...تمرین اووووووووووووووووووووووووووووووووول بود:surprised:

ببین عزیزم تمرین اول و تمرین 100 هم باشه ...دیگه دانشجو بودی و میدونی تمیزی برای چه استاد چه مصحح و ...چقدر اهمیت داره....سعی کن کارت هر چقدرم که اشتباهه برای الان که به قول خودت اولین باره بازم تمیز کار کنی....مخصوصا که تو دانشگاه .........میخونی اونم ارشد پس اسکیس امتحان دادی میفهمی من چی میگم....حالا اسکیس دست آزاد بود اما این کارتو راحتتر کرده

آخرین ویرایش:

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام عذرخواهی میکنم بابت کپی پیس سوالم توی این تاپیک.
مبحث 8 و 11 واقعاً لازمه برای این امتحان؟؟
ممنون میشم اگه کسی مطالعه کرده جوابمو بده چون واقعاً فرصت ندارم.

من دارم یازده رو میخونم...فکر نمیکنم به درد بخوره..نهایتش اینه که تو آزمون بنویسین سیستم سازه ایم lsf هستش..درمورد مبحث هشتم فکرنمیکنم نکته ی مهمی توش باشه چون قبلا خوندمش، شما اول مبحث 4 روو حتما خوبه خوب بخون بعد بقیه رو اگ تونستین،به ترتیب 3،15 و ...اگر نکته ای تو مبحث 8 و 11 بود بهت میگم

riahi_arc55

عضو جدید
مبحث چهارم : پارکینگ و رمپ (4)

مشخصات رمپ
حداکثر شیب رمپ پارکینگها 15 ٪ میباشد، ولی در یک متر ابتدا و انتها شیب رمپ 10 ٪ خواهد بود.
12.jpg

در این شکل h ارتفاعی است که رمپ در آن طول طی میکند.
همچنین حداقل مقدار سرگیري براي ورودي رمپ 195 سانتیمتر میباشد.
13.jpg

ضمناً اگر بخواهیم رمپ را داخل بنا ببریم،طوري که روي رمپ را بخواهیم سر پوشیده باشد میتوانیم به مقدار 3.33 متر داخل ببریم.

ادامه دارد.....

آخرین ویرایش:

وسعت

عضو جدید
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
چشممممممممممممممممممممممممممممممممم..پیلیز اسم دانشگاهمو پاک کن.....خوبی ا***یس این بود کل کثیف میشد داد
چشم! اصلاح میشم!

آقا برای نور طبیعی اتاق خواب الان این طرح غلط باید نورگیر بدم/؟ یا نه؟
عارفه جان مرسی راهنماییم میکنییییییییییییییییییییییییییییییی

وسعت

عضو جدید
میشه این 3.33 را توضیح بدیدددددددددددددددددددددد....

برای همکف که طول سرگیری در بیاد باید دو ساعت بشینیم حساب کنیم؟ راه میانبر نداره؟
ممننووووووووووون

وسعت

عضو جدید
داکت ها باید تا زیرزمین بیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عرض کانتر آشپزخانه چنده؟ 50

riahi_arc55

عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان

از اونجایی که دوستان تو پیغامهاشون خواستن که مباحث رو زودتر ادامه بدیم لازم دونستم یه نکته ای رو خدمتتون عرض کنم.

ما سعی خواهیم کرد تا 20 مهر ماه مباحث مربوط به ضوابط طراحی رو که مورد استفاده در آزمون هست رو در این تاپیک قرار بدیم و از دوستان هم تقاضا دارم با تکمیل کردن این مباحث همدیگر رو یاری کنیم.و فک میکنم بعد از 20 مهر زمان برای تمرینهای نهایی دوستان باقی بمونه .
ولی با همه این اوصاف دوستان علاوه بر ضوابط باید تمرین دستی و مشابه سازی فضای آزمون رو همزمان با فراگیری ضوابط و مطالعه تاپیکهایی که دوستان دیگر در اونجا فعالیتهای خوبی در زمینه تمرین دارند، تو برنامه خودشون داشته باشن چه بسا شما ضوابط رو هم بدونید ولی اگر در زمان کافی نتونید اونها رو در کاغذ پیاده کنید به نتیجه مطلوب نخواهید رسید.

از اونجایی که من خودم با همین اطلاعات در آزمون شرکت کردم و نتیجه هم گرفتم ولی تمرین دستی با توجه به اینکه سالها با کامپیوتر کار کرده بودم نقش بسیار زیادی داشت .گذاشتن این اطلاعات در این تاپیک ادای دین به سایت و دوستانی هستش که در ادوار گذشته مارو یاری کردند و امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه.
با تمام مشغله هایی که وجود داره سعی میکنم این وظیفه رو در کمترین زمان انجام بدم.
موفق و پیروز باشید

riahi_arc55

عضو جدید
میشه این 3.33 را توضیح بدیدددددددددددددددددددددد....

برای همکف که طول سرگیری در بیاد باید دو ساعت بشینیم حساب کنیم؟ راه میانبر نداره؟
ممننووووووووووون

دوست عزیزمون davod.t در صفحات قبلی توضیح خوبی در مورد روش محاسبه رمپ دادن و با مطالعه اون اگه سوالی بود بازم من در خدمتتون هستم.

اما در مورد عدد 3.33 این عدد خودش یک راه میانبر هستش . یعنی اینکه اگر ارتفاع پارکینگتون 2.4 متر باشد و با توجه به شیب 15% رمپ و 10% در یک متر ابتدایی و اگر شما بخواهید قسمتی از رمپتون رو سر پوشیده کنید تا در طبقه بالا فضای بیشتری داشته باشید شما میتونید از ابتدای رمپ 3.33 متر به جلو پیشروی کنید تا ضابطه 1.95 سرگیری رعایت بشه و رمپتون سر گیر نشه. در عکسی که هست هم این موضوع مشخص شده . به سقفی که روی رمپ وجود داره توجه کنید و مطلب مشخص خواهد شد.

arefeh

کاربر ممتاز
داکت ها باید تا زیرزمین بیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عرض کانتر آشپزخانه چنده؟ 50

خخخخخخخخخخخخخخخخخ
چشممممممممممممممممممممممممممممممممم..پیلیز اسم دانشگاهمو پاک کن.....خوبی ا***یس این بود کل کثیف میشد داد
چشم! اصلاح میشم!

آقا برای نور طبیعی اتاق خواب الان این طرح غلط باید نورگیر بدم/؟ یا نه؟
عارفه جان مرسی راهنماییم میکنییییییییییییییییییییییییییییییی

ایراد داره خودت تحلیل کن نورش به نظر خودت مناسبه؟؟؟همچین اتاقی رو حاضری استفاده کنی؟؟؟
بعد یه نیگاهی به فضاهات بکن سرویس دستشویی رو با آشپزخونه ات مقایسه کن....ابعاد اندازه رو نیگاه...به نظرت دستشویی نیاز هست اونقدر بزرگ باشه اما آشپزخونه نیاز نیست بزرگ باشه/؟؟؟
داکت اصلی آره...ولی بقیه نیازی نی
من 40 میگرفتم

وسعت

عضو جدید
ای ول چه نکته خوبی!!!!!!!!!!!!1
حالا باید عمق ایوان را بیشتر کنم؟؟؟؟؟؟؟
اگه بیشتر کنم.......قبوله...و اصلاح سرویس و حمام ها
ماکزیمم عمق ایوان چقدره؟

الان نورگیری هال اینجا چی؟
ببخشید هی سوال میپرسم
مرسی صبورانه راهنمایی مکنی

riahi_arc55

عضو جدید
مبحث چهارم : پارکینگ و رمپ (5)

اگر بخواهیم در مسیر رمپ گردش ایجاد کنیم به دو صورت امکانپذیر میباشد:
1) اگر جهت رمپ با زاویه 90 درجه یا بیشتر تغییر پیدا کند باید در محل تغییر جهت رمپ یک ایستگاه به صورت مربع 5 در 5 متر(بدون شیب) ایجاد شود.
14.jpg

2) محل گردش به صورت رمپ با شعاع گردش 6.5 متر
15.jpg

همچنین طبق ضوابط آتشنشانی حتیالامکان باید رمپ از بر زمین 2.5 متر فاضله داشته باشد و سپس شروع شود. ولی در زمانی که رعایت این فاصله، در طراحی سخت و مشکلزا باشد، میتوان رمپ را بر زمین نیز شروع کرد.

تعداد پارکینگهای مورد نیاز برای واحدهای مختلف:

مسکونی:
تا 150 مترمربع 1 پارکینگ
151 مترمربع تا 250 مترمربع 2 پارکینگ
بیش از 250 متر مربع 3 پارکینگ

تجاری : تا 25 مترمربع 1 پارکینگ

اداری : تا 50مترمربع 1 پارکینگ

خدماتی : تا 100 مترمربع 1 پارکینگ

البته دوستان در نظر داشته باشید که در آزمون نظام مهندسی تعداد پارکینگ رو معمولا مشخص می کنند.

riahi_arc55

عضو جدید
مبحث پنجم: راه پله و آسانسور(1)
راه پله:

یکی از مباحث مهم در طراحی، بحث راه پله و آسانسور میباشد. پله هایي با ابعاد مختلفی را میتوان در ساختمان استفاده کرد.

عرض پله کمتر از 1.10 مجاز نیست. عمق کف پله بین 28 تا 30 سانتیمتر متغیر است. ارتفاع پله بین 16.5 تا 18 سانتیمتر مجاز است.

در کل میتوان گفت که که راحتترین پله مورد استفاده در ساختمان داراي عرض 120 سانتیمتر،اندازه عمق کف پله 30 سانتیمتر و ارتفاع آن 17 سانتی متر خواهد بود. تعداد کل پله هاي موجود درفضاي راه پله 19 تا خواهد بود که طبق شکل زیر خواهد بود. در این صورت ارتفاع کف تا کف طبقات مسکونی 323 سانتیمتر خواهد بود.
16.jpg
البته شما میتوانید 18 پله با ارتفاع 18 سانتیمتر نیز در نظر بگیرید با عمق کف پله 30 سانتیمتر که ارتفاع طبقه شما 324 سانتیمتر می شود.

نکات زیر باید در راه پله رعایت گردد:
-راهپله مورد استفاده حتماً به صورت دو بازو میباشد
-اندازه مفید داخلی (مفید) راه پله 2.4در 5.1 می باشد
-در باکس راه پله چشم پله به دلیل دودکشی عمل کرد آن، وجود ندارد.
- در تعداد پله 19 تا 10 تاي آن در یک بازو و 9 تاي آن در بازوي دیگر میباشدو در تعداد 18 پله در هر بازو 9 پله خواهد بود.
-راه پله حتماً داراي دست انداز باید باشد و ارتفاع آن باید 90 سانتیمتر باشد.
-در راهپله هاي طبقات و زیرزمین، جهت باز شدن درب راهپله به داخل باکس راه پله و در طبقه همکف (دسترسی به محیط باز دارد) به سمت -بیرون باز میشود.و جنس درب و دیواره باکس پله وآسانسور باید مطابق مبحث3 و ضد حریق باشد.
-درب باکس راه پله یک لنگه و به عرض 110 سانتیمتر میباشد.
-ضخامت دیوار باکس راه پله 20 سانتیمتر میباشد.
-ارتفاع سرگیري راه پله حداقل 205 سانتیمتر میباشد.
-حداکثر تعداد پله بین دو پاگرد باید 12 پله باشد.

ادامه دارد...

آخرین ویرایش:

holooooooo

کاربر ممتاز
ای ول چه نکته خوبی!!!!!!!!!!!!1
حالا باید عمق ایوان را بیشتر کنم؟؟؟؟؟؟؟ نه
اگه بیشتر کنم.......قبوله... نه و اصلاح سرویس و حمام ها
ماکزیمم عمق ایوان چقدره؟ 2ونیم

اتاق خوابت کلا نور نداره
الان نورگیری هال اینجا چی؟
ببخشید هی سوال میپرسم
مرسی صبورانه راهنمایی مکنی

الان 11.5 اشتباهه...همون باید 7 متر باشه..

وسعت

عضو جدید
خوب این وسط را چی بندازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگر اینکه باید پاسیو بذارم؟؟؟ اون وقت طبقه پایینش پاسیو ندارم میشه؟ اخه پایینش از بس تنگه...به زور زیربنای درخواستی سوال تامین شد....
یا بیام تراس بزنم....
ولی به هرحال این 11 متر هست....یا اتاق اون طرف را بزرگتر کنم 5 متر...

راه حل را بهم بگیدددددددددددددد..ممنون

riahi_arc55

عضو جدید
مبحث پنجم: راه پله و آسانسور(2)

آسانسور:
-در ساختمانهایی با طول مسیر قائم حرکت بیش از 7 متر از کف ورودي اصلی (معمولا بیش از سه طبقه) تعبیه آسانسور الزامی است.
-در ساختمانهاي 8 طبقه یا با طول مسیر حرکت 28 متر و بیشتر، وجود حداقل دو آسانسور الزامی است.
-در ساختمانهاي با طول مسیر حرکت 21 متر و بیشتر، وجود حداقل یک آسانسور مناسب حمل بیمار(برانکارد بر) الزامی است.
-حداقل ارتفاع مفید ورودي کابین در طبقات براي ورود عادي باید 200 سانتیمتر باشد.
در شکل زیر برش آسانسور با ابعاد و اندازههاي لازم نشان داده شده است.
17.jpg

ترکیب راه پله و آسانسور

بخش مهم دیگر ترکیب و نحوه استفاده از راه-پله و آسانسور در کنار هم میباشد. در طراحی مجاز نیستیم که در ورودي واحدها مستقیماً به فضاي راه پله باز شوند و یا اینکه در ورودي آسانسور مستقیماً به باکس راه پله باز شوند؛ بلکه باید در باکس راه پله وآسانسور به یک فضایی با حداقل ابعاد 1.50 در1.50 سانتیمتری باز شوند که در واقع آن فضا را میتوان یک لابی نامید.

در واقع لابی فضایی است که در ورودي واحد، در باکس راه پله و در آسانسور به آن باز میشوند. درطراحی، در تمام طبقات به جزء طبقه اي که دسترسی به فضاي باز یا معبر عمومی داریم (معمولاً طبقه همکف) به تعبیه لابی با شرایط ذکر شده الزام وجود دارد.
- در شکل زیر انواع ترکیب آسانسور و را پله را در طبقات نشان داده شده است.
18.jpg

آخرین ویرایش:

yas..

عضو جدید
عارفه جان اینجوری که شما میگین فکر کنم پله سر گیر بشه توی یکی از بازوها.

...اگر اونقدر زیاد که مجبورید توی 3 بازو حلش کنید ....میتونید بازو اول رو شروع باکس پله بزارید به پاگرد اول که میرسید دیگ بازویی نباشه و یه مسیری رو حرکت کنیم تا برسیم به بازو دوم که بالا سر بازوی اول هست...و بازو سوم هم که مشخصه ...اینجوری فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه...[/QUOTE]

riahi_arc55

عضو جدید
مبحث ششم :فضاهای ورودی ساختمان - رمپ و جک معلول

-در تمام ساختمانها باید پس از در ورودي اصلی، فضایی براي ایستادن چند نفر با ابعاد 1.40 در 1.40 متر (مساحت 2 مترمربع)، وجود داشته باشد. همچنین عرض راهروهایی که افراد از آن تردد مینمایند نیزحداقل باید 140 سانتیمتر عرض داشته باشد. فقط هنگامی که ساختمان یا داخل واحدهاي مسکونی قابل دسترس افراد معلول نباشد میتوان عرض راهرو را 110 سانتیمتر در نظر گرفت.

رمپ معلول

-در ساختمانها باید دسترسی معلول به ساختمان رعایت شود. براي رعایت دسترسی معلول به ساختمان،ورودي ساختمان باید طوري گردد که معلول به تنهایی و بدون هیچ مزاحمتی به آسانسور دسترسی پیدا بکند. براي این امر دو روش وجود دارد: استفاده از سطح شیبدار، استفاده از جک معلول. همیشه در طراحی بهتر است از روش سطح شیبدار استفاده کرد، مگر در مواقعی که این امر امکانپذیرنباشد. در استفاده از سطح شیبدار باید موارد زیر را رعایت نمود:
-حداقل عرض سطح شیبدار 120 سانتیمتر باشد.
-براي سطوح شیبدار تا 3 متر طول، حداکثر شیب 8 درصد با عرض حداقل 120 سانتیمتر باشد.
-در سطوح شیبدار بیش از سه متر طول (تا حد مجاز 9 متر) به ازاي هر متر افزایش طول، 5 سانتیمتر به عرض مفید آن اضافه و 0.5 درصد از شیب آن کاسته شود.
-در صورتی که طول سطح شیبدار بیش از 9 متر گردید، باید یک پاگرد تعبیه کرده و سپس دوباره سطح شیبدار را ادامه بدهیم.
-پیشبینی یک پاگرد به عمق حداقل 150 سانتیمتر با در نظر گرفتن حداکثر طول افقی 9 متر الزامی است
-حداقل ابعاد پاگرد سطح شیبدار باید150 در150 سانتیمتر باشد.
-در صورتی که سطح شیبدار ارتفاعی بیش از 25 سانتیمتر را طی کند و طول افقی آن بیش از 185سانتیمتر باشد، نصب میله دستگرد در طرفین آن الزامی است.
-ارتفاع میله دستگرد از کف سطح شیبدار یا پله، براي بزرگسالان 85 سانتیمتر و براي کودکان 60 سانتیمتر باشد.

پلان و مقطع رمپ معلول:
21.jpg

جک معلول

-در صورتی که نتوانیم از سطح شیبدار استفاده کنیم (مواقعی که اختلاف ارتفاع مد نظر زیاد باشد و برايطی کردن آن مجبور باشیم طول زیادي سطح شیبدار استفاده کنیم)، میتوانیم از بالابر و جک معلول استفاده کنیم. ابعاد جک معلول 140در140 سانتی متر میباشد. البته در جلوي فضاي جک معلول نیز باید حداقل فضایی به ابعاد 140در140 سانتی متر، جهت حرکت ویلچر، وجود داشته باشد.

-در شکل زیر نحوه استقرار جک معلول در ورودی ساختمان مشخص شده است:

22.PNG

holooooooo

کاربر ممتاز

...اگر اونقدر زیاد که مجبورید توی 3 بازو حلش کنید ....میتونید بازو اول رو شروع باکس پله بزارید به پاگرد اول که میرسید دیگ بازویی نباشه و یه مسیری رو حرکت کنیم تا برسیم به بازو دوم که بالا سر بازوی اول هست...و بازو سوم هم که مشخصه ...اینجوری فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه...
[/QUOTE]

ببین اینطوری میشه، تو این عکس، پله ی دوطرفه با 3 بازو هست...
DSC04774.jpg
خوب این وسط را چی بندازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگر اینکه باید پاسیو بذارم؟؟؟ اون وقت طبقه پایینش پاسیو ندارم میشه؟ اخه پایینش از بس تنگه...به زور زیربنای درخواستی سوال تامین شد....
یا بیام تراس بزنم....
ولی به هرحال این 11 متر هست....یا اتاق اون طرف را بزرگتر کنم 5 متر...

راه حل را بهم بگیدددددددددددددد..ممنون

به نظرت مسخره نیست تو بر نورگیر پاسیو بذاری؟؟؟؟
خب 11 متره سوتیه طراحیته، طبق مبحث 4 ویرایش 92 باید 7 متر باشه، ببین چهطوری میتونی تبدیلش کنی به 7 متر

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز

...اگر اونقدر زیاد که مجبورید توی 3 بازو حلش کنید ....میتونید بازو اول رو شروع باکس پله بزارید به پاگرد اول که میرسید دیگ بازویی نباشه و یه مسیری رو حرکت کنیم تا برسیم به بازو دوم که بالا سر بازوی اول هست...و بازو سوم هم که مشخصه ...اینجوری فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه...
[/QUOTE]
درسته جابه جا گفتم...یه لحظه بازو ها رو قاطی کردم....اصلا 3 بازو رو بیخیال
راه پله دو بازو اصولش اینه که راه پله یا از سمت راست شروع میشه یعنی بازو اول که شروع پله است سمت راسته که میری پبه پاگرد فرعی می رسی و از اونجا میری بازو دوم....به همین ترتیب بازو سوم و چهارم...
حالا ما بازو اول رو پله نداریم و راهرو مانند میشه....در واقع بازو دوم شروع پله های ما هست...اینجوری سرگیر نداریم....:D

وسعت

عضو جدید
خوب وقتی طول خیلی زیاد باشه......وسطش را بیام انباری بزنم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون به هر حال عمق نورگیری از دو طرف کل اون قسمت را پوشش نمیده

TARANE-ARCH

عضو جدید
سلام من واقعا از شما ممنونم بابت اطلاعاتی که گذاشتین فقط یه سوال اینو اگه کسی بخونه که مثلا یه سالم فرصت داره به نظرتون عوض میشه مطالب؟

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام من واقعا از شما ممنونم بابت اطلاعاتی که گذاشتین فقط یه سوال اینو اگه کسی بخونه که مثلا یه سالم فرصت داره به نظرتون عوض میشه مطالب؟

خیلی نه...احتمالش کمه ...فوقش چند تا عدد عوض بشه نهایتا

وضعیت
موضوع بسته شده است.