تمرین گروهی آزمون طراحی آبان 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TARANE-ARCH

عضو جدید
اتفاقا ایشان کار خوبی میکنه. چون هنوز دستش به خط نرفته با ضوابط آشنا میشه و بعدش راحتتر میتونه خط بکشه. من خیلی از دوستام الان ارشد هستن و هنوز قبول نشدن... چند تاشان امروز بهم ز زدن براتون کلاس بزار.....
پس چرا خودتون به من گفتین برامن زوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/من ارشدم گفتین زوده بعد ترم 2 زود نیست ای بابا

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
پس چرا خودتون به من گفتین برامن زوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/من ارشدم گفتین زوده بعد ترم 2 زود نیست ای بابا

عزیزم دونستن این اطلاعات واسه هیچ کی دیر نیست...شما خواستید همه مباحث رو برای نظارت و اجرا شروع کنید منم عرض کردم زوده از الان بخونید....این طراحی هست شما این ضوابط رو باید یاد داشته باشید و میتونید اینها رو مطالعه کنید....چون ممکنه تا اون سال نکات اندکی از اینها تغییر کنه اما برای نظارت و اجرا هیچ چی معلوم نیست

saraafsoon

عضو جدید
a.jpg
اتفاقا ایشان کار خوبی میکنه. چون هنوز دستش به خط نرفته با ضوابط آشنا میشه و بعدش راحتتر میتونه خط بکشه. من خیلی از دوستام الان ارشد هستن و هنوز قبول نشدن... چند تاشان امروز بهم ز زدن براتون کلاس بزار.....
سلام عارفه جان من این پله سه طرفرو متوجه نشدم که توازمون شما استفاده کردین چطورترسیم کردین(نقشه کشیشو میگم) بحث سرگیریشو و اینکه ان مسیرابیو باید طی کنه تابه ورودی جلوی اسانسوربرسه به نظرت طولانی وغیرمنطقی نیست یه لطفی بکن خانم انودراولین فرصت ترسیم کن.مرسی

holooooooo

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 222546
سلام عارفه جان من این پله سه طرفرو متوجه نشدم که توازمون شما استفاده کردین چطورترسیم کردین(نقشه کشیشو میگم) بحث سرگیریشو و اینکه ان مسیرابیو باید طی کنه تابه ورودی جلوی اسانسوربرسه به نظرت طولانی وغیرمنطقی نیست یه لطفی بکن خانم انودراولین فرصت ترسیم کن.مرسی

پله سه طرفه نیس پله دوطرفه با دورفت و یک برگشت...
این پستووو ببین مقطعشو گذاشتم..پلانشم که همون پله دوطرفسhttp://www.www.www.iran-eng.ir/show...ام-مهندسی-93?p=7900304&viewfull=1#post7900304

saraafsoon

عضو جدید
پله سه طرفه نیس پله دوطرفه با دورفت و یک برگشت...
این پستووو ببین مقطعشو گذاشتم..پلانشم که همون پله دوطرفسhttp://www.www.www.iran-eng.ir/show...ام-مهندسی-93?p=7900304&viewfull=1#post7900304
سلام عزیزم مقطعشو دیدم ومنظورم همون دوطرفه بادوزبارفتو برگشت بود چطوری باید ترسیمش کنیم ازنظرنقشه کشی و ان همه فضای خالیو بادطی کنیم تابه جلوی اسانسور یادر راه پله برسیم؟

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام عزیزم مقطعشو دیدم ومنظورم همون دوطرفه بادوزبارفتو برگشت بود چطوری باید ترسیمش کنیم ازنظرنقشه کشی و ان همه فضای خالیو بادطی کنیم تابه جلوی اسانسور یادر راه پله برسیم؟

میدونی این کاربریش صرفا تجاری نیست، چون روی تجاری مسکونی ساخته شده و ارتفاع تجاری بلند هس، ناچار هستیم که 3 تا شمشیریه پله داشته باشیم، استاد منم همین پیشنهادو برای این موضوع داد....

riahi_arc55

عضو جدید
میدونی این کاربریش صرفا تجاری نیست، چون روی تجاری مسکونی ساخته شده و ارتفاع تجاری بلند هس، ناچار هستیم که 3 تا شمشیریه پله داشته باشیم، استاد منم همین پیشنهادو برای این موضوع داد....

دوست عزیز از اونجایی که من متوجه شدم ظاهرا در سوال خرداد 93 ارتفاع همکف با توجه به وجود تجاری زیاد بوده و تعداد پله ها بیشتر شده.

شما مجاز هستید تا 12 پله در هر شمشیری پله ایجاد کنید که تا ارتفاعی بیش از 4 متر رو جواب میده .اگر تمام طبقات ارتفاعشون بلند باشه میشه تمامی اونها رو با 3 شمشیری حل کردش. ولی در جاهایی مثل این کار طراحی پله با 3 شمشیری فقط برای یک طبقه کار رو دچار مشکل میکنه. ولی با نوع طراحی که از بچه ها دیدم این کار بعید به نظر میرسه و امکانش خیلی کمه.

چون اصول پله در آپارتمانها با توجه به ضوابط این هست که اگر شما از نقطه Aحرکت کنید باید مجددا در طبقه بعدی به همون نقطه A برسید .(با توجه به ورودی واحدها و درب آسانسور)
در اینجا وقتی از نقطه A شروع به بالا رفتن بکنیم به پاگرداول یا همون نقطه B میرسیم و با شمشیری دوم که تغییر جهت 180 داره (تغییر جهت مجاز) به نقطه A میرسیم و اگر از شمشیری سوم مجددا استفاده کنیم به نقطه B یا همون پاگرد خواهیم رسید که امکان ورود به طبقه وجود نداره .

و اگر جهت شمشیریها رو در همکف عوض کنیم پاگرد اول باعث سرگیری میشه و ورودی رو مسدود میکنه.

arefeh

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 222546
دوست من این بخش کارم قبول دارم یکم مشکل داشت...یه همکف دارم میزنم از کارم البته با یکم تغییرات توی این بخش کار ایشالله برات میزارم...این طرحی که میزارم راه پله تجاری کاملا حل شده است و مشکلی نخواهد داشت...

riahi_arc55

عضو جدید
دوست من این بخش کارم قبول دارم یکم مشکل داشت...یه همکف دارم میزنم از کارم البته با یکم تغییرات توی این بخش کار ایشالله برات میزارم...این طرحی که میزارم راه پله تجاری کاملا حل شده است و مشکلی نخواهد داشت...

خانم عارفه من عکس کاراتونو دیدم . به نظرم شما با دو تا بازو و تعداد پله بیشتر اونو حل کردید . چون همونطور که در مقطع هم مشخصه یک پاگرد وجود داره و با توجه به ارتفاع 3.80 طبقه و ارتفاع 1.90 پاگرد نشون میده که ارتفاع تقسیم بر دو شده و دو تا شمشیری هستش.

pishgam_9999

عضو جدید

bebakhshid ke man nazar dadam .vali vaghti vorodi samte chape chetori bayad bere be avale pela berese?

bayad kham beshe az zire pagard bereمشاهده پیوست 222573

holooooooo

کاربر ممتاز
bebakhshid ke man nazar dadam .vali vaghti vorodi samte chape chetori bayad bere be avale pela berese?

bayad kham beshe az zire pagard bereمشاهده پیوست 222573

آره من به اینش توجه نکردم، فکر کردم ورودی سمت راسته، به پلانش نگاه نکردم، این کار یکی از بچه هاس باید با پلانش چک کنم

pishgam_9999

عضو جدید
آره من به اینش توجه نکردم، فکر کردم ورودی سمت راسته، به پلانش نگاه نکردم، این کار یکی از بچه هاس باید با پلانش چک کنم

agar az samte rast bod ham tabaghehaye bala pagard be tabaghe nareside
bazam ozr mikham az hame .chon shomaha az man tajrobe bishtar darib. manam avalesh nafahmidam vali ba tavajoh be tozihe ostad in goroh va moghayese mba aks fahmidam chi shode.

holooooooo

کاربر ممتاز
agar az samte rast bod ham tabaghehaye bala pagard be tabaghe nareside
bazam ozr mikham az hame .chon shomaha az man tajrobe bishtar darib. manam avalesh nafahmidam vali ba tavajoh be tozihe ostad in goroh va moghayese mba aks fahmidam chi shode.

کلا مشکل داره مثل اینکه، ولی ورودیا هم اونجایی که شما گذاشتین نیست،
این پلانDSC04769.jpg
ظاهرا وقتی تو یک طبقه دوتا شمشیری داریم تو طبقه ی بعدی سه تا شمشیری داریم باید جهت ورودی به طبقه عوض بشه..

davod.t

عضو جدید
این پلانمشاهده پیوست 222582
ظاهرا وقتی تو یک طبقه دوتا شمشیری داریم تو طبقه ی بعدی سه تا شمشیری داریم باید جهت ورودی به طبقه عوض بشه..
سلام تعداد پله ی که برا زیر زمین گذاشته 16 تا درسته وبدون مشکل ب همکف میرسه اما 18تا پله ی ک برای رسیدن ب طبقه اول گذاشته رو 22 تا بکنه هر بازو 11 تا مشکل حل میشه وبرای رسیدن ب طبقه دوم همون 18 تا درسته واینجور مشکل ورودی نداره

arefeh

کاربر ممتاز

اگر این پلان توی همکف که ارتفاع 3.90 رو داریم از 3 بازو استفاده کرده درب ورودی باکس در همکف و یا در طبقه بالا جابه جا میشه کلا ...یعنی میاد جای داکت پشت آسانسور قرار میگیره....

pishgam_9999

عضو جدید

in plane zir zamine.
man be soratr shematic faghat chap o rastesho neshon dadam va be nazaram doroste jahate vorodi.chon samte rast pagard hast va dar nim tabaghe hastesh.
jahate vorodi be nazar bayad az tarafe asansor bashe .
be nazareton mishe injori tarahi kard? zesht nemishavad?j

arefeh

کاربر ممتاز

اگر این پلان توی همکف که ارتفاع 3.90 رو داریم از 3 بازو استفاده کرده درب ورودی باکس در همکف و یا در طبقه بالا جابه جا میشه کلا ...یعنی میاد جای داکت پشت آسانسور قرار میگیره....

arefeh

کاربر ممتاز
ولی اگر در آزمون دوره قبل که ارتفاع همکف زیاده نخواهیم از 3 بازو استفاده کنیم راه حل دیگه اش اینه :
http://s5.picofile.com/file/8143912226/2.pdf.html
این پلان زیرزمین
http://s5.picofile.com/file/8143912242/3.pdf.html
اینم همکف
در واقع تراز لابی مسکونی از فروشگاه بالاتر است...فکر نمیکنم به این شکل مشکلی داشته باشه...حالا دوستان لطفا نظرشونو بدن

pishgam_9999

عضو جدید
man in karo to ye tapik didam.
kare s-salar hastesh .vali jahate vorodish toy hamkaf hamonjas va az jelo asansore.... vali toye maghta 3 taii keshide ke ghalate.... age inghad ason migiran pas kheyli moshkel nist azmonesh!!!

arefeh

کاربر ممتاز
man in karo to ye tapik didam.
kare s-salar hastesh .vali jahate vorodish toy hamkaf hamonjas va az jelo asansore.... vali toye maghta 3 taii keshide ke ghalate.... age inghad ason migiran pas kheyli moshkel nist azmonesh!!!

دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید...

riahi_arc55

عضو جدید
ولی اگر در آزمون دوره قبل که ارتفاع همکف زیاده نخواهیم از 3 بازو استفاده کنیم راه حل دیگه اش اینه :
http://s5.picofile.com/file/8143912226/2.pdf.html
این پلان زیرزمین
http://s5.picofile.com/file/8143912242/3.pdf.html
اینم همکف
در واقع تراز لابی مسکونی از فروشگاه بالاتر است...فکر نمیکنم به این شکل مشکلی داشته باشه...حالا دوستان لطفا نظرشونو بدن

دوست عزیز این طرح کاملا صحیحه و مساله رو حل کرده .فقط یک نکته کوچیک میمونه که تو سوال چون گفته ارتفاع همکف باید 3.5 باشه و توضیح نداده که آیا مجاز هستید که کف لابی رو بالا بیارید یا نه و همین مساله ممکنه ریسک باشه و بهانه دست تصحیح کننده بده
شما میتونید همین تعداد پله رو داخل لابی اجرا کنید و با کمی تغییر مساله رو حل کنید.
من برای تسریع کار از فایل خودتون استفاده کردم و کمی تغییر دادم.
از زیر پله به عنوان انباری برای وسایل نظافت هم میشه استفاده کرد. و میتونید هم با دیوار ببندیدش.
مشاهده پیوست 4.pdf
مشاهده پیوست 5.pdf

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
دوست عزیز این طرح کاملا صحیحه و مساله رو حل کرده .فقط یک نکته کوچیک میمونه که تو سوال چون گفته ارتفاع همکف باید 3.5 باشه و توضیح نداده که آیا مجاز هستید که کف لابی رو بالا بیارید یا نه و همین مساله ممکنه ریسک باشه و بهانه دست تصحیح کننده بده
شما میتونید همین تعداد پله رو داخل لابی اجرا کنید و با کمی تغییر مساله رو حل کنید.
من برای تسریع کار از فایل خودتون استفاده کردم و کمی تغییر دادم.
از زیر پله به عنوان انباری برای وسایل نظافت هم میشه استفاده کرد. و میتونید هم با دیوار ببندیدش.
مشاهده پیوست 222596

ممنونم دوستم....دقیقا طرح شما کاملترش کرد....به قول شما شاید این موضوع برای مصحح یه بهونه باشه....هر چند که فکر میکنم اصلا به این مسائل دقت نمیکنند...چون طرحها بعضا مشکلاتی داره که الان خودمون داریم متوجه میشیم اما دوستان مصحح اصلا متوجه نشده اند.... مثلا پوتری که از نورگیر بنده رد شده بود و همین باعث استرس بنده تا زمان نتایج آزمون شده بود....که خوشبختانه مصحح متوجه نشد....:D

riahi_arc55

عضو جدید
ممنونم دوستم....دقیقا طرح شما کاملترش کرد....به قول شما شاید این موضوع برای مصحح یه بهونه باشه....هر چند که فکر میکنم اصلا به این مسائل دقت نمیکنند...چون طرحها بعضا مشکلاتی داره که الان خودمون داریم متوجه میشیم اما دوستان مصحح اصلا متوجه نشده اند.... مثلا پوتری که از نورگیر بنده رد شده بود و همین باعث استرس بنده تا زمان نتایج آزمون شده بود....که خوشبختانه مصحح متوجه نشد....:D

بله دقیقا صحیح میفرمایید. هدف هم ارائه راهکارهای بیشتر و استفاده از تجربیات همدیگه هستش . به نظرم از اونجایی که این آزمون هیچ استانداردی برای تصحیح کردن نداره باید دوستان خیلی دقت کنند.... چون همه چیز به تصحیح کننده بستگی داره و همونطور که در سالهای قبل هم دیدید اعتراض نقشی جز هدر دادن پول نداره.
یه نمونه هم بدون انباری در زیر پله به پست بالا اضافه کردم...

البته اینو در نظر بگیرید که وجود 10 پله در ورودی یکم زیاد هستش و اون 10 پله رو اجبارا باید طی کنند ولی وقتی این پله ها وارد لابی میشه با توجه به وجود
آسانسور در اونجا ، استفاده از راه پله اجباری نیست .

arefeh

کاربر ممتاز
اون یکی تاپیک مخصوص کرکسیون کردن زده شده لطفا دوستا نکات رو بین این کرکسیون ها گم نکنید

دوست عزیز هم من هم مهندس ریاحی هیچ کدوم قصد کورکسیون نداریم چون هر دو قبول شدیم ولی این نکته ای بود که خیلی دوستان سردرگم شده بودن به خاطر همین ما به عنوان نکته توضیح کامل دادیم...
اگر هم فکر میکنید نکته آزمون نبوده که از مدیر تاپیک درخواست کنید پستها رو به تاپیک مناسب انتقال بدهند

saraafsoon

عضو جدید
مشاهده پیوست 222546
بچه ها دستتون درد نکنه حل شد مشکل

وضعیت
موضوع بسته شده است.