اگر دوستی وقت بزاره سوالای منم جواب بده ممنوون میشم :1- یه مقطع آسانسور درست لطفا به من نشان دهید 2-okb تمای پنجره ها و ارتفاع جان پناه تراس و بام ؟؟؟ 3-ارتفاع خرپشته ؟؟ 4- ارتفاع در پارکینگ و در ورودی لابی 5- اگر بخواهیم برای زیر زمین از کف صفر صفر پنجره بدیم ضوابطش چی هست ؟؟؟ 6- اگرفاصله ستون از رمپ بیش از 1.20 بود آیا برای رمپ ستونک الزامیست ؟؟و اگر بله برای ستونک کنار رمپ باید آکس در نظر بگیریم؟؟
یه لطفی کنی با کیفیت تر بذاری ممنون میشم ناخواناست همه چی هم صورت سوال هم سایتو ابعادشیکی از سوالات شبیه سازی نظام مهندسیمشاهده پیوست 246871مشاهده پیوست 246872
دوست عزیز ابعاد و کد ارتفاعی سایت مورد نظر رو هم بگید چون ناخواناست. تشکر
یه لطفی کنی با کیفیت تر بذاری ممنون میشم ناخواناست همه چی هم صورت سوال هم سایتو ابعادش
سرگیری یرای نفر 2.05 میباشد. برای رمپ ماشین 2.05 هست یا 1.95؟
بچه ها جون باید برای معلولین یک واحد طراحی کنیم یا فقط دسترسی شون به ساختمون مهیا بشه کافیه؟>
فکرت اشتباس عزیزم دسترسی معلول ربطی به واحد معلول نداره اگر گفتن یه واحد برا معلول طراحی کنید اونوقت طراحی میکنید یه پارکینگم براش در نظر میگیریاخه تو ضوابط معلولين و كم توانان جسمي نوشته واحد قابل دسترس معلولين بايد راهرو و بازشو و سرويسش استاندارد باشه . تو صورت سوال ازمون هم ميگن دسترسي معلولين به ساختمان تعبيه شود ... فكر كنم منظورشون همينه كه واحد براي معلولين در بياريم ، وگرنه معلول به ساختمون برسه حتما با يه واحد كار داره ديگه اونم بايد مناسب باشه واسش
جواب بدین لطفاسوال:
شهریور 91
کدوم گزینه درسته؟........این زمین،همون زمینیه که باید توش طراحی کنیم؟ یا نه ، 2 تا سوال جداس؟
وقتی عرض زمین 10 متره،میتونیم زمین رو شمالی جنوبی تقسیم کنیم؟(مثلا هر واحد بشه 14 * 5 متر)
سوال:
شهریور 91
کدوم گزینه درسته؟........این زمین،همون زمینیه که باید توش طراحی کنیم؟ یا نه ، 2 تا سوال جداس؟
وقتی عرض زمین 10 متره،میتونیم زمین رو شمالی جنوبی تقسیم کنیم؟(مثلا هر واحد بشه 14 * 5 متر)
سلام من سوال دارم
ص 55 مبحث 4 نوشته در شرایط زیر نصب میله دستگرد الزامیه. حالا تو مورد ب نوشته:
دو طرفه تمام شیبراهه هایی ک در مسیر دسترس هستن و ارتفاعشون بیش از .15 متر و طول افقیشون بیش زا 1.85 متر و
حداقل در یک طرف تمام شیببراههه های غیر آن که دارای شیب بیش از 8% اینجاش ینی چی؟؟
ص 56 قسمته 4-5-2-2-3 گفته اتاق های اقامته واقع در زیر سقف شیبدار، ارتفاع در قسمت هایی با فاصله 30 سانت از کوتاهترین قسمتای اون نباید کمتر از 2.05 متر باشه ینی چی؟؟
ممنون
با سلام تبریک عید خدمت تمامی مهندسان عزیز. چند مورد تردید دارم ممنون میشم دوستان از این تردید منو دربیارن،ضخامت سقف و 40 بگیریم یا 30،هردوش هس کدوم بنظرتون خوبه،بعد ستون فلزی 30 در 30وآکس به آکسشم 5.20تا 5.80 و بتنیم 40 در 40 و 6.50تا6.80کافیه،تو برش ضخامت پاگرد و با سقف یکی میگیریم تو کارای اجرایی پاگرد ضخامتش کم نیس،درمورد اینا دوستان ممنون میشم توضیح بدید،
فضای ناهار خوری نورگیری لازم داره؟
سلام دوستان.. میشه کسی یک نمونه سکشن از پله دوطرفه ( uشکل ) سه بازو بزاره ؟ مثل اری ک باید تو آزمون آبان 93 یا آذر 88 انجام میدادیم...
سلام.. پیشنهاد میکنم اون کاری که شبیه سازی آزمون نظام بود را حتما تمرین کنید.. راجع به نیم طبقه یه سوالاتی پیش میاد.....
1- این 1/3 را هرجای همکف بذاریم قبوله؟ برخیابان یا ته کار؟طولی یا عرضی؟
2-اگه بخوایم نیم طبقه بذاریم توزیرزمین پارکینگو حل کردن خیلی مشکل میشه به خاطر ستونهای نیم طبقه که تا اول اومده...
آره اما نه به طور مستقیم......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون اجرا آبان 93 | آزمون های نظام مهندسی | 32 |