متشکرم از توضیح کاملتون ,,امکانش هست در مورد بالکن ها هم یه توضیح مختصر بدید؟,,, آزمون 92 در سمت حیاط نیاز به پیش آمدگی داره ؟؟؟,, میشه لطفا یه نمونه کار آزمون 92 رو بزارید ؟قوانین آزمون با اون چیزی که هست و اجرا میشه فرق داره متاسفانه
و معمولا طمع مالک باعث میشه ابعاد نور گیر کوچکتر بشه
ولی اگه بخوای واسه آزمون کار کنی ما بین دو خواب نور گیر بزنی
از 3*6
و اگه یه طرف خواب و یه طرف آشپزخونه و با هر دو طرف
آشپزخونه باشه از نورکیر 3*4 استفاده میکنیم
فقط رعایت این نکته خیلی مهمه که فضاها باید در عرض نور گیر قرار بگیرن
یعنی مثلا دو خواب باید پنجره های نور گیرشان از هم 6 متر فاصله داشته باشه الزام است و جزو
قوانین مبحث 4است
و اگه بخوابیم فقط و فقط برای آشپزخونه نور بگیریم اونم یکی
از نور گیر 2*3 استفاده میکنیم
و پنجره تمام نورگیرها باید بنویسیم که okb ان 180 آیت
و مات یا مشجر و غیر باز شونده است.
سلام دوستان .1- ستون رو بتنی بگیریم یا فلزی و ابعاد چند؟چون اشراق تو راه حلاش ستونا رو سی - چهل میگیره ولی انگار دوستایی که قبول شدن بیست میگیرن.کدومش بهتره؟
2- تو کار عارفه جان دیدم که پشت آسانسور دوتا داکت گذاشته و اون عقبتری رو نوشته داکت اصلی.منظور از داکت اصلی چیه؟
3-دوستان باتجربه راهنماییم کنید لطفا:تا آزمون وقت زیادی نمونده ومن فکر میکردم آزمون 22-23 مرداده.سه روز پیش داشتم تاپیکارو میخوندم فهمیدم دو مرداده. تاالان فقط ضوابطو خوندم و هیچی کارنکردم. تو وقت باقی مونده بهترین کاری که میتونم بکنم چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
خسته نباشيد
سلام دوستان .1- ستون رو بتنی بگیریم یا فلزی و ابعاد چند؟چون اشراق تو راه حلاش ستونا رو سی - چهل میگیره ولی انگار دوستایی که قبول شدن بیست میگیرن.کدومش بهتره؟
2- تو کار عارفه جان دیدم که پشت آسانسور دوتا داکت گذاشته و اون عقبتری رو نوشته داکت اصلی.منظور از داکت اصلی چیه؟
3-دوستان باتجربه راهنماییم کنید لطفا:تا آزمون وقت زیادی نمونده ومن فکر میکردم آزمون 22-23 مرداده.سه روز پیش داشتم تاپیکارو میخوندم فهمیدم دو مرداده. تاالان فقط ضوابطو خوندم و هیچی کارنکردم. تو وقت باقی مونده بهترین کاری که میتونم بکنم چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
خسته نباشيد
كلن كارتون خوب شده
زيرزمين
-شما احتياج به انباري هاي به اين بزرگي نداريد.اول اینکه ممنون دوست عزیز . یادم میمونه عزیزم
اون دوتا ماشين كه جلو عقب پارك كرديد رده
بهتره تو اين آزمون سعي كنيد كمتر ريسك كنيد و منطقي تر طراحي كنيد.چه دلیلی واسه رد این موضوع وجود داره ؟؟؟؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید
هم كف
-قسمت ورودي لابي و تجاري تون چون زمين شيب دار هيت كد ارتفاعي شو به دست بياريد بعد با اون ١٠ سانت هم كف جمع كنيد.خودمم درگیر این موضوع بودم اما تو اکثر کارها حتی قبولی ها دیدم که همون کد 000 گرفتن ولی حق با شماست
-پله هاي هم كف به طبقات و هم يادتون نره حل كنيد.عزیزم پله هام 4 بازو هست و 28
پله 17 سانتی که حساب کردم سرگیر نمیشه
طبقه اول
-واحد ٦٥ متري جنوبي پذيرايي نور نداره و عمق نورگيري بيشتر از ٧ متره والا بهترین حالتش همین بود که کشیدم .شاید بهتر بشه جای اشپزخونه و پذیرایی رو عوض کرد
-آشپزخونه داكت نداره متاسفانه اگهداکت میذاشتم توی رمپ طبقه پایین می افتاد که منم دیدم نمیشه از خیرش گذشتم
-بعضي از اتاق ها كمد ديواري ندارن .فراموش کردم .میزارم
ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز . به امید موفقیت هممون
خسته نباشيد
كلن كارتون خوب شده
زيرزمين
-شما احتياج به انباري هاي به اين بزرگي نداريد.اول اینکه ممنون دوست عزیز . یادم میمونه عزیزم
اون دوتا ماشين كه جلو عقب پارك كرديد رده
بهتره تو اين آزمون سعي كنيد كمتر ريسك كنيد و منطقي تر طراحي كنيد.چه دلیلی واسه رد این موضوع وجود داره ؟؟؟؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید
هم كف
-قسمت ورودي لابي و تجاري تون چون زمين شيب دار هيت كد ارتفاعي شو به دست بياريد بعد با اون ١٠ سانت هم كف جمع كنيد.خودمم درگیر این موضوع بودم اما تو اکثر کارها حتی قبولی ها دیدم که همون کد 000 گرفتن ولی حق با شماست
-پله هاي هم كف به طبقات و هم يادتون نره حل كنيد.عزیزم پله هام 4 بازو هست و 28
پله 17 سانتی که حساب کردم سرگیر نمیشه
طبقه اول
-واحد ٦٥ متري جنوبي پذيرايي نور نداره و عمق نورگيري بيشتر از ٧ متره والا بهترین حالتش همین بود که کشیدم .شاید بهتر بشه جای اشپزخونه و پذیرایی رو عوض کرد
-آشپزخونه داكت نداره متاسفانه اگهداکت میذاشتم توی رمپ طبقه پایین می افتاد که منم دیدم نمیشه از خیرش گذشتم
-بعضي از اتاق ها كمد ديواري ندارن .فراموش کردم .میزارم
ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز . به امید موفقیت هممون
خواهش میکنم
تو این آزمون که نحوه ی نمره دهی مصحح ها مشخص نیست بهتره کمتر ریسک کردو بهانه دسته مصحح نداد
جایی که میتونی دوتا ماشین و مستقیم کنار هم قرار داد چرا ریسک کرد؟
نقشه های شهرداری این آرایش پارکینگ و قبول نمیکنن و یه نقشه بی نقص و عیب میخوان با بهترین وضعیته طراحی...نظام مهندسی هم دیگه سخت گیر تر هستن
همونطور که بچه ها گفتن پله 4 بازو هم ریسکه پس بهتره 3 بازو در نظر بگیریم
هم باید آشپزخونه تون نور داشته باشه هم پذیرایی
داکت ها تا زیر زمین و همکف نمیان فقط طبقات
موفق باشید
سلام
بچه ها برا اسفند 91 کسی پاسیو گذاشته؟
اگه بزاریم اشتباس؟
اخه از 3 طرف نورگیری داریم.
ی چیز دیگه :
بالاخره تو عمق نورگیری ک 7 هست .خب؟
میشه اشپزخونه نور غیر مستقیم بگیره؟ینی از فضای ناهار خوری ک جلوشه ؟یا نشیمن؟
ممنون
ممنوندرسته 7 متره
الویت نورگیری مستقیم با پذیراییه آشپزخونه میتونه نور غیر مستقیم بگیره به شرط اینکه اون 7 متر رعایت بشه
بله مهم پذیرایی هست آشپزخونه میتونه از پذیرایی نور بگیره.ممنون
این اولویت رو تو مبحث 4 خوندید؟
برای ترسیم پله حتما از شابلون استفاده کن چون وقت کم میاری شک نکن.دوستان محترم کسی شابلون کامل و مفید و خوب نداره؟
برای ترسیم پله حتما از شابلون استفاده کن چون وقت کم میاری شک نکن.
ممنون دنبال يه شابلون هستم
ممنون ميشم اگه كسي بتونه بهم معرفي كنه.
سوال:
تو آزمون اسفند 91 که گفته تو همکف آژانس مسافرتی باشه + لابی مسکونی ، وقتی گفته تراز حداکثر 1.20 ، یعنی ما مختاریم از 0 تا 1.20 هر کدی خواستیم بگیریم؟
اگه جواب مثبته،چرا هرچی نمونه کار از بچه ها دیدم،همکف رو حداقلش 10+ سانت گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟ 0.00 که راحت تره !!!!!!
اگه نقشه بهت اجازه میده کد رو 0 بزن
اگه برا تامین پارکهات مشکل نداری و فضا برا طول رمپت داری کد رو 0 انتخاب کن
اسن اینجا رمپ تو حیاط میشهخب رمپ رو کلا تو حیاط درآوردم،مشکلی نداره؟!........یعنی قانونی نداریم که چقد از طول رمپ میتونه تو فضای باز باشه؟
اسن اینجا رمپ تو حیاط میشه
شما چرخشی در آوردی رمپت رو ؟؟
من رمپ با ایستگاه نتونستم کد 0 در نظر بگیرم .
من چرخشی کار نکردمآره،چون با ایستگاه نمیشد
من چرخشی کار نکردم
ولی اگه درست در آوردی مشکلی نیس دیگه
اسن اینجا رمپ تو حیاط میشه
شما چرخشی در آوردی رمپت رو ؟؟
من رمپ با ایستگاه نتونستم کد 0 در نظر بگیرم .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | ||
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | ||
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
تمرین گروهی آزمون اجرا آبان 93 | آزمون های نظام مهندسی | 32 |