تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

• مجموع رای دهندگان
    74
وضعیت
موضوع بسته شده است.

saraafsoon

عضو جدید
سسلام بچه هاکسی میتونه بگه وایشالاخود مهندس امین که چرا بدون رمپوو جکوبایه پله واردهمکف شدن کدارتفاعی ان قسمتوازکجاپیداکردن که چیه؟ایاکدانجاهم0.00 که بایه پله داخل لابی شدن؟اصلانحوه محاسبه کد ان نقطه قرمزرنگ پایینی قبل رسیدن به داخل محدوده زمین 0.00چطوره چطوره ؟

که1.jpg

arch.mahdi

عضو جدید
قوانین آزمون با اون چیزی که هست و اجرا میشه فرق داره متاسفانه
و معمولا طمع مالک باعث میشه ابعاد نور گیر کوچکتر بشه
ولی اگه بخوای واسه آزمون کار کنی ما بین دو خواب نور گیر بزنی
از 3*6
و اگه یه طرف خواب و یه طرف آشپزخونه و با هر دو طرف
آشپزخونه باشه از نورکیر 3*4 استفاده میکنیم
فقط رعایت این نکته خیلی مهمه که فضاها باید در عرض نور گیر قرار بگیرن
یعنی مثلا دو خواب باید پنجره های نور گیرشان از هم 6 متر فاصله داشته باشه الزام است و جزو
قوانین مبحث 4است
و اگه بخوابیم فقط و فقط برای آشپزخونه نور بگیریم اونم یکی
از نور گیر 2*3 استفاده میکنیم
و پنجره تمام نورگیرها باید بنویسیم که okb ان 180 آیت
و مات یا مشجر و غیر باز شونده است.
متشکرم از توضیح کاملتون ,,امکانش هست در مورد بالکن ها هم یه توضیح مختصر بدید؟,,, آزمون 92 در سمت حیاط نیاز به پیش آمدگی داره ؟؟؟,, میشه لطفا یه نمونه کار آزمون 92 رو بزارید ؟

mehras khanum

عضو جدید
سلام دوستان .1- ستون رو بتنی بگیریم یا فلزی و ابعاد چند؟چون اشراق تو راه حلاش ستونا رو سی - چهل میگیره ولی انگار دوستایی که قبول شدن بیست میگیرن.کدومش بهتره؟
2- تو کار عارفه جان دیدم که پشت آسانسور دوتا داکت گذاشته و اون عقبتری رو نوشته داکت اصلی.منظور از داکت اصلی چیه؟
3-دوستان باتجربه راهنماییم کنید لطفا:تا آزمون وقت زیادی نمونده ومن فکر میکردم آزمون 22-23 مرداده.سه روز پیش داشتم تاپیکارو میخوندم فهمیدم دو مرداده. تاالان فقط ضوابطو خوندم و هیچی کارنکردم. تو وقت باقی مونده بهترین کاری که میتونم بکنم چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنید:w20::gol:

ha@sa

عضو جدید
ابان 93

ابان 93

DSC_0674-1.jpgDSC_0673-1.jpg
سلام مهندسین محترم .خسته نباشید .من ازمون ابان 93 رو کشیدم ومیخوام نظر شما رو هم بدونم . اینم بگم که از نظر ترسیم فنی اشکالایی داره و چندان تمیز نیس اونم بخاطر اینکه خیلی وقته دست به قلم نشدم .

افروغ

عضو جدید
سلام دوستان .1- ستون رو بتنی بگیریم یا فلزی و ابعاد چند؟چون اشراق تو راه حلاش ستونا رو سی - چهل میگیره ولی انگار دوستایی که قبول شدن بیست میگیرن.کدومش بهتره؟
2- تو کار عارفه جان دیدم که پشت آسانسور دوتا داکت گذاشته و اون عقبتری رو نوشته داکت اصلی.منظور از داکت اصلی چیه؟
3-دوستان باتجربه راهنماییم کنید لطفا:تا آزمون وقت زیادی نمونده ومن فکر میکردم آزمون 22-23 مرداده.سه روز پیش داشتم تاپیکارو میخوندم فهمیدم دو مرداده. تاالان فقط ضوابطو خوندم و هیچی کارنکردم. تو وقت باقی مونده بهترین کاری که میتونم بکنم چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنید:w20::gol:

فلزی یا بتنی مهم نیست...هر چی راه دستته بذار....چون سازه به ما مربوط نمیشه
تو تایپیکای قبلی در مورد داکت خیلی بحث شد،اونا رو مطالعه کنین.......(تمامی داکت ها ، تو سقف طبقه همکف،به داکت اصلی متصل میشن)

تو زمان باقیمونده هم فقط دستی تمرین کنین....آزمون های دوره های قبل رو طرح بزنین،با تمام قوانین....فک کنین سر جلسه س.....وقت بگیرین که سرعت کارتون بره بالا

b_arch_5

کاربر بیش فعال
خسته نباشيد
كلن كارتون خوب شده

زيرزمين
-شما احتياج به انباري هاي به اين بزرگي نداريد
اون دوتا ماشين كه جلو عقب پارك كرديد رده
بهتره تو اين آزمون سعي كنيد كمتر ريسك كنيد و منطقي تر طراحي كنيد.
هم كف
-قسمت ورودي لابي و تجاري تون چون زمين شيب دار هيت كد ارتفاعي شو به دست بياريد بعد با اون ١٠ سانت هم كف جمع كنيد.
-پله هاي هم كف به طبقات و هم يادتون نره حل كنيد.
طبقه اول
-واحد ٦٥ متري جنوبي پذيرايي نور نداره و عمق نورگيري بيشتر از ٧ متره
-آشپزخونه داكت نداره
-بعضي از اتاق ها كمد ديواري ندارن

nosh

عضو جدید

سلام
بتنی رو 40- فلزی رو 30 بگیرید توصیه میکنم 30 فلزی بگیرید.
استرس به خودتون وارد نکنید تووقت باقی مونده دوره هایه قبلو برا خودتون تایم بگیرید ترسیم کنید
موفق باشید

ha@sa

عضو جدید
خسته نباشيد
كلن كارتون خوب شده

زيرزمين
-شما احتياج به انباري هاي به اين بزرگي نداريد.اول اینکه ممنون دوست عزیز . یادم میمونه عزیزم
بهتره تو اين آزمون سعي كنيد كمتر ريسك كنيد و منطقي تر طراحي كنيد.چه دلیلی واسه رد این موضوع وجود داره ؟؟؟؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید
هم كف
-قسمت ورودي لابي و تجاري تون چون زمين شيب دار هيت كد ارتفاعي شو به دست بياريد بعد با اون ١٠ سانت هم كف جمع كنيد.خودمم درگیر این موضوع بودم اما تو اکثر کارها حتی قبولی ها دیدم که همون کد 000 گرفتن ولی حق با شماست
-پله هاي هم كف به طبقات و هم يادتون نره حل كنيد.عزیزم پله هام 4 بازو هست و 28
پله 17 سانتی که حساب کردم سرگیر نمیشه

طبقه اول
-واحد ٦٥ متري جنوبي پذيرايي نور نداره و عمق نورگيري بيشتر از ٧ متره والا بهترین حالتش همین بود که کشیدم .شاید بهتر بشه جای اشپزخونه و پذیرایی رو عوض کرد

-آشپزخونه داكت نداره متاسفانه اگهداکت میذاشتم توی رمپ طبقه پایین می افتاد که منم دیدم نمیشه از خیرش گذشتم
-بعضي از اتاق ها كمد ديواري ندارن .فراموش کردم .میزارم

ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز . به امید موفقیت هممون

b_arch_5

کاربر بیش فعال
خسته نباشيد
كلن كارتون خوب شده

زيرزمين
-شما احتياج به انباري هاي به اين بزرگي نداريد.اول اینکه ممنون دوست عزیز . یادم میمونه عزیزم
بهتره تو اين آزمون سعي كنيد كمتر ريسك كنيد و منطقي تر طراحي كنيد.چه دلیلی واسه رد این موضوع وجود داره ؟؟؟؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید
هم كف
-قسمت ورودي لابي و تجاري تون چون زمين شيب دار هيت كد ارتفاعي شو به دست بياريد بعد با اون ١٠ سانت هم كف جمع كنيد.خودمم درگیر این موضوع بودم اما تو اکثر کارها حتی قبولی ها دیدم که همون کد 000 گرفتن ولی حق با شماست
-پله هاي هم كف به طبقات و هم يادتون نره حل كنيد.عزیزم پله هام 4 بازو هست و 28
پله 17 سانتی که حساب کردم سرگیر نمیشه

طبقه اول
-واحد ٦٥ متري جنوبي پذيرايي نور نداره و عمق نورگيري بيشتر از ٧ متره والا بهترین حالتش همین بود که کشیدم .شاید بهتر بشه جای اشپزخونه و پذیرایی رو عوض کرد

-آشپزخونه داكت نداره متاسفانه اگهداکت میذاشتم توی رمپ طبقه پایین می افتاد که منم دیدم نمیشه از خیرش گذشتم
-بعضي از اتاق ها كمد ديواري ندارن .فراموش کردم .میزارم

ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز . به امید موفقیت هممون

خواهش میکنم
تو این آزمون که نحوه ی نمره دهی مصحح ها مشخص نیست بهتره کمتر ریسک کردو بهانه دسته مصحح نداد
جایی که میتونی دوتا ماشین و مستقیم کنار هم قرار داد چرا ریسک کرد؟
نقشه های شهرداری این آرایش پارکینگ و قبول نمیکنن و یه نقشه بی نقص و عیب میخوان با بهترین وضعیته طراحی...نظام مهندسی هم دیگه سخت گیر تر هستن
همونطور که بچه ها گفتن پله 4 بازو هم ریسکه پس بهتره 3 بازو در نظر بگیریم
هم باید آشپزخونه تون نور داشته باشه هم پذیرایی
داکت ها تا زیر زمین و همکف نمیان فقط طبقات
موفق باشید ;)

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها برا اسفند 91 کسی پاسیو گذاشته؟
اگه بزاریم اشتباس؟
اخه از 3 طرف نورگیری داریم.

ی چیز دیگه :
بالاخره تو عمق نورگیری ک 7 هست .خب؟
میشه اشپزخونه نور غیر مستقیم بگیره؟ینی از فضای ناهار خوری ک جلوشه ؟یا نشیمن؟
ممنون

b_arch_5

کاربر بیش فعال
سلام
بچه ها برا اسفند 91 کسی پاسیو گذاشته؟
اگه بزاریم اشتباس؟
اخه از 3 طرف نورگیری داریم.

ی چیز دیگه :
بالاخره تو عمق نورگیری ک 7 هست .خب؟
میشه اشپزخونه نور غیر مستقیم بگیره؟ینی از فضای ناهار خوری ک جلوشه ؟یا نشیمن؟
ممنون

درسته 7 متره
الویت نورگیری مستقیم با پذیراییه آشپزخونه میتونه نور غیر مستقیم بگیره به شرط اینکه اون 7 متر رعایت بشه

b_arch_5

کاربر بیش فعال
دوستان محترم کسی شابلون کامل و مفید و خوب نداره؟

افروغ

عضو جدید
ممنون دنبال يه شابلون هستم
ممنون ميشم اگه كسي بتونه بهم معرفي كنه.

نمونه کار بچه ها رو بردار،اوناییش که به دردت میخوره گلچین کن و برش بزن.....من این کارو کردم.....فقط یه چیزایی مث

سینک و اجاق و توالت و ... انقد کوچیک میشه که دستی بکشی، هم راحت تری هم سریع تره

rap_w2w

عضو جدید
سلام دوستان
با توجه به زمان 2 هفته باقی مانده تا آزمون
یه پیشنهاد دارم
بچه ها بیایید هر کدوم جداگانه نکات مهم آزمون از نظر خودمون رو در چند کاغذ a4 به صورت دست نویس بنویسیم و عکسش رو در سایت بزاریم
از ابعاد و اندازه ها گرفته تا الزامات، اجبارات و اختیارات
به عنوان مثال عرض رمپ 3.5 متر...... درب ورودی رمپ 3 متر لولایی یا 3.5 متر کرکره ای
این کار تو این روزهای آخر از هدر رفتن وقت و بحث های تکراری جلوگیری میکنه

افروغ

عضو جدید
سوال:

تو آزمون اسفند 91 که گفته تو همکف آژانس مسافرتی باشه + لابی مسکونی ، وقتی گفته تراز حداکثر 1.20 ، یعنی ما مختاریم از 0 تا 1.20 هر کدی خواستیم بگیریم؟:confused:

اگه جواب مثبته،چرا هرچی نمونه کار از بچه ها دیدم،همکف رو حداقلش 10+ سانت گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟ 0.00 که راحت تره !!!!!!:surprised:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال:

تو آزمون اسفند 91 که گفته تو همکف آژانس مسافرتی باشه + لابی مسکونی ، وقتی گفته تراز حداکثر 1.20 ، یعنی ما مختاریم از 0 تا 1.20 هر کدی خواستیم بگیریم؟:confused:

اگه جواب مثبته،چرا هرچی نمونه کار از بچه ها دیدم،همکف رو حداقلش 10+ سانت گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟ 0.00 که راحت تره !!!!!!:surprised:

اگه نقشه بهت اجازه میده کد رو 0 بزن
اگه برا تامین پارکهات مشکل نداری و فضا برا طول رمپت داری کد رو 0 انتخاب کن
مثلن من ک از حیاط رمپ با ایستگاه میدم (5 *5).طول رمپ برام تا 14.6 در میاد.در صورتی ک برا کد 0 ک حداقل باید 2.40 برم پایین ب 16 متر طول رمپ نیاز دارم
برا همین کد رو مثلن 20 سانت یا بالاتر میگیرم ...(البته اینجا دیدم ک یکی گفته بود یک پله درست نمیباشد)

آخرین ویرایش:

افروغ

عضو جدید
اگه نقشه بهت اجازه میده کد رو 0 بزن
اگه برا تامین پارکهات مشکل نداری و فضا برا طول رمپت داری کد رو 0 انتخاب کن

خب رمپ رو کلا تو حیاط درآوردم،مشکلی نداره؟!........یعنی قانونی نداریم که چقد از طول رمپ میتونه تو فضای باز باشه؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب رمپ رو کلا تو حیاط درآوردم،مشکلی نداره؟!........یعنی قانونی نداریم که چقد از طول رمپ میتونه تو فضای باز باشه؟
اسن اینجا رمپ تو حیاط میشه
شما چرخشی در آوردی رمپت رو ؟؟
من رمپ با ایستگاه نتونستم کد 0 در نظر بگیرم .

افروغ

عضو جدید
اسفند 91

لطفا نظر بدین....کلیت کار درسته؟

پیوست ها

• 190420151452.jpg
    190420151452.jpg
    55.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 190420151453.jpg
    190420151453.jpg
    53.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

افروغ

عضو جدید
اسن اینجا رمپ تو حیاط میشه
شما چرخشی در آوردی رمپت رو ؟؟
من رمپ با ایستگاه نتونستم کد 0 در نظر بگیرم .

نظر یه عمرانی اینه که هرچقد کمتر واسه زیرزمین خاکبرداری کنیم بهتره.....حتی اگه همکف بشه 1.20 ........ در عوض واسه زیرزمین فقط 1.50 متر گودبرداری میکنیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.