aydaaaa
کاربر بیش فعال
مشاهده پیوست 244237
سلام دوستان اگه نظر بدید ممنون میشم
اولا که احساس میکنم درز انقطاع رو لحاظ نکردی . من ابعاد دقیق زمین یادم نیست ولی اون چیزی که ظاهر کارت نشون میده انگار لحاظ نشده.
زیر زمین:
1- از بغل رمپ که میره سمت انباریها 83 سانت هست که این مقدار کمه حداقل 1 متر بذار با توجه به اینکه وسیله میخاد بره تو انباری ها .
2- داکت مانندی که کنار یکی از انباریها( اانباری پایین پله ) گذاشتیرو نمیفهمم واسه چیه
3- تاسیسات داکت نمیخاد وقتی به فضای آزاد راه داره
همکف:
- لازم نیست بالای رمپو کامل خالی کنی.مقدار سرگیریو حساب کن اونقدرشو ببر عقب. اینجوری کلی فضا ی مفید که میتونستی استفاده کنی رو از دست میدی.
- بین لابی مسکونی و خدماتی خط و خطوط مورب استفاده کردی که خوب چفت نشده. سعی کن از خط و خطوط صاف استفاده کنی.
- جای آبدارخونه خدماتی خوب نیست ضمن اینکه بین آبدارخونه و سرویست یه فضای پرت ایجاد شده.
- فضای پیشخوان توی خدماتیت کمه
- داکت تاسیسات که توی زیرزمین لازم نیست حالا اگه لازم بود توی همکف جاش خیلی بده باید یه جایی کنار دیوار بذاری جوری که با با فضاهات چفت بشه نه که اینجوری از وسط فضا بزنه بیرون ضمن اینکه اونجا ورودیت هست خوب نیست ورودیو اینجوری خراب کنی.
- کد ارتفاعی لابیرو +1.62 گرفتی بیشتر از 1.2 نمیتونی بگیری. ضمن اینکه چیزی که من یادمه تو سوال گفته بودن +0.1 باشه.
اول:
- با 17 تا پله چطوری ارتفاع 4.5 مترو اومدی بالا؟
- جای سرویست خوب نیست و هم اینکه اون دیوار مانندی که گذاشتی واسه محفوظ بودن سرویس خوب نشده. سرویسو همیشه دم ورودی بذار و طوری باشه که درش رو به سالن نباشه.
- جای سرویست خوب نیست و با حریم خصوصیت قاطی شده
- نورگیر به این بزرگی واسه اینکار نیاز نبود حالا تو کار شما که فضاهای اصلی از دو واحد روبرو از نورگیر نور میگیرن باید مفید 6 متر باشه فاصلش که تو کار شما 5.9 متر هست. عرضشم کمه باید 3 متر میشد. و اشکال عمده اینکه پوتر از توی نورگیرت رد شده.
واحد جنوبی:
- سرویس جاش خوبه فقط درشو از سمت ورودی واحد بذار که رو به سالن نباشه.
واحد شمالی:
- جای سرویست خیلی بده ضمن اینکه یه سصتون هم وسط فضاتی سالن هست.
- واسه خوابها و حمام یه فضای تقسیم خوب تعریف کن که درشون به اون فضا واشه. ( اینجا در حمومی که گذاشتی رو به سالن وا میشه و این خیلی بده.
- مستر روم هم از اتاقهای دیگت جدا شده اگه میخوای این کارو بکنی یکی از اتاقهای معمولی ( و نه مستر روم) رو نزدیک در ورودی واحدت بذار که اتاق سوم به عنوان اتاق مهمان باشه.
- تراست خوب چفت نشده همون ی یه تیکه پشت آسانسورر کافیه.. لازم نیست اند بکشیش بیرون. در عین حال که تویی واحد به این بزرگی تراسو میتونی توی یکی از سه تا خوابها و یا توی آشپزخونه بذاری و توی سالن نذاریش.
- در ضمن من به ستون گذاریات با دقت نگاه نکردم و اینا ایرادای معماری بود.