تمرین گروهی آزمون اسکیس 95

qasedak_20

عضو جدید
دوستان چجوریه ؟؟ ما بعد رتبه باید انتخاب رشته کنیم یا بعد اسکیس و رتبه نهایی ؟؟

honeybee1370

کاربر بیش فعال
دوستان چجوریه ؟؟ ما بعد رتبه باید انتخاب رشته کنیم یا بعد اسکیس و رتبه نهایی ؟؟

از 30 ام تا 2 تیر باید انتخاب رشته کنیم، فکر کنم 2 هفته قبل از آزمون عملی ، اسکیس رشته هایی که توی انتخاب رشته زدی رو باید ثبت نام کنی.
من یادمه پارسال چون توی انتخاب رشته هم منظر زدم هم داخلی هم معماری، مجبور شدم برای هر سه تاش ثبت نام کنم! : ))) اگه انتخاب کرده باشی، یعد تصمیمت عوض بشه، نمیشه فقط پول یکیشو بدی! همشو باید پول بدی

roya et

عضو جدید
سلام
یه خبر بد:
امسال میانگین ها بشدت رفته بالا
من با میانگین 46 رتبم شده 344
مشاهده پیوست 258446

خیلی بد شد:cry::cry:

موفق باشی دوستم...من هم میانگینم همین حدوده.البته شما 46.5 هستی.من 46.2 فک کنم بینمون یه 50 نفری باشه.با این اوصاف.:biggrin:
ولی زبانت بی تاثیر نیست.در این که روی رتبت تاثیر بد داشته.البته اگه رتبت صد هم میشدوباز اسکیس بود که روی نهایت کارت تاثیر داشت.توکل کن به خدا

roya et

عضو جدید
دوست خوبم. نگران نباش این دوستم که گفتم 480 شد، واقعا اسکیسش بد بود! تا اینکه کارگاه موضوعی رو رفت و اونجا خیلی تمرین کرد! نگران نباش فقط تمرین کن

میشه اگه رفتید ورکشاپ نکاتی که استاد میگه و جمع اوری می کنید و تمرینات رو بگید.البته نکات خیلی مهم تره برای ما که سر کلاس نیستیم...خیلی خیلی خیلی ممنون میشم. من هم اسکیسم قوی نیست.

شهرستانم. کلاس اینجا نداریم....در ضمن متاهلم نمی تونم برم شهرای دور.با وجود خانه داری همینجوریش تمرین کردن برام سخته.یه دنیا ممنون میشم.

honeybee1370

کاربر بیش فعال
میشه اگه رفتید ورکشاپ نکاتی که استاد میگه و جمع اوری می کنید و تمرینات رو بگید.البته نکات خیلی مهم تره برای ما که سر کلاس نیستیم...خیلی خیلی خیلی ممنون میشم. من هم اسکیسم قوی نیست.

شهرستانم. کلاس اینجا نداریم....در ضمن متاهلم نمی تونم برم شهرای دور.با وجود خانه داری همینجوریش تمرین کردن برام سخته.یه دنیا ممنون میشم.
رویا جون من کارگاه موضوعی شقاقی برای شهر اصفهان رو رزرو کردم ، 80 ساعته، از تهران و مشهد خیلی کمتره ساعات کلاسش. منتظرم ببینم رتبه ی تکنولوژیم چند میشه برم اسکیس یا نرم! ولی اگه رفتم ،چَشم نکاتی که یادداشت میکنم رو ازش عکس میگیرم میذارم اینجا :gol:
هنوزم مشخص نیست کارگاهش کی تشکیل بشه

roya et

عضو جدید
رویا جون من کارگاه موضوعی شقاقی برای شهر اصفهان رو رزرو کردم ، 80 ساعته، از تهران و مشهد خیلی کمتره ساعات کلاسش. منتظرم ببینم رتبه ی تکنولوژیم چند میشه برم اسکیس یا نرم! ولی اگه رفتم ،چَشم نکاتی که یادداشت میکنم رو ازش عکس میگیرم میذارم اینجا :gol:
هنوزم مشخص نیست کارگاهش کی تشکیل بشه

ممنون من هم هر کار و نکته مفیدی که ببینم میزارم. لطف می کنید

moomidi

عضو جدید
موفق باشی دوستم...من هم میانگینم همین حدوده.البته شما 46.5 هستی.من 46.2 فک کنم بینمون یه 50 نفری باشه.با این اوصاف.:biggrin:
ولی زبانت بی تاثیر نیست.در این که روی رتبت تاثیر بد داشته.البته اگه رتبت صد هم میشدوباز اسکیس بود که روی نهایت کارت تاثیر داشت.توکل کن به خدا

درمورد درصد هام اینو بگم:
کارنامه در مقایسه با اون درصدایی که خودم حساب کردم

فقط فن وتاریخ ثابت بود و بقیش تغیر کرده بود
زبان خودم 20 حساب کرده بودم شد 12 (فکر میکردم حداقل یکیش دو جواب شه و 24 بشم):wallbash:
درک عمومی از 48 به 61 (یکی از سوالا حتمن اون لیوانه بوده ک دو جوابی شده اون یکیشو نمیدونم)
و منظر 58 به 53 تغییر کرده بود.

آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

درمورد درصد هام اینو بگم:
کارنامه در مقایسه با اون درصدایی که خودم حساب کردم

فقط فن وتاریخ ثابت بود و بقیش تغیر کرده بود
زبان خودم 20 حساب کرده بودم شد 12 (فکر میکردم حداقل یکیش دو جواب شه و9 24 بشم):wallbash:
درک عمومی از 48 به 61 (یکی از سوالا حتمن اون لیوانه بوده ک دو جوابی شده اون یکیشو نمیدونم)
و منظر 58 به 53 تغییر کرده بود.
راجع به هنرهای ساخت هم میگین لطفا

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی ک من هی سوال میکنم ولی شما جواب میدی
اون سوال تونل تو فن رو هم زده بودی؟؟؟
کاش واقعا اون سوال لیوان درست شده باشه
چون من درکمو خیلی پایین زدم یدونه سوالم یدونست تو این درس

moomidi

عضو جدید
مرسی ک من هی سوال میکنم ولی شما جواب میدی
اون سوال تونل تو فن رو هم زده بودی؟؟؟
کاش واقعا اون سوال لیوان درست شده باشه
چون من درکمو خیلی پایین زدم یدونه سوالم یدونست تو این درس

خواهش میکنم
تونل رو اصن نزده بودم

yashel

عضو جدید

سلام، قضيه چى بود صبح يكى لينك گذاشت؟ من داشتم از خونه ميرفتم بيرون يهو لينكو ديدم باز كردم كارناممو ديدم، ازش عكس انداختم وگرنه واقعا فكر ميكردم توهم زدم!! همه درصدام بالاى ٥٠ بوده ولى رتبم شده ١١٢!

Sent from my iPhone using Tapatalk

moomidi

عضو جدید
سلام، قضيه چى بود صبح يكى لينك گذاشت؟ من داشتم از خونه ميرفتم بيرون يهو لينكو ديدم باز كردم كارناممو ديدم، ازش عكس انداختم وگرنه واقعا فكر ميكردم توهم زدم!! همه درصدام بالاى ٥٠ بوده ولى رتبم شده ١١٢!

کارنامتو میشه بذاری
؟

yashel

عضو جدید

yashel

عضو جدید

عجیبه!! یعنی امسال انقدر بچه ها درس خوب خونده بودن دسته جمعی!!

منم نميدونم والا، ناراضى نيستم، خدا رو شكر، ولى شوك شدم واقعا، انتظار بالاى ١٠٠ نداشتم