تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهید جان یکمی خطای عمودیت کج شدن که البته تو روالی که گذاشته تو اخریا خوب شدن.تو این تصویرت که پله داره اصلا پلش مطلبق پرسپکتیو نیس خیلی توچشمه ایرادش.تو یتصویر قبلیت هم شیب پلت خیلی زیاده.خطات رو محکم بکش یعنی قوی باشن کارت اونوقت جذابیت پیدا میکنه .توپوگرافی و زمین رو هم با حوضله تر بکش و مطابق با نقاط گریزت.شکل درخت و بوته رو هم از کتابا یا تصویرایی که دسوتان میزان نگاه کن بهترش کن.در کل کارت خوبه میتونی خیلی بهترشم کنی و درصد خوبی بگیری.در ضمن (کاش اسمتو عوض کنی ادم هی میگه شهید بی احترامی میشه)

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
شهید جان یکمی خطای عمودیت کج شدن که البته تو روالی که گذاشته تو اخریا خوب شدن.تو این تصویرت که پله داره اصلا پلش مطلبق پرسپکتیو نیس خیلی توچشمه ایرادش.تو یتصویر قبلیت هم شیب پلت خیلی زیاده.خطات رو محکم بکش یعنی قوی باشن کارت اونوقت جذابیت پیدا میکنه .توپوگرافی و زمین رو هم با حوضله تر بکش و مطابق با نقاط گریزت.شکل درخت و بوته رو هم از کتابا یا تصویرایی که دسوتان میزان نگاه کن بهترش کن.در کل کارت خوبه میتونی خیلی بهترشم کنی و درصد خوبی بگیری.در ضمن (کاش اسمتو عوض کنی ادم هی میگه شهید بی احترامی میشه)
ممنون اره هنوز کارم خیلی اشکال داره
چون تازه شروع کردم ولی درست نمیدونم روند کارم باید چجوری باشه البته دارم از کتابای صدیق استفاده میکنم که گفته اول باید برم سراغ کارای معمارای برجسته و اونا رو بررسی کنم ....
اشکال نداره هر چی خواستید صدام کنید

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز

سلام : )
کارتون خوبه ها
اما خطتون قوی نیست و صلابت نداره .. از خط کشیدن نترسید.. محکم خط بکشید اشکال نداره کج بشه دوباره رو همون خط ، خط بعدی رو که بکشید سعی کنید که صافتر بکشید .. بنظرم الان راندو نکنید تا حد ممکن .. هاشور رو تمرین کنید .. ی هاشور خوب باعث میشه ک کار زیباتر و شکیلتر ب نظر برسه

درخت و پرسوناژ هم که کتاب صدیق کلی داره از روی اونا تمرین کنید که اوکی بشه

archisal

کاربر بیش فعال
اینم کارای من مثلا خواستم موضوعی کار کنم،که...البته پله ها رو بد کشیدم، حالا لطفا نظر بدین.
مدرسه- راهدارخانه
2.jpg1.jpg

a1ich

عضو جدید
سلام
بچه ها یه سال سوال اسکیس عمارت سرچشمه بوده ..کسی توضیحات اون سوال رو داره؟
من اصن نمیدونم این عمارت چیه .. کاربریش چیه .. اصن چیکار میکنن توش! :D:D

*FARZAN*

کاربر ممتاز
اینم کار امروزم بعد از حدود یک هفته کار نکردن :| : (
C360_2015-04-22-15-25-18-867.jpg

از من ب شما نصیحت تحت هر شرایطی تحت هر شرایطیییییی تمرین رو نزارید کنار ک خراب میشه همه چی ..

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به بچه های همیشه در صحنه......منو که یادتون هس؟......:D
پ ن پ...............آلزایمر گرفتیم، من فک می کنم ماری کوری هستی:D......................چطوری دخمل؟:w36:
اینم کار امروزم بعد از حدود یک هفته کار نکردن :| : (
مشاهده پیوست 238340

از من ب شما نصیحت تحت هر شرایطی تحت هر شرایطیییییی تمرین رو نزارید کنار ک خراب میشه همه چی ..

یه پیشنهاد دارم.....می خوای دیگه اسکیس کار نکن یه آتلیه بزن تدریس کن.....نظرت چیه؟!:cool:
یه سوال! عزیزم بیس کاغذت لیموییه یا رنگش کردی؟اگه رنگش کردی میشه لطف کنی بگی چطوری و با چه وسیله ای؟من با مداد رنگی اینطوری می کنم زشت میشه......عکسش رو پیدا کنم میذارم

آخرین ویرایش:

*FARZAN*

کاربر ممتاز
یه پیشنهاد دارم.....می خوای دیگه اسکیس کار نکن یه آتلیه بزن تدریس کن.....نظرت چیه؟!:cool:
یه سوال! عزیزم بیس کاغذت لیموییه یا رنگش کردی؟اگه رنگش کردی میشه لطف کنی بگی چطوری و با چه وسیله ای؟من با مداد رنگی اینطوری می کنم زشت میشه......عکسش رو پیدا کنم میذارم

هیچکس نمیاد کلاسم : ))))))))))))
من تو دفتر آ3طراحی میکشم ی کم ب زردی میزنن مخصوصا اگه سایه بیوفته وگرنه نه رنگ میکنم نه هیچی ... :دی
بزارید ببینم چیجوری میشه اگه خوب میشه امتحان کنم :دی

ببخشید تشکرات ندارم :دی

*FARZAN*

کاربر ممتاز
بچه هااااا ی چیزی شنیدم امروز
از یکی از دوستام ک میگفت منیعش موثقه راست و دروغشو نمیدونمممممم
میگه ک اسکیس افتاده مرداد بعد از ماه رمضوووووون

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر چی پرسیدن نگفت ولی گفت مطمئنه ... نمیدونم راست میگفت یا دروغ
حالا چرا ناراحت؟
بابا سریع جم شه خلاص شیم!!! به کار و زندگیمون برسیم کمی!!! :)
الیته تجربه نشون داده باس وایسیم به ببینیم چی میشه!!! شاید خرداد افتاد!!!

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بابا سریع جم شه خلاص شیم!!! به کار و زندگیمون برسیم کمی!!! :)
الیته تجربه نشون داده باس وایسیم به ببینیم چی میشه!!! شاید خرداد افتاد!!!

ارههههههههه موافقم ....کاش شایعه باشه... کشش ندن الکی :دی
شما دوتا کارتون خوبه معلومه دوس دارید زودترامتحان بدید
البته واسه منم فرقی نمیکنه چون درهرصورت نتیجه رو میدونم:)

اما منم شنیدم مردادماهه:دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.