مهندس کارت که خیلی خوبه
مهندس کارت که خیلی خوبهکاش منم بتونم اینطوری بکشم بگم !
![]()
آقا درست میشه شما کارت درسته کیپ گویینگ!لطف دارید مهندس
اما خطام کج میشن بعضی جاها![]()
شما که خطاتون از من صاف تره مهندس جان
حالا میخوای این دفه به خاطر شروع سال جدید شکسته نفسی نکن، بذار دفه بد![]()
ممنون از راهنماییت عزیزمسلام
عزیزم رو خطاط بیشتر کار کن
خطای عمودیت زیاد خوب نیستن (منم تو خطای عمودی خیلی مشکل دارمممممممممممم)
خطایی ک بعنوان کف سازی کشیدی باید ب نقاط گریز برن مث بقیه خطا
رو هاشورت کار کن بیشتر
پرسوناژ نکش من خودم بعدا اگر خواستی ی روش کشیدن پرسوناژ میگم بهت درخت هم همینطور
بازم تمرین خط رو ادامه بده
![]()
آقا نزندو سه تاشو که نقاط گریزشون دور بود رو با خط کش نقاط گریزشونو پیدا کردم
(
30 تا جزییات خوب برای هر کدوم از موضوعات زیر بکشید (یعنی کلا 120 عدد کار!!!!)
ورودی
پنجره
سالن اجتماعات
گالری
کلاس درس و اداری
محوطه سازی رسیدن ب ساختمان
میتونید از اطارفطون کمک بگیرید یا از ساختمانهای معروف یا عکس هر ساختمونی ک داخل نت پیدا کردید فقط تغییرشون بدید و ب سبک خودتون کار کنید : )
ایول مهندس کارات خوبه خط هات هم خوبن بارکلا فقط من یک چمد تا ایراد بگیرم که لااقل تمرینش کنی
کارت خوبه ولی من حس میکنم روح نداره یک جورایی خشکه سنگین هستش
حجمت صلب خیلی .........جزییات بیشتر کار کن ...............توی کارت ورودی شاخصی را نمی بینم ورودی یک بنا باید شاخص باشه چون اولین چیزی هستش که توی چشم میاد
ممنون میشه چندتا نمونه بزارید؟
سلام عزیزم.30 تا جزییات خوب برای هر کدوم از موضوعات زیر بکشید (یعنی کلا 120 عدد کار!!!!)
ورودی
پنجره
سالن اجتماعات
گالری
کلاس درس و اداری
محوطه سازی رسیدن ب ساختمان
میتونید از اطرافتون کمک بگیرید یا از ساختمانهای معروف یا عکس هر ساختمونی ک داخل نت پیدا کردید فقط تغییرشون بدید و ب سبک خودتون کار کنید : )
بچه ها كتابي هست كه آثاره معماري ايران و تحليل كنه..؟؟
تحليل كامل.؟ شامله مراحله طراحي و ايده و پلان و ....کتاب معماری معاصرایران نوشته امیربانی مسعود ...
انقدر ریز که نه !ولی یه پژوهش هست که دقیقا اسمشو نمیدونم که چند تا از آثار رو خیلی خوب تحلیل کرده ولی به صورت توضیحی ...بهمراه نقشه هاتحليل كامل.؟ شامله مراحله طراحي و ايده و پلان و ....
اسمش اگه اشتباه نکنم اینه ...راههای استفاده از تجربیات غنی معماری گذشته در معماری معاصر ایرانانقدر ریز که نه !ولی یه پژوهش هست که دقیقا اسمشو نمیدونم که چند تا از آثار رو خیلی خوب تحلیل کرده ولی به صورت توضیحی ...
ممنون نويسنده اش ميدونيد كي هست.؟اسمش اگه اشتباه نکنم اینه ...راههای استفاده از تجربیات غنی معماری گذشته در معماری معاصر ایران
مرکز مطالعات و تحقیقات شهرسازی و معماری ...مهندسین مشاور نقشممنون نويسنده اش ميدونيد كي هست.؟
من دنباله كتاب يا سايت يا مقاله يا هر چيزه ديگه اي هستم كه آثاره معماراي ايران و تحليل كنه رونده طراحي و پلان و....
اگه كسي بتونه منبعي بهم معرفي كنه خيلي ممنون ميشم.