من ناراحت نیستم ، من قصد دارم یکی از هم باشگاهیانم رو به تفکر منطقی دعوت کنم
خداییش بسیجیه هم جدیدا دوست دختر دارهسریال بیخودیه در کل. کدوم پسری تو جامعه ما اینقدر ساده هست؟؟
من ندیدم جایی بنویسی که شوخی بود
بالاخره این سریال رو میبینی یا نه ؟؟ (صداشو هم بشنوی کافیه ، چون معلوم میشه وقتتو براش میزاری)
حرفا رو میخونم ، منتها شماها همتون بیشتر از من میشینین میبینینش و همه تون هم میگین بیشتر از 20 دقیقه ندیدمش
کلی نشاط رفت برادر وسپرتو دیگه اخر گیر هستی.
خدایی پیشت کم اوردم.
بهت یک پیشنهاد میدم که بری وکالت بخونی یا بری سیاستمدار بشی![]()
الهي من قلبونت برم كه انقذه مثل خودمي.فكر ميكردم فقط من بدم مياد.فقط يه بار نيشسم ببينم. وسطاش پا شدم رفتم تو اتقممن حاضر نیستم حتی صداشو بشنوم....واقعا همشون گند بازی میکنن اون شاهرخ استخری که واقعا شورشو دراورده اخه کی گفته هرچی شل تر حرف بزنی طبیعی تره؟....اه.....
چه فايده از tv دل بريديم چسبيديم به اين باشگاه مهندسان كهبچه ها من یه پیشنهاد دارم
ببخشید البته جاش نیست تو نظر سنجی
اما بهتون پیشنهاد میکنم اگه میخواید یکم (فقط یکم) به سرعت پیشرفتتون تو زندگی اضافه بشه TV رو (چه خارجی چه داخلی) ببوسید بذارید کنار!
ارزش ثانیه وقت گذاشتن ندارند این اراجیف![]()
راست ميگي هان.من هم هميشه اين مدل انتخاب اسماشون برام سوال بوده.كسي دليلش رو ميدونه؟نقشهای مثبت : رضا - محسن - مرضیه
نقشهای منفی : فرهاد - ساسان - مهران
البته در اخر .... نقشهای منفی به تیر غیب اصابت میکنن همشون ادم میشن ....
بیچاره حسن جوهرچی اصلا بهش نمیاد این نقش .... کرکر خندس ....![]()
تو که صداشم حاضر نیستی بشنوی از کجا میدونی گند بازی کردن!!!!؟؟؟من حاضر نیستم حتی صداشو بشنوم....واقعا همشون گند بازی میکنن اون شاهرخ استخری که واقعا شورشو دراورده اخه کی گفته هرچی شل تر حرف بزنی طبیعی تره؟....اه.....
تو هم که ماشالا این همه صفحه رو گشتی و یه آتو پیدا کردیتو که صداشم حاضر نیستی بشنوی از کجا میدونی گند بازی کردن!!!!؟؟؟![]()
لامصب کرم داره :دیچه فايده از tv دل بريديم چسبيديم به اين باشگاه مهندسان كه
![]()
لامصب کرم داره :دی
ولی من دیگه به خودم قول دادم زیاد اینجا نپلکم![]()
همین اولین صفحه بود/دیگه حال نداشتم بقیش رو بخونمتو هم که ماشالا این همه صفحه رو گشتی و یه آتو پیدا کردی![]()
شما کلا کارت درسته
من فعلا نقد نكردم ،من افكار استارتر اين تاپيك رو در مورد سريال نقد كردم اونم به خاطر اينكه تاپيك "نظرسنجي " بود و الا هيچ پستي نمي دادماولا شما چرا از فیلم تعریف کردی در حالی که مثله جناب اقای عباسی فیلم رو 10 بار ندیدی؟
دوما...من نقد کردم؟شما معنی نقد رو شاید ندونی....من نه در مورد کارگردانی..و نه در مورد اساس فیلمنامه حرفی زدم....بلکه نظرم رو به عنوان بیننده گفتم و منتظر نظرات بیننده ها هستم....که کیفیت سریال ایرانی رو چطور دیدن
جناب منطق عزیز.....اگر یک محصولی بسیار عالی باشه اما دل بیننده حای نگیره همین مفهوم رو میده
لطفا شما یی که فیلم رو مثله اقای عباسی 10بار ندیدی نقد نکن و نگو خوبه ... ماهم به کارمون میرسیم
2)عزیز من...اغراق میدونی چیه؟تا حالا طنز خوندی؟اصلا میدونی طنز چیه یا کلا طنز رو جوک میبینی؟گل پسر :دی جلوی نوشتم رو میدونی یعنی چی؟اینا همون مفهومی رو میده که همه فهمیدن جز شما
3)انگار شما تو یه فاز فکریه دیگه هستی
من چی کار به سریال کره ای دارم؟من دارم صنعت سینمای ایران رو بحث میکنم..چی میگی؟
نمی دونم چرا همه میخوان اون یکی رو به منطق دعوت کنن...حتی ا .ن هم دیگه واسه ما منطقی شده
ممنون از دعوتت![]()
پسر احمق نيست عزيزم ، شما ي بيننده داري هم زندگي دختره رو مي بيني و هم زندگي پسره رو ،يعني هيچ نقطه ي ابهامي براي بيننده وجود نداره و بيننده داره ميبينه كه پسره اشتباه مي كنه ،اما خودتونو بزاريد جاي پسره ، در حاليكه عاشقه ، ميدونيد يعني چه :خیلی سریال بیخودیه.آخه کدوم پسری تو این دوره زمونه اینقدر سادهو ابله هست.موضوعش هم مسه سریال دلنوازان. بازم شاهرخ استخری عاشق دختری شده که بهش دروغ میگه جالبیش اینجاست که آخرم ازدواج میکنه باهاشون.![]()
دقيقا ديدي كه به اشتباهش اعتراف كرد؟؟؟
یکی از تایپیکها بود که موضوعش اقتصاد ایران بود .
استارتر اون تایپیک رو هم اینجوری کچل کردی![]()
جوابت در بالا داده شدهسریال بیخودیه در کل. کدوم پسری تو جامعه ما اینقدر ساده هست؟؟
نوكرتمتو دیگه اخر گیر هستی.
خدایی پیشت کم اوردم.
بهت یک پیشنهاد میدم که بری وکالت بخونی یا بری سیاستمدار بشی![]()
به نظر من اتفاقا محسن يه شخصيت ضعيف و تا حدودي منفي استراست ميگي هان.من هم هميشه اين مدل انتخاب اسماشون برام سوال بوده.كسي دليلش رو ميدونه؟
كار ديگري نيست. بلند شيم بريم بيرون هم كه گشت ارشاد ميريزه رو سرمون.كسي لو هم كه نداليم.پس چيكار كنيم؟
بابام با حجاب من مشكلي نداره.به حجاب من گير نميده.بعد اينا.... بعدشم حجاب من خوفه. متفجه شديد؟؟؟؟؟؟؟؟خوب حجابت رعایت کن.دیگه ارشاد بهت گیر نمیده
نگوووو...بابا دلم گرفت تو این مملکت خراب شده.جای تفریح درس حسابی که نداره،سینماها یه مشت اراجیف،پارکها شلـــوغ و بدرد نخور،تلوزیون که مزخرف،نت که *****،کارم که کساد،خسته شدم از بس کتاب خوندم...كار ديگري نيست. بلند شيم بريم بيرون هم كه گشت ارشاد ميريزه رو سرمون.كسي لو هم كه نداليم.پس چيكار كنيم؟
بابام با حجاب من مشكلي نداره.به حجاب من گير نميده.بعد اينا.... بعدشم حجاب من خوفه. متفجه شديد؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب حجابت رعایت کن.دیگه ارشاد بهت گیر نمیده
بابام با حجاب من مشكلي نداره.به حجاب من گير نميده.بعد اينا.... بعدشم حجاب من خوفه. متفجه شديد؟؟؟؟؟؟؟؟
آخ اخ. بميرن كه چجوري دل بچه ي مردمو خون كردن.نگران نباش.خدا بزرگه.يه روز زن ميگيري و همه ي اين بدبختي هات تموم ميشه.ok????????????نگوووو...بابا دلم گرفت تو این مملکت خراب شده.جای تفریح درس حسابی که نداره،سینماها یه مشت اراجیف،پارکها شلـــوغ و بدرد نخور،تلوزیون که مزخرف،نت که *****،کارم که کساد،خسته شدم از بس کتاب خوندم...
چی میگیرم ؟!آخ اخ. بميرن كه چجوري دل بچه ي مردمو خون كردن.نگران نباش.خدا بزرگه.يه روز ز ميگيري و همه ي اين بدبختي هات تموم ميشه.ok????????????
ميخوان حجابت يه چيزي تو اين مايه ها باشهشما که حجابت خوبه.چطور گشت ارشاد به شما گیر میده.
درستش كردم. حالا بخونچی میگیرم ؟!
ميخوان حجابت يه چيزي تو اين مايه ها باشه![]()
خوب من هم گرمم ميشه
خدا بگم این سریال رو چیکار نکنه
یه جای دیگه هم این بحث بود
فکر کردم یه فیلم خارجیه
گفتم اسم انگلیسیش رو بدین سرچ کنم بذارم دانلود شه
یه هفته شدم سوژه خنده ملت
بابا من که تی وی ندارم نگا کنم آخه .![]()