تفاوت طلاي زرد و سفيد(قابل توجه خانوما)

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=3]طلا بعلت آنكه فلزي بسيار نرم و چكش خـور مي باشد بـايد بـا فــلزات ديگـري آميـختـــه گـردد تــااستحكام لازم را بيابد. به غير از طلاي 24 عيار مـابقي آلياژطلا ناميده مي گـردند. مس، نقره، نيكل و پالاديوم بــراي استحكام بيشتر و فلز روي به ايـن خـاطر بـه طـلا افــزوده ميگردد تا اكسيژن هوا را جذب كــرده و از اكـسيـد شــدن مـس و نـقـره جـلوگيــري كنـــد. عـيار طلا يا همان قـيـراط(KARAT ) درجـه خـلوص طـــلا را مشـخـص مي كند. هـرقيـراط 1/24 درصـد كل طلا در آلياژ طلا را تعيين مي كـنـدمختصر آن (K) و يا (KT) مي باشد. البته آن را با CARATكه وزن الماس و ديگر سنگهاي قيمتي را مشخص ميكنداشتباه نگيريد. يكCARAT معادل 200 ميلي گرم ميباشد.[/h]

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نازنین فاطیما

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تفاوت بین طلای سفید و طلای زرد چیست؟

بیشتر طلا های سفید با پالادیوم و نیکل مخلوط شده و در پایان برای داشتن روکشی روشن و براق با رودیوم پوشانده می شود.

طلاي سفير سخت تر از طلای زرد می باشد و دارای سبکی مشابه با همتای زرد خود است.
برخی از زیورآلات طلای سفید با نیکل مخلوط شده است که باعث آلرژی می شود و همچنین طلای سفید با رادیوم پوشش داده شده است ، بنابراین ممکن است به طور مداوم نیازمند صیقل دادن دوباره برای حفظ درخشش خود باشد.
از سوی دیگر طلای زرد، حاوی نیکل است و نسبتا بی خطر است، اما از آن جایی که به اندازه کافی سخت نیست، نسبت به خط و خراش حساس تر است.
بنابراین، جدا از تفاوت آشکارشان که رنگ آنهاست ، آلیاژهایی که با آنها ترکیب شده اند نیز ویژگی های مختص به خود را تعیین می کنند و در نتیجه باعث می شوند که هر اثر هنری منحصر به فرد باشد.

به به چه تاپیک پررررررررررررررررررررررررررر مغزی .....هههههههههه

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فلز روی اکسید نمیشه؟؟

پراستفاده‌ترين عيار طلا، 18 است. در طلاي 18 معادل 75 درصد طلاي خالص وجود دارد و چون درجه خلوص آن منطقي و رو به بالاست، در بسياري از كشورهاي جهان از جمله ايران، اقبالی عمومي دارد. طلاي 18 عيار در كشورهاي جنوب اروپا و منطقه مديترانه‌، بخشي از خاورميانه و حتي بخشي از ايالات متحده استفاده مي‌شود. درواقع مي‌توان گفت عيار 18 بيشترين و رايج‌ترين عيار طلا در دنياست.

پس از آن نوبت به عيار 21 مي‌رسد كه 87.5 درصد طلاي خالص در آن وجود دارد. بخشي از كشورهاي عربي جنوب خليج‌فارس مشتري مصنوعات ساخته‌شده از طلاي 21 هستند. پله بعدي عيار 22 است. در اين طلا 91.61 درصد طلا وجود دارد و باز هم كشورهاي عربي حوزه خليج‌فارس، هند و بنگلادش، پاكستان و سريلانكا مشتري آن هستند.

سرانجام هم طلاي 24 عيار كه تقريبا طلاي خالص با درجه خلوص 99.9 درصد است، در صدر قرار دارد. اين طلا مشتريان محدودي در كشورهاي عربي، چين، هنگ‌كنگ و تايوان دارد و همه‌گير نيست.

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه آشغال بود که اینهمه بها نداشت!!
در ضمن من حرفی از بدل نزدم که...هزینه کنم برا طلا که چی بشه؟؟!!
دور زدن با طلا و امثال اینا برا کسایی شاید خوب باشه که توجهات دیگرون براش مهمه
ماها خوب بلدیم چطور پس انداز کنیم:smile:

کلی گفتم گلم-کسی نگفت تو بدل گفتی!خط اول فقط مربوط به تو بود!حواسم نبود بقیشو توی یک پست دیگه بگم!اونجا گفتم
افرین که بلدی پس انداز
خدمتت عرض کنم من همیشه طلا داشتم و دارم ولی هیچ وقت جلوی کسی نمیندازم هروقت عشقم کشید واسه خودم میندازم-اوکی؟
برامم هیچ وقت دیگران مهم نبوده!هیچ وقت هیچی کلی نیست!
تزعینات حیلی ام خوبه

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلی گفتم گلم-کسی نگفت تو بدل گفتی!خط اول فقط مربوط به تو بود!حواسم نبود بقیشو توی یک پست دیگه بگم!اونجا گفتم
افرین که بلدی پس انداز
خدمتت عرض کنم من همیشه طلا داشتم و دارم ولی هیچ وقت جلوی کسی نمیندازم هروقت عشقم کشید واسه خودم میندازم-اوکی؟
برامم هیچ وقت دیگران مهم نبوده!هیچ وقت هیچی کلی نیست!
تزعینات حیلی ام خوبه

عجب؟؟
پس هرچي طلا بوده خريدي ،قايم كردي و هي ميگي طلا بده

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب؟؟
پس هرچي طلا بوده خريدي ،قايم كردي و هي ميگي طلا بده
درحدخودم داشتم دیگه!من نگفتم بده.طلاخوبه ولی خون شوهرتو بگیری توشیشه واسه طلا احمقانه است!اینکه دوست داشتن واینا با طلا وبه خاطر طلا ادم بخواد اذیت کنه اون بده!

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درحدخودم داشتم دیگه!من نگفتم بده.طلاخوبه ولی خون شوهرتو بگیری توشیشه واسه طلا احمقانه است!اینکه دوست داشتن واینا با طلا وبه خاطر طلا ادم بخواد اذیت کنه اون بده!

گه براي طلا خون شوهرو تو شيشه ميكنن؟؟؟؟؟؟؟:cry:

من نميخوام خون بدم
من زن نميخوام

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقاااااااااا شوهر خودش باید وظیفه شناس باشه
بگه برو طلا انتخاب کن میریم میخرم برات

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
گه براي طلا خون شوهرو تو شيشه ميكنن؟؟؟؟؟؟؟:cry:

من نميخوام خون بدم
من زن نميخوام

مثله خخخخ
منظور اینه بهش سخت بگیری! مجبورش کنی ده شیفت کارکنه که هزینه این کارا رو بده هزینه طلا و.. رو حتی:D
بروسازمان انتقال خون.خون بده خخخ ثواب داره
نترس خخخ