تفاوت بین طلای سفید و طلای زرد چیست؟
بیشتر طلا های سفید با پالادیوم و نیکل مخلوط شده و در پایان برای داشتن روکشی روشن و براق با رودیوم پوشانده می شود.
طلاي سفير سخت تر از طلای زرد می باشد و دارای سبکی مشابه با همتای زرد خود است.
برخی از زیورآلات طلای سفید با نیکل مخلوط شده است که باعث آلرژی می شود و همچنین طلای سفید با رادیوم پوشش داده شده است ، بنابراین ممکن است به طور مداوم نیازمند صیقل دادن دوباره برای حفظ درخشش خود باشد.
از سوی دیگر طلای زرد، حاوی نیکل است و نسبتا بی خطر است، اما از آن جایی که به اندازه کافی سخت نیست، نسبت به خط و خراش حساس تر است.
بنابراین، جدا از تفاوت آشکارشان که رنگ آنهاست ، آلیاژهایی که با آنها ترکیب شده اند نیز ویژگی های مختص به خود را تعیین می کنند و در نتیجه باعث می شوند که هر اثر هنری منحصر به فرد باشد.
طلای 24 عیار 100درصد خالص هست؟؟
فلز روی اکسید نمیشه؟؟
به به چه تاپیک پررررررررررررررررررررررررررر مغزی .....هههههههههه
فلز روی اکسید نمیشه؟؟
اگه آشغال بود که اینهمه بها نداشت!!
در ضمن من حرفی از بدل نزدم که...هزینه کنم برا طلا که چی بشه؟؟!!
دور زدن با طلا و امثال اینا برا کسایی شاید خوب باشه که توجهات دیگرون براش مهمه
ماها خوب بلدیم چطور پس انداز کنیم![]()
کلی گفتم گلم-کسی نگفت تو بدل گفتی!خط اول فقط مربوط به تو بود!حواسم نبود بقیشو توی یک پست دیگه بگم!اونجا گفتم
افرین که بلدی پس انداز
خدمتت عرض کنم من همیشه طلا داشتم و دارم ولی هیچ وقت جلوی کسی نمیندازم هروقت عشقم کشید واسه خودم میندازم-اوکی؟
برامم هیچ وقت دیگران مهم نبوده!هیچ وقت هیچی کلی نیست!
تزعینات حیلی ام خوبه
درحدخودم داشتم دیگه!من نگفتم بده.طلاخوبه ولی خون شوهرتو بگیری توشیشه واسه طلا احمقانه است!اینکه دوست داشتن واینا با طلا وبه خاطر طلا ادم بخواد اذیت کنه اون بده!عجب؟؟
پس هرچي طلا بوده خريدي ،قايم كردي و هي ميگي طلا بده
درحدخودم داشتم دیگه!من نگفتم بده.طلاخوبه ولی خون شوهرتو بگیری توشیشه واسه طلا احمقانه است!اینکه دوست داشتن واینا با طلا وبه خاطر طلا ادم بخواد اذیت کنه اون بده!
گه براي طلا خون شوهرو تو شيشه ميكنن؟؟؟؟؟؟؟
من نميخوام خون بدم
من زن نميخوام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | تفاوت افراد موفق با ناموفق ها در چیه ؟ | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
رمضان مبارک ؛ تفاوت ماه رمضان در ایران و کشورهای دیگر ؟! | گفتگوی آزاد | 18 | |
![]() |
ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا | گفتگوی آزاد | 21 | |
A | تفاوت های فردی و توهم تفاوت . | گفتگوی آزاد | 12 | |
![]() |
تفاوت جراحی بینی در خارج و داخل | گفتگوی آزاد | 2 |