تفاوت زمين خوردن دخترا و پسرا !

كندو

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسر در حال دویدن…
زااااارت (صدای زمین خوردن)
رفیق پسر: اوه اوه شاسکول چت شد؟ خاک بر سرت آبرومونو بردی الاغ، پاشو گمشو! (شپلخخخخخ “صدای پس گردنی”)
یک رهگذر: چیزی مصرف کردی؟یکم کمتر میزدی خب!!
یک خانوم جوان رهگذر: ایییییش پسر دست و پا چلفتیِ خنگ!
.
.
.
.
.
دختر در حال راه رفتن…
دوفففففففسک (زمین خوردن به دلیل نقص فنی در قسمت پاشنه کفش)
رفیق دختر: آخ جیگرم خوبی؟ فدات شم! الهی بمیرم! چی شدی تو یهو؟ وااااااااااای…
یک رهگذر: دخترم خوبی؟ فشارت افتاده؟ میخوای برسونمت دکتری جایی؟
یک پسر جوان رهگذر: ای وای خانوم حالتون خوبه؟ دستتونو بدین به من!
من ماشینم همینجا پارکه یه لحظه وایسین،با این وضع که دیگه نمیتونین پیاده برین!!

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبل از عید با خواهرم بازار بودم با اعتماد به نفس کامل راه میرفتم و میحرفیم دقیقا جلوی دو تا مغازه ای که آشنا بودن با ما من پام لیز خوردو به مثال هندونه ترکیده افتادم و چنان پهن شدم روزی زمین که نگو:D از اونجایی که اینجور مواقع خنده نمیذاره کار دیگه ای انجام بدم اول رو زمین نشستم کلی خندیدم و خواهرمم که غش کرده بود از خنده و یک گروه پسر هم که از روبرو میومدن اونا هم که ترکیده بودن از خنده هیچی خلاصه با خنده و فحش از جام بلند شدم و کل مسیر و میخندیدیم:D

نقاب خردادی

کاربر بیش فعال
قبل از عید با خواهرم بازار بودم با اعتماد به نفس کامل راه میرفتم و میحرفیم دقیقا جلوی دو تا مغازه ای که آشنا بودن با ما من پام لیز خوردو به مثال هندونه ترکیده افتادم و چنان پهن شدم روزی زمین که نگو:D از اونجایی که اینجور مواقع خنده نمیذاره کار دیگه ای انجام بدم اول رو زمین نشستم کلی خندیدم و خواهرمم که غش کرده بود از خنده و یک گروه پسر هم که از روبرو میومدن اونا هم که ترکیده بودن از خنده هیچی خلاصه با خنده و فحش از جام بلند شدم و کل مسیر و میخندیدیم:D

ما که نفهمیدیم

شما ترکیدی از زمین خوردن

آجیتون ترکید از خنده

یا گروه پسرا ترکیدن از ضایعی شوما

کلا بترکون بودهااااا...

خز بازار بود ه

مامان مامان مامان.....

از اول میگفتی خوردم زمین مثله بمب هندونه ای همه رو هم ترکوندم با خودم

ها ها ها:confused::razz: بی مزه

www.iran_eng.com

عضو جدید
خب چرا اسم دخترونه گذاشتی برادر من (شقایق اونم21) قضیه چیه؟ راستی پس گردنی چی شد؟

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

يهو بگو چهارشنبه سوري را انداختم ديگه...همه كه تركيدين:redface:

jigsaw

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود!
خدایی خب همینه دیگه ..........!

ماتینا

کاربر بیش فعال
اگه دوسای من زمین بخورن ما دوستا هیج کدومون فدات بشم نمیگیم
کلی میخندیم

samaneh91

عضو جدید