عزیزجان، شما خدمات الکترونیکی رو با ازدواج مقایسه میکنی؟!!!!
این دوتا حتی در یک زمینه هم نیستن.... میخوای برات ردیف کنم دخترای نوجوون زیر ۱۸ سالهی بارداری رو که کسی مسئولیت بچشون رو به عهده نگرفته؟!(دوست پسره زده زیر همه چی؟)....؟؟؟؟ اون دیگه جزو افتخار افرینی نیست؟؟؟؟
پسره داره، میره زن میگیره و این مشکلی نداره.... مشکلی هم اگر باشه، نه قانونه نه هیچ چیز دیگه!

... مشکل اون دخترای محترم هستن که اهن میپرستن و چون اقای محترم پول داشته، عین توله افتادن دنبالش...!! اما این ایا چیزی از ارزش دخترای ایرانی و معروف بودنشون به حیا در دنیا کم میکنه؟؟؟
در ادامه، کشوری مثل ترکیه که از ایران کلی بیشتر پول در میاره یا قطر، که روابط بسیار بسیار خوبی با امریکا دارن، یه قایق موتوری بلد نیستن درست بکنن!! اما ایران در اوج تحریم و در شرایطی که کسی حتی عکس کشتی نظامی بهش نشون نمیده، داره ۵مین ناوشکن یا ناوچه یا هرچیزی که اسمش هست رو میندازه به اب که اهداف محوله رو محقق میکنه.... ایا این افتخار نیست؟!!!!!!!
بله میشه یه نقطه ضعف گیر اورد و معرفیش کرد.... چند روز پیش، بچههای مدارس تیزهوشان یکی از شهرستان ها رو نشون میداد که یکیشون یه راکت ساخته بود که میرفت هوا و اهداف هواشناسی رو دنبال میکرد!

یا دو نوجون که با موتور پراید و کمی تلاش، یه بالگرد درست کرده بودن.... حالا اون عکس ها رو بذارید، کنار عکس اون نوجوون امریکایی که اسلحه برد مدرسه و همکلاسی هاش رو به گلوله بست.... ایا بازم باید به حال خودمون گریه کنیم؟!؟؟؟
رفیق، چیزی که نوشتید، حتی ارزش خوندنم نداره!
به نظر من برای خلاصی از این اخبا باید علم و فرهنگو تو مملکت گسترش داد
دوست من، از هر ۱۰ دانشجوی دانشگاههای برتر این مملکت، ۷-۸ تاش به سادگی اب خوردن بورس کامل تحصیلی میگیرن برای بهترین دانشگاههای دنیا!

و میرن بدون هیچ درس پیشنیازی ادامهی تحصیل میدن!!
ایرانی ها باسواد ترین قشر امریکا میباشن.... کجای این علم رو میخوای گسترش بدی؟! به کدوم سمت میخوای گسترش بدی؟؟؟؟!!!
این علم تو لبهی خودشه با این دانشجوهایی که نصف وقت کلاس رو خوابن، نصف دیگش رو دارن تکست میدن سر کلاس که نمیشه علم رو پیش برد که میشه؟؟؟