تعطیلی 29 فروردین؟؟؟!!!!!

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دقت کردم ولی بحثی که داشت میشد چیز دیگری بود، راجب زور عربها و زور صنعت نفت و اینا بود!!!
یعنی واقعاً مشکل شما اینه که نوشته 29 فروردین؟
یعنی تاحالا توی خبرگزاری های مختلف از این اشتباهات لپی ندیدید؟
واقعاً مهم نیست به خدا:(
اشتباه فراوونه
درد ما اینجاست که اولندش هیشکی اینا رو نمی خونه که بخواد ایرادشو بگیره، دومندش یه بدبختی به اسم مصدق خودش رو کشت تا این صنعت رو ملی کرد ، حالا به خاطر روزه داران باید سه روز عید فطر تعطیل باشه

یعنی می خوان تو کار خدا و قرآن دخالت کنن؟

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاشید جمع کنین خودتونو...!!!
بابا من موندم کی این نماینده هارو انتخاب کرده؟؟؟
ما که کوچیک بودیم پارسال نتونستیم رای بدیم
ولی اگه بزرگ هم بودیم به فکر یه کارایی میافتادیم...!!!
من واقعا خجالت میکشم بگم من ایرانی هستم
وقتی وزیر آموزش پرورش ما یه غربتی باشه که گند بزنه به کادر آموزشی...
وقتی کارمندهای آموزش وپرورش که یعنی باید الگو باشن با لباس کهنه و رنگ پس داده جلوت ظاهر میشن
وقتی میبینی روز ممممممممممممملللللللللللللللللللیییییییییییییییییییی شدن نفت و بیخیال شدن...
کی گفته اینجا ایرانه؟
ایران مرد!!!
اینجا یه روستا هم نیست!!!
میدونین چرا؟چون تصمیم گیرندگانش کمتر از جمعیت یه روستان!!!
اونم یه روستای عقب افتاده...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرت اشتباه لپي با اشتباه ثبتي فرق نميكنه يه كم؟!:w24:
اشتباه ثبتی؟:question:
مهم ثبت توی تقویمه که اون چیزی که توی مجلس ثبت شده 29 اسفنده، مهم همونه! نه؟:w24:
اشتباه فراوونه
درد ما اینجاست که اولندش هیشکی اینا رو نمی خونه که بخواد ایرادشو بگیره، دومندش یه بدبختی به اسم مصدق خودش رو کشت تا این صنعت رو ملی کرد ، حالا به خاطر روزه داران باید سه روز عید فطر تعطیل باشه

یعنی می خوان تو کار خدا و قرآن دخالت کنن؟
سوال پرسیدم راجب اون روز.
شما واقعاً جشن میگیرید که صنعت نفت ملی شده؟ یعنی واقعاً توی اون روز بیشتر به فکر عیدی و لباس نو و خرید شب عید هستید یا ملی شدن صنعت نفت؟
قرار نیست این روز پاک بشه از تقویم، تعطیلی رسمش برداشته میشه، همین!

15 خرداد رو هم برداشتند، چرا به اون ایراد نمی گیرید؟ نه جداً، چرا؟ مهم نیست یا نمی شه ازش استفاده سیاسی کرد؟

دخالت تو کار خدا و قرآن؟؟؟؟؟:eek: ربطش رو نفهمیدم!
عربستان عید فطر رو 15 روز تعطیله، پاکستان و مالزی و .... چند روز تعطیلند. چه ربطی به خدا و قرآن داره؟:confused:

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشتباه ثبتی؟:question:
مهم ثبت توی تقویمه که اون چیزی که توی مجلس ثبت شده 29 اسفنده، مهم همونه! نه؟:w24:
ثبت منظورم نوشتاريه.به هرحال اونيكه اين خبر رو ميخونه قصدش فهميدن يه سري اطلاعاته نه تصحيح اطلاعات يه مركز اطلاعات:w22:
بستگي داره كه چرا اين خبر آورده شده.اگه واسه تست هوشه كه خوب دمشون گرم اگه واسه مطلع شدنه مردمه كه زاييدن:w15:نه؟!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پاشید جمع کنین خودتونو...!!!
بابا من موندم کی این نماینده هارو انتخاب کرده؟؟؟
ما که کوچیک بودیم پارسال نتونستیم رای بدیم
ولی اگه بزرگ هم بودیم به فکر یه کارایی میافتادیم...!!!
من واقعا خجالت میکشم بگم من ایرانی هستم
وقتی وزیر آموزش پرورش ما یه غربتی باشه که گند بزنه به کادر آموزشی...
وقتی کارمندهای آموزش وپرورش که یعنی باید الگو باشن با لباس کهنه و رنگ پس داده جلوت ظاهر میشن
وقتی میبینی روز ممممممممممممملللللللللللللللللللیییییییییییییییییییی شدن نفت و بیخیال شدن...
کی گفته اینجا ایرانه؟
ایران مرد!!!
اینجا یه روستا هم نیست!!!
میدونین چرا؟چون تصمیم گیرندگانش کمتر از جمعیت یه روستان!!!
اونم یه روستای عقب افتاده...
حالا راجب بقیه صحبت هاتون اینجا جاش نیست ولی :
بی خیال این روز نشدن که، این روز توی تقویم هست،فقط به خاطر تعطیلی های رسمی که برای ادارات و اینها باید در نظر بگیرن، اون رو حذف کردند و همچنین 15 خرداد رو که به عید فطر اضافه کنن، حذف اون فقط و فقط به خاطر زیادتر نشدن تعطیلی های رسمی کشوره، همین.
وگرنه این روز در تقویم هست و چیزی هم که در خاطرمون هست و میدونیم اون روز کسی به فکر ملی شدن صنعت نفت نیست، همه به فکر شب عید و خرید عید هستند!
غیر اینه؟

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا مصطفی یه سوال
29 اسفند که تق و لقه (همین طور 15 خرداد)
عید فطرم که میشه 2 روز دیگه بهش اضافه میشه
در اون صورت 2 دو تا 4 تا ده بریک این از این و اونم با اون میره سرتو درد نیتارم خلاصه میشه دو روز دیگه به تعطیلات اضافه میشه :دی
حذف اون فقط و فقط به خاطر زیادتر نشدن تعطیلی های رسمی کشوره، همین
درسته؟:دی

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ثبت منظورم نوشتاريه.به هرحال اونيكه اين خبر رو ميخونه قصدش فهميدن يه سري اطلاعاته نه تصحيح اطلاعات يه مركز اطلاعات:w22:
بستگي داره كه چرا اين خبر آورده شده.اگه واسه تست هوشه كه خوب دمشون گرم اگه واسه مطلع شدنه مردمه كه زاييدن:w15:نه؟!
خوب این رو هم قبلش پاسخ دادم.
اشتباه ثبتی یا لپی فرقی نمی کنه، از این اشتباهات پیش پا افتاده در همه خبرگزاری ها حتی معتبرش هم اتفاق میفته.
حالا اگه واقعاً مشکل شما اینه، باید بگم واقعاً مهم نیست!
البته این مطمئناً بهانه ایست برای حرف های دیگر که این مطلب پیش پا افتاده رو مهمش میکنید...
حرفهای دیگر خود را بزنید:gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا مصطفی یه سوال
29 اسفند که تق و لقه (همین طور 15 خرداد)
عید فطرم که میشه 2 روز دیگه بهش اضافه میشه
در اون صورت 2 دو تا 4 تا ده بریک این از این و اونم با اون میره سرتو درد نیتارم خلاصه میشه دو روز دیگه به تعطیلات اضافه میشه :دی

درسته؟:دی
تا قسمتی حق با شماست.:gol:
ولی از نظر قانونی و اداره کاری و با توجه به فیش حقوقی بخوای حساب کنی، کارمندان باید برن سر کار اون دو روز رو...

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا
چرا
چرا
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا عید فطر باید 3 روز بشههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا رو ول کن حال کردی با محاسباتم :دی
پس حالا که تا قسمتی حرفم درسته تقریبا اون هدفه زیر سوال نمیره؟