تصوير درخواست يك سرباز آمريكايي از مادرش

آقا سید

مدیر بازنشسته
یك سرباز آمريكايي در تصويري درخواستي را از مادر خود مطرح مي كند كه نشاندهنده ماهيت واقعي ارتش آمريكا است.

به گزارش خبرگزاري فارس، اخيرا تصويري منتشر شده كه در آن يك سرباز آمريكايي را نشان مي‌دهد كه با نوشتن متني روي كلاهش درخواستي را از مادرش مطرح كرده است.

اين سرباز روي كلاه خود نوشته است: "مامان، مي‌تونم شب به بيرون برم و آدم بكشم؟ ".
اين درخواست وحشيانه از سوي سرباز كشوري مطرح شده كه خود را مدعي حقوق بشر و مبارزه با تروريسم مي‌داند.

دولت آمريكا با شعار مقابله با تروريسم از آن سوي دنيا به افغانستان و عراق لشكركشي كرد و نتيجه اين كار كشتار مردم منطقه توسط سربازان آمريكايي بود و نشان داد اهداف واقعي آمريكا، غارت ثروت اين كشورها و ايجاد پايگاه‌هاي نظامي در منطقه خاورميانه بوده است.

تابناک

haleh_sharif

عضو جدید
مثلا وقتی با تصویر الله اکبر سر آدم می برن یعنی اونا مسلمونن که به این می گی آمریکایی؟
من نمی دونم واقعیت چیه!!!!! ولی می دونم اینا همه به خاطر تبلیغاتیه که کردن تو مخ ما! همانطور که اونا اسلام و دین جنگ می دونن ولی اینطور نیس! همانطور که اونا ما را طرفدار طالبان می دونن ولی اینطور نیسس!

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشتباه کردی ابوالفضل جان
فارس ما رو چی فرض کرده که دروغ مینویسه و دیگران کورکورانه کپی پاست میکنن،

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشتباه کردی ابوالفضل جان

حیوون حیوونه ممد جون زیاد فرقی نداره.

از استارتر عذرخواهی میکنم ولی واقعیت اینه دیگه.

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه اجازه نمیخاد که
کشته دیگه
شبم نه،شبو روز در حال کشتنن دیگه.

:w15::w15::w15:

آقا سید دمت گرم. کلی خندوندی مارو.

این اسم یه آهنگ از یه گروه موسیقی سبک متال به اسم MISFITS هست. اگه دوست داری آپلود کنم گوش بدی.

واقعا نمیدونم این تابناک مارو چی فرض کرده.

اشتباه کردی ابوالفضل جان

خوب حالا شما اینجور آهنگارو تایید میکنین
به نظرتون اینجور آهنگا روی ادما تاثیر دارن یا نه؟

آتشگاه

عضو جدید
من یه سوال فنی دارم
استارتر عزیز چطور فهمیدی که کسی که کلاه سرشه آمریکایه ؟
حتما تو عکس گفتهI am american ها؟
شاید یه ایرانی عزیز اون ور نرفته یه کلاه کرده سرش و روی پارچه اش که الحمدالله تو ایران فراوانه اینو نوشته
الله اعلم
خدایا به این مردم بفهمان مردم ایران بی شعور نیستند
الهی آمین

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیگه دروغ گفتن این روزها توی ممکلت ما زر و سیم میاره. البته برای بعضی ها

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه اجازه نمیخاد که
کشته دیگه
شبم نه،شبو روز در حال کشتنن دیگه.

خوب حالا شما اینجور آهنگارو تایید میکنین
به نظرتون اینجور آهنگا روی ادما تاثیر دارن یا نه؟

بابک جان اینکه ما اینجور آهنگارو تایید میکنیم یا نه و اینکه روی ما تاثیر میزارن یا نه و اینکه چه تاثیری میزارن بحثش کلا جداست.

مهم متن خبر هست که داره به شیوه کثیفی سیاه نمایی و دروغ پردازی میکنه.

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه دروغ گفتن این روزها توی ممکلت ما زر و سیم میاره. البته برای بعضی ها
برای شما چطور؟
دیگه دروغ تر از خبرای شما که نداریم

بابک جان اینکه ما اینجور آهنگارو تایید میکنیم یا نه و اینکه روی ما تاثیر میزارن یا نه و اینکه چه تاثیری میزارن بحثش کلا جداست.

مهم متن خبر هست که داره به شیوه کثیفی سیاه نمایی و دروغ پردازی میکنه.
باشه
قبول
میشه نظرتون رو راجع به خبرایی که saeedhashemee میذاره بگین.همه خبرای saeedhashemee درست و هر چی ما میگیم سیاه نمایی

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای شما چطور؟

باشه
قبول
میشه نظرتون رو راجع به خبرایی که saeedhashemee میذاره بگین.همه خبرای saeedhashemee درست و هر چی ما میگیم سیاه نمایی

از کی تا حالا ما شدیم شریک کیهان و صدا وسیما و دروغ نیوز و فارس دروغ. خودمون نمیدونستیم خوب شد یاداوری کردید. دادش من از بس به دروغ نیوز سر زدی که دیگه همه چیز رو دروغ میبنی

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
یك سرباز آمريكايي در تصويري درخواستي را از مادر خود مطرح مي كند كه نشاندهنده ماهيت واقعي ارتش آمريكا است.

به گزارش خبرگزاري فارس، اخيرا تصويري منتشر شده كه در آن يك سرباز آمريكايي را نشان مي‌دهد كه با نوشتن متني روي كلاهش درخواستي را از مادرش مطرح كرده است.

اين سرباز روي كلاه خود نوشته است: "مامان، مي‌تونم شب به بيرون برم و آدم بكشم؟ ".
اين درخواست وحشيانه از سوي سرباز كشوري مطرح شده كه خود را مدعي حقوق بشر و مبارزه با تروريسم مي‌داند.

دولت آمريكا با شعار مقابله با تروريسم از آن سوي دنيا به افغانستان و عراق لشكركشي كرد و نتيجه اين كار كشتار مردم منطقه توسط سربازان آمريكايي بود و نشان داد اهداف واقعي آمريكا، غارت ثروت اين كشورها و ايجاد پايگاه‌هاي نظامي در منطقه خاورميانه بوده است.

تابناک

اولا که همونطور که بچه ها گفتند اسم یه آهنگ هست.

ثانیا نظر یک شخص نظر کل جامعه نیست.

ثالثا از قدیم تا به امروز رزم آوران برای ایجاد هیبتی مخوف رو بدنشون خالکوبی میکردن, سر خرس رو رو سرشون میذاشتن و ... بین سربازهای آمریکایی هم رو کلاه نویسی مد شده و هر کس برای اینکه نشون بده خیلی به اصطلاح خفن تر هست یه جمله مینویسه.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای شما چطور؟

باشه
قبول

من نمیگم کسی مطلقا درست میگه یا مطلقا دروغ میگه. مهم اینه که شما نباید به به رسانه های داخلی انقدر بها بدید و اعتماد کنید. چون همونطور که میدونید جیره خور دولت و وابسته به اون هستن. به همین خاطر راست و دروغ تو کارشون زیاده.

آتشگاه

عضو جدید
از کی تا حالا ما شدیم شریک کیهان و صدا وسیما و دروغ نیوز و فارس دروغ. خودمون نمیدونستیم خوب شد یاداوری کردید. دادش من از بس به دروغ نیوز سر زدی که دیگه همه چیز رو دروغ میبنی
سعید جان ناراحت نشو اینا برای خودشون و دروغاشون باید هم شریک بتراشن