چرا بعدش همینجوریه..............به نظر من قبل ازدواج همینطوریه که نشون دادید ولی بعدش اینجوری نیست که نشون دادید................
نه نیستچرا بعدش همینجوریه..............
2سال دیگه هم حرفت همینه؟؟نه نیست
آدم باید باهرشرایطی خودشو سازگار کنه..هم خوشی هست هم ناخوشی..بستگی به ظرفیت آدم داره....2سال دیگه هم حرفت همینه؟؟
اره والا!!!این مردان چه قبل از ازدواج چه بعدش اب تو دلشون تکون نمیخوره....
از بس که بیخیالن...این مردان چه قبل از ازدواج چه بعدش اب تو دلشون تکون نمیخوره....
دقیقان بعدش همینجوریه...بعلاوه اینکه مرد میشنه پای تی وی هی هوار میکشه که زن ن ن ن ن چاییی بیار...زن ن ن ن ن میوه بیار......ضعیفه ه ه ه ه ه گشنمه ه ه ه....به نظر من قبل ازدواج همینطوریه که نشون دادید ولی بعدش اینجوری نیست که نشون دادید................
چون دلشون قرصه که یکی دیگه انجام میدهاز بس که بیخیالن...
هرکی خربزه میخوره پای لزرش هم باید وایسته
اون قسمت خوب خوباشو خانوما میخورن دیگه....مگه خانوما تنهایی خربزه خوردن...........؟؟؟
اون قسمت خوب خوباشو خانوما میخورن دیگه....
مودب باش. یعنی چیه؟ شاید تو فرهنگ شما اینطوری باشه. منتها من منظورم این نبود.منظورت اینه که خود خربزه رو خودشون میخورن اون قسمتایی رو هم که میدن به گاووگوسفندا(پوستشو و تخم خربزه رو)میدن آقایون؟؟؟
ببینین خودتون اعتراف کردین
منظورت اینه که خود خربزه رو خودشون میخورن اون قسمتایی رو هم که میدن به گاووگوسفندا(پوستشو و تخم خربزه رو)میدن آقایون؟؟؟
ببینین خودتون اعتراف کردین
مودب باش. یعنی چیه؟ شاید تو فرهنگ شما اینطوری باشه. منتها من منظورم این نبود.
دقیقان بعدش همینجوریه...بعلاوه اینکه مرد میشنه پای تی وی هی هوار میکشه که زن ن ن ن ن چاییی بیار...زن ن ن ن ن میوه بیار......ضعیفه ه ه ه ه ه گشنمه ه ه ه....
ای زن بیچاره....
پایین تر از گل نمی گن ولی بسیا ا ا ا ا ا ا ا ار لوسی کرده و اُرد ها ناشتا ناشتا میدن.........اینی که میگی واسه قدیما بود ....الان که شوهرا جرات ندارن پایین تر از گل به خانوماشون بگن....
باشه
ناراحت نشو
شوخی کردم...
اینی که میگی واسه قدیما بود ....الان که شوهرا جرات ندارن پایین تر از گل به خانوماشون بگن....
باز تاپیک فمینستی راه انداختی محیا خانوم؟
حالا یکی واسه من چای بیارههههههههههههههههههههههههههههه