تصاویر دلخراش از خوابگاه دخترانه دانشگاه زابل

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم وضع اسف بار خوابگاه های دختران در کشور...

به نظر شما اینجوری می تونیم دنیا رو مدیریت کنیم؟!!!!!!!​

hassan_niazy

مدیر بازنشسته
من در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران درس خوندم
وضع خوابگاههای ما هم بهتر از این نبود

فاطمه. 1120

عضو جدید
باسلام به شما
همچین نوشتی دلخراش که فکر کردم چی است > اولا برای دانشگاه زابل که ننوشتی دولتی یا آزاد خوابگاه بد یا بدون امکاناتی هم نیست . به گفته دیگران دانشگاههای تهران هم خوابگاههای خیلی بهتر از این ندارند . همون طور که عکسها هم نشون میده بهتره بعضی از هم خوابگاهیها در چینش اتاق و وسایل سلیقه خرج نمایند . جای دوری نمیره.
موفق باشید .

avishan

عضو جدید
اینم وضع اسف بار خوابگاه های دختران در کشور...

به نظر شما اینجوری می تونیم دنیا رو مدیریت کنیم؟!!!!!!!​

وضع ساختمون و امکاناتش اصلا خوب نیست اما بیشتر از اون به نظر میاد ساکنینش خیلی شلخته و نامرتب هستن.همه وسایلشون کف اتاق پخشه،ظرفای نشسته،...
اینا رو که انتظار ندارین کسی بیاد براشون بشوره و مرتب کنه؟:surprised:
در هر حال خدا رو شکر ما جز نوادر هستیم و خوابگاه خوبی داریم:)

pesare shad

عضو جدید
کاربر ممتاز
q جان

q جان

:gol:خیلی باحالی:biggrin:
همیشه و تو اکثر تاپیکها نقش ساز نا کوک زمانه رو بازی میکنی:D

ببخشید اگه خیلی خودمونی گفتم :redface:

sima.niki

عضو جدید
وضع ساختمون و امکاناتش اصلا خوب نیست اما بیشتر از اون به نظر میاد ساکنینش خیلی شلخته و نامرتب هستن.همه وسایلشون کف اتاق پخشه،ظرفای نشسته،...
اینا رو که انتظار ندارین کسی بیاد براشون بشوره و مرتب کنه؟:surprised:
در هر حال خدا رو شکر ما جز نوادر هستیم و خوابگاه خوبی داریم:)

درسته یه کمم سلیقه بد نیست .ولی وقتی جای برای گذاشتن وسیله هات نداشته باشی میشه یه جا مثل اینجا .خانومی شانس شماست که خوابگاه خوب گیرت اومذه.فکر نکنم که فقط شما جز نوادر باشید .توی تهران فقط دانشگاه الزهرا ودانشگاه تهرا ن خوابگاه نسبتا خوبی دارن.ولی خوابگاه های رجایی وامیر کبیر اصلا خوب نیست یعنی اونا جز نوادر نیستند.

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ

پاسخ

:gol:خیلی باحالی:biggrin:
همیشه و تو اکثر تاپیکها نقش ساز نا کوک زمانه رو بازی میکنی:D

ببخشید اگه خیلی خودمونی گفتم :redface:

با سلام
دوست من بالاخره یکی باید پیدا بشه که انتقاد بکنه یا نه؟ حالا بعضی ها با ساز کوک می زنن بعضی ها هم با ساز ناکوک. اتفاقا ساز من کوکه فقط فرق من با بقیه اینه که من تو اکتاو بالا اجرا می کنم اونم به صورت پلی فونیک :d. اگه انتقاد نکنیم مسئولین فکر میکنن که خیلی کارهای بزرگ انجام دادن و به خودشون مغرور میشن. همیشه باید از مدیران حساب کشی کرد. این رمز موفقیت هر جامعه ای می تونه باشه. من خودم هیچ وقت خوابگاهی نبودم ولی خب این تصاویر برام ناراحت کننده بود به نظر من این دخترا تقصیر ندارن امکاناتشون افتضاحه.

• Like
واکنش ها: 179

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
بيچاره اونايي كه بايد اين جور جاها درس بخونن و زندگي كنن..اصلا نمي تونم تصورشم بكنم..:(

avishan

عضو جدید
درسته یه کمم سلیقه بد نیست .ولی وقتی جای برای گذاشتن وسیله هات نداشته باشی میشه یه جا مثل اینجا .خانومی شانس شماست که خوابگاه خوب گیرت اومذه.فکر نکنم که فقط شما جز نوادر باشید .توی تهران فقط دانشگاه الزهرا ودانشگاه تهرا ن خوابگاه نسبتا خوبی دارن.ولی خوابگاه های رجایی وامیر کبیر اصلا خوب نیست یعنی اونا جز نوادر نیستند.

نه گلم سوء تفاهم نشه، منظورم این بود که "خوابگاهمون" جز معدود خوابگاه های خوبه ;)

sima.niki

عضو جدید
نه گلم سوء تفاهم نشه، منظورم این بود که "خوابگاهمون" جز معدود خوابگاه های خوبه ;)

خواهش میکنم .اخه من الان 1.5 خوابگایم اونم 3روز در هفته.اعصابم واقعا خورد میشه وقتی در موردش حرف میزنم به خاطر رفتارم عذر میخوام دوست گلم:gol::gol::gol::gol::gol:

mskashed

عضو جدید
من از دانشکده صنعت نفت هستم
وضعیت اسف باریه!!!
اگه دانشگاه دولتیه که دیگه افتضاحه!!

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه خوابگاها همين جوره
خوابگاه دانشگاه يزد هم وضعش بهتر ازين نيس تازه همه ميگن بهترين خوابگاه ها رو داره

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
پيروزي دكتر احمدي نژاد را تبريك ميگم پيشاپيش

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ

پاسخ

پيروزي دكتر احمدي نژاد را تبريك ميگم پيشاپيش

با سلام
دوست عزیز یا تاپیک رو اشتباه اومدین یا نیمه شب تار در اوج خواب آلودگی داشتین پست می ذاشتین یا این که در توهم به سر می برین :d.

جنبش سبز پیروز است...

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من خودم دانشگاه تبریز درس خوندم و یک مدتی هم در تهران به خوابگاههای دوستهایم در دانشگاههای خواجه نصیر (سهروردی شمالی)امیرکبیر(خیابان دمشق و نیاوران) و تربیت مدرس (خوابگاه باقری در بلوار کشاورز) زیاد رفت و آمد داشتم و خوابگاه دانشگاه فردوسی مشهد (یکبار رفتم).هم دانشگاه تبریز خوابگاههای خوبی داشت و هم این دانشگاههای تهران و مشهد. اگر منظورتون از خوابگاه خانه با امکانات کامل هست هم اسمشان با هم فرق می کند و هم اینکه ممکنه دانشجویان عزیز رو دل بکنند.
خوابگاه به یک محل تمیز می گویند که امکانات اولیه زندگی موجود در آن مثل کمد و تخت را هم میتواند نداشته باشد. شما وقتی میخواهی خانه بگیری بیشتر اوقات یک آئینه تو سرویس بهداشتی اش ندارد آنوقت انتظار داری خوابگاه مبله با تمام امکانات بهت بدن.
والله ما ایرانی ها خیلی پرروئیم . البته ببخشید که خیلی رک گفتم.

negooli

عضو جدید
خدای را شاکریم که تهران قبول شدیم و نیاز به خوابگاه نداریم
البته خوابگاه های دانشگاه ما جزو بهترین خوابهای کشور اند

179

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا ایرانی که ادعای تمدن میکرد چنین شده است ؟!!!!

ای وای بر ما که با ما چه ها کردند

MmMali

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا درست كه اوضاع خوابگاها اصلا خوب نيست...
ولي خدايي اينا هم ديگه خودشون شلختن:razz:آخه اين چه وضعشه :question:

$nice duff$

عضو جدید
با سلام
دوست من بالاخره یکی باید پیدا بشه که انتقاد بکنه یا نه؟ حالا بعضی ها با ساز کوک می زنن بعضی ها هم با ساز ناکوک. اتفاقا ساز من کوکه فقط فرق من با بقیه اینه که من تو اکتاو بالا اجرا می کنم اونم به صورت پلی فونیک :d. اگه انتقاد نکنیم مسئولین فکر میکنن که خیلی کارهای بزرگ انجام دادن و به خودشون مغرور میشن. همیشه باید از مدیران حساب کشی کرد. این رمز موفقیت هر جامعه ای می تونه باشه. من خودم هیچ وقت خوابگاهی نبودم ولی خب این تصاویر برام ناراحت کننده بود به نظر من این دخترا تقصیر ندارن امکاناتشون افتضاحه.
:w15: software جون یه چیزی بگم؟ این دوست عزیزمون به تو نگفته که ساز مخالف میزنی!!!! :redface: بالاشو بخون..عنوانش واسه q e!!!(بالاخره حالتو گرفتم!!:w11:) شوخی کردم باهات.عکس ها خیلی فاجعه بودن.من تا حالا خوابگاه نبودم خیلی دوست داشتم برم.البته قبل از دیدن این عکسا!!!:gol::w12:

sajad_strant

عضو جدید
باز هم خوبه به اينها خوابگاه دادن ما كه خونه داشتيم اگه عكس هاشو بذارم گريتون مي گيره.
ما براي مديرت دنيا به افراد تحصيل كرده نياز نداريم بلكه به ...

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ

پاسخ

:w15: software جون یه چیزی بگم؟ این دوست عزیزمون به تو نگفته که ساز مخالف میزنی!!!! :redface: بالاشو بخون..عنوانش واسه q e!!!(بالاخره حالتو گرفتم!!:w11:) شوخی کردم باهات.عکس ها خیلی فاجعه بودن.من تا حالا خوابگاه نبودم خیلی دوست داشتم برم.البته قبل از دیدن این عکسا!!!:gol::w12:

با سلام

هر چه از دوست رسد نیکوست :smile:. اشکال نداره بگیر ولی اگه فکر میکنی من قبلا می خواستم حالتو بگیرم اشتباه میکنی چون اینجوری نبوده :d.

farnazg

عضو جدید
همچین دلخراشم نیست . یعنی هست یه کم ولی من تو تبریز خوابگاه دیدم از این بدتر . یا خوابگاه های اهواز .... بعد انتظار دارن آدم دلخوشی واسه درس خوندن هم داشته باشه ....

malihe68

عضو جدید
وای خدای من این دیگه چیه؟؟؟؟
منم دانشجوی شهرستانم و ترم اول خوابگاه گرفتم ....
دیگه به این صورت نبود باز نتونستم طاقت بیارم و یه سویت گرفتم...........