برخی از خودروهای پلیس ضد شورش، در مراسم امروز صبحگاه مشترک یگان های ویژه ناجابه نمایش درآمد.
mohammad512 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #1 برخی از خودروهای پلیس ضد شورش، در مراسم امروز صبحگاه مشترک یگان های ویژه ناجابه نمایش درآمد.
eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #2 ماشیناشونو! از ماشین کشور دیگه استفاده میکنن بعد میگن مرگ بر فلان!! بعد آمبولانساشون پیکان جوانانه!
mohammad512 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #3 eti68 گفت: ماشیناشونو! از ماشین کشور دیگه استفاده میکنن بعد میگن مرگ بر فلان!! بعد آمبولانساشون پیکان جوانانه! کلیک کنید تا باز شود... اکثرشون تویوتا هستند پیکان جوانان خخخخخخخ
eti68 گفت: ماشیناشونو! از ماشین کشور دیگه استفاده میکنن بعد میگن مرگ بر فلان!! بعد آمبولانساشون پیکان جوانانه! کلیک کنید تا باز شود... اکثرشون تویوتا هستند پیکان جوانان خخخخخخخ
eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #4 mohammad512 گفت: اکثرشون تویوتا هستند پیکان جوانان خخخخخخخ کلیک کنید تا باز شود... حالا یا تویوتا یا GMC یا فورد!! مهم اینه که بیگانه هستن!
mohammad512 گفت: اکثرشون تویوتا هستند پیکان جوانان خخخخخخخ کلیک کنید تا باز شود... حالا یا تویوتا یا GMC یا فورد!! مهم اینه که بیگانه هستن!
mohammad512 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #5 eti68 گفت: حالا یا تویوتا یا GMC یا فورد!! مهم اینه که بیگانه هستن! کلیک کنید تا باز شود... پس بلند بگو مرگ بر فــــــــــــلان
eti68 گفت: حالا یا تویوتا یا GMC یا فورد!! مهم اینه که بیگانه هستن! کلیک کنید تا باز شود... پس بلند بگو مرگ بر فــــــــــــلان
eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #6 mohammad512 گفت: پس بلند بگو مرگ بر فــــــــــــلان کلیک کنید تا باز شود... نمیگم. مرگ بر شعار دهنده
mohammad512 گفت: پس بلند بگو مرگ بر فــــــــــــلان کلیک کنید تا باز شود... نمیگم. مرگ بر شعار دهنده
mohammad512 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #7 eti68 گفت: نمیگم. مرگ بر شعار دهنده کلیک کنید تا باز شود... شعار دهنده الان کی شعار دهنده
eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #8 mohammad512 گفت: شعار دهنده الان کی شعار دهنده کلیک کنید تا باز شود... هر کی شعار بده
mohammad512 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #9 eti68 گفت: هر کی شعار بده کلیک کنید تا باز شود... خواستی شعار بدی هاا عکس آواتار عوض کردی
eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #10 mohammad512 گفت: خواستی شعار بدی هاا عکس آواتار عوض کردی کلیک کنید تا باز شود... آره میخام بازم تعویض کنم
mohammad512 گفت: خواستی شعار بدی هاا عکس آواتار عوض کردی کلیک کنید تا باز شود... آره میخام بازم تعویض کنم
mohammad512 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #11 eti68 گفت: آره میخام بازم تعویض کنم کلیک کنید تا باز شود... خخخ تعویض !!! مگه وقت های اضافه تموم نشده
eti68 گفت: آره میخام بازم تعویض کنم کلیک کنید تا باز شود... خخخ تعویض !!! مگه وقت های اضافه تموم نشده
eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #12 mohammad512 گفت: خخخ تعویض !!! مگه وقت های اضافه تموم نشده کلیک کنید تا باز شود... ببین یه ضرب المثل بنگلادشی هست که میگه: در زندگی اگر عوض نشوی تعویض میشوی اینم عوض نشده من بائد تعویضش کنم!!خخ
mohammad512 گفت: خخخ تعویض !!! مگه وقت های اضافه تموم نشده کلیک کنید تا باز شود... ببین یه ضرب المثل بنگلادشی هست که میگه: در زندگی اگر عوض نشوی تعویض میشوی اینم عوض نشده من بائد تعویضش کنم!!خخ
mohammad512 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #13 eti68 گفت: ببین یه ضرب المثل بنگلادشی هست که میگه: در زندگی اگر عوض نشوی تعویض میشوی اینم عوض نشده من بائد تعویضش کنم!!خخ کلیک کنید تا باز شود... درود بر شما
eti68 گفت: ببین یه ضرب المثل بنگلادشی هست که میگه: در زندگی اگر عوض نشوی تعویض میشوی اینم عوض نشده من بائد تعویضش کنم!!خخ کلیک کنید تا باز شود... درود بر شما
eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #14 mohammad512 گفت: درود بر شما کلیک کنید تا باز شود... دورود
mohammad512 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #15 eti68 گفت: دورود کلیک کنید تا باز شود... ای بابا کشتیش هنوز داری تعویضش میکنی
eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #16 mohammad512 گفت: ای بابا کشتیش هنوز داری تعویضش میکنی کلیک کنید تا باز شود... این اخریش بود
eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #18 mohammad512 گفت: کلیک کنید تا باز شود... اینو میخاستم بزارم.شانس آوردی!!خخخ
mansourblogfa کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 5, 2015 #19 این ماشین آب پاش ها خوبیشون اینه ک حداقل کسی دیگی افقی نمیشه