سلام. بچه ها بعد از تشکیل گروه راه سبز امید و راه سرخ حسین (ع) من به این فکر افتادم که ما هم برای خودمون یه گروه تشکیل بدیم.
ما کی هستیم؟
ما گروهی هستیم که بی طرفیم و با منطق نظر هر دو طرف رو رد می کنیم و یا قبول می کنیم.
نمی دونم افراد مثل من چند نفرن توی باشگاه. کسایی که نه این طرفی ان نه اون طرفی، فقط یه زندگی آروم می خوان. نه دیکتاتور رو قبول دارن و نه حرمت شکنی ها رو.
کسایی که بی طرفن و فقط طرف ایران هستن.
اگه همچین کسایی هستن توی باشگاه اعلام آمادگی کنن تا گروه تشکیل بدیم. اسمش رو هم ایران من گذاشتم اگه دوست داشتید بگید عوضش می کنیم.
بحث های سیاسی ما هم در همون زمینه های قبلی هستش فقط با این فرق که موضع خودمون رو مشخص کردیم.
موافقین؟ برای ثبت نام فقط کافیه توی همین تاپبک درخواست بدید.
ما کی هستیم؟
ما گروهی هستیم که بی طرفیم و با منطق نظر هر دو طرف رو رد می کنیم و یا قبول می کنیم.
نمی دونم افراد مثل من چند نفرن توی باشگاه. کسایی که نه این طرفی ان نه اون طرفی، فقط یه زندگی آروم می خوان. نه دیکتاتور رو قبول دارن و نه حرمت شکنی ها رو.
کسایی که بی طرفن و فقط طرف ایران هستن.
اگه همچین کسایی هستن توی باشگاه اعلام آمادگی کنن تا گروه تشکیل بدیم. اسمش رو هم ایران من گذاشتم اگه دوست داشتید بگید عوضش می کنیم.
بحث های سیاسی ما هم در همون زمینه های قبلی هستش فقط با این فرق که موضع خودمون رو مشخص کردیم.
موافقین؟ برای ثبت نام فقط کافیه توی همین تاپبک درخواست بدید.
آخرین ویرایش:

یعنی شما توی این سایت تا حالا ندیدی کسی بدون دز نظر داشتن این که جزء کدوم گروه جواب موضوعی رو بده؟ پس از نظر شما همه بی منطقن