تشکیل گروه ایران من در باشگاه

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. بچه ها بعد از تشکیل گروه راه سبز امید و راه سرخ حسین (ع) من به این فکر افتادم که ما هم برای خودمون یه گروه تشکیل بدیم.

ما کی هستیم؟
ما گروهی هستیم که بی طرفیم و با منطق نظر هر دو طرف رو رد می کنیم و یا قبول می کنیم.
نمی دونم افراد مثل من چند نفرن توی باشگاه. کسایی که نه این طرفی ان نه اون طرفی، فقط یه زندگی آروم می خوان. نه دیکتاتور رو قبول دارن و نه حرمت شکنی ها رو.
کسایی که بی طرفن و فقط طرف ایران هستن.

اگه همچین کسایی هستن توی باشگاه اعلام آمادگی کنن تا گروه تشکیل بدیم. اسمش رو هم ایران من گذاشتم اگه دوست داشتید بگید عوضش می کنیم.

بحث های سیاسی ما هم در همون زمینه های قبلی هستش فقط با این فرق که موضع خودمون رو مشخص کردیم.

موافقین؟ برای ثبت نام فقط کافیه توی همین تاپبک درخواست بدید.

آخرین ویرایش:

YuMi

اخراجی موقت
چه کاریه؟:surprised:
خوب وقتی نه عضو این وری نه اون ور میشی وسط دیگه
مشخصتم امضاته
اگه توش شماره نباشه میفهمن بقیه هم

هیکل رو نیگا:surprised:

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعضا

1.FaraSystem
2.Moien_13
3.Sanaz
4.wWwolf
5.Masoud.avard
6.bme.masood
7.lady bayat

8. ???

آخرین ویرایش:

YuMi

اخراجی موقت
نه دیگه. باید گروه داشته باشیم.
هیکلو داشتم.
این گروه خودش بایدچند تا زیر گروه داشته باشه

کسایی که یکم سبزن
کسایی که یکم ولایین
کسایی که هیچ کدوم نیستند
سلطنت طلبها
گروهک های ظاله:surprised:
مجاهدین خلق
کمونیست ها

.
.
.

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
این گروه خودش بایدچند تا زیر گروه داشته باشه

کسایی که یکم سبزن
کسایی که یکم ولایین
کسایی که هیچ کدوم نیستند
سلطنت طلبها
گروهک های ظاله:surprised:
مجاهدین خلق
کمونیست ها

.
.
.

خوب هممون یکی هستیم دیگه. چه فرقی داره. به جز چهار تای آخری.

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیخودی کل کل نکنید...
تشکیل گروه زمانی لازمه که اون گروه یا حزب فعالیت سیاسی داشته باشن...
افراد بیطرف الان تنها فعالیتشون دنبال کردن اخبار و یا احیانا" تحلیل اوضاست...پس تشکیل دادن یه گروه مستقل هیچ کاربردی نداره!
ببخشیدا.....این نظر من بود :)

YuMi

اخراجی موقت
نه این طرفی ان نه اون طرفی، فقط یه زندگی آروم می خوان. نه دیکتاتور رو قبول دارن و نه حرمت شکنی ها رو.

خوب شما گروه دو هستی که من گفتم
یعنی ولایی هستی

کدوم حرمت شکنی؟:mad:
پاره شدن عکس امام رو میگی حتما:biggrin:

YuMi

اخراجی موقت
آبجی سوفی راست میگه
مثلا میری تو یه بحثی یه چی علیه یه طرف بگی فوری میگن طرف مقابلی
نمیگن نه تو وسطی آفرین قبول

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
آبجی سوفی راست میگه
مثلا میری تو یه بحثی یه چی علیه یه طرف بگی فوری میگن طرف مقابلی
نمیگن نه تو وسطی آفرین قبول

خوب ما گروهی هستیم که بی طرفیم و با منطق نظر هر دو طرف رو رد می کنیم. چیزی که خیلی تو سایت اتفاق می افته.

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه بارم ندیدم اتفاق بیوفته ها

:w15: یعنی شما توی این سایت تا حالا ندیدی کسی بدون دز نظر داشتن این که جزء کدوم گروه جواب موضوعی رو بده؟ پس از نظر شما همه بی منطقن:surprised:
من که زیاد دیدم.

YuMi

اخراجی موقت
با منطق نظر هر دو طرف رو رد می کنیم.

:w15: یعنی شما توی این سایت تا حالا ندیدی کسی بدون دز نظر داشتن این که جزء کدوم گروه جواب موضوعی رو بده؟

چه ربطی داشت؟:surprised:
پس از نظر شما همه بی منطقن
من که زیاد دیدم.

تا حالا دیدی یکی تو بحثا مخالف باشه بیاد یه حرف کاملا درست ومنطقی بزنه اون یکی قبول کنه؟:eek:
یه نمونه میاری؟

مثلا من یه چیز میگم بیتاب قبول کنه:biggrin:

من یه بارم ندیدم اتفاق بیوفته ها

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین فرا جان..فرد بی طرف کسیه که اعتقاد داره هر دو طرف یه سری اشکال دارن یه سری مزیت...
تو توی هر جمعی از یکی از 2 طرف یه نقطه ضعف بگی محکوم میشی که حامی طرف مقابلی و بالعکس!
برای همین تنها راه اعلام بی طرفی سکوته!!:smile:

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین فرا جان..فرد بی طرف کسیه که اعتقاد داره هر دو طرف یه سری اشکال دارن یه سری مزیت...
تو توی هر جمعی از یکی از 2 طرف یه نقطه ضعف بگی محکوم میشی که حامی طرف مقابلی و بالعکس!
برای همین تنها راه اعلام بی طرفی سکوته!!:smile:

من عاشق اینم که با هر دو گروه درگیر شم. چون به نظر من رهبرای هیچ کدوم از این دو گروه ارزش پیروی کردن رو ندارن. ضعیفن.

• Like
واکنش ها: YuMi

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای کاش روزی برسه که احتیاج به گروه بندی نداشته باشیم . و هر کس بدون در نظر گرفتن منافع گروهی . به منفعت کشورش فکر کنه . یعنی هرکس در تاریکی فقط یک شمع روشن کنه . در این صورت حتی اگر دنیا گلستان نشه . حداقل خیلی جاها روشن شده و این بهتر از تو سر و کله همدیگه زدن و تاریکیه
کاری که ابن سینا . خواجه نصیر . و... کردند . کاری که انیشتین کرد

mrha

عضو جدید
من عاشق اینم که با هر دو گروه درگیر شم. چون به نظر من رهبرای هیچ کدوم از این دو گروه ارزش پیروی کردن رو ندارن. ضعیفن.

اولا اينكه شما از روز اول مشكوك ميزني آواتورتو عوض كردي ولي يادمون هست كه... من تقريبا پستاتونو ديدم.. شايد از وزارت اطلاعاتي.. همين..!:cool:
:surprised:
دوما نداره!

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای کاش روزی برسه که احتیاج به گروه بندی نداشته باشیم . و هر کس بدون در نظر گرفتن منافع گروهی . به منفعت کشورش فکر کنه . یعنی هرکس در تاریکی فقط یک شمع روشن کنه . در این صورت حتی اگر دنیا گلستان نشه . حداقل خیلی جاها روشن شده و این بهتر از تو سر و کله همدیگه زدن و تاریکیه
کاری که ابن سینا . خواجه نصیر . و... کردند . کاری که انیشتین کرد

خوب اون جومونگه که دیگه گروه بندی نمی خواد همه می رن جزء گوگوریو می شن. ولی واقعیت هیچ وقت اینجوری نمی شه چون عقاید خیلی مختلفه.

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اون جومونگه که دیگه گروه بندی نمی خواد همه می رن جزء گوگوریو می شن. ولی واقعیت هیچ وقت اینجوری نمی شه چون عقاید خیلی مختلفه.

این نظر منه ... معمولا اافکار اینچنینی خریدار زیادی ندارند
انیشتین هم مثل من این مشکلات رو داشت:razz:

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا اينكه شما از روز اول مشكوك ميزني آواتورتو عوض كردي ولي يادمون هست كه... من تقريبا پستاتونو ديدم.. شايد از وزارت اطلاعاتي.. همين..!:cool:
:surprised:
دوما نداره!

آواتارم مگه چش بود. اون اوایل که آرم شرکتم بود بعدم شادمهرو گذاشتم الانم که اینه.

پستای من چی بودن مگه؟

mrha

عضو جدید
آواتارم مگه چش بود. اون اوایل که آرم شرکتم بود بعدم شادمهرو گذاشتم الانم که اینه.

پستای من چی بودن مگه؟
خوب از اونجايي كه به سارا افشار گير داده بودي..( سياسي ترين دخمل باشگا)! كلا مشكوك ميزدي ديجه.. فك كنم تو اون گيرو دار يكي دوبارم پارازيت فرستادي...
ولي كلا تو ليست سياهي:surprised: نيمه خيبر!

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نظر منه ... معمولا اافکار اینچنینی خریدار زیادی ندارند
انیشتین هم مثل من این مشکلات رو داشت:razz:

افکار اینجوری خیلی هم خوب هستن
ولی خوب واقعاً نمی شه اجراشون کرد. شما می تونی ایران رو یکی کنی؟ امام خمینی که کارش مثل توپ تو دنیا صدا کرد نتونست.

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب از اونجايي كه به سارا افشار گير داده بودي..( سياسي ترين دخمل باشگا)! كلا مشكوك ميزدي ديجه.. فك كنم تو اون گيرو دار يكي دوبارم پارازيت فرستادي...
ولي كلا تو ليست سياهي:surprised: نيمه خيبر!

گیر که داده بودم. ولی تو از کجا فهمدیدی؟ :biggrin: چه پارازیتی؟ :surprised:

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
افکار اینجوری خیلی هم خوب هستن
ولی خوب واقعاً نمی شه اجراشون کرد. شما می تونی ایران رو یکی کنی؟ امام خمینی که کارش مثل توپ تو دنیا صدا کرد نتونست.
مشکل ما مردم هم همینه که همش می خوایم دیگران رو درست کنیم ..
یک شمع روشن کردن .... یعنی اطراف خود را روشن کردن ... یعنی خود را درست کردن

جان من همه ملت نمی گن .. "تو بدی و من خوبم .. می خوام درستت کنم "

اما وقتی از بالا نگاه می کنی . همه همدیگر رو بد خطاب کردن . پس همه بد هستند .
چه خوب میشد هر کس خودش رو درست کنه ... تا وقتی دوباره از بالا نگاه می کنی ... همه خوب باشن :redface:

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل ما مردم هم همینه که همش می خوایم دیگران رو درست کنیم ..
یک شمع روشن کردن .... یعنی اطراف خود را روشن کردن ... یعنی خود را درست کردن

جان من همه ملت نمی گن .. "تو بدی و من خوبم .. می خوام درستت کنم "

اما وقتی از بالا نگاه می کنی . همه همدیگر رو بد خطاب کردن . پس همه بد هستند .
چه خوب میشد هر کس خودش رو درست کنه ... تا وقتی دوباره از بالا نگاه می کنی ... همه خوب باشن :redface:

خوب اینا که می گی همش درسته ولی به نظر تو شدنیه؟

به فرض هم که همه خودشون رو درست کردن. وقتی تو از بالا به آدما نگاه می کنی خوبن وقتی من از بالا نگاه می کنم همشون خوب نیستن. چون فکر من با فکر تو متفاوته. پس ما ملاکمون رو دید من به آدما در نظر بگیریم یا دید شما؟