درودبه به
میبینم که با همکاری مدیریت محترم تالار و سایر همکاران و یارانش این تاپیک ارزنده که به دست مدیریت فقید تالار تاسیس شده داره خاک میخوره ...
خوب دوستان!
یه موضوعی رو انتخاب کنین تا با هم روش کار کنیم!
من البته مدتیه روی اتوماسیون و ابزار دقیق و همچنین سیستمهای هوشمند دارم کار می کنم که خوشبختانه رد پاش تو همه صنایع هستش ! فکر کنم آینده همه صنایع به این جور چیزها بستگی داشته باشه!
مثلا ما می تونیم روی یه ارتقای یه ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک و یا حتی یه سیستم مصرف کننده انرژی که می تونه خیلی از موارد مودر نظر ما رو حس کنه و به تغیرات سیستم بخوبی پاسخ بده کار کنیم!
البته نظر نظر جمع هستش!
سلام،من ب همه ي موضوعاتلوازم خانگي علاقمندم و منتظرم كه حداقل يكي ي حركتي بكنه!!!!
سلام دوستان،واقعا تاپیک جالب و مفید هست به شرطی که عملی شه،من زیاد مثل بقیه دوستان وارد نیستم ولی تو کارشناسیم روی پمپ سانتیریفیوژ کار کردم و با فلوئنت و گمبیت مدل و تحلیلش کردم،اگه موافق باشید رو این کار کنیم،اگه مایلید حاضرم فایل های طراحی و مدل رو بزارم تا همه روش کار کنیم ،مثلا پمپ رو بهینه کنیم،در چه دبی و فشار ورودی و خروجی بیشترین بازده رو داره وازین جور چیزا...........یاعلی
بچهها من میخوام در مورد بهینه سازی انرژی و پینچ تحقیق کنم و شروع به ترجمه مقالات isi کنم،کسی هست که بخواد کمکی کنه؟؟
سریعتر
با تشکر
بچه ها من چند تا مورد پيشنهاد ميدم هركدوم بيشتر راي آورد شروع ميكنيم:
كولر خورشيدي
طراحي كوره ي بخاري
طراحي بينه ترين سيكل يخچال فريزر خانگي
پیشنهاد خوبی هستش به همین خاطر به چند تا موضوع اساسی اشاره می کنم :
در زمینه جامدات و ساخت و تولید بیشتر مقالات در این زمینه پر ارزش و مد نظر کنفرانس های خارجی هستند:
1: سیستم های هیدرولیکی
2: آهنگری مدرن
3: مکانیزمهای مغناطیسی
در زمینه انرژی:
1: انرژی پاک
2:مهندسی ایمنی و بازرسی در نیروگاه و پتروشیمی
3:کنترل hvac
4: بهینه سازی انرژِی
(( من در زمینه کنترل hvac و بهینه سازی انرژی می تونم همکاری کنم))
از هرجا که علاقه داری!سلام دوستان من دانشجوی ترم 3 مکانیک و به کارهای تحقیقاتی علاقه دارم اما متاسفانه نمیدونم ازکجا باید شروع کرد خیلی خوشحال میشم بتونم از تجربه دوستان استفاده کنم و در حد توانم کمک کنم.
مکانیک با چ گرایشی هستی؟سلام دوستان من دانشجوی ترم 3 مکانیک و به کارهای تحقیقاتی علاقه دارم اما متاسفانه نمیدونم ازکجا باید شروع کرد خیلی خوشحال میشم بتونم از تجربه دوستان استفاده کنم و در حد توانم کمک کنم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مقاله در مورد ماشین کاری الکتروشیمیایی (ecm) | مقالات مهندسی مکانیک | 0 |