تست 4 گزینه ای از رانندگی خانمها

good_girl

عضو جدید
تو هر زمینه ای خوب و بد داریم!
منتهی دلیل نمیشه اینطوری راجع به خانوما بگین چون بعضی از آقایون هم دست کمی از اون قبیل مثالی که فرمودین ندارن ;)

amin.en

عضو جدید
همه این حرفا کشکه!!!
اگه تو هر کاری تجربه کسب کنی،ترست میریزه و مهارتت زیاد میشه.
این تاپیک که درباره کنترل ماشینه،اگه در مورد کنترل فضاپیما هم بود!!!همینی بود که گفتم!!
م ه ا ر ت ! !

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث سرعت نیست خانم محترم وگرنه کاری که شما با پدال گاز میکنی ،یک تکه آجر هم با قرار گرفتنش روی پدال انجام میده
بحث سره دست فرمونه که یک قانونه نانوشته توش هست
یا باید زن باشی یا دست فرمونت خوب باشه
البته نباید از حق گذشت که بعضی ها و فقط بعضی از خانمها واقعا دست فرمونه خوبی دارند
واسه روی گل شما فیلم هم قبوله !
آقایون هم از سرعتشون فیلم میگرین !
من هم میگریم !

فقط واسه اینه که روی بعضی از آدمائی که میان اینجا لاف اضافی میزنن کم شه !:surprised:
رانندگی فکر نکنم افتخار باشه !:thumbsdown:

good_girl

عضو جدید
من هم میگریم !

فقط واسه اینه که روی بعضی از آدمائی که میان اینجا لاف اضافی میزنن کم شه !:surprised:
رانندگی فکر نکنم افتخار باشه !:thumbsdown:
;););););)

mansoore72

عضو جدید
کاربر ممتاز
این اقایان 50% از اعتماد به نفسشون رو از کوچیک کردن ما خانوم ها و مسخره کردنمون بدست میارن
حالا اگه ما چنین اجازه ای بهشون ندیم دیگه نیم تونند این قدر حرف الکی بزنند

mr.rohalamin

اخراجی موقت
به خدا راست می گم.
می دونستم که باور نمی کنید. به همه هم ثابت شد که شماها فقط انکار می کنید.
در ضمن ، من که نمی خواستم توهین کنم که به شما برخورد؟

tatu_lover1366

عضو جدید
من هم میگریم !

رانندگی فکر نکنم افتخار باشه
عرض کردم که سرعت هنر نیست
منم تا حالا از160 تا سرعتم بالاتر نرفته(تازه اونم تو جوونی ها الان بیشتر از 110 تا نمیشه) و نخواهد رفت
حداقل نه با ماشین ایرانی
و اینکه رانندگی هنره اگر درست بتونی رانندگی کنی
اما
واسه اینکه نگی آقایون فقط حرف میزنن بزار منم یک شرایطی واسش میزارم
هر کدوم از خانما که بتونه با یک ماشین (دیف جلو یا دیف عقب) تقاطع دو خیابون رو با دریفت رد بشه(سبک دریف کردن هم آزاد(free style)) و اینکه سرعت هم حین دریفت از 20km/h (دارم حال میدم)کمتر نشه
و فیلمشو واسه افراد حاضر در این تاپیک بزاره ،میشه به رانندگیش گفت عالی
در غیر این صورت حرفی رو که من همیشه به هم خانما میگم باید اینجا هم بگم
اگه به زن ها گواهینامه نمیدادن راه نیم ساعته در 10 دقیقه طی میشد

آخرین ویرایش:

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
:mad:اصلا هم درست نیست خانوما بیشتر از آقایون به قوانین احترام میزارن
شکی در این امر نیست
دلیلش هم که برای خیلی ها روشنه
اما موضوع بحث اینجا رعایت قوانین نیست
کل کل سرعت و دس فرمون و اینجور چیزاست

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرض کردم که سرعت هنر نیست
منم تا حالا از160 تا سرعتم بالاتر نرفته(تازه اونم تو جوونی ها الان بیشتر از 110 تا نمیشه) و نخواهد رفت
حداقل نه با ماشین ایرانی
و اینکه رانندگی هنره اگر درست بتونی رانندگی کنی
اما
واسه اینکه نگی آقایون فقط حرف میزنن بزار منم یک شرایطی واسش میزارم
هر کدوم از خانما که بتونه با یک ماشین (دیف جلو یا دیف عقب) تقاطع دو خیابون رو با دریفت رد بشه(سبک دریف کردن هم آزاد(free style)) و اینکه سرعت هم حین دریفت از 20km/h (دارم حال میدم)کمتر نشه
و فیلمشو واسه افراد حاضر در این تاپیک بزاره ،میشه به رانندگیش گفت عالی
در غیر این صورت حرفی رو که من همیشه به هم خانما میگم باید اینجا هم بگم
اگه به زن ها گواهینامه نمیدادن راه نیم ساعته در 10 دقیقه طی میشد
ولی من 220 هم رفتم ;)

ماشین ما متاسفاه سنگینه ! شاسی بلند !
نه گیربکسش واسه دریفت مناسبه و نه کمکهاش و .! کلا تو ثقل مشکل داره با دریفت !! مخصوصا با اون موتور دایناسورش !
ولی کنترل تو سرعت بالا رو هستم !!:smile:

tatu_lover1366

عضو جدید
ولی من 220 هم رفتم ;)

ماشین ما متاسفاه سنگینه ! شاسی بلند !
نه گیربکسش واسه دریفت مناسبه و نه کمکهاش و .! کلا تو ثقل مشکل داره با دریفت !! مخصوصا با اون موتور دایناسورش !
ولی کنترل تو سرعت بالا رو هستم !!:smile:
اگه اینجوریه که ماشین ما هم جلوبندیش تعطیله ، کنترل سرعتم روش نسبه و تازه روشم موتور ژیان نسبه
و واسه ایناس که بیشتر از 110 تا نمیتونم برم وگرنه 225تا میرفتم:thumbsup2:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15::w15::w15:
وای خدا مردم از خنده:w15: خیلی خیلی جالب بود:w15: با اینکه من خودم خانم هستم ولی در بسیاری موارد با این مطالب :w15:موافقم...البته نه همه خانم ها ولی خیلی از خانما اینطوری هستن و کفر آدمو تو خیابون در میارن(الان یه خانم به شدت فمنیسم پیدا میشه میگه شاید شما اینجوری باشی ولی ما نیستیم:D)

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15::w15::w15:
وای خدا مردم از خنده:w15: خیلی خیلی جالب بود:w15: با اینکه من خودم خانم هستم ولی در بسیاری موارد با این مطالب :w15:موافقم...البته نه همه خانم ها ولی خیلی از خانما اینطوری هستن و کفر آدمو تو خیابون در میارن(الان یه خانم به شدت فمنیسم پیدا میشه میگه شاید شما اینجوری باشی ولی ما نیستیم:D)
بابا همه قبول دارن که خانوما رانندگیشون زیاد تعریفی نداره !

ولی بعضی از آقا نما ها میان اینجا اظهار نظر میکنن ، فقط به قصد توهین و تحقیر !!! :thumbsdown::thumbsdown::surprised:

tatu_lover1366

عضو جدید
ولی بعضی از آقا نما ها میان اینجا اظهار نظر میکنن ، فقط به قصد توهین و تحقیر !!!
منکه عرض کردم بصضی از خانما رانندگیشون واقعا حرف نداره
اما اول یک مطلبی رو توضیح بدم که
ولی کنترل تو سرعت بالا رو هستم
آخه شما با این حرفاتون که حرف پسرا رو به کرسی میشونین
به نظر شما توی سرعت کنترل ماشین هنره؟
فکر کنم واسه خانما مهمه که میتونن ماشینو تو سرعت بالا کنترل کنن و شاید بخاطر همین مسئله باشه که اصولا خانمها فرمون ماشینو دو دستی میچسبن:child::w15:
یک خاطره هم بگم
عرضم به خدمتتون که دانشگاه من تو شهر قوچانه و محل سکونت تو مشهد و فاصله بین این 2 شهر 135km حالا بعضی وقتها میشه که این فاصله رو با ماشین میرم
یک روز اواخر شب(سال پیش) حدودای ساعت 9شب از قوچان راه افتادم به سمت مشهد و تو حال و هوای خودمون بودیم با یکی از هم خونه ای ها و سرعتم حول و حوش 130 بود که دیدم یک ماشین SUV داره با سرعت خفن از عقب نزدیک میشه و پشت سر هم چراغ میده
خوب رو رسم انسانیت اومدم بکشم به راست که بیاد رد بشه اما راست پر بود و به ناچار مجبور شدم پا رو روی گاز بزارم که حداقل ماشینای سمت راست رو رد کنم و بکشم به راست واسه همین سرعت اومد نزدیک 150 -160 و تا اومدم بکشم کنار دیدم ماشینه از پشت رسید و از آینه که نگاه کردم دیدم راننده زنه و ماشین هم یک مورانو
حقیقتش حس مردم آزاری که نسبت به راننده های زن دارم باعث شد نکشم کنار که دیدم ای دل قافل زنه با 180-190 تا و تازه با یک ماشین شاسی بلند معطل نکرد و کشید به راست و یک سبقت راست و دوباره با همون سرعت کشید چپو ،راهشو کشید رفت (البته پلاک 55 بود و قضیه یکم فرق میکرد)
نکته جالبش این بود که وقتی کشید چپ صدای لاستیکها که ناشی از رسیدن ماشین به آستانه تحمل نیروی جی بود ، در اومد
در کل اینقدر کارش قشنگ و بی نقص بود که من همیشه به عنوان یک زن راننده هرجا صحبت رانندگی زنها میشه ازش تعریف میکنم
اینارو گفتم که نگید این پسره فکر میکنه فقط خودش رانندس و هیچ زنی تو دنیا راننده نیس، نخیر راننده های زن بهتر از مرد هم هستند اما بسیار کمند
و خلاصه مطلب اینکه میخواستم این مطلب رو برسونم که وقتی منظور از رانندگی خوب میشه ، چه سطحی از توانایی ها برای یک راننده خوب مده نظره
موفق باشید

آخرین ویرایش: