ولی بعضی از آقا نما ها میان اینجا اظهار نظر میکنن ، فقط به قصد توهین و تحقیر !!!
منکه عرض کردم بصضی از خانما رانندگیشون واقعا حرف نداره
اما اول یک مطلبی رو توضیح بدم که
ولی کنترل تو سرعت بالا رو هستم
آخه شما با این حرفاتون که حرف پسرا رو به کرسی میشونین
به نظر شما توی سرعت کنترل ماشین هنره؟
فکر کنم واسه خانما مهمه که میتونن ماشینو تو سرعت بالا کنترل کنن و شاید بخاطر همین مسئله باشه که اصولا خانمها فرمون ماشینو دو دستی میچسبن

یک خاطره هم بگم
عرضم به خدمتتون که دانشگاه من تو شهر قوچانه و محل سکونت تو مشهد و فاصله بین این 2 شهر 135km حالا بعضی وقتها میشه که این فاصله رو با ماشین میرم
یک روز اواخر شب(سال پیش) حدودای ساعت 9شب از قوچان راه افتادم به سمت مشهد و تو حال و هوای خودمون بودیم با یکی از هم خونه ای ها و سرعتم حول و حوش 130 بود که دیدم یک ماشین SUV داره با سرعت خفن از عقب نزدیک میشه و پشت سر هم چراغ میده
خوب رو رسم انسانیت اومدم بکشم به راست که بیاد رد بشه اما راست پر بود و به ناچار مجبور شدم پا رو روی گاز بزارم که حداقل ماشینای سمت راست رو رد کنم و بکشم به راست واسه همین سرعت اومد نزدیک 150 -160 و تا اومدم بکشم کنار دیدم ماشینه از پشت رسید و از آینه که نگاه کردم دیدم راننده زنه و ماشین هم یک مورانو
حقیقتش حس مردم آزاری که نسبت به راننده های زن دارم باعث شد نکشم کنار که دیدم ای دل قافل زنه با 180-190 تا و تازه با یک ماشین شاسی بلند معطل نکرد و کشید به راست و یک سبقت راست و دوباره با همون سرعت کشید چپو ،راهشو کشید رفت (البته پلاک 55 بود و قضیه یکم فرق میکرد)
نکته جالبش این بود که وقتی کشید چپ صدای لاستیکها که ناشی از رسیدن ماشین به آستانه تحمل نیروی جی بود ، در اومد
در کل اینقدر کارش قشنگ و بی نقص بود که من همیشه به عنوان یک زن راننده هرجا صحبت رانندگی زنها میشه ازش تعریف میکنم
اینارو گفتم که نگید این پسره فکر میکنه فقط خودش رانندس و هیچ زنی تو دنیا راننده نیس، نخیر راننده های زن بهتر از مرد هم هستند اما بسیار کمند
و خلاصه مطلب اینکه میخواستم این مطلب رو برسونم که وقتی منظور از رانندگی خوب میشه ، چه سطحی از توانایی ها برای یک راننده خوب مده نظره
موفق باشید