تست حماقت واقعی(حتما امتحان کنید)

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئن نیستم چطوری كار می كند ولی به صورت خارق العاده ای دقیق است. قبل از اینكه به عكس نگاه كنید توضیحات را به طور كامل بخوانید.
عكس زیر حاوی 2 دلفین كاملاً متشابه می باشد كه در مطالعات روی سطوح حماقت و دیوانگی در تیمارستان St. Mary استفاده می شود.
به هر دو دلفین كه از آب بیرون پریده اند نگاه كنید. هر دو دلفین كاملا شبیه یكدیگر هستند. یك مطالعه دقیق نشان داده كه علیرغم اینكه هر دو دلفین شبیه یكدیگر هستند شخصی كه حماقت دارد اختلافاتی را بین آنها پیدا خواهد كرد.
هر چه فرد اختلافات بیشتری را بین این دو دلفین پیدا كند بیشتر احمق است
اكنون به عكس نگاه كنید و اگر شما بیش از 2 اختلاف بین دو دلفین پیدا كردید نیاز به مرخصی از جامعه انسانیت دارید.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

هرگز زندگی را اینقدر جدی نگیرید، هیچ كس از آن زنده خارج نخواهد شد!

error.ok4u

عضو جدید
کاربر ممتاز
بامزه بود . ( بامزه درجه ش كمتر از گل نيست كه احيانا ؟! ) :surprised:
مرسي . :gol:

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئن نیستم چطوری كار می كند ولی به صورت خارق العاده ای دقیق است. قبل از اینكه به عكس نگاه كنید توضیحات را به طور كامل بخوانید.
عكس زیر حاوی 2 دلفین كاملاً متشابه می باشد كه در مطالعات روی سطوح حماقت و دیوانگی در تیمارستان St. Mary استفاده می شود.
به هر دو دلفین كه از آب بیرون پریده اند نگاه كنید. هر دو دلفین كاملا شبیه یكدیگر هستند. یك مطالعه دقیق نشان داده كه علیرغم اینكه هر دو دلفین شبیه یكدیگر هستند شخصی كه حماقت دارد اختلافاتی را بین آنها پیدا خواهد كرد.
اكنون به عكس نگاه كنید و اگر شما بیش از 2 اختلاف بین دو دلفین پیدا كردید نیاز به مرخصی از جامعه انسانیت دارید.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

هه هه! من از همتون سالمترم!
این دوتا فقط یه اختلاف دارن!
یکیشون تغییر جنسیت داده شده گاو، یکیشون رضایت داشته که همون دلفین باقی بمونه!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

جان عباس من هیچ تفاوتی پیدا نکردم

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه دیگه منو ندیدن خدافسس:cry:
اگرم دیدن که هیچی
خواستم تاپیک ول بدم گفتم بزار تاپیک بی محتوای گولاخ محتو ابگیره یکم

milad001@rocketmail.com
البته ایمیلمم نمیتونم چک کنم
کلا گفتم

خداحافظ:cry:

خیلی غم انگیز نوشتی:cry::w04:
ولی گریه نکن و غصه نخور

راضیه (ت)

عضو جدید
00000000000000000000

00000000000000000000

سر صبحی برام جالب بود.برای من که تکراری نبود شما هم بی خودی دعوا نکنید.:biggrin::smile: