به نظر من اما مشکل اکثر خانومها از جمله خودم اینه که بلد نیستیم درست ابراز علاقه کنیم یعنی یا همه یا هیچه
به نظرتون باید چکار کرد؟؟
بنظرم هیچ چیز بدی در دنیا وجود نداره و این ما هستیم که طرز درست استفاده کردنش رو نمیدونیم (مگه میشه خدا چیزی بد خلق کنه ؟!!

)
سوالتون خیلی قشنگ بود
من اینطور مطرحش میکنم
"چطور تعادل رو برقرار کنیم و چطور طرز درست از احساسات و ابراز علاقه رو انجام بدیم ؟!! "
نظر شخصیم رو میگم شاید (شاید که نه , مطمئنا توی حرفام اشتباهاتی هست) .. پس و اگر دوستان دیدن بهم گوشزد کنن .. ممنون .. اما نظر من :
اول باید از خودمون شروع کنیم .. شناخت خودمون و کنترل روی خودمون درمان همه درمامون هست
بیایید بیشتر خودمون رو بشناسیم و هدفمون رو بشناسیم
اگر تصمیمی برای آیندمون میگیریم فقط از یک جنبه نباشه هم احساس و هم منطق رو دخالت بدیم
اینکه چطور احساساتمون رو بتونیم درست خرج کنیم باید با
شناخت از طرف و
دلیل برای ابرازشون پیدا کنیم (البته گاهی دلیل نمیخواد و چون طرف مثلا پدرمون هست یا همسرمون هست خودش هزارتا دلیل هست

)
مثلا چرا من باید به این آدم ابراز علاقه کنم ؟!!
یه گروه عادمهای عادی هستند که از کنارمون رد میشن .. بهترین کار با اونا خوب بودن و با لبخند از کنارشون گذشتن هست .. درسته نقشی در زندگی ما ندارن ولی بنظرم وظیفه داریم محبت رو همه جوره یاد بدیم حتی یه لبخند ساده به یه پیرمرد یا پیر زنی که خم شده و یا اون کودک بچه ایی که گل دستش گرفته و میفروشه
(اینجا دلیل برای ابراز محبت نمیخواد .. )
یه گروه میشن دوستامون که خیلی برامون عزیز هستند .. جالبه دیدم که همه دوست دارن توی دوستی اول طرفشون اثبات کنه خودشو بعد این اثبات کنه ... باید این طرز فکر عوض بشه و با رعایت حدود طوری رفتار کنیم که دوستمون بشه مثل خواهر یا برادر خودمون و گاه بی دلیل و فقط چون دوستمون هست ابراز محبت کنیم
یه گروه هم که مطرح شده در اینجا هست مقوله ازدواج هست
بیایید اول طرف رو بشناسید .. چطور ادمی هست .. از چه چیزهایی خوشش میاد و چه مزاجی داره
اینکه من بخوام یه حرف بزنم و بشه یه نسخه برای همه , صددرصد اشتباه هست ...
ازدواج از دیگر موارد مهمتر هست پس باید دقت بیشتری کرد
بشناسیم خودمون رو و رفتارهامون رو و کسی رو پیدا کنیم که تشابهات بیشتری به این طرز فکر ما داشته باشه
اینکه از اول بخواین
تمام احساسات رو خرج کنید اشتباه هست
بزارید
بعد زمان هم در شناخت و شناساندن تاثیر بزاره ... چون اگر در
مدت زمانی این ابراز علاقه ها شکل بگیر
باعث میشه این حس رو محکمتر بکنه
پس اگر کسی رو پیدا کردین که از لحاظ خانوادگی و طرز فکر با شما نزدیک هست نصف راه رو رفتین (فعلا از استثناها حرف نمیزنم)
بزارید اول منطق جلو بره و احساس در حاشیه باشه و به مرور احساس رو دخیل کنید
در خواستگاری هم نمیگم ابراز علاقه نکنید .. خوبه طرف بدونه شما هم آدم با احساسی هستید
نمیخواد ا اول همه احساستون رو نشون بدین ...
طرفتون یه آدم هست .. قطعا اگر گوشه چشمی ببینه خودش میگیره .. (اگر هم نگرفت باید زد توی سرش

ببخشید شوخی کردم)
طولانی شد پستم .. ببخشید