تردد یک دانشجو با الاغ همینجوری واسه تنوع!!!!

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام چند دقیقه پیش این تاپیک رو یه جور دیگه نوشتم متنش رو پاک کردند برای همین مجبور شدم خبر رو به سبک و سیاق رسانه راستگوی رجا نیوز بنویسم:

یک دانشجوی خوش ذوق - دانشگاه آزاد واحد چالوس- برای تنوع و حفاظت از محیط زیست تصمیم گرفت زین پس به جای استفاده از خودرو (لعنت الله) از الاغ برای ایاب و ذهاب به دانشگاه استفاده کند. این کار وی با استقبال مسئولین محترم دانشگاه مواجه شد. لازم به ذکر است ایران خودرو پس از شنیدن این خبر یک عدد قاطر ( از فیس لیفت الاغ با موتور اسب ) به هوگو چاوز اهدا کرد. این دانشجو همیچنین قول داد فوضولات این حیوان را خودش پاک کند و در زیر درختان دانشکده بریزد.:D یه وقت فک نکنید این حرکت رو در اعتراض به کمبود بنزین کرد ها! اصلا و ابدا:)

Parsi.Eng

عضو جدید
عجب حرکتی انجام داده
ستاره دارش نکردن مثه هتل؟
یا مفقود نشده؟

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای جان !!!!!

ولی کیفش به شتر سواریه، اقلا 1400 سال پیش هم زنده میشه واسمون،از نظر فکری و عقلی که تو اون زمان سیر میکنیم با این کارها، کلا میریم تو اون حال و هوا.

راست میگی ها, شتر خیلی خوبه, هم کم مصرف هست هم چند گانه سوز, اما فک نکنم قشر فقیر بتونن بخرنش , بهتره کوهان هوا و افسار ABS رو برداریم تا همه اقشار توانایی خریدش رو پیدا کنند.

Parsi.Eng

عضو جدید
کاشک فراگیر شه این خر سواری
بنزین کم شه خر میشه 30 میلیون زانتیا میشه 50 هزار تومن:D

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاشک فراگیر شه این خر سواری
بنزین کم شه خر میشه 30 میلیون زانتیا میشه 50 هزار تومن:D

آقا خبر جدید رو شنیدین؟ تمام خرهای صادراتی به عربستان پس داده شد. میگن خرامون تو کنترل کیفی رد شدند. میگن سر پیچها خوب عرعر نمیکردن. الان دولت میخواد خر چینی وارد کنه میگن پالون سرخود هم داره قیمتش هم زیر 10 میلیون قول داده شده. سایپا هم داره مینی الاغتور میسازه. دیگه خیلی خوب میشه ها, مگه نه؟

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا خبر جدید رو شنیدین؟ تمام خرهای صادراتی به عربستان پس داده شد. میگن خرامون تو کنترل کیفی رد شدند. میگن سر پیچها خوب عرعر نمیکردن. الان دولت میخواد خر چینی وارد کنه میگن پالون سرخود هم داره قیمتش هم زیر 10 میلیون قول داده شده. سایپا هم داره مینی الاغتور میسازه. دیگه خیلی خوب میشه ها, مگه نه؟
آقا خره هاشبک نمیزنن؟

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رنگ بندی چی؟
رنگ خیلی مهمه؟ من نه سفید میخوام نه سیاه
فقط آبی آسمانی:D
دارن از اینا:surprised:

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای جان !!!!!

ولی کیفش به شتر سواریه، اقلا 1400 سال پیش هم زنده میشه واسمون،از نظر فکری و عقلی که تو اون زمان سیر میکنیم با این کارها، کلا میریم تو اون حال و هوا.
به نظر من مارمولک سواری اثر بیشتری داره
چون ۱۴۰۱ سال پیش رو برامون تداعی میکنه :D

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
رنگ بندی چی؟
رنگ خیلی مهمه؟ من نه سفید میخوام نه سیاه
فقط آبی آسمانی:D
دارن از اینا:surprised:

قرار بود یه سری گورخر وارد بشه که چون نطفه این گورخرها تو آزمایشگاهها اسراییل بسته شده بود با مخالفت برخی مراجع مواجه شد. واسه همین فعلا تولید هر نوع خر رنگی متوقف شده.

Parsi.Eng

عضو جدید
20 میشه
من یه خر اسپورت میخرم
مثه خر زیر من این خرو از فراری میخوام بگیرم
اینو میگم

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
20 میشه
من یه خر اسپورت میخرم
مثه خر زیر من این خرو از فراری میخوام بگیرم
اینو میگم

آقا خرت *****ه, میگن راهنمایی خررانی با نعل های اسپرت و چشم بندهای زنون برخورد میکنه اونوقت تو میخوای خر اسپورت کنی؟

قرار تو دولت "وزرات مالرو" هم اضافه بشه. یه راه مالرو هم میخوان از قم به مشهد بزنن.

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام چند دقیقه پیش این تاپیک رو یه جور دیگه نوشتم متنش رو پاک کردند برای همین مجبور شدم خبر رو به سبک و سیاق رسانه راستگوی رجا نیوز بنویسم:

یک دانشجوی خوش ذوق - دانشگاه آزاد واحد چالوس- برای تنوع و حفاظت از محیط زیست تصمیم گرفت زین پس به جای استفاده از خودرو (لعنت الله) از الاغ برای ایاب و ذهاب به دانشگاه استفاده کند. این کار وی با استقبال مسئولین محترم دانشگاه مواجه شد. لازم به ذکر است ایران خودرو پس از شنیدن این خبر یک عدد قاطر ( از فیس لیفت الاغ با موتور اسب ) به هوگو چاوز اهدا کرد. این دانشجو همیچنین قول داد فوضولات این حیوان را خودش پاک کند و در زیر درختان دانشکده بریزد.:D یه وقت فک نکنید این حرکت رو در اعتراض به کمبود بنزین کرد ها! اصلا و ابدا:)

همه چی به کنار چرا دانشگاهش وسط خیابونه؟

Parsi.Eng

عضو جدید
آقا خرت *****ه, میگن راهنمایی خررانی با نعل های اسپرت و چشم بندهای زنون برخورد میکنه اونوقت تو میخوای خر اسپورت کنی؟

قرار تو دولت "وزرات مالرو" هم اضافه بشه. یه راه مالرو هم میخوان از قم به مشهد بزنن.
ببین این کار میکنه

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قرار بود یه سری گورخر وارد بشه که چون نطفه این گورخرها تو آزمایشگاهها اسراییل بسته شده بود با مخالفت برخی مراجع مواجه شد. واسه همین فعلا تولید هر نوع خر رنگی متوقف شده.

من نمیخوام من فقط رنگ خودمو میخوام:cry::(
جدیدا این خرا خیلی تو بورسنا فک کنم یارانه ها اعمال شه قیمت اونا هم بره بالا. پیش خرید نمیکنن :eek::eek::eek::eek:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیخوام من فقط رنگ خودمو میخوام:cry::(
جدیدا این خرا خیلی تو بورسنا فک کنم یارانه ها اعمال شه قیمت اونا هم بره بالا. پیش خرید نمیکنن :eek::eek::eek::eek:

پیش خریدش رو نمیدونم اما پیش فروش چرا !!

راستش الان با پیشرفتهایی که تو میهن اسلامی مون انجام شده با دستکاری سلولهای بنیادی خرها امید میره که خرهایی با رنگ دلخواه مشتری به بازار عرضه بشه. من پیشنهاد میکنم خر رنگی نخر چون هم خیلی زود میمیرن هم قطعاتش تو بازار نیست. ملت هم یه خر رنگی ببنین با نوک کلید روش داغ میزنن.

بالا