mostafa_beh
عضو جدید
سلام همگي
. خوبين همه؟
اين تاپيك رو ايجاد كرديم برا اينكه تخصص و مهارتهايي كه يك مهندس مكانيك بايد داشته باشه رو بدونيم. هر كي هر تجربه يا پند و نصيحتي داره ، بگه تا دوستان از اون استفاده كنن.

ممنونم بابت گفتن تجربه هات. اما چرا برا ارشد نميخوني؟ مطمئنا ميتونه گره گشاي خيلي از كارات باشه. در مورد دروس مكانيك سيالات و بازار كار اون هم اگه ميتوني يه توضيحي بده.سلا
من یک سالی میشه کارشناسی سیالات تموم کردم. حدود 8 ماه دنبال کار گشتم. چیزی که من خودم دیدم:
اطلاعات و دانش تئوری مهم نیست چون هیچ جا ازم نپرسیدن چقدر خوندی، همه جا می پرسن چی بلدی (چیزی که باهاش بشه کار کرد) و مهمتر از همه اینکه این زمینه رو که بلدی چند وقته توش کار می کنی؟؟ یعنی شما الان اگه همه استانداردهای پایپینگ رو حفظ باشین به این راحتی که فکر می کنین کار پیدا نمی کنین، حالا اگه پارتی یا شانس خوب داشته باشید یه حرف دیگست. غیر اون اگه شما الان بشینین پایپینگ مطالعه کنید گمون نکنم قدر زحمتتون چیزی بدست بیارید. Fluent و همچنین برنامه هایی برنامه های کاربردی بازار نیستند. حداقل در سطح وسیع نیستند. اما چاره چیه؟ به نظر من بهترین کاری که می تونید دوران قبل از ورود به بازار انجام بدین اینکه در یک زمینه اطلاعات بدست بیارید. مثلا اگه می خوایید فیلد نفت برید نرم افزار PDMS یا ceaser رو یاد بگیرید. قبلش باید یک مقدار اصول پایپینگ مطالعه کنید که بدونید کی به کیه، من خودم بلد نیستم فعلا، ولی میشه در حدی یاد گرفت که شروع به کار کرد. یا اگه فیلد آب میرید watergems ، wahter hammer, hytran, ... . بدون اینکه درگیر یک مساله بشید مشکله که چیز به درد بخوری یاد بگیرید اما بهتر از هیچیه!!! آیین نامه هایی که وزارت خانه ها منتشر کردن، مقررات پیمان، متره براورد هم از چیزایی که باید تا حد قابل قبول بهش آشنا باشید. مطالعه کردن توی خونه مفید هست اما انتظار زیاد نداشته باشید. نا امید که نشدید؟!!! اگه مطالعه داشته باشید فقط باعث میشه زود راه بیفتید و ترقی تون سریعتر باشه.
ممنونم بابت گفتن تجربه هات. اما چرا برا ارشد نميخوني؟ مطمئنا ميتونه گره گشاي خيلي از كارات باشه. در مورد دروس مكانيك سيالات و بازار كار اون هم اگه ميتوني يه توضيحي بده.
نرم افزار fluent هم يكي از هزار نرم افزاريه كه به درد مهندسين مكانيك ميخوره.البته اين نرم افزار برا سيالاتي هاست. سعي ميكنم نرم افزار هاي مهندسي مكانيك رو دسته بندي كنم و تو اين تاپيك بذارم. البته نيازي نيست كه همه رو ياد بگيرين و كار هر كسي هم نيست.
اينم يه حرفيه. ولي بستگي داره كجا دنبال كار بگردي و يا به كدوم سازمان ها مراجعه كني؟ اولا بايد تو يه شهر يا استان صنعتي پيگير كارت باشي مثل تبريز كه نزديك شماست. دوما به استانداري هم سر بزني بي فايده نيست.سلام
دو تا مساله میاد وسط....
1-آیا می تونم الان بخونم؟ یعنی می تونم کنکور رو رد کنم و دانشگاه روزانه قبول بشم یا نه!
2-اصلا ارزشش رو داره که 3 سال دیگه از انرژیم رو واسه ارشد کنار بزارم و از هر طریقی و هر کجا بشینم بخونم یا نه!
فعلا اینطور که می بینم اوضاع به هم ریخته تر از اونکه چیزی تو ایران ارزش محسوب بشه و بشه روش حساب کرد. ترجیح می دم چند سال کار کنم و در کنارش هم شاید یه مدرک مفت (مثل دکتر ک....) بگیرم. فردا دیدی وزیر شدم می تونی همین صفحه رو به عنوان مدرک رو کنی! بعد سربازی آدم حوصله اش نمی کشه واسه مقاله خوندن و سر کتاب و درس و مشق نشستن. ترجیح میده همه چی مفت و بی زحمت بیاد دستش!!!
Fluent آشنایی دارم. یکم باهاش کار کردم. نرم افزاری که قشنگیش بیشتر از کاربردش تو بازار ایرانه.
از دروس سیالاتی ها سیستمهای انتقال آب، توربوماشین، طراحی سیستمهای حرارتی برودتی و یکم مبدلهای حرارتی به دردم می خوره. بقیش حداقل واسه من استفاده نداره. موفق باشید
خواهش ميكنم. البته شما هم ميتونين ياريگر ما در انتقال تجربيات و اطلاعات خودتون باشين. موفق باشيد.تشکر فراوان می کنم
به امید مطالب مفید دیگرتان
من كه خيلي سر در گمم از يكي كه خيلي چيزا رو تجربه كرده ميخوام كه كمكم كنه من ترم سه مكانيكم و الان يه هفته اي كه با خودم درگيرم احساس ميكنم تنها درس خوندن و درس خوندن كمكي برا آيندهام كه قراره به عنوان يه مهندس كار كنم نميخوره آ؛خه بايد عملي هم چيزي ياد داشت تو همين فردوسي خودمون بچه ها از اين كاراي فوق برنامه مثل مسابقات و...زياد ميكنن .من احساس ميكنم بايد به خودم بيام و يه فكري بكنم .
اگه دوستان راهنماي ن ميشم
چند تا موضوع جالب و ژر طرفدار راجع به رشته ام ميخوام ,چون ميخوام دنبال پژوهش هم برم.
حالا تو زياد خودتو نگران نكن. منم در اين مورد اطلاعات خاصي ندارم. ولي از اينكه يه مهندس مكانيك بايد علاوه بر درس خوندن چيزي بلد باشه باهات هم عقيده ام. به نظرمن تو تابستونا كه سرت خلوت تره يكي از مراكز فني حرفه اي ثبت نام كن و تو بعضي از كلاساش مثل جوشكاري و... شركت كن. يا ميتوني تو اموزشگاه هاي نرم افزاري شركت كني و نرم افزارهاي كاربردي بيشتري كه احساس ميكني نيازته رو ياد بگيري. بي فايده نيست.من كه خيلي سر در گمم از يكي كه خيلي چيزا رو تجربه كرده ميخوام كه كمكم كنه من ترم سه مكانيكم و الان يه هفته اي كه با خودم درگيرم احساس ميكنم تنها درس خوندن و درس خوندن كمكي برا آيندهام كه قراره به عنوان يه مهندس كار كنم نميخوره آ؛خه بايد عملي هم چيزي ياد داشت تو همين فردوسي خودمون بچه ها از اين كاراي فوق برنامه مثل مسابقات و...زياد ميكنن .من احساس ميكنم بايد به خودم بيام و يه فكري بكنم .
اگه دوستان راهنماي ن ميشم
چند تا موضوع جالب و ژر طرفدار راجع به رشته ام ميخوام ,چون ميخوام دنبال پژوهش هم برم.
سلامسلام همگي. خوبين همه؟
اين تاپيك رو ايجاد كرديم برا اينكه تخصص و مهارتهايي كه يك مهندس مكانيك بايد داشته باشه رو بدونيم. هر كي هر تجربه يا پند و نصيحتي داره ، بگه تا دوستان از اون استفاده كنن.
![]()
____________________سلام برادر!
سخت نگیر! هر چی غصه بخوری از کفت رفته!!! ان شالله کسی از دوستان با تجربه پیدا شه که غیر از انتقاد و ایراد گیری پیشنهاد و راه کار هم ارائه بده. به قول دوستی این نیز می گذرد! من تجربه کاری چندانی ندارم اما خوشحال میشم از چیزایی که دیدم باهم حرف بزنیم hazratiadel@gmail.com یا kayadell@yahoo.com یا پیام خصوصی همین کلوب. موفق باشی
با سلامو در یک دسته بندی کامل مهندسی مکانیک سیالات :
ASPEN ENGINEERING SUITE V2006
AutoPipe 2007
Autoplant v2004
Autoplant 3D v2.01
ASPEN FLARENET v2006
ASPEN CATREF V2006
ASPEN REFSYS V2006
ASPEN ICARUS 2006
ASPEN HTFS v2006
ASPEN PIMS V2006
ASPEN ENGINEERING SUITE v2004
Aspen B-jac v2004
Aspen B-jac v12
Aspen PIPE 2006
ASPEN PLUS 2006
ASPEN PLUS 2004
ASPEN PIPE V2006
Aspen BatchCAD v2004
Aspen COMThermo Workbench v2004
Alias Spoolgen v5
Audit v7.02
ARM REALVIEW DEVELOPER SUITE v2.2
Bentley Microstation v8 Xm v08.09
Coade PVElite v2005
Codecalc v2005
Coade Caesar II 4.4
Coade Tank v2.5
Codeware Compress build 6245
COADE CADWORX DATASHEETS v2008
COADE CADWORX EQUIPMENT v2008
COADE CADWORX IP v2008
COADE CADWORX P &ID PROFESSIONAL v2008
COADE CADWORX PLANT PROFESSIONAL v2008
COADE CADWORX STEEL PROFESSIONAL v2008
CADWORX PLANT 2006
CADWORX STEEL 2006
CADWorx PID 2006,2005
CHEMSTATIONS ChemCad Suite v5.5
Chempro Engineering Suite v6.31
Comsol Multiphysics v3.4,v3.3
Calyx Point v6
CYME v4.5.R4.2
DYNSIM 4.2.3
Erdas Imagine v9.1
Envi v4
Finite Element Analysis v14.03
FEMLAB Comsol Multiphysics v3.2
FATHOM v6
GenStat v9.1
GEOMAGIC STUDIO v9
gPROMS ModelBuilder 2.3.4
HEXTRAN v9.1
HEXTRAN v8.11
hyperchem v7.4
HYSYS v2006
HYSYS v2004
IPIX Interactive Studio v1.2
Imaq vision assistant v7.1
Intel Visual Fortran Compiler v10
JMP Statistical Discovery v7
Microstation v8 Xm v08.09
Opnet v11.5
PDMS 11.6_2006 (و نيز ويرايش هاي سالهاي پايينتر)
PDMS v11.6 SP3.5
PIPEPHASE v9.1
pipeflow 3d v2005
PipeFlow Expert 2008 v2.04
PipeFlow Expert 2007 v1.1
PipeFlow Wizard v1.07
PROII v7.1
PROII v8
Photomodeler Professional v5.2.3
PETREL v2004
SuperPro Designer v5.1
Systat v12.02
Xilinx PlanAhead v8.2
اينا هم نرم افزارها.هر كدومشو كه ياد بگيرين
به سود شماست
.البته بعضي ها مهمترن.
ببخشید. در این زمینه اطلاعی ندارم........با سلام
ببخشيد نرم افزار OPNet را كجا مشه دانلود كرد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تاپيك سوال و درخواست (محل پاسخ گويي به نياز هاي اعضا) | مکانیک سیالات | 1229 | |
م | در مورد نرم افزارpvelit به كمك فوري نياز دارم ! | مکانیک سیالات | 11 | |
م | سلام برو بکس مهندس | مکانیک سیالات | 3 |