من در مورد ساخت تحلیل گر لغوی اطلاعاتی دارم کسی می تونه توضیح بده تحلیل گر نحوی رو چطور بسازم؟؟؟؟؟
مینا21 عضو جدید Jun 18, 2013 #1 من در مورد ساخت تحلیل گر لغوی اطلاعاتی دارم کسی می تونه توضیح بده تحلیل گر نحوی رو چطور بسازم؟؟؟؟؟
eng_majid عضو جدید Jul 12, 2013 #3 اگه هنوز نیاز داشتی منم یه پروژه در این مورد انجام دادم یه چیزایی بلدم
etnn عضو جدید کاربر ممتاز Jul 14, 2013 #4 nn4e گفت: من ميدونم. خواستي اطلاع بده. کلیک کنید تا باز شود... eng_majid گفت: اگه هنوز نیاز داشتی منم یه پروژه در این مورد انجام دادم یه چیزایی بلدم کلیک کنید تا باز شود... ..... حالا یه توضیحی هم میدادین ، شاید یه روزی ، یه جایی به درد یه بنده خدای دیگه بخوره!
nn4e گفت: من ميدونم. خواستي اطلاع بده. کلیک کنید تا باز شود... eng_majid گفت: اگه هنوز نیاز داشتی منم یه پروژه در این مورد انجام دادم یه چیزایی بلدم کلیک کنید تا باز شود... ..... حالا یه توضیحی هم میدادین ، شاید یه روزی ، یه جایی به درد یه بنده خدای دیگه بخوره!
0 0313 عضو جدید Nov 27, 2014 #5 تحلیگر لغوی scanner تحلیگر لغوی scanner با سلام و وقت به خیر به دوستان: اگر کسی از تحلیلگر لغوی scanner چیزی میداند لطفآ یک ندا بدهد!! پروژه درس طراحی زبانهایی برنامه سازی... اگر هم پروژه ای دارید........
تحلیگر لغوی scanner تحلیگر لغوی scanner با سلام و وقت به خیر به دوستان: اگر کسی از تحلیلگر لغوی scanner چیزی میداند لطفآ یک ندا بدهد!! پروژه درس طراحی زبانهایی برنامه سازی... اگر هم پروژه ای دارید........