تحقیقات محلی اصفهانیها برای خواستگاری - حتماً بخونید

armstrong

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من همه ی اصفهانیا رو دوس دارم.ولی:

وصال او ز عمر جاودان به
خداوندا مرا آن ده که آن به
.
.
.
اگر چه زنده رود آب حیات است
ولی شیراز ما از اصفهان به

بسیجی

عضو جدید
من همه ی اصفهانیا رو دوس دارم.ولی:

وصال او ز عمر جاودان به
خداوندا مرا آن ده که آن به
.
.
.
اگر چه زنده رود آب حیات است
ولی شیراز ما از اصفهان به

انسان جایز الخطاس
حافظ ام انسانس
پس
ایشون یه چیزی گفتس تو جدی نگیر

armstrong

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
برو جواب پست قبلیو بوخون جوابدا دادم دیگه

اااااا کاکو جر نزن دیگه.

خوب حافظ خودشم گفته که حرف تو قبوله ولی حرف حافظ یه چیز دیگه اس.

بسیجی

عضو جدید
اااااا کاکو جر نزن دیگه.

خوب حافظ خودشم گفته که حرف تو قبوله ولی حرف حافظ یه چیز دیگه اس.

احتمالا حافظ در مورد خاصی اینو گفته وگر نه کلا اصفهان بهتره
اصفهان بهتنهایی نصف جهانه و شیراز قسمتی از نصفه دیگه

همه جای ایران سرای من است

اصفهان بیشتر

alikolahdoozan

عضو جدید
در ایران شهری بهتر از اصفهان نداریم . حالا شاید بگید مگه اصفهان چی داره . اون دیگه تقصیر ما نیست . ایران داغونه شهر خوبش اصفهانه

کیوان.م

عضو جدید
همه جا خوب و بد داره بی خیال
توهین نکنید به هم دنیا دو روزه
کبوتر با کبوتر
لاکپشت با لاکپشت

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشيد ما تبريزي ها هم خيلي بيشتر از شما رك هستيم ولي شما خيلي ... هستيد :biggrin:بيشتر از اون چيزي كه خودت توصيف كردي هستي:D
ببين راستي اينا همش شوخي بود ما ارادت داريم خدمت تمام مردم اصفهان وايران
البته زياد خوشحال نباش اصفهان نصف جهان اگر تبريز نباشد:cool:
عزیزم منم ترکها مخصوصا تبریزیها را خیلی دوست دارم اتفاقا رفیق تبریزی هم زیاد دارم. اینم که عصبانی شدم و اون حرفها را زدم به خاطر اینه که خیلی روی اصفهان تعصب دارم به خاطر همین هم به خودم اجازه نمیدم به شهر و مردم شهری توهین کنم حتی اگر از اون شهر یا مردمش بدم بیاد یا بدی از اونا دیده باشم . این حرفها فکر نکنم برای کسی که تحصیل کرده باشه خیلی جالب باشه.و در مورد جمله آخرت هم بحثی نمیکنم چون فکر کنم خیلی توهم زدی که تبریز را با اصفهان (نصف جهان ) مقایسه میکنی. اگر هم به نصف جهان بودن اصفهان شک داری بهت توصیه میکنم بری کتاب اصفهان را بخونی تا بهتر اصفهان را بشناسی( اینو از روی تعصب نگفتم)

آخرین ویرایش:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم منم ترکها مخصوصا تبریزیها را خیلی دوست دارم اتفاقا رفیق تبریزی هم زیاد دارم. اینم که عصبانی شدم و اون حرفها را زدم به خاطر اینه که خیلی روی اصفهان تعصب دارم به خاطر همین هم به خودم اجازه نمیدم به شهر و مردم شهری توهین کنم حتی اگر از اون شهر یا مردمش بدم بیاد یا بدی از اونا دیده باشم . این حرفها فکر نکنم برای کسی که تحصیل کرده باشه خیلی جالب باشه.و در مورد جمله آخرت هم بحثی نمیکنم چون فکر کنم خیلی توهم زدی که تبریز را با اصفهان (نصف جهان ) مقایسه میکنی. اگر هم به نصف جهان بودن اثفهان شک داری بهت توصیه میکنم بری کتاب اصفهان را بخونی تا بهتر اصفهان را بشناسی( اینو از روی تعصب نگفتم)

نه عزيزم من در رابطه با حرف آخرم شوخي كردم :gol::gol:
وهمه جاي ايران سراي من است
وخوب اصفهانيها رو هم خيلي دوست دارم و بهشون از همين جا سلام عرض ميكنم وميگم ما ارادت داريم به همه ي ايراني هاي عزيزمخصوصاً به اصفهانيهاي باهوش...:gol::gol:

بسیجی

عضو جدید
نه عزيزم من در رابطه با حرف آخرم شوخي كردم :gol::gol:
وهمه جاي ايران سراي من است
وخوب اصفهانيها رو هم خيلي دوست دارم و بهشون از همين جا سلام عرض ميكنم وميگم ما ارادت داريم به همه ي ايراني هاي عزيزمخصوصاً به اصفهانيهاي باهوش...:gol::gol:

علیکه سلام
ما وم همینطور
به قولی خوددون : آلارین آغرماسین

HaQiQaT

عضو جدید
کاربر ممتاز
احتمالا فهمیده دهاتی هستی ، گفته نری اونجا رو ضایع کنی .

ماشاالله بیشمارینا :D

ولی فکر کنم چون خودش تا حالا از اون چیزای خوب نخورده بود چش نداشت که ما هم بخوریم :biggrin:

ولی از ساعت 8 تا 12 داشتیم دنبال یه پیتزایی یا رستوران میگشتیم :confused:

اخرشم یه جا گفتن پیتزا پیتزا خیلی خوبه برین.اونم تموم کرده بودن.:redface:

HaQiQaT

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ایران شهری بهتر از اصفهان نداریم . حالا شاید بگید مگه اصفهان چی داره . اون دیگه تقصیر ما نیست . ایران داغونه شهر خوبش اصفهانه

با اینکه مال فارس هستم اما اگه قراره باشه تمام فاکتورها رو بذاریم کنار هم میگم:

اول تهران

بعد شیراز

نظرتون اوج بی انصافی بود داداش :redface:

HaQiQaT

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همچین از اصفهانیا دل خوشی ندارم ولی این قضیه فست فودت عجیب اشتباهه،یعنی اصفهان را یا بلد نیستی و یا 10 سال پیش به اونور اومدی.(من خودم فست فود شناس حرفه ای هستم!!!!)
الان اصفهانیا مثل قدیم نیستن و اون خست را شما دیگه نمیبینی،البته یکی از دلایلش این رشد شدید ملک بود که همه را پولدار کرد و حالا ماشین بالای 100 میلیون موج میزنه اینجا!!!!!!!!!!

تازشم واسه اینکه یه هتل گیرمون بیاد کلی در به دری کشیدیم اخرشم رفتیم یه هتل که اسمش اگه اشتباه نکنم طوطیا بود و یه خیابون بغلش بود که تهش میرسید به سی و سه پل.

زنگ زدیم 118 گفتیم اطلاعات تلفن نجف اباد رو بدین(اخه اونجا کنکور داشتیم و وقتی هم رفتم صد بار از انتخاب اول خودم پشیمون شدم.هر چند فقط دانشگاش تیپ بود)
خلاصه این خانوم اومده بود اطلاعات تلفن ساری یا رشت رو به ما داده بود.
ما هم زنگ زدیم اونجا اغا باورت نمیشه نصف روز داشتیم در به در دنبال اون ادرس هتلی که طرف به ما میده میگشتیم و حتی تو چند شهر بین اصفهان و نجف اباد هم رفتیم اما اخرش پیدا نکردیم.کلی پول تاکسی دادیم دیگه واقعا درمونده شده بودیم.
دیگه نمیدونم چی شد که اخرش با عصبانیت گفتم اونجا مگه کجاس؟
گفت ساری(یا همون رشت) هست.دیگه اگه کبریت میزدی مارو منفجر میشدیم :eek:

رستوران و فست فود هم از هر کی میپرسیدیم نمیدونس.

اخه اون اقاهه که گفتم ادم میانسالی هم بود و سر یه خیابون که نزدیک هتل بود وایساد بعد این خیابون میرفت میرفت تا انتهاش دانشگاه صنعتی بود.میگفت تا جایی که من میدونم هیچی نیس و به نظر من برین خونتون نون و پنیر و این چیزا بخورین بهداشتی تره :D

دیگه بعدش کلی خندیدیم :biggrin:

اما ناگفته نماند حدود 4 سال پیش که رفته بودم یه رستوران رفتیم نزدیک سی و سه پل که اسمش شهرزاد بود و جای خوبی بود :smile:

natalie

عضو جدید
به نظر من نه از اصفهانيها زن بگيريد نه زن بديد چون امكان داره اگه دختربهشون بديد دخترتون بعد چند روز از گشنگي تلف شه وبه ديار باقي بشتابه..!!!!!!!!:biggrin::biggrin:
واگه دختر بگيريد دختره انقدر خسيس بازي درمياره شام نهار صبحانه رو يكي ميكنه ميده به پسرتون تا پسرتون بعد چند ماه ايشون هم به ديار باقي مي شتابه ...!!!!!!!!:D
اين يه تجربست لطفاً جدي بگيريد..!!!!!!!!!!:biggrin:
چه بانمکین ماشالا!!!نمی دونستم قزوینیا بانمکم تشریف دارن....
هر جور راحتین این قدر ادم درس حسابی تو اصفهان پیدا می شه که نیازی به قزوینیاش نباشه!!!!

natalie

عضو جدید
ميدونم خوب و بد داره.

حتي يه خانواده هم هستن كه دوستاي عمومن و قبلنا هر وقت ميرفتيم كلي مهمون نواز بودن.

اما فكر كنم 70 يا 80 درصدشون خسيس باشن ديگه،نشون به اين نشون كه رستوران و فست فود درست و حسابي توش پيدا نميكني و اگرم ادرسشو از كسي بپرسي ميگن نون و پنير و سبزي و گوجه بخورين بهداشتي تره :D
پس بگو تا حالا اصفهان نیومدی یا اگه هم اومدی رفتی پایین شهرش!!!:surprised::surprised::surprised:
فست فود درس حسابی پیدا نمی شه!!؟؟؟؟:surprised:
دادا مارو بوگو با کیا بحث می کنیم.....:surprised:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه بانمکین ماشالا!!!نمی دونستم قزوینیا بانمکم تشریف دارن....
هر جور راحتین این قدر ادم درس حسابی تو اصفهان پیدا می شه که نیازی به قزوینیاش نباشه!!!!

نه ما با نمك نيستيم چشماتون با نمك ميبينه..!!!!
تازه ما كه نگفتيم تو اصفهان آدم حسابي پيدا نميشه....!!!!:surprised:
اتفاقاً نزديك بود با يه اصفهاني وصلت كنيم ولي قسمت نشد...
بعدش ما قزويني نيستيم محل اقامت قزوينه نه كه بگي تعصب ندارم دارم ولي اصالتاً تبريزي هستيم...
راستي بشين تو خونه تا آدم حسابي پيدا شه...!!!!!الان تو اين دوره زمونه كم آدم حسابي پيدا ميشه وفرقي هم نداره مال كجاباشي...

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیگا ...نیگا.. یه مطلب طنز چه جوری اینا رو به جون هم انداخته:mad:
بابا خجالت بکشین از شما که مهندس و تحصیل کرده این بعیده
همه جا آدم خوب داریم آدم بد
منتها همه جاو هر آدمی با فرهنگ و عقاید ما نخونه می گیم بده

yareza2006

عضو جدید
ميدونم خوب و بد داره.

حتي يه خانواده هم هستن كه دوستاي عمومن و قبلنا هر وقت ميرفتيم كلي مهمون نواز بودن.

اما فكر كنم 70 يا 80 درصدشون خسيس باشن ديگه،نشون به اين نشون كه رستوران و فست فود درست و حسابي توش پيدا نميكني و اگرم ادرسشو از كسي بپرسي ميگن نون و پنير و سبزي و گوجه بخورين بهداشتي تره :D
اگه معیار با کلاس بودن وجود فست فود شیک و درست و حسابي ,تشریف بیارید تا با کلاس بودن را نشونتون بدم.
حتما یه بار اومدی از کمربندی اصفهان رد شدی هیچی ندیدی؟؟:eek:

B.A.P

عضو جدید
اصلا اصفهان بدترین شهر و بدترین ادم ها را داره
فقط نمیتونم چرا این شهر به این همه بدی هرسال عید دو برابر جمعیت خودش برای دیدن این شهر مزخرف به اینجا میان
فکر میکنم تهران هم اینجوری باشه
اگه بره چرا همه میان اینجا

بالا