من همه ی اصفهانیا رو دوس دارم.ولی:
وصال او ز عمر جاودان به
خداوندا مرا آن ده که آن به
.
.
.
اگر چه زنده رود آب حیات است
ولی شیراز ما از اصفهان به
انسان جایز الخطاس
حافظ ام انسانس
پس
ایشون یه چیزی گفتس تو جدی نگیر
سخن اندر دهان دوست،شکر
ولیکن گفته ی حافظ از آن به
برو جواب پست قبلیو بوخون جوابدا دادم دیگه
اااااا کاکو جر نزن دیگه.![]()
خوب حافظ خودشم گفته که حرف تو قبوله ولی حرف حافظ یه چیز دیگه اس.
همه جای ایران سرای من است
عزیزم منم ترکها مخصوصا تبریزیها را خیلی دوست دارم اتفاقا رفیق تبریزی هم زیاد دارم. اینم که عصبانی شدم و اون حرفها را زدم به خاطر اینه که خیلی روی اصفهان تعصب دارم به خاطر همین هم به خودم اجازه نمیدم به شهر و مردم شهری توهین کنم حتی اگر از اون شهر یا مردمش بدم بیاد یا بدی از اونا دیده باشم . این حرفها فکر نکنم برای کسی که تحصیل کرده باشه خیلی جالب باشه.و در مورد جمله آخرت هم بحثی نمیکنم چون فکر کنم خیلی توهم زدی که تبریز را با اصفهان (نصف جهان ) مقایسه میکنی. اگر هم به نصف جهان بودن اصفهان شک داری بهت توصیه میکنم بری کتاب اصفهان را بخونی تا بهتر اصفهان را بشناسی( اینو از روی تعصب نگفتم)ببخشيد ما تبريزي ها هم خيلي بيشتر از شما رك هستيم ولي شما خيلي ... هستيدبيشتر از اون چيزي كه خودت توصيف كردي هستي
ببين راستي اينا همش شوخي بود ما ارادت داريم خدمت تمام مردم اصفهان وايران
البته زياد خوشحال نباش اصفهان نصف جهان اگر تبريز نباشد![]()
عزیزم منم ترکها مخصوصا تبریزیها را خیلی دوست دارم اتفاقا رفیق تبریزی هم زیاد دارم. اینم که عصبانی شدم و اون حرفها را زدم به خاطر اینه که خیلی روی اصفهان تعصب دارم به خاطر همین هم به خودم اجازه نمیدم به شهر و مردم شهری توهین کنم حتی اگر از اون شهر یا مردمش بدم بیاد یا بدی از اونا دیده باشم . این حرفها فکر نکنم برای کسی که تحصیل کرده باشه خیلی جالب باشه.و در مورد جمله آخرت هم بحثی نمیکنم چون فکر کنم خیلی توهم زدی که تبریز را با اصفهان (نصف جهان ) مقایسه میکنی. اگر هم به نصف جهان بودن اثفهان شک داری بهت توصیه میکنم بری کتاب اصفهان را بخونی تا بهتر اصفهان را بشناسی( اینو از روی تعصب نگفتم)
نه عزيزم من در رابطه با حرف آخرم شوخي كردم
وهمه جاي ايران سراي من است
وخوب اصفهانيها رو هم خيلي دوست دارم و بهشون از همين جا سلام عرض ميكنم وميگم ما ارادت داريم به همه ي ايراني هاي عزيزمخصوصاً به اصفهانيهاي باهوش...![]()
این رابطه کاملا دوطرفه است
هرچی اصفانیه از تو بدش میاد
احتمالا فهمیده دهاتی هستی ، گفته نری اونجا رو ضایع کنی .
در ایران شهری بهتر از اصفهان نداریم . حالا شاید بگید مگه اصفهان چی داره . اون دیگه تقصیر ما نیست . ایران داغونه شهر خوبش اصفهانه
منم همچین از اصفهانیا دل خوشی ندارم ولی این قضیه فست فودت عجیب اشتباهه،یعنی اصفهان را یا بلد نیستی و یا 10 سال پیش به اونور اومدی.(من خودم فست فود شناس حرفه ای هستم!!!!)
الان اصفهانیا مثل قدیم نیستن و اون خست را شما دیگه نمیبینی،البته یکی از دلایلش این رشد شدید ملک بود که همه را پولدار کرد و حالا ماشین بالای 100 میلیون موج میزنه اینجا!!!!!!!!!!
شرمنده تشكر ندارم ساغولعلیکه سلام
ما وم همینطور
به قولی خوددون : آلارین آغرماسین
منم از هرچی ادم که با دیدن چندتا مورد زود نتیجه کلی در مورد یه قشر در جامعه صادر می کنه بدم می یاد!!شما چی؟!!!با احترام به همه اصفهانیها ولی من از هر چی اصفهانیه بدم میاد.
چه بانمکین ماشالا!!!نمی دونستم قزوینیا بانمکم تشریف دارن....به نظر من نه از اصفهانيها زن بگيريد نه زن بديد چون امكان داره اگه دختربهشون بديد دخترتون بعد چند روز از گشنگي تلف شه وبه ديار باقي بشتابه..!!!!!!!!
واگه دختر بگيريد دختره انقدر خسيس بازي درمياره شام نهار صبحانه رو يكي ميكنه ميده به پسرتون تا پسرتون بعد چند ماه ايشون هم به ديار باقي مي شتابه ...!!!!!!!!
اين يه تجربست لطفاً جدي بگيريد..!!!!!!!!!!![]()
پس بگو تا حالا اصفهان نیومدی یا اگه هم اومدی رفتی پایین شهرش!!!ميدونم خوب و بد داره.
حتي يه خانواده هم هستن كه دوستاي عمومن و قبلنا هر وقت ميرفتيم كلي مهمون نواز بودن.
اما فكر كنم 70 يا 80 درصدشون خسيس باشن ديگه،نشون به اين نشون كه رستوران و فست فود درست و حسابي توش پيدا نميكني و اگرم ادرسشو از كسي بپرسي ميگن نون و پنير و سبزي و گوجه بخورين بهداشتي تره![]()
چه بانمکین ماشالا!!!نمی دونستم قزوینیا بانمکم تشریف دارن....
هر جور راحتین این قدر ادم درس حسابی تو اصفهان پیدا می شه که نیازی به قزوینیاش نباشه!!!!
اگه معیار با کلاس بودن وجود فست فود شیک و درست و حسابي ,تشریف بیارید تا با کلاس بودن را نشونتون بدم.ميدونم خوب و بد داره.
حتي يه خانواده هم هستن كه دوستاي عمومن و قبلنا هر وقت ميرفتيم كلي مهمون نواز بودن.
اما فكر كنم 70 يا 80 درصدشون خسيس باشن ديگه،نشون به اين نشون كه رستوران و فست فود درست و حسابي توش پيدا نميكني و اگرم ادرسشو از كسي بپرسي ميگن نون و پنير و سبزي و گوجه بخورين بهداشتي تره![]()