تجربه ژاپن.............انرژی هسته ای بله یا خیر؟

Sarp

مدیر بازنشسته
واسه خانواده های زیادی که عزیزاشونو در سانحه هسته ای از دست دادن یا با سرطان دست به گریبانند...فرق داره !
عزیز من
خانواده ای که یکی رو از دست بده به این چیزا فکر نمیکنه

شماها نشستین بیرون گود هی دارین نظریه میدین !
واسه چن لحظه هم که شده خودتون رو بذارین جای یه همچین خانواده ای بعد نظر بدین !

SAMAN_747

عضو جدید
میگم وقتی خانواده ای عزیزی رو در انفجار گاز از دست میده فقط داغ عزیزش رو تحمل میکنه اما توی انفجار بمب هسته ای در هیرو شیمای ژاپن خانواده های زیادی عزیزانشون رو از دست دادن و خودشون هم دچار عارضه شدن و تا 7 نسل بعد هم بچه هاشون با عارضه به دنیا میومدن حالا به نظر شما این هیچ فرقی با انفجار گاز نداره؟!!!!

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله پاکه ...................... به نظر شما خنده دار نیست ............ به نظر من هست ............. دلیلشم گفتم

ما خودمون بخوایم به خاطر فلان مسائلی خودمون رو از یه انرژی پرکاربرد محروم کنیم ............ تا آمریکا و غرب به ریش ما بخندند
فکر کنم در جه خنده دار بودنش بیشتر شد . دی

شما هزینه استفاده از انرژی خورشیدی رو میدونی ؟

هیروشیما به خاطر انرژی پاک رفت هوا ؟ اورانیوم عنصر خطرناکیه...
چرا محروم کنیم؟ درس بگریم...
هزینه استفاده از انرژی خورشیدی کمتره...چون یه منبع کاملا در دسترسه...

Sarp

مدیر بازنشسته
میگم وقتی خانواده ای عزیزی رو در انفجار گاز از دست میده فقط داغ عزیزش رو تحمل میکنه اما توی انفجار بمب هسته ای در هیرو شیمای ژاپن خانواده های زیادی عزیزانشون رو از دست دادن و خودشون هم دچار عارضه شدن و تا 7 نسل بعد هم بچه هاشون با عارضه به دنیا میومدن حالا به نظر شما این هیچ فرقی با انفجار گاز نداره؟!!!!
ای خدا !

قربون آی کیوت واسه من و شما فرق داره
ولی واسه اون خانواده نه نداره !

Sarp

مدیر بازنشسته
سالها پیش تو قسمت تقریبا پائین شهر کار ساختمانی داشتیم

یه کوچه اونورتر تو یه خونه که توش کپسول گاز و پیک نیک پر میکردند ، موقع پر کردن کپسول ، شیلنگ گاز ترکید و آتیش سوزی شد
بعد خاموش کردن آتش توسط همسایه ها و بعدش آتش نشانی ، زنه اومده بیرون بانیان و کاشفان گاز رو نفرین میکرد
شوهرش سوخته بود شدیا

حالا به این زنه هرچقدر بگی بابا تقصیر خودته
گاز و کاشفش چه تقصیری دارن !
قبول میکنه ؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیروشیما به خاطر انرژی پاک رفت هوا ؟ اورانیوم عنصر خطرناکیه...
چرا محروم کنیم؟ درس بگریم...
هزینه استفاده از انرژی خورشیدی کمتره...چون یه منبع کاملا در دسترسه...
چه جالب منظورت از پاک این بود :biggrin::biggrin::surprised::D:biggrin:

به جان خودم نشد ......... جلوشو بگیرم :smile:

مطمئنی ............... شما اصلا میدونی کجا میشه استفاده کرد ؟ کجا نه ................ یه سوال اگه انقدر این ارزونه ( البته با توجه به اینکه شما حرف ما رو قبول نداری )
چرا کشورهای صنعتی مثلا فرانسه از برق هسته ای استفاده میکنن ................. آهان چون از جونشون سیر شدن :D:surprised:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه پست میزارم ........... البته کپی پیست . دی
بشین کامل بخون ......................... در مورد برق هسته ای .................. و اینکه به چه انرژی میگن پاک

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من
خانواده ای که یکی رو از دست بده به این چیزا فکر نمیکنه

شماها نشستین بیرون گود هی دارین نظریه میدین !
واسه چن لحظه هم که شده خودتون رو بذارین جای یه همچین خانواده ای بعد نظر بدین !

درسته ... ولی شما میداند سواحل خلیج فارس به خاطر جلبک های قرمز ناشی از آلودگی هسته ای پر از ماهی های مرده شده بود...
تمام ماهیگیرها بیکار شده بودن....زلزله شد....چه قد ابتلا به سرطان بالا رفت..

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آشنايي با برق هسته اي

آشنايي با برق هسته اي

برق هسته اي به هر فناوري طراحي شده به منظور استحصال انرژي از هسته اتم ها بوسيله واکنش هاي کنترل شده گفته مي شود.
تنها روشي که امروزه به کار برده مي شود، توليد برق از طريق شکافت هسته اي است، با اين وجود روشهاي ديگر مانند گداخت هسته اي و ديگر روشهاي راديواکتيو در آينده مي توانند به کار روند.
در سال 2007 بيش از 14 درصد الکتريسيته جهان از نيروي هسته اي تامين شد و اين در حالي است که 15 راکتور جديد در جهان در حال ساخت است.

مزايا

ارزان بودن
سازگاري با محيط زيست ( انرژی پاک )( عدم توليد دي اکسيد کربن و گازهاي گلخانه اي)
در مقايسه با سوختهاي فسيلي حجم انرژي بسيار بيشتري توليد مي کند

زباله هاي کمتري توليدمي کند

قابل اتکاست
معايب

زباله هاي کمتر اما بسيار خطرناکي براي زندگي انسان دارد و هزاران سال طول مي کشد تا اين زباله ها به چرخه طبيعت بازگردند
قابل اتکا و ارزان است اما هزينه هاي بسيار بالايي بايد صرف کارهاي ايمن سازي شود زيرا عدم انجام اين کار باعث بروز فجايع انساني خواهد شد.
در تازه‌ترين مطالعه‌اي که براي تعيين هزينه‌هاي اجتماعي نيروگاههاي هسته‌اي در 5 کشور اروپايي بلژيک ، آلمان ، فرانسه ، هلند و انگلستان صورت گرفته است، ميزان هزينه‌هاي اجتماعي ناشي از نيروگاههاي هسته‌اي در مقايسه با نيروگاههاي فسيلي بسيار پائين است. در اين مطالعه هزينه‌هاي خارجي هر کيلووات ساعت برق توليدي در نيروگاههاي هسته‌اي در حدود 0.39 سنت( معادل 31.2 ريال) برآورده شده است. بنابراين در صورتيکه هزينه‌هاي اجتماعي توليد برق را در ارزيابيهاي اقتصادي نيروگاههاي فسيلي و هسته‌اي منظور نمائيم قطعا قيمت تمام شده هر کيلووات ساعت برق در نيروگاه هسته‌اي نسبت به فسيلي بطور قابل ملاحظه‌اي کاهش خواهد يافت.

البته این خیلی ناقص بود . دی

اگه میخواستم کامل بزارم بحث منحرف میشد . دی

ویسا

عضو جدید

یه کوچه اونورتر تو یه خونه که توش کپسول گاز و پیک نیک پر میکردند ، موقع پر کردن کپسول ، شیلنگ گاز ترکید و آتیش سوزی شد
بعد خاموش کردن آتش توسط همسایه ها و بعدش آتش نشانی ، زنه اومده بیرون بانیان و کاشفان گاز رو نفرین میکرد
شوهرش سوخته بود شدیا

قبول میکنه ؟
سلام
من با ایشون موافقم
همینطوره

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز

مطمئنی ............... شما اصلا میدونی کجا میشه استفاده کرد ؟ کجا نه ................ یه سوال اگه انقدر این ارزونه ( البته با توجه به اینکه شما حرف ما رو قبول نداری )
چرا کشورهای صنعتی مثلا فرانسه از برق هسته ای استفاده میکنن ................. آهان چون از جونشون سیر شدن :D:surprised:

به انرژی‌های تجدیدپذیر(انرژی‌های پاک يا سبز) گویند....:razz: خوب

زباله هاي کمتر اما بسيار خطرناکي براي زندگي انسان دارد و هزاران سال طول مي کشد تا اين زباله ها به چرخه طبيعت بازگردند
قابل اتکا و ارزان است اما هزينه هاي بسيار بالايي بايد صرف کارهاي ايمن سازي شود زيرا عدم انجام اين کار باعث بروز فجايع انساني خواهد شد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
انرژی خورشیدی

انرژی خورشیدی

براي استفاده از انرژي حاصل از گرماي خورشيد ، كه از طريق جمع آوري اشعه هاي خورشيدي توسط آينه‌هاي بزرگ صورت مي گيرد، زمين هاي بزرگي براي نصب آينه ها نياز مي باشد . اين عمل بر روي حيوانات و گياهاني كه در آنجا زندگي مي كنند تأثير مي گذارد. محيط زيست نيز تحت تأثير ساختمانها، جاده‌ها، خطوط انتقال برق و ترانسفورماتورها قرار مي گيرد.
غالباً آب گرم حاصل از حرارت خورشيد كه براي توليد بخار و در نتيجه برق استفاده مي شود خيلي سمي است.
فن آوري استفاده شده در سلولهاي فتوولتايي ((PV يا خورشيدي شبيه فن آوري است كه براي تراشه هاي سيليكوني در كامپيوترها استفاده مي شود. در مرحله توليد سلولهاي خورشيدي ، از مواد شيميايي سمي استفاده مي گردد. همچنين اين مواد شيميايي در ساخت باتريهايي بكار ميروند كه مي توانند برق خورشيدي را در خود ذخيره نموده و در شب و روزهاي ابري مورد استفاده قرار گيرند. توليد اين نوع باتري، تأثيرات زيست محيطي مخربي را به دنبال خواهد داشت.
حتي اگر بخواهيم از انرژي خورشيدي بطور مستقيم استفاده كنيم،
باز با مشكل بزرگي مواجه خواهيم بود. ظرفيت كل مراكز ساخت سلولهاي فتوولتايي در جهان صرفاً جهت توليد 350 مگا وات برق كافي بوده و اين مقدار فقط مي تواند برق يك شهر 300000 نفري را تأمين كند.
با عبارت ديگر ، عرضه با تقاضا همخواني ندارد.ايالت كاليفرنيا به تنهايي در يك روز آفتابي و گرم تابستان، حدوداً به 55000 مگا وات برق نياز دارد.
قيمت توليد اين مقدار برق در حدود چهار برابر قيمت برقي است كه از طريق يك نيروگاه گازي تأمين مي شود. بنابراين ، اگر چه انرژي هاي تجديدپذير آلودگي هوا را به دنبال نخواهند داشت، اما باز تأثير كمي بر محيط زيست ايجاد مي كنند.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به انرژی‌های تجدیدپذیر(انرژی‌های پاک يا سبز) گویند....:razz: خوب
احسنت

انرژیهایی که با محیط زیست سازگاری بیشتر دارن

این مطلب بالاییم بخون ............ در مورد انرژی خورشیدی

متاسفانه هم انرژی برق هسته ای و هم انرژی برق خورشیدی خیلی جای بحث داره

که اینجا به دلیل منحرف کردن تاپیک نمیشه مطرح کرد

راستی مهندس امیدوارم مطلب رو کامل خونده باشی .............. و فقط صرفا نقل قول گرفتن از جایی که دوس داری نباشه
آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود .............. ولی بعیده مجوز درست درمونی بگیره

بحث تجاری سازیش تو ایران الآن یه دو سه سالی میشه .............. البته گفتم در چند نقطه از ایران داره آزمایشی از انرژی خورشیدی استفاده میشه
انرژی بادم که در منجیل فکر کنم هنوز استفاده بشه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
انرژي هسته‌اي از بحث‌برانگيزترين انرژي هاي تجديدپذير است كه با وجود تنگناها و دغدغه‌ها، هنوز بسياري از كشورها آن را سالمترين و ارزانترين منبع انرژي آينده‌ي خود مي‌دانند و بهره‌گيري از آن را در دستور كار برنامه‌ي بلندمدت خود قرار داده‌اند. ‏قيمت هر كيلووات‌ساعت برق هسته‌اي، معادل نصف هزينه‌ي برق توليدشده از سوختهاي فسيلي ‏است.‏ بزرگترين مشكل اين انرژي، پسابهاي پرتوزاست كه براي دفع آن در مقياس وسيع، حتما بايد چاره‌اي انديشيده شود.
از اين انرژي مي‌توان براي توليد برق و توليد گرما بهره برد؛ البته امروزه نگراني هايي درباره‌ي محدود بودن منابع اورانيوم در جهان، وجود دارد؛ اما رشد فناوري، امكان بكارگيري ساير مواد پرتوزا بجاي اورانيوم را فراهم كرده است.
ايران با داشتن منابع اورانوم و ديگر عناصر از اين دست و نيز بخاطر بومي بودن فناوري هسته‌اي آن، از كشورهايي است كه مي‌تواند با سرمايه‌گذاري در اين بخش، به روند توسعه‌ي انرژي خود شتاب دهد.
براي توليد برق هسته‌اي، اورانيوم بايد تا سه درصد غني شود

آخرین ویرایش:

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نظر یه خانواده که یه عزیزش رو در سانحه انفجار گاز از دست داده ، گاز و هسته ای فرقی نداره !

قطعا همین طوره............ولی من و تو الان داریم به عنوان دو تا تحصیل کرده.....یه جورایی دوتا کارشناس بحث میکنیم.....نه به عنوان اون خانواده.....شاید یکم بی رحمانه باشه حرفم ولی برای بحث اصولی ناچاری یکم از احساس دور بشی!

ببين من همين الان هم ممكنه از خونه بيرون برم،تصادف كنم و بميرم
يعني نبايد ديگه از خونه برم بيرون؟؟؟؟

كشتي در ساحل بسيار امن تر است
اما به اين خاطر ساخته نشده...

موافقم.......بحث من اصلا نداشتن دانشش نیست......میخوام بدونم ماها چقدر از این انرژی میدونیم که میخوایم به دستش بیاریم......یا به قول آقا محمد به دستش آوردیم!....

بله پاکه ...................... به نظر شما خنده دار نیست ............ به نظر من هست ............. دلیلشم گفتم

ما خودمون بخوایم به خاطر فلان مسائلی خودمون رو از یه انرژی پرکاربرد محروم کنیم ............ تا آمریکا و غرب به ریش ما بخندند
فکر کنم در جه خنده دار بودنش بیشتر شد . دی

شما هزینه استفاده از انرژی خورشیدی رو میدونی ؟
تا زمانی که شما برای آمریکا و رفتار آمریکا زندگی میکنی...بحث میکنی....درس میخونی .....و حتی اینجا پست میزنی..........فک میکنم حرف همدیگرو نفهمیم.........برای من نه تشویق آمریکا مهمه نه ریش خندش!
چون مطمئنم پشت هر تشویق و هر ریشخند آمریکا منافع خودش وجود داره!
برای من پیشرفت خودمون....توسعه خودمون.............سربلندی خودمون.....مهمه چه با تشویق آمریکا چه با ریشخندش!
شما هزینه تولید و استفاده از انرژی هسته ای رو میدونی؟

موافقم...........کاملا! ;)

شوهرش سوخته بود شدیا

قبول میکنه ؟

ولی فک کنم اگه در اثر انفجار اتمی حداقل 5 تا نسل هم درگیر بشن و نسل محیط زیست تو اون منطقه به کل نابود بشه دیگه اون خانم فقط یه نفر نیست....خیلیای دیگه مثل اون فک میکنن!
ضمن اینکه بحث مااصلا کاشفش و دونستن دانشش نیست....بحث من روی لزوم احداث نیروگاه در سطح کلانه...........فرق بذار تو رو خدا بین این دوتا!

شما میدونی کشورهای صنعتی که گفتین چند درصد از برقشونو از این راه تامین میکنن/
بعد اونایی که نام بردین اصلا منابع گازی و نفتی دارن؟
تابش خورشید در این سطح دارن؟
اقلیمشون و میزان سطح سرانه مملکتشون نسبت به جمعیتشون چقدره؟

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
اثرات مخرب .......... هیچی یافت نمیشه که اثر مخرب نداشته باشه .......... باید دید چقدر اثر مخرب داره ......... چقدر فایده .............. مثلا در علم پزشکی شما میدونی چقدر مفیده ........... یا برق هسته ای چه فایده هایی رو داراست .............بالاخره یه روزی انرژی های حال حاضر تموم میشه ......... بایستی به فکر بود ................ انرژی که الآن اکثر شورهای پیشرفته دارن ازش استفاده میکنن حتی متاسفانه غیر صلح آمیزش .............. مخصوصا اونی که فقط بلده وتو کنه به نفع اسرائیل:mad: ....................... مطمئن باشید ........همه جا در خطره ............... در این مسئله خاص امکاانتم خیلی قابل تعریف نیست ......... شک نکنید .......... چون مسائلش نو ظهوره
ممنون بابت این قسمت از پستتون...........این شد بحث درست!
این که انرژی هسته ای نوظهوره و قطعا میشه برای بعضی از معایبش در طول زمان چاره اندیشی کرد بحثی نیست و با شما موافقم ........
بحث من لزوم دستیابی به دانششم نیست چون اصلا با اون مخالفتی ندارم.........
میخوام بدونم ما با این خصوصیات جغرافیایی و ....تا چه اندازه نیاز به پذیرش ریسک احداث نیروگاه هسته ای کلان هستیم؟

بازم به نظر من کلا این تاپیکتون خنده داره .............. البته ببخشید رک میگم ولی از بیان نکردنش احساس گناه میکنم ........... دلیلشم میگم خدمتتون .......... عنوان تاپیک : تجربه ژاپن .......... انرژی هسته ای آری یا نه !!!!!!!!!!!!!!!
نظرتون برای من قابل احترامه..........اگر چه که با هم هم نظر نیستیم!

این عنوان کاملا مشخصه به چه هدفهای ناپاکی میتونه رو بیاره ......... یکیش ترسوندن مردم از یک انرژی ............. که آقا بابک نمونه های خوبیشو اشاره کردن .....................

جمله اولتونو نادیده میگیرم.........
در مورد بقیش جناب اینجا یه فروم معمولیه که بازدیدکنندگانش افراد تحصیل کرده هستن.....صداوسیمای مملکت نیست که یه تیتر تایپکش بتونه مردم رو بترسونه!!!!!!!!!!!!!!!!
آقای بابک برای من شخصیت قابل احترامین ....اما فک میکنم قیاسشون و اصلا برداشتشون از حرف من اشتباهه!
اگه واقعا میخواستین بحث بشه ................. اولا جانب گرایانه به قضیه نگاه نمیکردین میگفتین به نظرتون آیا با نبود امکانات کافی ( که من قبول ندارم ) داشتن راکتورهای هسته ای برای ایران، اتفاقات غیر مترقبه در موردش پیش بینی شده ؟ ( البته این الآن جمله بندیش درست نیست ............. لقمه آماده هم نمیدیم به کسی . دی )
اون وقت میشد ........... یه بحث جدی کرد .............. نه الآن ......... با این عنوان ............. که به نحوی همون انرژی هسته ای آری یا نه است ؟
متوجه نمیشم کجای تیترش جانب گرایانه است؟
من خواستم با توجه به این اتاق که ممکنه تو کشور ما هم بیفته بدونم دوستانم در مورد این مسئله چطور فک میکنن؟
من هم منتظر لقمه آماده نیستم......اساسا از آماده خوری ( در همه زمینه ها) بیزارم! :cool:
متوجه نمیشم کجای انرژی هسته ای آری یا نه بده...........یه زمانی جمهوری اسلامی آری یا نه مطرح شد بدم نبود مردم هم نظرشونو دادن ........حالا چرا بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

که قطعا هیچ ایرانی دلسوزی ........... با اون مخالفت نمیکنه ............... اگر واقعا پیشرفت کشورشو دوس داشته باشه
در پایان
انرژی هسته ای حق مسلم ماست ( که البته به فضل الهی شده )

من پیشرفت کشورمو دوست دارم.........در این رابطه هم فک میکنم وجودی اون بالا هست که بهتر از ماها میتونه قضاوت کنه پس ادامش نمیدم!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
قطعا همین طوره............ولی من و تو الان داریم به عنوان دو تا تحصیل کرده.....یه جورایی دوتا کارشناس بحث میکنیم.....نه به عنوان اون خانواده.....شاید یکم بی رحمانه باشه حرفم ولی برای بحث اصولی ناچاری یکم از احساس دور بشی!

موافقم.......بحث من اصلا نداشتن دانشش نیست......میخوام بدونم ماها چقدر از این انرژی میدونیم که میخوایم به دستش بیاریم......یا به قول آقا محمد به دستش آوردیم!....

تا زمانی که شما برای آمریکا و رفتار آمریکا زندگی میکنی...بحث میکنی....درس میخونی .....و حتی اینجا پست میزنی..........فک میکنم حرف همدیگرو نفهمیم.........برای من نه تشویق آمریکا مهمه نه ریش خندش!
چون مطمئنم پشت هر تشویق و هر ریشخند آمریکا منافع خودش وجود داره!
برای من پیشرفت خودمون....توسعه خودمون.............سربلندی خودمون.....مهمه چه با تشویق آمریکا چه با ریشخندش!
شما هزینه تولید و استفاده از انرژی هسته ای رو میدونی؟

موافقم...........کاملا! ;)

ولی فک کنم اگه در اثر انفجار اتمی حداقل 5 تا نسل هم درگیر بشن و نسل محیط زیست تو اون منطقه به کل نابود بشه دیگه اون خانم فقط یه نفر نیست....خیلیای دیگه مثل اون فک میکنن!
ضمن اینکه بحث مااصلا کاشفش و دونستن دانشش نیست....بحث من روی لزوم احداث نیروگاه در سطح کلانه...........فرق بذار تو رو خدا بین این دوتا!

شما میدونی کشورهای صنعتی که گفتین چند درصد از برقشونو از این راه تامین میکنن/
بعد اونایی که نام بردین اصلا منابع گازی و نفتی دارن؟
تابش خورشید در این سطح دارن؟
اقلیمشون و میزان سطح سرانه مملکتشون نسبت به جمعیتشون چقدره؟

در یک کلمه آخرین حرفمو میگم و بهتون میگم خیر پیش

منابع نفت که معلومه هیچی ندارن ............. ولی مگه مزدوراشون مردن ........... تا بخوان بهشون میدن ............. تجاوز به کشورهای در حال توسعه هم که براشون کاری نداره

در ضمن شما ظرفیت ایران رو داری از تو رسانه هایی که قیافه خواهان حقوق بشر میگیرن دنبال میکنی

نه من برای آمریکا زندگی نمیکنم ............ برامم مهم نیست چی میگن ................... ولی خیلی خنده دار بود و است که وقتی رییس جمهور مملکتی بره جایی دفاع کنه از حقوق فلسطین مثلا ........ افرادی او رو اسرائیلی خطاب کنن و یکیشون علنا تو مناظره تلویزیونی بگه ...................... نکته مهمش اینه که خود صهیونیست بگه ما از اقدامات فلان آقا حمایت میکنیم و در عین حال بازم اون آقا دکتر رو اسرائیلی بخونه

انسان موجود اجتماعی است ................ ایران و هیچ کشوری نمیتونه نسبت به وضع کشورهای دیگه بی تفاوت باشه ......... همه با هم جهان رو میسازیم ............. پس نمیشه در عرصه بین الملل نسبت به خیلی مسائل بی تفاوت بود

عرضی دیگه نیست ................. فقط همین بدونین انرژی گاز ، نفت روزی تموم میشه ............. قطر و عربستانشم به فکرش هستن
اون وقت ما نباید باشیم .................. شک نکنید هر چه زودتر ایران دانش هسته ای رو کاملا فرابگیره به نفعشه ....... شک نکنید

در ضمن تنها انرژی هسته ای کاربرداش در جایگزین شدن به جای سایر منابع نیست ............. در این زمینه خوبه اطلاعاتمونو قوی تر کنیم
فوایدش در عرصه پزشکی ، حتی نانو ، در عرصه برق ، در عرصه فناوری اطلاعات و .................

mehdisepehri

عضو جدید
خیلی جالبه که دوستانی که تقریبا رشته شون هیچ تناسبی با مهندسی برق ، هسته ای و ... مداره ، انقدر اظهار نظر می کنن و بر نظرشون هم که ناشی از سرچ اینرنتی هست مطمئن هستن!
از دید مهندسی برق به این قضیه نگاه می کنم!

1- بحث انرژی های تجدید پذیر مربوط به انرژی هایی نظیر انرژی بادی ، خورشیدی ، جزر و مد ، زمین گرمایی ، بایو مس و ... هست که متاسفانه نه در ایران ، بلکه حتی در کشورهای پیشرفته دنیا ، بازدهی این ها به دلیل ضعف های صنعتی بسیار پایین هست!

2- بحث نیروگاه های هسته ای ، بحث بسیار بسیار پیچیده ای است!
و لازم چند نکته بگم ، در این که این کشور به انرژی هسته ای نیاز داره ، "هیچ" بحثی نیست!
اما روش و هزینه ها هم مهمه...
اما اینکه ما یه اتفاق رو بسیار بزرگ کنیم ، اصلا قیاس خوبی نیست!
مطمئن باشید انرژی هسته ای اگه صحیح استفاده بشه ، جز پاک ترین انرژی هاست!

3- متاسفانه دولت محترم ما اصلا به دنبال بهبود شبکه نیست!
بحث سیاسی نیست و از دید علمی دارم بحث می کنم ، عنوان پایان نامه من در مورد شبکه های هوشمند "Smart Grid" هستش و خیلی جالبه که تازه امریکا و چند کشور دیگه دارن میرن به اون سمت!
اما ما هنوز به فکر ایجاد نیروگاه های جدید هستیم!
در حالی که با هوشمند سازی شبکه فعلی ، شاید تا 20 سال و یا بیشتر از ساخت و به مدار آمدن نیرگاه های جدید بی نیاز بشیم!
متاسفانه اما با اجرای شبکه هوشمند ، قدرت نظارت و کنترل شبکه توسط دولت از بین میره ، و این رو دولت ما نمی خواهد...

لطفا بحث تخصصی کنید!!!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی جالبه که دوستانی که تقریبا رشته شون هیچ تناسبی با مهندسی برق ، هسته ای و ... مداره ، انقدر اظهار نظر می کنن و بر نظرشون هم که ناشی از سرچ اینرنتی هست مطمئن هستن!

1- بحث انرژی های تجدید پذیر مربوط به انرژی هایی نظیر انرژی بادی ، خورشیدی ، جزر و مد ، زمین گرمایی ، بایو مس و ... هست که متاسفانه نه در ایران ، بلکه حتی در کشورهای پیشرفته دنیا ، بازدهی این ها به دلیل ضعف های صنعتی بسیار پایین هست!

و لازم چند نکته بگم ، در این که این کشور به انرژی هسته ای نیاز داره ، "هیچ" بحثی نیست!

3- متاسفانه دولت محترم ما اصلا به دنبال بهبود شبکه نیست!
بحث سیاسی نیست و از دید علمی دارم بحث می کنم ، عنوان پایان نامه من در مورد شبکه های هوشمند "Smart Grid" هستش و خیلی جالبه که تازه امریکا و چند کشور دیگه دارن میرن به اون سمت!
اما ما هنوز به فکر ایجاد نیروگاه های جدید هستیم!
در حالی که با هوشمند سازی شبکه فعلی ، شاید تا 20 سال و یا بیشتر از ساخت و به مدار آمدن نیرگاه های جدید بی نیاز بشیم!
متاسفانه اما با اجرای شبکه هوشمند ، قدرت نظارت و کنترل شبکه توسط دولت از بین میره ، و این رو دولت ما نمی خواهد...

لطفا بحث تخصصی کنید!!!
تشکر ........ مهندس جان ......... واقعا به نکات خوبی اشاره کردی

بحث نظارت و کنترلم اگه از دولت خارج شه مشکلات خاص خودشون داره .......... مافعلا فکر نمیکنم اون ظرفیت رو داشته باشیم

در مورد شبکه های هوشمند بیشتر بگین ............. ممنون میشم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تصمیم داشتم دیگه در این تاپیک شرکت نکنم

ولی با توجه به حضور آقا مهدی نظرم برگشت .................... امیدوارم که دوباره ایشون بیان و در این زمینه اطلاعاتم کامل تر بشه :smile:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...
خیلی شرمنده از این که اینو میگم ولی بعضی نظرات خیلی خنده دار بود......بر میگشت به اون قضیه که همه میگن باروت بده چرا ساخته شد میگن واسه صلح ولی الان واسه سلاح استفاده میشه ...پس بده کسی هم نباید استفاده کنه...الان کشی استفاده نمیکنه!!!!جالبه که میگین بده چیزی که الان جامعمون بهش احتیاج داره.....ولی تا موقعی که نداشتیم عامل پیشرفت کشور های غربی بود!!!به نظرتون اگه کل مردم آلمان مخالف باشن دولتش نیروگاه ها رو میزاره کنار!!!!!!تصمیم احساسی خیلی بده ها.......یکم نیگا کنین ببین چه پیشرفتی ایجاد میکنه ...رادیو داروها ...تجهیزات جدید پزشکی ...تولید برق ..حفظ سرمایه ملی ...کاهش آلودگی.....اگه ما اینا رو نمیخوایم باید قید پیشرفت ایران بزنیم و مثل کشورهای دور و برمون مثلا افغانستان و پاکستان زندگی کنیم.....

mehdisepehri

عضو جدید
تشکر ........ مهندس جان ......... واقعا به نکات خوبی اشاره کردی

بحث نظارت و کنترلم اگه از دولت خارج شه مشکلات خاص خودشون داره .......... مافعلا فکر نمیکنم اون ظرفیت رو داشته باشیم

در مورد شبکه های هوشمند بیشتر بگین ............. ممنون میشم

من تصمیم داشتم دیگه در این تاپیک شرکت نکنم

ولی با توجه به حضور آقا مهدی نظرم برگشت .................... امیدوارم که دوباره ایشون بیان و در این زمینه اطلاعاتم کامل تر بشه :smile:

خب محمد آقا ، تمامی کشورهای دنیا (البته منظورم کشورهای صنعتی و پیشرو در صنعت برق هست ، مثل امریکا ، کانادا ، استرالیا و ...) دارن میرن به سمت شبکه های هوشمند !
و همین آقای اوباما قانونش رو چند وقت پیش به وزارت انرژی امریکا ارجاع داد!
بحث شبکه های هوشمند بسیار گسترده است ، از تولید برق گرفته تا مدیریت و اصلاح الگوی مصرف و هدفمندی مصرف (به جای هدفمندی یارانه ها) و میره تا تولید توسط مشتری و فروش برق از مشتری به شبکه!
یعنی شما تنها تصور کن که مشترکین همواره میتونن خودشون تصمیم بگیرن که الان برق رو خودشون تولید کنن براشون ارزون تره یا از شبکه سراسری استفاده کنن!
حتی میتونن اگه به نفعشون بود برق رو برای شبکه در برخی مواقع تولید کنن ، بعد وقتی لنگ موندن از شبکه بگیرن!
یعنی حتی برای برق مصرفی شون پول هم میگیرن!!!!
متاسفانه این نوع دیدگاه که بیام به جای صرف هزینه ها از بیت المال در کشور ، به فکر "اصلاحات" باشیم ، اصلا وجود نداره!

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز

میشه لطفا این دوستان رو معرفی کنید؟ :surprised:........معرفی کمک میکنه سو تفاهم ایجاد نشه!
همیشه از صحبت با آدمهای صریح لذت بردم.......

شاید در حال حاضر بازدهی خیلی بالایی نداشته باشن اما میشه تلاش و سرمایه گذاری کشورهای پیشرفته رو این نوع از منابع انرژی در نظر گرفت و به این توجه کرد که آینده انرزی جهان در دست این نوع از منابعه.......بدون شک!
یه نکته هم اضافه کنم برای دستیابی به انرژیهای تجدید پذیر وجود اقلیم مناسب شرط اصلیه.........بسیاری از کشورهای پیشرفته به دلیل میزان کم تابش خورشید در طول روز برای استفاده از این امکانات دچار چالش هستن.........مشکلی که ما در اغلب نقاط ایران نداریم!

میشه جمله آخرتون تخصصی توضیح بدین؟

لطفا بحث تخصصی کنید!!!
میشه شما برای بحث تخصصیش پیشقدم بشین( با توجه به اولپستتون این درخواست رو دارم)....شدیدا بهش احتیاج دارم......چون پایان نامه خود من هم یه جورایی کاملا مرتبط با این موضوعاته...بخشی از انگیزه زدن این تایپک هم به همین خاطره!
ممنون.................

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
در سال ۲۰۰۷ برخی رسانه‌ها مدعی شدند که اردشیر حسین پور دانشمند اتمی ایران بر اثر مسمومیت رادیواکتیو درگذشته است.اگرچه این ادعا توسط مقامات ایران رد شده ‌است.مقامات مرتبط با برنامهٔ اتمی ایران اعلام کرده‌اند که در کارخانهٔ UCF اصفهان کلیه ملاحظات زیست محیطی رعایت شده‌است. بخش ویژه‌ای در بیمارستان فارابی اصفهان نیز به مصدومان هسته‌ای که نیاز به درمان اورژانسی دارند، اختصاص یافته‌است. همچنین تاکنون چندین همایش برای آموزش کارکنان پزشکی در برخورد با مصدومان هسته‌ای در استان اصفهان برگزارشده‌است.

بحث سر اینه که با شراط فعلی ایران انرژی هسته ای باشه...؟

انرژی هسته ای پاک همجوشی هسته‌ایه، نوعی فرآیند هسته‌ای که به‌طور طبیعی در خورشید و ستارگان انجام می‌شود. در ساده‌ترین شکل آن، چهار اتم هیدروژن طی فرایندهای متعددی باهم ترکیب می‌شوند و با تشکیل هسته یک اتم هلیوم، مقدار زیادی انرژی نیز آزاد می‌کنند. این روش تامین انرژی، یکی از پاک‌ترین و کارآمدترین روش‌های تولید انرژی است که برای محیط زیست نیز خطری به‌همراه ندارد. اما فناوری بشر هنوز به جایی نرسیده که بتواند این فرآیند را در شرایط کنترل‌شده انجام دهد. روش طبیعی این فرآیند، استفاده از نیروی گرانش بسیار قدرتمند ستارگان برای مهار پلاسمای بسیار داغ و پرانرژی هیدروژنی است، اما از آنجایی‌که در زمین نمی‌توان از این امکان بهره برد، دانشمندان پیشنهاد کرده‌اند با استفاده از میدان‌های مغناطیسی قدرتمند، پلاسمای هیدروژنی را کنترل کنند. ابزاری که این فرآیند را انجام می‌دهد، توکامک نام دارد؛ دستگاهی دونات‌شکل که با استفاده از میدان مغناطیسی، ایزوتوپ‌های هیدروژن را فشرده می‌کند و تا میلیون‌ها درجه کلوین داغ می‌کند تا ترکیب شوند.نه با غنی سازی اورانیوم..

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب محمد آقا ، تمامی کشورهای دنیا (البته منظورم کشورهای صنعتی و پیشرو در صنعت برق هست ، مثل امریکا ، کانادا ، استرالیا و ...) دارن میرن به سمت شبکه های هوشمند !
و همین آقای اوباما قانونش رو چند وقت پیش به وزارت انرژی امریکا ارجاع داد!
بحث شبکه های هوشمند بسیار گسترده است ، از تولید برق گرفته تا مدیریت و اصلاح الگوی مصرف و هدفمندی مصرف (به جای هدفمندی یارانه ها) و میره تا تولید توسط مشتری و فروش برق از مشتری به شبکه!
یعنی شما تنها تصور کن که مشترکین همواره میتونن خودشون تصمیم بگیرن که الان برق رو خودشون تولید کنن براشون ارزون تره یا از شبکه سراسری استفاده کنن!
حتی میتونن اگه به نفعشون بود برق رو برای شبکه در برخی مواقع تولید کنن ، بعد وقتی لنگ موندن از شبکه بگیرن!
یعنی حتی برای برق مصرفی شون پول هم میگیرن!!!!
متاسفانه این نوع دیدگاه که بیام به جای صرف هزینه ها از بیت المال در کشور ، به فکر "اصلاحات" باشیم ، اصلا وجود نداره!
ممنون مهندس جان

اگه اشتباه نکنم ایران ما هم داره یه کارایی میشه
من یه مدت شرکت توزیع بودم ................. بحث در مورد همین چیزهایی که شما میگید فکر کنم بود .......... مثلا اینکه برداشت اطلاعات دارن از تیرهای چراغ برق میکنن ............ اطلاعاتشو میگیرن نظیر تعداد شاخه ........چنتا فیدر داره .......... تعداد مشترکین و البته میزان جریانی که کنتور دیجیتالشون میکشه ............... بعد همه این اطلاعات رو میان تو نرم افزار جی آی اس میریزن .............. اونجا مثل جی پی اس میمونه ............. و اگه اختلالی حاصل بشه مطلع میشن ................. مدیریت مصرف رو در اختیار خود مصرف کننده ها قرار میدن و البته گفته میشه برای این منظور اینبار کنتور توان راکتیو رو مثل کارخونه های فعلی برای اماکن اندازه میگیره و ............

نمیدونم منظور شما این بود یا یه چیز دیگه

ولی میدونم بحث شبکه هوشمند تو برنامه شرکت توانیر هست

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرکت فرا افزار با سابقه مديريتي چند ساله در زمينه نرم افزار و سخت افزار کنتورهاي هوشمند با قابليت قرائت از راه دور هم اکنون توانايي مشاوره، طراحي و اجراء شبکه هاي هوشمند توزيع برق (Smart Grid) را دارد. توانايي هاي شرکت فرا افزار با پشتيباني هاي فني شرکت BBS سنگاپور و همچنين ارتباط تنگاتنگ با مؤسسه BCIT تکميل گرديده است.

.
.
.
بله مهندس فکر میکنم همون بحث خودمه ................ قرائت کنتور از راه دور ..................... گفته میشه انشاالله تو ایران پنج سال دیگه این اتفاق کامل میفته ..................... باید دید وضع چطور پیش میره

Sarp

مدیر بازنشسته
آهان
حالا شد

ولی از دید دو تا مهندس هم نگاه کنیم به قضیه باز هم توجیه پذیر نیست نظریه شما !
چون در اینصورت باید از چاقو گرفته تا فضاپیما رو باید جمع کنیم بندازیم بیرون ! به همان دلیلی که خودتون هم میدونید

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه یه نرم افزار جدید کامپیوتری مشکوک به ویروس داشته باشیم...بازم نصبش كنیم چون بهش احتیاج داریم...!؟ یا لا اقل به یه آنتی ویروسم فکر کنیم...

بالا