میشه لطفا این دوستان رو معرفی کنید؟

........معرفی کمک میکنه سو تفاهم ایجاد نشه!
همیشه از صحبت با آدمهای صریح لذت بردم.......
نه نمیشه

چون اون وقت همه یهو به جای تاپیک بنده رو می کوبند!
غیر صریح گفتیم دارن می کوبن چه برسه به....
شاید در حال حاضر بازدهی خیلی بالایی نداشته باشن اما میشه تلاش و سرمایه گذاری کشورهای پیشرفته رو این نوع از منابع انرژی در نظر گرفت و به این توجه کرد که آینده انرزی جهان در دست این نوع از منابعه.......بدون شک!
دوست عزیز حرفتون صحیحه ، اما تا اون موقع که به بهره برداری برسن باید چه بکنیم؟
تند تند نفت و گاز بسوزونیم؟
به نظرتون اون وقت این بهتره که دیگه هیچ پشتوانه ای نداشته باشیم؟؟
یه نکته هم اضافه کنم برای دستیابی به انرژیهای تجدید پذیر وجود اقلیم مناسب شرط اصلیه.........بسیاری از کشورهای پیشرفته به دلیل میزان کم تابش خورشید در طول روز برای استفاده از این امکانات دچار چالش هستن.........مشکلی که ما در اغلب نقاط ایران نداریم!
این نکته بسیار مهمیه!
نمیدونم شما چه طور میگید در ایران این مشکل رو نداریم !

در امریکا که مسلما تنوع اش بیشتر از ماست ، بسیار با این مشکل مواجه اند!
و اگه دقت کرده باشید کشور هایی رو که نام بردم و هنوز هم بسیار راه دارن کشورهای بسیار پهناور و پیشرفته ای هستن!
میشه جمله آخرتون تخصصی توضیح بدین؟
آیا از آلودگی های گرمایی و زیست محیطی که نیروگاه های با سوخت زغالی ایجاد می کنن آگاهی دارید؟؟
نیروگاه هسته ای چون دارای سیکل بسته حرارتی هست ، و چون دارای چندین لایه حفاظتی هست ، جز بهترین نیرگاه ها ی سنگین است!
ضمن اینکه ببینید چی رو با چی مقایسه می کنید!
یک نیروگاه برق هسته ای کوچک ، حدود 800-1000 مگاواتی است در حالی که بهترین نیرگاه های بادی که بسیار بسیار پیچیده و گران قیمت هستند به زحمت به عدد 12 مگاوات میرسن!
میشه شما برای بحث تخصصیش پیشقدم بشین( با توجه به اولپستتون این درخواست رو دارم)....شدیدا بهش احتیاج دارم......چون پایان نامه خود من هم یه جورایی کاملا مرتبط با این موضوعاته...بخشی از انگیزه زدن این تایپک هم به همین خاطره!
ممنون.................