تبلیغ مسیحیت در مرقد امامزاده های کرج

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به تازگی در مرقد امامزاده هاي شهرستان كرج مواردي در خصوص تبليغ و پيشنهاد مسيحي شدن به خانمهايي كه به نوعي با مشكلات مالی مواجه هستند از سوي مبلغان مسيحيت انجام گرفته است.

به گزارش پروا، مبلیغن دین مسیحیت با مضاميني چون "‌اگر دين اسلام خوب بود تا به حال مشكلات شما حل مي شد چرا مسيحي نمي شويد و مسحيت دين بسيار آسان و برطرف كننده تمام مشكلات شماست و... " مردم را به دین مسیحیت دعوت می نمایند.

همچنین تعدادي لوح فشرده با عنوان "خدا محبت است" نيز در خصوص تبليغ مسيحيت در سطح شهر و تعدادي از مدارس كرج توزيع گرديده است.

http://www.bultannews.com/fa/pages/?cid=34101

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازگشت به عقب!

میگم اگه دین حضرت آدم رو هم تبلیغ کنن یه عده که نمیخان خودشون رو مقید به قوانین اضافی و دست و پاگیر اسلام (!) مطمئناً پیرو دین حضرت آدم خواهند شد....

همچین راحت و بی دردسر....
چیه بابا اسلام، میخای تکون بخوری یه حکم شرعی واست گذاشته، ولمون نمیکنه، نه؟:surprised:

آخرین ویرایش:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازگشت به عقب!

میگم اگه دین حضرت آدم رو هم تبلیغ کنن یه عده که نمیخان خودشون رو مقید به قوانین اضافی و دست و پاگیر اسلام (!) مطمئناً پیرو دین حضرت آدم خواهند شد....

همچین راحت و بی دردسر....
چیه بابا اسلام، میخای تکون بخوری یه حکم شرعی واست گذاشته، ولمون نمیکنه، نه؟:surprised:
این یدونه رو خوب اومدی

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز

اتفاقا من برعکس تو که هی میری از رساله میخونی چی درسته و چی غلطه،
عقل رو ملاک قرار دادم. کسی هم دست و پاگیرم نبوده
من پامو برعکس بعضیا اندازه گلیمم دراز میکنم

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب کاری میکنی از رساله نمی خونی، چون عقل من یکی که هنوز به همه چی نمیرسه، شاید عقل شما برسه و عالم دهر باشید!
الله اعلم!
موفق باشید دوست عزیز، ولی تا جایی که میدونم عقل بشری ناقصه، همیشه ی تاریخ ناقص بوده....

آتشگاه

عضو جدید
منم با نظرت کاملا موافقم
بسیار عالی
تشکر ندارم بعدا جبران می کنم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
غیر از اینه که اسلام را دربوق و کرنا کردن و با کردار خلاف اسلام جامعه رو به فقر و بدبختی کشوندن عاقبتش همینه؟؟؟
باید مبلغای مسیحی بگن تا بفهمیم؟؟؟ این چیزیه که از زبون خیلیا داریم می شنویم.... بخصوص جوونا
این اتفاقیه که تو غرب هم افتاد ... اونجا برای مسیحیت سلطه جو و اینجا واسه اسلامی که حکومتیش می کنن...
:warn:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب کاری میکنی از رساله نمی خونی، چون عقل من یکی که هنوز به همه چی نمیرسه، شاید عقل شما برسه و عالم دهر باشید!
الله اعلم!
موفق باشید دوست عزیز، ولی تا جایی که میدونم عقل بشری ناقصه، همیشه ی تاریخ ناقص بوده....
خب رساله مگه محصول عقل یه بشر نیست؟؟؟
منظورم برداشت عقل یه بشر از متون دینیه...

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
الله اعلم!

احتمالا اونایی هم که رساله نوشتن بشر هستن-مگه اینکه واقعا ایت خدا باشند و فوق بشر
پس نوشته ها اونها هم غلط هستش

آخرین ویرایش:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب رساله مگه محصول عقل یه بشر نیست؟؟؟
منظورم برداشت عقل یه بشر از متون دینیه...
اون بشری که این برداشت رو انجام میده، برای اینکه چگونه از متون دینی برداشت کنه سالها درس میخونه، درس مربوطه اش رو میخونه، فقه و اصول میخونه و هزارتا از این درس های این مدلی، ترمودینامیک و استاتیک و ساختمان داده و زیست شناسی و اینها که نمیخونه و بره از متون دینی برداشت کنه...

مطمئناً من از کسی که درس این کارو خونده و برای استخراج احکام از متون دینی تربیت شده تبعیت میکنم، چون خودم ترمو دینامیک خوندم و استاتیک و از اصول اجتهاد در متون دینی چیزی سر در نمیارم....
که گویا دوستان سر در میارن!!!

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون بشری که این برداشت رو انجام میده، برای اینکه چگونه از متون دینی برداشت کنه سالها درس میخونه، درس مربوطه اش رو میخونه، فقه و اصول میخونه و هزارتا از این درس های این مدلی، ترمودینامیک و استاتیک و ساختمان داده و زیست شناسی و اینها که نمیخونه و بره از متون دینی برداشت کنه...

مطمئناً من از کسی که درس این کارو خونده و برای استخراج احکام از متون دینی تربیت شده تبعیت میکنم، چون خودم ترمو دینامیک خوندم و استاتیک و از اصول اجتهاد در متون دینی چیزی سر در نمیارم....
که گویا دوستان سر در میارن!!!

چطور اون اساتید شما از موی زنان ما میفهمن که قراره زلزله و سیل بیاد
اون موقع شمایی که ترمودینامیک رشته تحصیلیت هست ولی مطالعه مذهبی هم داری نمیتونی از عقل حقیقت جوی خودت استفاده کنی؟
انسان فقط یک بعد نداره
انسان اشرف مخلوقاته/تو معجزه خداوندی/خودتو دست کم نگیر
تو هویت داری/نیازی نیست کسی به تو بگی کی و چی هستی
تو آدمی

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چطور اون اساتید شما از موی زنان ما میفهمن که قراره زلزله و سیل بیاد
اون موقع شمایی که ترمودینامیک رشته تحصیلیت هست ولی مطالعه مذهبی هم داری نمیتونی از عقل حقیقت جوی خودت استفاده کنی؟
انسان فقط یک بعد نداره
انسان اشرف مخلوقاته/تو معجزه خداوندی/خودتو دست کم نگیر
تو هویت داری/نیازی نیست کسی به تو بگی کی و چی هستی
تو آدمی
یا ایها الذین آمنوا اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی المر منکم

خدا میخاست بذاره به عقل وجودی خودت اینها رو نمی فرستاد برات تا هدایتت کنن، شما خودت رو زیاد دست بالا نگیر و زیاد به عقل خودت تکیه نکن، عقل و وحی هر دوشون برای سعادت بشر لازمه، عقلش رو داری ولی واسطه وحیش رو نداری و باید از متون دینی در بیاری....

در آوردن و اجتهاد احکام خداوند از متون دینی خودش علمه که یک مهندس مکانیک وکامپیوتر ندارن...

ای اشرف مخلوقات، حامد جان، معجزه خداوند
واسه من دلیل بیار چرا نماز صبح دو رکعته و نماز ظهر 4 رکعت؟ از کجا می فهمی اینو؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا ایها الذین آمنوا اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی المر منکم

خدا میخاست بذاره به عقل وجودی خودت اینها رو نمی فرستاد برات تا هدایتت کنن، شما خودت رو زیاد دست بالا نگیر و زیاد به عقل خودت تکیه نکن، عقل و وحی هر دوشون برای سعادت بشر لازمه....

خدا و رسولش که مشخصه
اون اولی الامر که اشتباهم نوشتی میمونه که طبق تفاسیر مطمئنن این آخوندای الان نیستن
بلکه دوازده امام شیعه هستن که هنوزم امام زمان حضور دارن

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا و رسولش که مشخصه
اون اولی الامر که اشتباهم نوشتی میمونه که طبق تفاسیر مطمئنن این آخوندای الان نیستن
بلکه دوازده امام شیعه هستن که هنوزم امام زمان حضور دارن
بله الفش جا افتاده بود توی تایپ: اولی الامر

12 امام شیعه، خوب شما این 12 امام شیعه رو چطوری میشناسی؟
کتاباشون رو خوندی؟ سیره شون رو خوندی؟ متون دینیشون رو خوندی؟ احادیثشون رو بلدی جعلی و واقعیش رو مشخص کنی؟ علم رجال بلدی که تواتر حدیث رو بتونی در بیاری؟

رسول رو چطوری میشناسی؟ چقدر از احکامی که پیامبر اجرا میکرد خبر داری؟ متون دینی مربوطش رو خوندی؟

اطاعت از الله، یعنی اطاعت از دستورات خداوند، چقدر میتونی از آیات قرآن احکام رو استنتاج کنی؟ آیا به همه آیات قرآن مسلط هستی که محکمات و متشابهاتش رو در بیاری، ناسخ و منسوخش رو بدونی و حکم خدا رو اجتهاد کنی؟
میتونی آیات قرآن رو با احادیث ائمه تطبیق بدی و میدونی که امامان و پیامبر راجب تفسیر هر آیه چه گفته اند؟

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
به تازگی در مرقد امامزاده هاي شهرستان كرج مواردي در خصوص تبليغ و پيشنهاد مسيحي شدن به خانمهايي كه به نوعي با مشكلات مالی مواجه هستند از سوي مبلغان مسيحيت انجام گرفته است.

به گزارش پروا، مبلیغن دین مسیحیت با مضاميني چون "‌اگر دين اسلام خوب بود تا به حال مشكلات شما حل مي شد چرا مسيحي نمي شويد و مسحيت دين بسيار آسان و برطرف كننده تمام مشكلات شماست و... " مردم را به دین مسیحیت دعوت می نمایند.

همچنین تعدادي لوح فشرده با عنوان "خدا محبت است" نيز در خصوص تبليغ مسيحيت در سطح شهر و تعدادي از مدارس كرج توزيع گرديده است.

http://www.bultannews.com/fa/pages/?cid=34101

من به عنوان یه مسیحی این خبر رو قبول نمیکنم
هیچوقت این امکان نداره
کلا دور مسلمونها یه خط کشیدن یعنی ما بیچاره ها به خدا کاری نداریم به مسلمانها

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله الفش جا افتاده بود توی تایپ: اولی الامر

12 امام شیعه، خوب شما این 12 امام شیعه رو چطوری میشناسی؟
کتاباشون رو خوندی؟ سیره شون رو خوندی؟ متون دینیشون رو خوندی؟ احادیثشون رو بلدی جعلی و واقعیش رو مشخص کنی؟ علم رجال بلدی که تواتر حدیث رو بتونی در بیاری؟

رسول رو چطوری میشناسی؟ چقدر از احکامی که پیامبر اجرا میکرد خبر داری؟ متون دینی مربوطش رو خوندی؟

اطاعت از الله، یعنی اطاعت از دستورات خداوند، چقدر میتونی از آیات قرآن احکام رو استنتاج کنی؟ آیا به همه آیات قرآن مسلط هستی که محکمات و متشابهاتش رو در بیاری، ناسخ و منسوخش رو بدونی و حکم خدا رو اجتهاد کنی؟
میتونی آیات قرآن رو با احادیث ائمه تطبیق بدی و میدونی که امامان و پیامبر راجب تفسیر هر آیه چه گفته اند؟
من مطالعه داشتم و دارم
ترجمه قرآنم تا حدودی خوندم- آدم دین گریزی نبودم و نیستم
من دنبال حقیقتم
اما واسم شب و روز فرق داره . وقتی میبینم کسی که خودش رو نماینده دین خدا معرفی میکنه و خلقی پشت سرش نماز میخونن تو روز میگه الان شبه و برعکس
شک میکنم که این دینی که اون تبلیغ میکنه دین خدا باشه
انگار ما مجبوریم که همه چیز رو خودمون بفهمیم
استفاده از منابع صحیح درسته ولی من قرآن و عقل رو منبع صحیح میدونم
خودت به تاپیک دوستات نگاه کن ببین چه احادیث مزخرفی رو به خورد مردم میدن
قصدم توهین به کسی نیست ولی توهین به شعور مردم رو هم تحمل نمیکنم

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من مطالعه داشتم و دارم
ترجمه قرآنم تا حدودی خوندم- آدم دین گریزی نبودم و نیستم
من دنبال حقیقتم
اما واسم شب و روز فرق داره . وقتی میبینم کسی که خودش رو نماینده دین خدا معرفی میکنه و خلقی پشت سرش نماز میخونن تو روز میگه الان شبه و برعکس
شک میکنم که این دینی که اون تبلیغ میکنه دین خدا باشه
انگار ما مجبوریم که همه چیز رو خودمون بفهمیم
استفاده از منابع صحیح درسته ولی من قرآن و عقل رو منبع صحیح میدونم
خودت به تاپیک دوستات نگاه کن ببین چه احادیث مزخرفی رو به خورد مردم میدن
قصدم توهین به کسی نیست ولی توهین به شعور مردم رو هم تحمل نمیکنم
مگر من گفتم مطالعه نداری؟ مگه من گفتم قرآن نخوندی یا آدم دین گریزی هستی؟

میگم شمایی که تخصصت کامپیوتره، هیچ وقت نمیتونی متخصص بشی توی علم رجال و فقه و اصول و ..... که بی نیاز از رساله بشی و خودت برای خودت مجتهد بشی و احکام زندگیت رو در بیاری از توی آیات و روایات و قرآن....

رساله عملیه دین خدا نیست و تبلیغی هم نیست، مجموعه احکام خداست، تبلیغ دین تبلیغ احکام دینیه توی رساله ها نیست، اون چیزی که تبلیغ دینه تبلیغ مفاهیم دینه، که اگر به مفاهیم دین رسیدی باید احکامش رو از یک مجتهد تقلید کنی، همونطور که گفتن تقلید در اصول دین جایز نیست یعنی مفاهیم دین توحید و معاد و نبوت و ..... رو خودت باید با مطالعه به دست بیاری، بعد در احکام دینی که نمیتونی خودت از متون و روایات و قرآن در بیاری از یکی که اینکاره است و میتونه در بیاره تقلید کنی...
دیگه از این به بعدش تکلیف از گردن تو ساقطه، و مسوولش همون مرجع تقلید خواهد بود....

قرآن و عقل رو منبع صحیح میدونی؟
روایات و احادیث در این وسط هیچ جایی نداره؟

در مورد قران هم صرفاً با خوندن ترجمه نمیشه ازش الگو گرفت، برای فهم کامل قرآن که بتونه یه منبع صحیح برامون باشه نیاز به علوم مختلفی هست، و اولین علمش تسلط کامل به زبان عربیه، عربی مسلطی؟
من نیستم....
ناسخ و منسوخ و محکم و متشابهات آیات قرآن و ....... هم بماند که مسلط شدن به اینها و همینطور مسلط شدن به جای جای قرآن سالیان سال درس خوندن توی حوزه رو می طلبه، مثلاً میخای یه حکم رو از قرآن استخراج کنی راجب یه موضوع خاص باید حفظ باشی کجای دیگه در قرآن راجب این مطلب حرف زده تا همش رو باهم جمع کنی و حکم صادر کنی، بماند که استفاده از تفسیر ها و احادیث پیامبر و ائمه هم این وسط نقش داره....

همه این بحث ها رو میگم که برسم به اینکه، هرچقدر هم معجزه خداوند باشی، اشرف مخلوقات باشی و و و تا وقتی نتونی احکام خدا رو احتهاد کنی، باید از رساله استفاده کنید و مقلد باشی...
البته میشه هم نبود، اجباری در کار نیست، منتها عواقب بعدیش پای خود فرده....

آخرین ویرایش:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگر من گفتم مطالعه نداری؟ مگه من گفتم قرآن نخوندی یا آدم دین گریزی هستی؟

میگم شمایی که تخصصت کامپیوتره، هیچ وقت نمیتونی متخصص بشی توی علم رجال و فقه و اصول و ..... که بی نیاز از رساله بشی و خودت برای خودت مجتهد بشی و احکام زندگیت رو در بیاری از توی آیات و روایات و قرآن....

رساله عملیه دین خدا نیست و تبلیغی هم نیست، مجموعه احکام خداست، تبلیغ دین تبلیغ احکام دینیه توی رساله ها نیست، اون چیزی که تبلیغ دینه تبلیغ مفاهیم دینه، که اگر به مفاهیم دین رسیدی باید احکامش رو از یک مجتهد تقلید کنی، همونطور که گفتن تقلید در اصول دین جایز نیست یعنی مفاهیم دین توحید و معاد و نبوت و ..... رو خودت باید با مطالعه به دست بیاری، بعد در احکام دینی که نمیتونی خودت از متون و روایات و قرآن در بیاری از یکی که اینکاره است و میتونه در بیاره تقلید کنی...
دیگه از این به بعدش تکلیف از گردن تو ساقطه، و مسوولش همون مرجع تقلید خواهد بود....

قرآن و عقل رو منبع صحیح میدونی؟
روایات و احادیث در این وسط هیچ جایی نداره؟

در مورد قران هم صرفاً با خوندن ترجمه نمیشه ازش الگو گرفت، برای فهم کامل قرآن که بتونه یه منبع صحیح برامون باشه نیاز به علوم مختلفی هست، و اولین علمش تسلط کامل به زبان عربیه، عربی مسلطی؟
من نیستم....
ناسخ و منسوخ و محکم و متشابهات آیات قرآن و ....... هم بماند که مسلط شدن به اینها و همینطور مسلط شدن به جای جای قرآن سالیان سال درس خوندن توی حوزه رو می طلبه، مثلاً میخای یه حکم رو از قرآن استخراج کنی راجب یه موضوع خاص باید حفظ باشی کجای دیگه در قرآن راجب این مطلب حرف زده تا همش رو باهم جمع کنی و حکم صادر کنی، بماند که استفاده از تفسیر ها و احادیث پیامبر و ائمه هم این وسط نقش داره....

همه این بحث ها رو میگم که برسم به اینکه، هرچقدر هم معجزه خداوند باشی، اشرف مخلوقات باشی و و و تا وقتی نتونی احکام خدا رو احتهاد کنی، باید از رساله استفاده کنید و مقلد باشی...
البته میشه هم نبود، اجباری در کار نیست، منتها عواقب بعدیش پای خود فرده....

اگر رسالهها راهنمای ما هستند که دین رو راحتتر درک کنیم و به قوانینش عمل کنیم پس چرا با هم در بعضی مفاهیم اختلاف دارند؟
مگر دین سلیقه ایه؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر رسالهها راهنمای ما هستند که دین رو راحتتر درک کنیم و به قوانینش عمل کنیم پس چرا با هم در بعضی مفاهیم اختلاف دارند؟
مگر دین سلیقه ایه؟
توی چی اختلاف دارن مثلاً؟

اون دیگه برمیگرده به روش اجتهاد هر مرجع، ئقتی یه مرجعی رو اعلم تشخیص میدی، برداشتش از احکام دین رو دیگه باید قبول کرد، این اختلاف توی مسائل مهم و اساسی نیست، و تاثیر کمی توی زندگی داره این اختلاف ها...

آخرین ویرایش:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان عزیز همگی به عنوان هم باشگاهی بهتره با لحنی مناسبتر و نرمتر با هم به گفتگو بپردازیم

وگرنه قرار نیست اطالاعات شخصیمان را به رخ بکشیم

پس با سرلوحه قرار دادن " اشدا علی الکفار رحما بینهم " با هم گفتگو کنید .

موفق باشید

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان عزیز همگی به عنوان هم باشگاهی بهتره با لحنی مناسبتر و نرمتر با هم به گفتگو بپردازیم

وگرنه قرار نیست اطالاعات شخصیمان را به رخ بکشیم

پس با سرلوحه قرار دادن " اشدا علی الکفار رحما بینهم " با هم گفتگو کنید .

موفق باشید
خوب بود که بحثمون، لحنمون بد نبود!!!

این آیه اشداء رو گفتی یاد فیلم دموکراسی تو روز روشن افتادم:surprised: