تا حدود زیادی قبولش دارم...

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرد یعنی علی که وقتی همسرش را توی مدینه کشتند با اینکه میتوانست ولی برای ارامش جامعه انتقام نگرفت
صدها کیلومتر ان طرف تر به جائی به نام کوفه آمد
چاهی کند تا هر روز درون آن چاه سرش را فرو کرده گریه کند
اما هیچ وقت جلوی مردم گریه نکرد تا مردانگی اش حفظ شود.
انقدر اشک در چاه جمع شد تا بیابان های کوفه که هیچ درختی نداشت را در طول 25 سال گریه کردن هسته های خرما را کاشت و با آب گریه هایش آبیاری کرد
تا اینکه زمانی که شمشیر سرش راشکافت نخلستانهای بزرگی از خرما داشت که در امد ان خرجی هزاران کودک یتیم را تامین میکرد.
مردم شام وقتی شنیدند در محراب شمشیر بر سرش زده اند با تعجب گفتند مگر علی نماز هم میخواند!؟

مرد واقعی حتی جلوی همسرش و دخترش هم گریه نمیکند در خلوت انقدر گریه میکند تا گریه اش تمام شود و در مقابل زن و دخترش و فرزندانش فقط لبخند میزند.
تواین زمونه مردی مث علی هس که شوما توقع فاطمه گونه بودنو دارین؟:redface::cool:

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek:اصلا چرا باید کسی غر بزنه اگه مشکلی نباشه.. ازون مردایی میشی که زنت از لبخندو خونسردیت متنفر میشه...
چرا میگی نمیفهمه... درک نمیکنه.. تو ذهنت چ زنیو تصور کردی... درک ی زن خیلی بیشتر از مرد هاست اگه بجای سکوت بتونی ارومش کنی...

ارع اگه یه زن از نظر عاطفی تامین بشه ولی از نظر مالی هم شاید در سختی باش چیزی نگه به قول شما غر نزنن البته این نظر من هس بعضی از زن ها هم مادی گرا هستن و بیشتر به نیازای مادی توجه دارن تا عاطفی که تعدادشونم کم هس چون ذاتا زن موجود احساس گرایی هستن

در کل اگه مرد برای ارامش خانوادش تلاش خودشو بکنه دیگه جایی برای غر زدن نمیمونه واگه زنی غر بزنه زیاده خواه هس

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه مطمئن نیستم ...:biggrin:
ولی هرکی هرجوره باید توقع همونو داشته باشه
مشکل مردم ما اینه که خودشونم نمیدونن چه جوری اند. همش با تظاهر و ریا و صحنه سازی زندگی میکنند. یعنی تو خودشناسی شون مشکل دارن و تکرار قصه مهندسان شریف

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل مردم ما اینه که خودشونم نمیدونن چه جوری اند. همش با تظاهر و ریا و صحنه سازی زندگی میکنند. یعنی تو خودشناسی شون مشکل دارن و تکرار قصه مهندسان شریف

ارع....ولی خودشونم ندونن یکی هس که به باطن آگاهه
ولی هرچی دعوا و بحث هس سر اینه که یکی ازطرفین کم میزاره...

• Like
واکنش ها: ayja

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تواین زمونه مردی مث علی هس که شوما توقع فاطمه گونه بودنو دارین؟:redface::cool:

بهانه های بنی اسرائیلی میاری

اگر علی نباشه هیشکی نباید فاطمه باشه؟

مگه قانون مصوبه مجلس هست که تا زمانی که علی پیدا نشه هیشکی حق نداره فاطمه باشه؟ :cool::confused:

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ارع اگه یه زن از نظر عاطفی تامین بشه ولی از نظر مالی هم شاید در سختی باش چیزی نگه به قول شما غر نزنن البته این نظر من هس بعضی از زن ها هم مادی گرا هستن و بیشتر به نیازای مادی توجه دارن تا عاطفی که تعدادشونم کم هس چون ذاتا زن موجود احساس گرایی هستن

در کل اگه مرد برای ارامش خانوادش تلاش خودشو بکنه دیگه جایی برای غر زدن نمیمونه واگه زنی غر بزنه زیاده خواه هس

مطمئنی که مرد برای آرامش خانواده تلاش کنه زن غر نمیزنه؟

من موردهای زیادی سراغ دارم که زن براش مهم نیست که مرد شبانه روز چقدر تلاش میکنه

زن فقط نتیجه را میخواد و زحمت و تلاش مرد براش مهم نیست

از از اینکه مرد نتیجه نگیره خوشش نمیاد اگر مردش توی بد ترین شرایط حتی شب هم نخوابه و کار کنه ولی نتیجه نگیره به درد لای جرز میخوره

منتها بعضی زنها هدفشان از نتیجه نیاز مادی و پولی است بعضیها نیاز عاطفی و احساساتی

مثلا اگر مرد بدهکار باشه و مجبور باشه شب هم کار کنه زن ازش جدا میشه چون این مرد به دردش نمیخوره چون که نمیتونه روزی یک ساعت نیاز عاطفی زن را تامین کنه و لو مرد به خاطر زن تلاش کنه

همین طور تلاش برای مادیات که اگر مردی توی تلاش برای مادیات ورشکست بشه زن مثل دستمال کاغذی یک بار مصرف دور میندازه چون مردش شکست خورده و دنبال مرد شکست نخورده میره

از اون طرف زنی که نیاز عاطفی میخواد هم اگر مردش بیافته زندان یا تبعید بشه یا توی یک شهر دیگه مجبور بشه کار کنه زن از چنین مردی را ول میکنه چون که نیاز عاطفی اش را تامین نمیکنه
اصلا زن براش مهم نیست که مرد توی چه شرایطی هست مهم اینه که نیاز زن چی هست حالا عاطفی یا مادی فرقی نمیکنه باید به نیاز زن پاسخ داده بشه! :surprised:

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ازدواج مرد و کارنامه تاریخی زنان مسلمان ایران

توی ایران از نظر حقوقی بالاترین مرجع شرع اسلام و ایات قران و احادیث معتبر شیعه هست

قانون بر اساس این احکام اسلامی وضع میشه و در مجلس تصویب میشه و به دولت ابلاغ میشه

عرف جامعه و مردم پائین تر از قانون هست که برخی موارد نه قانون را قبول داره نه احکام شرعی را و برای خودش قوانین خاصی داره

برای اینکه ابهامات شرع و تند روی عرف جامعه کنترل بشه قانون تصویب میشه

از قدیم در احکام اسلامی بود که مهریه را تا میتوانید کم قرار دهید

اما عرف و مسلمانان مدعی اسلام راستین که همان زنها و دختر ها هستند به شرع اسلام عمل نمیکردند

مهریه تعیین میشد و در دفتر ازدواج ثبت میشد و اگر پسر نداشت دختر به دادگاه شکایت و پس از اخذ حکم قاضی با گرفتن مامور از کلانتری پسر را به زندان می انداخت

خیلی وقتها مهریه های عجیب غریب و سنگینی وضع میشد مثلا مهریه سکه به تعداد سال تولد دختر مثلا 1355 عدد
یا مثلا یک میلیون بال مگس
یا مثلا مهریه دست راست پسر!
و الی آخر ...

این کار انقدر در جامعه رواج پیدا کرد که طبق آماری که یکی از روزنامه های کشور اعلام کرد گزارش شده بود که تعداد زندانیان پسری که دخترها برای مهریه انها را به زندان انداخته اند
از کل زندانیهای فلسطینی ها در اسرائیل بیشتر است!

یعنی دختر ها ظلمی بزرگتر از اسرائیل برای پسرها در ایران بعمل آورده بودند.

وقتی دختر با پسر لج میکرد و قهر میکرد و یا دلش هوس یک پسر جدید را میکرد به دادگاه شکایت و مطالبه مهریه میکرد اکثر پسرها که ندارند
یا دست و پای خود را گم میکردند یا سکوت میکردند یا فرار میکردند و یا دختر هر چه میگفت قبول میکردند.

در نهایت قاضی و دادگاه و کارشناسان و فامیل هر دو طرف اسیر دادگاه و چندین سال عمر همه تلف میشد.

هم اکنون بخش عمده ای از زندانهای ایران در بند محکومین مالی پسران و مردانی هستند که زنهایشان که روزی به آنها ادعای عشق ورزی داشتند شکایت کرده و به زندان انداخته اند.
آنها که در زندان نیستند بیرون از زندان مانند زندانی کار میکنند شبانه روز باید بدون استراحت کار کنند پول در بیاورند تا بتوانند ماهیانه یک یا چند سکه طلا بخرند و اقساط مهریه زن شان را بدهند.
بسیاری از این زنها از مردانشان طلاق گرفته و با مرد دیگری ازدواج کرده اند ولی مرد اول شان هنوز شبانه روز کار میکنند تا اقساط مهریه ان زن را پرداخت کنند.

اما مرد بیچاره هیچ وقت در هیچ کجای قانون نمیتواند یقه زنش را بگیرد و زن آزاد است هر بلائی بخواهد سر مرد بیاورد.

بنابر این بسیاری از مردها چنین وضعی را تحمل میکنند و آنها که نمیتوانند تحمل کنند زیر فشار زن تبدیل به گرگ درنده میشوند
هیچ مردی از ابتدا شیطان و گرگ به دنیا نمی آید بلکه مثل شیشه براثر فشار شکسته شده و برنده و درنده میشود.

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
همینطور که برای مرد تضمینی وجود نداره
برای زن هم وجود نداره
کلا در زندگی هیچ تضمینی وجود نداره جز اخلاق و تعهد
اگر در همین زندگی مرد دلش هوای زن جدید کرد چی؟
من میشناسم زنی رو که تنها با بچهکوچیکش در یک خانه کوچک اجاره هستند
و همسرش زن تازه ای اختیار کرده و این هارو به امون خدا ول کرده و خودش در شهر دیگه ای زندگی میکنه وهر چند ماه با دعوا و مرافه مقدار ناچیزی پولمیفرسته
حالا این زن چه کنه؟طلاقبگیره؟ مهریه اش رو اجرا بزاره تا دلش خنک بشه؟
هیچ تضمینی نیس
جز اخلاق

اما آسیبی که زن میبینه در نتیجه کم گذاشتن شوهر بیشتره یا اسیبی که مردمیبنه؟
:cool:

آخرین ویرایش:

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همینطور که برای مرد تضمینی وجود نداره
برای زن هم وجود نداره
کلا در زندگی هیچ تضمینی وجود نداره جز اخلاق و تعهد
اگر در همین زندگی مرد دلش هوای زن جدید کرد چی؟
من میشناسم زنی رو که تنها با بچهکوچیکش در یک خانه کوچک اجاره هستند
و همسرش زن تازه ای اختیار کرده و این هارو به امون خدا ول کرده و خودش در شهر دیگه ای زندگی میکنه وهر چند ماه با دعوا و مرافه مقدار ناچیزی پولمیفرسته
حالا این زن چه کنه؟طلاقبگیره؟ مهریه اش رو اجرا بزاره تا دلش خنک بشه؟
هیچ تضمینی نیس
جز اخلاق

اما آسیبی که زن میبینه در نتیجه کم گذاشتن شوهر بیشتره یا اسیبی که مردمیبنه؟
:cool:

مردی که چنین کاری بکنه زن باید مهریه اش را اجراء بگذاره پدر مرد را در بیاره
چنین زنی سکوتش ظلم به تمامی انسانهاست
وقتی توی جامعه جلوی ظلم را نگیری ظالم جری تر شده دست به کارهای بزرگتر و جنایات بیشتر خواهد زد.

naser.66

عضو جدید
جالبه که خانم های باشگاه هم این مطلب رو پسندیدن.ولی تا بوده همین بوده.عوض نمیشه

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با شمایم ! مردمان سرد این وادی

چه خوب و مهربان بودید یک وقتی

حالا چرا دل هایتان بی رنگِ بی رنگ است ؟

احساستان با حجمی از شهوت هماهنگ است

مردان با غیرت ......... کجا رفتید ؟!

از نسلتان..... مردی..... به جا مانده است ؟

زن های .........با عفّت ........... کجا رفتید ؟

حُجب و حیا و شرم و زیبایی کجا رفتید ؟

وای ........... از زمانی که در آن هستیم

وای از هجوم رنگ رنگ ِ فقر ِ انسان ها ...

manasaki

عضو جدید
انقدر تو این مملکت ب مردا بها داده شده که نیازی نیست کسی ازشون دفاع کنه هروقت واقعا تساوی زن ومرد تو ایران رعایت شد اونوقت انجمن حمایت از آقایون مظلومم برپامیکنیم خانما بجای دفاع از حقوق آقایون برن حقوق ازدست رفتشونو پس بگیرن

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انقدر تو این مملکت ب مردا بها داده شده که نیازی نیست کسی ازشون دفاع کنه هروقت واقعا تساوی زن ومرد تو ایران رعایت شد اونوقت انجمن حمایت از آقایون مظلومم برپامیکنیم خانما بجای دفاع از حقوق آقایون برن حقوق ازدست رفتشونو پس بگیرن
در سرزمین من
هیچ کوچه ای
به نام هیچ زنی نیست
و هیچ خیابانی
بن بست ها اما
فقط زنها را می شناسد انگار...
در سرزمین من
سهم زنها از رودخانه ها
تنها پل هایی است
که پشت سر آدمها خراب شده اند...

mozhgan.s.r

عضو جدید
ﻧﺎﻣﻢ ﺯﻥ ﺍﺳﺖ
ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻪ ﮔﻮﺭﻡ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ
ﮔﺎﻩ ﺳﻨﮕﺴﺎﺭ ..
ﮔﺎﻩ ﻣﺮﺍ ﺿﻌﯿﻔﻪ ﻭ ﺯﻧﯿﮑﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﯽ
ﮔﺎﻩ ﻟﭽﮏ ﺑﻪ ﺳﺮ ..
ﻭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻫﺮ " ﻣﺮﺩ " ﯼ ﮐﻪ ﺗﻮﯾﯽ ﻣﺮﺩﺗﺮﻡ
ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ
ﺑﺮﺍﯼ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻥ ﮐﺎﺳﺘﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﺖ
ﺑﻪ ﺑﺎﺩ ﺍﻧﺘﻘﺎﺩﻡ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯼ ﻭ ﻣﻦ
ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻭ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯽ ﺯﻧﻢ
ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ
ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ /
ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ
ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ
ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐﺸﻢ ﻭ ﺗﻮ / ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ﻣﺮﺩﺗﺮﻡ
ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ
ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ
ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :
-" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !!! "
ﻭ ﺑﺪﺗﺮ ﺍﺯ ﺁﻥ
ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﻢ / ﺑﺎ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﻣﻦ
ﺗﻮ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﮔﻔﺖ - ﺑﺎ ﻭﻗﺎﺣﺘﯽ ﭼﻨﺪﺵ ﺁﻭﺭ
" - ﺯﻧﯿﮑﻪ ﯾﮏ ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺵ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ !!! "
ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ﻣﺮﺩﺗﺮﻡ
ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ
ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ :
-" ﭼﻨﺪ ! ؟ ! ؟ ! ؟ "
ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ
ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ
ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ
ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ / ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ ..
ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ
ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ
"ﻣﻦ " ﺍﺯ " ﺗﻮ" ﻣﺮﺩﺗﺮﻡ !!!..

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

زنی که به فکر حقوق پایمال شده اش میباشد خطرناک ترین موجود دنیاست
چنین زنی از مردها گرگی ساخته به جان سایر زنها و مرد ها می اندازد.

ولی زنی که با صبر و لبخند دربرابر مردها تحمل میکند چنین زنی فقط میتواند از مردها فرشته بسازد و آنها را پادشاهان عدالت پرور جهان نماید.

زنی که به فکر خودش و خود خواهی خودش است و فداکاری نمیشناسد و از خود گذشتگی را توی عمرش نشنیده است
چنین زنی هر جا باشد حتی اگر همه زمین فرشته باشند باز فرشته ها را با بوی خود تبدیل به گرگ میکند.

زنی که دربرابر ظلم صبر پیشه کند مانند فاطمه زهراء

یا مانند مریم مقدس در برابر تهمت یهود به نوزادش اشاره کند و سکوت کند

او مردی با نام عیسی تربیت خواهد کرد.

که روح خداوند خواهد بود که وقتی بزرگ شد در میان مردم بگوید:

اگر کسی به صورت شما سیلی زد صورت تان را برگردانید تا به طرف دیگر صورت تان سیلی بزند.

اگر قرار باشد با عدالت برخورد کنیم شاید بعضی از زنها و مرها شایسته اعدام باشند
ولی قرار نیست به خاطر اینکه عده ای حماقت کرده اند دیگران نیز با انتقام جوئی حماقت کنند.

اگر قراربر مجازات ظالم باشد من زنی را میشناسم که ظلمی که به یک مرد کرده اعدام کمترین مجازات او است!

یک ضرب المثل قدیمی میگوید :

دو نفر با هم دعوا میکردند یکی گفت گوشت را میگیرم دور این تپه را میچرخانمت
آن دیگری گفت وقتی گوش من را بگیری و مرا دور این تپه بچرخانی آیا تو نیز همراه من خواهی چرخید یا نه؟

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ﻧﺎﻣﻢ ﺯﻥ ﺍﺳﺖ
ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻪ ﮔﻮﺭﻡ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ
ﮔﺎﻩ ﺳﻨﮕﺴﺎﺭ ..
ﮔﺎﻩ ﻣﺮﺍ ﺿﻌﯿﻔﻪ ﻭ ﺯﻧﯿﮑﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﯽ
ﮔﺎﻩ ﻟﭽﮏ ﺑﻪ ﺳﺮ ..
ﻭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻫﺮ " ﻣﺮﺩ " ﯼ ﮐﻪ ﺗﻮﯾﯽ ﻣﺮﺩﺗﺮﻡ
ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ
ﺑﺮﺍﯼ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻥ ﮐﺎﺳﺘﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﺖ
ﺑﻪ ﺑﺎﺩ ﺍﻧﺘﻘﺎﺩﻡ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯼ ﻭ ﻣﻦ
ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻭ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯽ ﺯﻧﻢ
ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ
ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ /
ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ
ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ
ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐﺸﻢ ﻭ ﺗﻮ / ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ﻣﺮﺩﺗﺮﻡ
ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ
ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ
ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :
-" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !!! "
ﻭ ﺑﺪﺗﺮ ﺍﺯ ﺁﻥ
ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﻢ / ﺑﺎ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﻣﻦ
ﺗﻮ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﮔﻔﺖ - ﺑﺎ ﻭﻗﺎﺣﺘﯽ ﭼﻨﺪﺵ ﺁﻭﺭ
" - ﺯﻧﯿﮑﻪ ﯾﮏ ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺵ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ !!! "
ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ﻣﺮﺩﺗﺮﻡ
ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ
ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ :
-" ﭼﻨﺪ ! ؟ ! ؟ ! ؟ "
ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ
ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ
ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ
ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ / ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ ..
ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ
ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ
"ﻣﻦ " ﺍﺯ " ﺗﻮ" ﻣﺮﺩﺗﺮﻡ !!!

قبول دارم و واقعا متاسفم که در جامعه چنین مردانی وجود دارند
اما اگر زن زیبائی اش را به رخ این جور مردها نکشد مرد به خودش اجازه نمیدهد که ترمز زده بگوید چند؟!؟!؟!

آیا دیده اید که مردی در مقابل پیر زنی ترمز بزند بگوید چند؟!؟!؟!؟!

آیا دیده اید که در مقابل دختر چادری ترمز بزنند بگویند چند؟!؟!؟!؟ من که ندیده ایم!

آیا دیده اید در مقابل دختر مانتوئی با حیا و سر به زیر که توی خیابان بازیکنان راه نمیرود بلکه سربه زیر سریع قدم برمیدارد تا زود به خانه اش برسد
همه مردها چنین قیافه هائی را خوب میشناسند و هیچ وقت به خود جرات سوال کردن چند؟!؟!؟؟! را در مورد دختر سربه زیری که از گوشه پیاده رو به سرعت به طرف خانه اش حرکت میکند را نمیدهند ، انها کنار خیابان کمتر تاکسی سوار میشوند و با اتوبوس یا مترو یا آژانس یا ماشین خودشان رفت و آمد میکنند.
در نتیجه مردهای کمی میتوانند جرات کنند جلوی آنها توقف کرده سوال کنند چند؟!؟!؟!

زن و دختر سربه زیر نجیب از راه رفتنش مشخص است که در چه عالمی سیر میکند.
گرچه ادعا نمیکنم که هر کسی اینگونه نیست دنبال چند؟! مردها است.
اما میتوان طوری ظاهر را تغییر داد که کسی جرات نکند بگوید چند
چون بدترین مردها نیز نمیخواهند تیرشان به خطا برود و میخواهند جلوی کسی توقف کنند که احتمال بله گفتنش زیاد است.

پس اگر زیبائی زن را نبینند هرگز مردان بیمار نمیگویند چند؟!؟!؟!؟!

من اگر اسلحه داشتم وسط خیابان توی همان ماشین آن مرد را با گلوله تبدیل به آبکش میکردم
تا زنی که چنین مردی را تربیت کرده تا آخر عمرش بالای سر قبر چنین مردی از گریه کور شود!

چنین مردی را باید طوری کشت که توی خون و درد انقدر دست و پا بزند بعد جان از بدش بیرون بیاید
زیرا که چنین مردی هم به زنها ظلم میکند هم آبروی سایر مردها را میبرد!
بلکه آبروی کل انسانیت را زیر سوال میبرد!

آخرین ویرایش:

manasaki

عضو جدید
حرفی ندارم در جواب شما بگم هرکسی باندازه سختی و مشکلاتی ک تو زندگی کشیده از آگاهی برخوردار میشه لزومی نداره وقتی زن نیستید راجب همه تاپیک ها کامنت بزارید من اگه وقتی حقم پایمال میشه خطرناک میشم مردا در همه حال خطرناک هستن

manasaki

عضو جدید
نظرمن اینه و ب کسی تحمیل نمیکنم ولی نیازی نیست خانمها نسلشونو از بین ببرن خودشون نسل خودشونو ازبین میبرن من ب تساوی زن ومرد اعتقاد دارم ولی وقتی خانمها ب تساوی راضین ولی اقایون قبول ندارن و مرد وجنس برتر میدونن این ظلمه ومن از این شکایت میکنم

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا اگه همه خانمها مثل شما مردها راخطرناک میدیدند تا حالا نسل مردها رو از بین میبردند...

اهمیت ندهید لطفا احتمالا ایشان از یک یا چند مردی گزیده و نیش خورده اند که اینگونه تفکراتی دارند.
شاید از پدر برادر همکلاسی یا یک رهگذر خیابانی که وعده دوستی یا عاشقی داده و بعد ول کرده!

بعضی ها سعی میکنند تحمل کنند و ببخشند بعضی ها عقده میکنند و کینه توزی میکنند و نفرت را درون خود رشد میدهند.

ربطی به زن و مرد ندارد انسانها از هر جنسی باشند دو نوعند یا در برابر ظلم و بدی کینه توزی میکنند و همه را مثل ان کسی که ظلم کرده میبینند
یا حساب ظالم را از دیگران جدا میکنند.

این سیستم عملکرد مغز است که وقتی صدمه و ضربه ای روانی به فرد وارد میشود مغز ضعیف بعضی انسانها اینگونه و با چنین تفکراتی از صدمه ای که دیده عکس العمل نشان میدهد.

حالا مرد باشد یا زن

mozhgan.s.r

عضو جدید

قبول دارم و واقعا متاسفم که در جامعه چنین مردانی وجود دارند
اما اگر زن زیبائی اش را به رخ این جور مردها نکشد مرد به خودش اجازه نمیدهد که ترمز زده بگوید چند؟!؟!؟!

آیا دیده اید که مردی در مقابل پیر زنی ترمز بزند بگوید چند؟!؟!؟!؟!

آیا دیده اید که در مقابل دختر چادری ترمز بزنند بگویند چند؟!؟!؟!؟ من که ندیده ایم!

آیا دیده اید در مقابل دختر مانتوئی با حیا و سر به زیر که توی خیابان بازیکنان راه نمیرود بلکه سربه زیر سریع قدم برمیدارد تا زود به خانه اش برسد
همه مردها چنین قیافه هائی را خوب میشناسند و هیچ وقت به خود جرات سوال کردن چند؟!؟!؟؟! را در مورد دختر سربه زیری که از گوشه پیاده رو به سرعت به طرف خانه اش حرکت میکند را نمیدهند ، انها کنار خیابان کمتر تاکسی سوار میشوند و با اتوبوس یا مترو یا آژانس یا ماشین خودشان رفت و آمد میکنند.
در نتیجه مردهای کمی میتوانند جرات کنند جلوی آنها توقف کرده سوال کنند چند؟!؟!؟!

زن و دختر سربه زیر نجیب از راه رفتنش مشخص است که در چه عالمی سیر میکند.
گرچه ادعا نمیکنم که هر کسی اینگونه نیست دنبال چند؟! مردها است.
اما میتوان طوری ظاهر را تغییر داد که کسی جرات نکند بگوید چند
چون بدترین مردها نیز نمیخواهند تیرشان به خطا برود و میخواهند جلوی کسی توقف کنند که احتمال بله گفتنش زیاد است.

پس اگر زیبائی زن را نبینند هرگز مردان بیمار نمیگویند چند؟!؟!؟!؟!

من اگر اسلحه داشتم وسط خیابان توی همان ماشین آن مرد را با گلوله تبدیل به آبکش میکردم
تا زنی که چنین مردی را تربیت کرده تا آخر عمرش بالای سر قبر چنین مردی از گریه کور شود!

چنین مردی را باید طوری کشت که توی خون و درد انقدر دست و پا بزند بعد جان از بدش بیرون بیاید
زیرا که چنین مردی هم به زنها ظلم میکند هم آبروی سایر مردها را میبرد!
بلکه آبروی کل انسانیت را زیر سوال میبرد!
بله دیدم واقعا در مورد مردا چی فکر مکینی
دیدم مردای که به دخترای چادری حرف میزنند
دیدم مردای که با ماشینشون جلوی زنی که متاهله با یک بچه بوق بزنند
یعنی چی چون زنا زیباییشون معلومه شما مردا باید اجازه داشته باشند هرکاری کنند
اگر میبینی دخرتی با حجب حیا میره یه دختری که همجوره قبولش داری برو بهش بگو چند دفعه یه مرد جلوشوگرفت تیکه انداخت
مردا به هر کی نظر ندارند حالا طرفشون پا بده یانه تیرشون بگیره یا نه
تاکی قراره ما حجاب بگیریم تا مردا به گناه آلوده نش پس چرا خدا به جز غریزه به مردا عقل داد و نمیدونم
مشکل اینه که مردا قیافه زنا رو خوب نمیشناسن بعضی ها که ضایع اند هیچی
من از تمام خانومای این تایپک تقاضا دارم بیاین بگید چند نفرتون قبول دارید مردای توی جامعه با شما برخووردداشتند هرجور تیپی دارید ولی بقول ایشون با حجب حیایید بهتون تیکه انداختند بوق زدند مزاحمت ایجاد کردند
چند نفرتون داخل تاکسی نشستید اینقدر آقای بقل دستییتون لش نشست که مجبور شدید کیفتو بذارید بینتون.
چندنفرتون وقتی همه مسافرا پیاده شدند شما مسیری کوتاهی داخل ماشین بودید راننده از آیینه شما رو میپایید فقط منتظر یه اشاره شما بود......
چند نفرتون کنار خیابون منتظرماشین بودید انواع مختلف ماشین براتون بوق زد
تاکی قرار حجاب ما بشه سنجش گناهان آقایون.....
تاکی قرار زیر چادر قاییم شیم تا مبدا یه مردی بره جهنم.....

mozhgan.s.r

عضو جدید
اهمیت ندهید لطفا احتمالا ایشان از یک یا چند مردی گزیده و نیش خورده اند که اینگونه تفکراتی دارند.
شاید از پدر برادر همکلاسی یا یک رهگذر خیابانی که وعده دوستی یا عاشقی داده و بعد ول کرده!

بعضی ها سعی میکنند تحمل کنند و ببخشند بعضی ها عقده میکنند و کینه توزی میکنند و نفرت را درون خود رشد میدهند.

ربطی به زن و مرد ندارد انسانها از هر جنسی باشند دو نوعند یا در برابر ظلم و بدی کینه توزی میکنند و همه را مثل ان کسی که ظلم کرده میبینند
یا حساب ظالم را از دیگران جدا میکنند.

این سیستم عملکرد مغز است که وقتی صدمه و ضربه ای روانی به فرد وارد میشود مغز ضعیف بعضی انسانها اینگونه و با چنین تفکراتی از صدمه ای که دیده عکس العمل نشان میدهد.

حالا مرد باشد یا زن
نباید اینطوری قضاوت کنی

بالا